Setari Cookie-uri

gripa noua: pro sau contra vaccinului?

De la: mady_papu, la data 2009-11-08 12:13:38medicii din ploiesti spun ca este un virus creat in laborator special pentru "a sczpa" de o treime din populatie... daca virusul nu este asa mortal precum se asteptau ma gandesc ca poate vor dori sa obtina rezultatul dorit prin intermediul vaccinului. asa k orice ar fii nu il voi face


asa tata, fii tare pe pozitii! tine-ti departe bucutele de seringile mamelor lor de vaccinari!!
geo_xx
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:14
De la: alinanuta21, la data 2009-11-08 12:12:06
http://www.naturalnews.com/027231_Vitamin_D_immune_system_vaccines.html
Vitamina D este “nutrimentul miraculos“ ce va activeaza sistemul imunitar pentru a va apara impotriva microorganismelor invadatoare – inclusiv gripa sezonala si gripa porcina. Acum doua luni a fost publicat de catre cercetatorii de la Oregon State University un studiu important. Acest studiu ne arata ceva uimitor: Vitamina D are un rol crucial pentru functionarea sistemului imunitar, astfel incat capacitatea vitaminei D de a stimula functia imuna si de a distruge microorganismele invadatoare s-a conservat in genom timp de 60 milioane de ani de evolutie.
Asa cum explica acest comunicat de presa al Oregon State University (http://www.eurekalert.org/pub_releases/2009-08/osu-kfo081809.php):
“Existenta si importanta acestei parti a raspunsului nostru imun arata in mod clar ca oamenii si alte primate au nevoie sa isi mentina niveluri suficiente de vitamina D“, a afirmat Adrian Gombart, un profesor asociat de biochimie si un investigator principal la Linus Pauling Institute la Oregon State University .
La primate, actiunea de “pornire“ a unui raspuns optim la atacul microbilor functioneaza in mod corespunzator numai in prezenta unei cantitati adecvate de vitamina D, ce reprezinta de fapt un tip de hormon ce circula in sange si le semnalizeaza celulelor printr-un receptor. Vitamina D este produsa in cantitati mari in momentul expunerii solare si se gaseste in doze mult mai mici in anumite alimente.
Vitamina D impiedica raspunsul imun de “adaptare“ provenit din reactia exagerata si reduce inflamarea si pare ca suprima raspunsul imun. In orice caz, functia noului element genetic pe care l-a cercetat acest studiu ii permite vitaminei D sa impulsioneze raspunsul imun innascut prin activarea unei proteine antimicrobiene. Efectul general poate ajuta la prevenirea reactiei in exces a sistemului imunitar.
Ceea ce arata acest studiu este ca fara un nivel suficient de vitamina D in sange, suntem tinte perfecte pentru gripa (H1N1 sau alt tip). Daca aveti lipsa de vitamina D sistemul dumneavoastra imunitar nu se poate “activa“ pentru a-si face treaba. De aceea oamenii care au deficit de vitamina D fac atat de des gripa in sezonul rece.
In mod crucial, vitamina D reuseste de asemeni sa echilibreze raspunsul sistemului imunitar si sa previna inflamatia – cauza principala a deceselor in urma pandemiei de gripa din 1918.
Surse de vitamina D
De unde puteti sa luati vitamina D? Vitamina D este prezenta in uleiul de peste si uleiul de peste marin cu omega 3, dar cele doua surse abundente de vitamina D sunt:
1) lumina soarelui
2) suplimentele cu vitamina D.
Vitamina D este usor de obtinut. De fapt, corpul dumneavoastra o fabrica atunci cand va expuneti la soare.
De ce nu suntem sfatuiti sa luam vitamina D?
Studiile privind capacitatea vitaminei D de a opri gripa sunt nenumarate. Si totusi, industria vaccinurilor (si doctorii ce doresc vaccinarea) nu doresc sa aflati despre vitamina D. De ce?
Deoarece daca oamenii ar cunoaste adevarul despre vitamina D, industria mondiala de vaccinuri se va prabusi. Cine ar mai avea nevoie de vaccin daca ati avea un sistem imun activat ce ar face treaba automat? In plus, sistemul dumneavoastra imunitar este natural, in timp ce vaccinurile sunt injectii complet artificiale ce contin substante chimice toxice ce sunt legate tot mai mult nu doar de autism, ci si de crize, leziuni ale creierului si moarte.
Oficialii din domeniul “sanatatii“ (daca ii putem numi asa) fac o greseala cruciala cu gripa porcina. In loc sa comande mai multe vaccinuri, ei ar trebui sa recomande suplimente pe baza de vitamina D pentru populatie. Pentru o suma mult mai mica decat costul vaccinurilor, am putea furniza suplimentare cu vitamina D fiecarui barbat, femeie si copil. Nu numai ca am opri pandemia de gripa porcina, dar am sesiza scaderea ratei de cancer!
Probabil de aceea autoritatilor din domeniul medical nu le pasa de vitamina D – impactul financiar asupra industriei cancerului ar fi prea mare. Producatorii de vaccinuri ar pierde miliarde si industria cancerului ar putea pierde zeci de miliarde.Rata diabetului va scadea, depresia va disparea pentru multi oameni, functionarea rinichilor se va imbunatati si o lista lunga de alte boli ar fi prevenita sau chiar reversata prin administrarea de vitamina D.
Doar un nutrient, daca ar fi distribuit gratuit tuturor, ar putea probabil sa taie costurile sistemului nostru national de sanatate la o treime in cinci ani.
Si totusi, ei nu indraznesc sa mentioneze acest lucru. “Nu este aprobat de FDA (Food and Drug Administration)“, afirma ei. Deci, CDC ( Center of Disease Control ) nu o va mentiona. WHO (World Health Organization) nu o va recomanda. FDA se face ca nu exista si doctorii nu au voie sa o prescrie.
Este o schema planificata constient ce doreste sa ii dezinformeze pe oameni, facandu-i sa se vaccineze, sa faca chimioterapie si sa ia medicamente in loc de a-i invata leacurile simple naturale ce exista chiar acum.
In pandemia de gripa porcina sau oricare alta pandemie viitoare, populatia care va suferi de cea mai mare rata de decese va fi aceea cu cele mai ridicate deficiente de vitamina D. Si vaccinul? Nu ofera nici o protectie, comparat cu vitamina D.
Legile biochimiei nu pot fi oprite de birocratii FDA
Oricarui doctor sau autoritati din domeniul medical care rade de faptul ca vitamina D este pe departe mai utila decat vaccinarile, adresati-i urmatoarea intrebare:daca vitamina D nu are nici o influenta asupra sanatatii umane, atunci de ce genele sistemului imunitar sunt activate specific de catre vitamina D ce dainuieste in genom (genomul uman) de mai mult de saizeci de milioane de ani?
De ce este programat sistemul imun uman sa foloseasca vitamina D pentru a se activa?
De ce pielea umana genereaza vitamina D ca urmare a expunerii la razele soarelui?
Mintea amortita a doctorilor va raspunde ca este doar o coincidenta! Ca nu este nici un motiv specific pentru care vitamina D exista in gene!
Dar devine chiar mai bizar: conform FDA, vitamina D nu are nici un efect biologic benefic in corpul uman! Este adevarat: FDA spune ca orice substanta ce are un efect benefic (terapeutic) in corpul uman trebuie sa fie un MEDICAMENT, nu un nutrient. Si vitamina D nu a fost niciodata aprobata ca medicament. De aceea este inerta.
Corpul nu are nevoie de un vaccin pentru a combate gripa porcina (sau o gripa sezoniera). Ceea ce are nevoie este vitamina D, un somn odihnitor, hidratare adecvata cu apa curata si o nutritie sanatoasa. Aceste lucruri fac vaccinul sa devina invechit.
Sunt sigure, la preturi accesibile, naturale si disponibile. Nu este nevoie de prescriptia doctorului. Nu este implicat nici un ac si nu este nici un risc sa suferiti de vreo criza si nici de permanente leziuni ale creierului.
Cu niveluri suficiente de vitamina D in sange, sistemul dumneavoastra imunitar protejeaza de gripa porcina, gripa aviara, gripa umana sau chiar de nonsensurile infectiilor pandemice ce sunt imprastiate de CDC, FDA si WHO. Sistemul dumneavoastra imunitar detine intreaga tehnologie de care are nevoie pentru a va pastra sanatatea… atata timp cat are armele biochimice (ca vitamina D) pentru a-si “activa“ raspunsul de adaptare.
Nu va incredeti in injectiile cu substante chimice! Aveti incredere in propriul sistem imunitar – si asigurati-i uneltele nutritionale de care are nevoie pentru a va salva viata.
Suplimente:
In mod obisnuit, capsule cu 400 Unitati Internationale vitamina obtinuta din untura de peste. Dozele zilnice obisnuite sunt de 400 pana la 1000 UI.
Depasirea timp indelundat a dozei zilnice de 2000 UI poate determina efecte toxice. Locuitorii oraselor, in special cei din zonele intens poluate, au nevoie de suplimentarea cantitatii de vitamina D.
Vitamina D actioneaza cel mai eficient impreuna cu vitaminele A, C, colina, calciu si fosfor.
Informatii suplimentare gasiti aici:
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2009-08/osu-kfo081809.php





Faci reclama la un produs nou aparut pe piata?Da e buna si vitamina D dar poti sa iei cata vrei ca nu te va scapa de complicatii sau de cancer Doamne fereste.Te ajuta in sistemul imunitar dar nu te transforma intr-un robot pe care nu-l mai doboara nicio boala.
Sa fim seriosi.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:17
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:10:16
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:00:33
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 11:48:05da' mie tot nu mi-ati raspuns, unde se face vaccinu'?


mao gheo , daca nu faci parte din pupolatia de risc,,,adica batrani si copii , vaccinu' nu ti-l fac astia decat daca esti vreun politichian cu ceva fonctie maaaare ...altu fel te duci la spital la primele semne de raceala si te dau aia afara ca n-ai gripa porcina ci un banal guturai de toamna...

buuuun serios acum cica inca nu avem dozele necesare pt vaccinarea in masa, si vaccinul pt gripa pandemica nu se gaseste in farmacii ,poate doar dupa ce primeste "al nostru" avizele necesare de la OMS , adica pe la sfarsitul lui noiemnbrie.
se aude ca vor sa dea un ordin de ministru cum ca toata populatia sa fie vaccinata impotriva gripei pandemice, ceea ce nu mai prea suna a democratie, pt ca incalca ceva drepturi fundamentale ale omului . deci, daca vrei te vaccinezi...cand o sa ai cu ce, si vaccinul se face la medicul de familie.



io intrebam daca in mana sau in buca dreapta!


pai iti poci spune un'e mi lo facut mie ultima oara...da' nu sa cade...

am o aversiune fata de vaccinurile antigripale in principal, nu pt altele, cum ar fii cel impotriva variolei, varicela...si ate alea, care chiar sunt periculoase(bolile) dar gripa... sa fim seriosi poate fi combatuta in mii de alte feluri nu prin vaccinare in masa, singurul ,unicul vaccin antigripal pe care l-am facut vreodata m-a imbolnavit de gripa dupa 5 ani in care nu avusesem gripa absolut deloc, obisnuitele guturaie de toamna sau de primavara, ...nas infundat, si usoare forme de disconfort, nu tu febra nu tu dureri musculare nu tu nimic... fac un vaccin si stau la pat o saptamana...
sa moara veta de mi-oi mai face vreodata vreun vaccin antigripal...
asa ca... cine are de gand sa-si faca vaccinul... treaba lor, eu una nu am de gand.

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:17
printre atatea medicamente , io cred ca se uita de tratmentele naturiste impotriva racelilor.
geo_xx
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:21
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:17:47
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:10:16
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:00:33
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 11:48:05da' mie tot nu mi-ati raspuns, unde se face vaccinu'?


mao gheo , daca nu faci parte din pupolatia de risc,,,adica batrani si copii , vaccinu' nu ti-l fac astia decat daca esti vreun politichian cu ceva fonctie maaaare ...altu fel te duci la spital la primele semne de raceala si te dau aia afara ca n-ai gripa porcina ci un banal guturai de toamna...

buuuun serios acum cica inca nu avem dozele necesare pt vaccinarea in masa, si vaccinul pt gripa pandemica nu se gaseste in farmacii ,poate doar dupa ce primeste "al nostru" avizele necesare de la OMS , adica pe la sfarsitul lui noiemnbrie.
se aude ca vor sa dea un ordin de ministru cum ca toata populatia sa fie vaccinata impotriva gripei pandemice, ceea ce nu mai prea suna a democratie, pt ca incalca ceva drepturi fundamentale ale omului . deci, daca vrei te vaccinezi...cand o sa ai cu ce, si vaccinul se face la medicul de familie.



io intrebam daca in mana sau in buca dreapta!


pai iti poci spune un'e mi lo facut mie ultima oara...da' nu sa cade...

am o aversiune fata de vaccinurile antigripale in principal, nu pt altele, cum ar fii cel impotriva variolei, varicela...si ate alea, care chiar sunt periculoase(bolile) dar gripa... sa fim seriosi poate fi combatuta in mii de alte feluri nu prin vaccinare in masa, singurul ,unicul vaccin antigripal pe care l-am facut vreodata m-a imbolnavit de gripa dupa 5 ani in care nu avusesem gripa absolut deloc, obisnuitele guturaie de toamna sau de primavara, ...nas infundat, si usoare forme de disconfort, nu tu febra nu tu dureri musculare nu tu nimic... fac un vaccin si stau la pat o saptamana...
sa moara veta de mi-oi mai face vreodata vreun vaccin antigripal...
asa ca... cine are de gand sa-si faca vaccinul... treaba lor, eu una nu am de gand.


exista o perioada de incubatie...degeaba ai facut tu vaccinul pt ca deja aveai in corp virusii pt gripa iar in momentul in care ti s-a administrat acel vaccin de fapt s-a declansat boala...nu vaccinul e de vina.
vaccinarea impotriva gripei se face numai daca nu tusesti nu stranuti nu te doare gatul...si implicit nu ai absolut niciun simptom.
in momentul in care ai doar unul dintre astea e mai bine sa nu-l faci.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:22
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:21:33printre atatea medicamente , io cred ca se uita de tratmentele naturiste impotriva racelilor.


usturoi, lamaie, majoritatea fructelor care contin vitamina "c" , miscare, calirea organismului...etc etc etc...
ne bazam prea mult pe medicamente sintetizate in laborator...la orice semn de durere dam fuga la dulapiorul cu medicamente..

ia sa recunoasca vreunul dintre voi care si-a bagat un catel de usturoi in ureche cand avea dureri de masele????
sau care dintre voi isi spala parul cu zeama de la frunzele de nuc ????
ori care mananca fructe prospete zilnic????

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:26
scz ptr celalalt mesaj l-am trimis din greseala :
EU NU PORT NICI O MASCA SI NU O SA IMI FAC NICI UN VACCIN DEOCAMDATA.LOCUIESC IN SPANIA SI SUNT MULTE CAZURI UNELE CHIAR NU NE DAM SEAMA CA E GRIPA ASA ZISA PORCINA SAU E O SIMPLA RACEALA.DESI EU NU CRED CA GRIPA A FOST TRANSMISA DE PORCI. EU CRED CA E O AFACERE PTR A VINDE VACCINURILE PE TIMP DE CRIZA .DECI E TRANSMISA CHIAR DE OAMENI FARA JUDECATA.
UN COLEG DE MUNCA A SOTULUI MEU A AVUT GRIPA PORCINA IN URMA CU O SAPTAMANA SI ACUM E BINE SANATOS .DEOCAMDATA NU A MAI TRANSMISO LA NICIUNUL DIN COLEGI . SE SPUNE CA AFECTEAZA MAI MULT PE CEI CU PROBLEME DE SANATATE CA DE EX. DIABET ,CARDIACI OBEZI ETC. DECI COLEGUL SOTULUI MEU ARE 30 DE ANI SI 125 DE KG.CEEA CE NE-A SPUS DESPRE GRIPA CA E MAI SEVERA CA CEALALTA GRIPA, CA L-A LASAT FARA FORTA TIMP DE CATEVA ZILE DAR IN REST NU LASA DE A FI O GRIPA CA CEA DE PANA ACUM. DECI NU VA SPERIATI CHIAR ASA; NU NE OMOARA CHIAR ASA USOR . SUNT OAMENI CARE AU GRIPA ASA ZISA PORCINA SI NICI NU ISI DAU SEAMA DACA E GRIPA A SAU O RACEALA NORMALA.IN FIN SPERAM SA NU SE AGRAVEZE PREA TARE !
SALUTARI SI MULTA SANATATE VA DORESC !
ilyadry
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:29
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:26:00
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:21:33printre atatea medicamente , io cred ca se uita de tratmentele naturiste impotriva racelilor.


usturoi, lamaie, majoritatea fructelor care contin vitamina "c" , miscare, calirea organismului...etc etc etc...
ne bazam prea mult pe medicamente sintetizate in laborator...la orice semn de durere dam fuga la dulapiorul cu medicamente..

ia sa recunoasca vreunul dintre voi care si-a bagat un catel de usturoi in ureche cand avea dureri de masele????
sau care dintre voi isi spala parul cu zeama de la frunzele de nuc ????
ori care mananca fructe prospete zilnic????



esti pe gustu' mieu, cu usturoiu'
geo_xx
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:32
De la: Valitza88, la data 2009-11-08 12:22:09
exista o perioada de incubatie...degeaba ai facut tu vaccinul pt ca deja aveai in corp virusii pt gripa iar in momentul in care ti s-a administrat acel vaccin de fapt s-a declansat boala...nu vaccinul e de vina.
vaccinarea impotriva gripei se face numai daca nu tusesti nu stranuti nu te doare gatul...si implicit nu ai absolut niciun simptom.
in momentul in care ai doar unul dintre astea e mai bine sa nu-l faci.


ca sa iti raspund, nu aveam nici un simptom, eram sanatoasa tun, dar lucram intr-un colectiv numeros si s-a dcis vaccinarea tuturor, in mod gratuit, pt a nu imprastia gripa... buuun deci nu erau cauri de gripa, eu nu aveam nici un simptom, dar m-am imbolnavit exact in ziua in care am facut vaccinul...si pt o saptamana am zacut la pat, senzatii de voma, dureri de cap ameteli febra dureri musculare... iti ami spun ca am slabit vreo 3 kg??? aratam ca o mumie dupa ce mi-a trecut ,unde m-ai pui ca m-am ales cu o bronsita de toata frumusetea, am stat cu aparatul salin vreo 3 luni in priza pt ca indiferent de ce medicamente luam nu imi trecea. am decis ca renunt la medicamente si am inceput sa ma tratez natural.... doar asa am scapat de tuse si de urmarile unei afurisite de gripe pe care am capata-to in urma unui banal vaccin antigripal.

am facut toate analizele posibile si imposibile si singura concluzie a medicilor a fost ca vaccinul mi-a provocat toate cele plus urmarile... acum te intreb eu pe tine, crezi ca ar fii corect ca un om citov la cap si care e patit deja cu unvaccin antigripal sa nu fie macar reticent daca nu total impotriva vaccinarii????

eu spun ca in cazul meu cu siguranta nu voi face acest vaccin tocmai pt ca in perioada asta de trecere vaccinul nu m-ar ajuta cu nimic, organismul e si asa solicitat din cauza schimbarilor climatice, imunologic vorbin in perioada asta organismul meu e destul de slabit deci un vaccin n-ar face decat sa il solicite si mai mult si eventual sa zac iar vreo saptamana in pat cu tot felul de simptome ciudate.... asa ca zic pas.... si mai bine mai bag un catel de ursturoi in stomac, mai manac o felie de lamaie cu zahar sau o portocala zemoasa si buuuuuna, un morcov crud, etc etc etc....
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:35
Nu va faceti vaccinul!Acum este in perioada de testare........voi sunteti ''cobaii'', oricand pot aparea reactii adverse
Vitamina C in fiecare zi, vitamax, supradine, mancati usturoi..........
myeyes
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:39
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:32:10
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:26:00
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:21:33printre atatea medicamente , io cred ca se uita de tratmentele naturiste impotriva racelilor.


usturoi, lamaie, majoritatea fructelor care contin vitamina "c" , miscare, calirea organismului...etc etc etc...
ne bazam prea mult pe medicamente sintetizate in laborator...la orice semn de durere dam fuga la dulapiorul cu medicamente..

ia sa recunoasca vreunul dintre voi care si-a bagat un catel de usturoi in ureche cand avea dureri de masele????
sau care dintre voi isi spala parul cu zeama de la frunzele de nuc ????
ori care mananca fructe prospete zilnic????



esti pe gustu' mieu, cu usturoiu'


geo, usturoiul este foarte bun si de aia exista guma de mestecat si periute si pasta de dinti.... deci daca stiu ca-mi face bine mie personal.... n-au decat sa vorbeasca cat ii doare gura cei din jurul meu ca mi se falfaie ca la pesti. plus ca o friptura n-are nici un farmec fara un musdei de usturoi...
ooo sau sa mananci pita prajita cu unsoare si usturoi si otirica de sare pe deasupra...
pai iti bagi picioarele in toate mancarurile fandosite....

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:39
da...ar trebui sa ne ingrijoreze pe toti.
sunt mama si nu doresc sa i se administreze fiicei mele un astfel de vaccian!
sabina_maria
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:39
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:39:18
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:32:10
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:26:00
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:21:33printre atatea medicamente , io cred ca se uita de tratmentele naturiste impotriva racelilor.


usturoi, lamaie, majoritatea fructelor care contin vitamina "c" , miscare, calirea organismului...etc etc etc...
ne bazam prea mult pe medicamente sintetizate in laborator...la orice semn de durere dam fuga la dulapiorul cu medicamente..

ia sa recunoasca vreunul dintre voi care si-a bagat un catel de usturoi in ureche cand avea dureri de masele????
sau care dintre voi isi spala parul cu zeama de la frunzele de nuc ????
ori care mananca fructe prospete zilnic????



esti pe gustu' mieu, cu usturoiu'


geo, usturoiul este foarte bun si de aia exista guma de mestecat si periute si pasta de dinti.... deci daca stiu ca-mi face bine mie personal.... n-au decat sa vorbeasca cat ii doare gura cei din jurul meu ca mi se falfaie ca la pesti. plus ca o friptura n-are nici un farmec fara un musdei de usturoi...
ooo sau sa mananci pita prajita cu unsoare si usturoi si otirica de sare pe deasupra...
pai iti bagi picioarele in toate mancarurile fandosite....




mmmmmmm! taci , ca-mi faci pofte !
cartofi prajiti, fruiptura, pestisoru', toate muiate intro pasta de usturoi, cu putin ulei si apaaa..............
geo_xx
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:42
Gripa aceasta nu este altceva o porcarie eu n-am degand sa fac vaccinul sa port masca sau nu stiu ce... este o gripa ca oricare alta, o raceala, iar astora gripati le trebuie un pahar de palinca tare de ardeal si omoara toti microbii si nu mai au nici o gripa:)) si eu sunt putin racita da nu intru in criza ca vai am gripa :)) iau paracetamol si beau ceai si ma simt din ce in ce mai bine aproape ca nu mai am nimic :)) asa ca nu mai faceti din tantar armasar cu gripa asta de 2 lei
deezy
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:44
acum cativa ani, un calugar aflat la o manastire din munti a spus ca se vor face vaccine pentru diminuarea populatiei...Acest virus este unul creat in laborator, pentru ca nu a mai fost intalnit sub nicio forma...puteti gasi si pe youtube, oameni de stiinta care afirma ca provenienta virusului este de materie sintetica. Si in legatura cu vaccinul...Nu vi-l recomand...Probabil ca va va scapa de gripa, dar va avea efecte secundare foarte grave...Asa ca decideti singuri daca sunteti pro sau contra...Eu una sunt contra... Asa ca mai bine incercati sa va protejati ca de orice alta gripa, luati vitamina C, beti un ceai cald cand ajungeti acasa, imbracativa mai gros, in mijloacele de transport aglomerate incercati sa va acoperiti nasul si gura, eventual cu o batista de unica folosinta, asta in cazul in care nu dispuneti de masti, si, nu in ultimul rand spalati-va cat mai des pe maini cu apa si sapun...
IrinaCristina
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:35:36
De la: Valitza88, la data 2009-11-08 12:22:09
exista o perioada de incubatie...degeaba ai facut tu vaccinul pt ca deja aveai in corp virusii pt gripa iar in momentul in care ti s-a administrat acel vaccin de fapt s-a declansat boala...nu vaccinul e de vina.
vaccinarea impotriva gripei se face numai daca nu tusesti nu stranuti nu te doare gatul...si implicit nu ai absolut niciun simptom.
in momentul in care ai doar unul dintre astea e mai bine sa nu-l faci.


ca sa iti raspund, nu aveam nici un simptom, eram sanatoasa tun, dar lucram intr-un colectiv numeros si s-a dcis vaccinarea tuturor, in mod gratuit, pt a nu imprastia gripa... buuun deci nu erau cauri de gripa, eu nu aveam nici un simptom, dar m-am imbolnavit exact in ziua in care am facut vaccinul...si pt o saptamana am zacut la pat, senzatii de voma, dureri de cap ameteli febra dureri musculare... iti ami spun ca am slabit vreo 3 kg??? aratam ca o mumie dupa ce mi-a trecut ,unde m-ai pui ca m-am ales cu o bronsita de toata frumusetea, am stat cu aparatul salin vreo 3 luni in priza pt ca indiferent de ce medicamente luam nu imi trecea. am decis ca renunt la medicamente si am inceput sa ma tratez natural.... doar asa am scapat de tuse si de urmarile unei afurisite de gripe pe care am capata-to in urma unui banal vaccin antigripal.

am facut toate analizele posibile si imposibile si singura concluzie a medicilor a fost ca vaccinul mi-a provocat toate cele plus urmarile... acum te intreb eu pe tine, crezi ca ar fii corect ca un om citov la cap si care e patit deja cu unvaccin antigripal sa nu fie macar reticent daca nu total impotriva vaccinarii????

eu spun ca in cazul meu cu siguranta nu voi face acest vaccin tocmai pt ca in perioada asta de trecere vaccinul nu m-ar ajuta cu nimic, organismul e si asa solicitat din cauza schimbarilor climatice, imunologic vorbin in perioada asta organismul meu e destul de slabit deci un vaccin n-ar face decat sa il solicite si mai mult si eventual sa zac iar vreo saptamana in pat cu tot felul de simptome ciudate.... asa ca zic pas.... si mai bine mai bag un catel de ursturoi in stomac, mai manac o felie de lamaie cu zahar sau o portocala zemoasa si buuuuuna, un morcov crud, etc etc etc....
poate a fost expirat vaccinul?...da exact acea perioada de incubatie nu da semne clinice...e cea mai afurisita perioada pt ca asa cum ai patiti tu probabil au jmai patiti si altii...tu nu stiai ca ai virusul in tine si e normal dar vaccinul s-a intalnit cu ce aveai tu in organism si a dat un rezultat prost.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:39:18
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:32:10
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-11-08 12:26:00
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 12:21:33printre atatea medicamente , io cred ca se uita de tratmentele naturiste impotriva racelilor.


usturoi, lamaie, majoritatea fructelor care contin vitamina "c" , miscare, calirea organismului...etc etc etc...
ne bazam prea mult pe medicamente sintetizate in laborator...la orice semn de durere dam fuga la dulapiorul cu medicamente..

ia sa recunoasca vreunul dintre voi care si-a bagat un catel de usturoi in ureche cand avea dureri de masele????
sau care dintre voi isi spala parul cu zeama de la frunzele de nuc ????
ori care mananca fructe prospete zilnic????



esti pe gustu' mieu, cu usturoiu'


geo, usturoiul este foarte bun si de aia exista guma de mestecat si periute si pasta de dinti.... deci daca stiu ca-mi face bine mie personal.... n-au decat sa vorbeasca cat ii doare gura cei din jurul meu ca mi se falfaie ca la pesti. plus ca o friptura n-are nici un farmec fara un musdei de usturoi...
ooo sau sa mananci pita prajita cu unsoare si usturoi si otirica de sare pe deasupra...
pai iti bagi picioarele in toate mancarurile fandosite....


moa nu mai vorbiti de mancare ca ajungem sa inundam forumul
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:48
De la: Valitza88, la data 2009-11-08 12:45:57]poate a fost expirat vaccinul?...da exact acea perioada de incubatie nu da semne clinice...e cea mai afurisita perioada pt ca asa cum ai patiti tu probabil au jmai patiti si altii...tu nu stiai ca ai virusul in tine si e normal dar vaccinul s-a intalnit cu ce aveai tu in organism si a dat un rezultat prost.


sincer nu stiu ce sa spun important e ca eu sunt stan patitul.... si daca nu am mai facut gripa de mult timp utilizand doar protectii de genul asta cu vitamina "c" fructe si alte cateva chestii banale in definitiv dar care ajuta organismul nu vad de ce ar trebui sa ma vaccinez, unde mai pui ca ,in cazul imbolnavirii cu gripa porcina , tratamentul nu este imens de costisitor si nu are aceleasi efecte adverse ca vaccinul. ca pot fi complicatii, ca se poate sa o "mierlesti" ,sansele sa patesti acelasi lucru daca iti faci vaccinul sunt cam aceleasi .deci, inca un pct in defavoarea vaccinului...

oricum eu una sunt ferm convinsa ca nu fac vaccinul, indiferent de ce sustin "apocalipticii" motivele mele sunt rationale, nu pt ca vine sfarsitul lumii sau alte alea, ci pt ca, in cazul in care fac gripa, organismul ,cu tratament, nu e expus la aceleasi riscuri ca atunci cand as face vaccinul.

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:57
contra,habar nu aveti ce baga astia in corpurile voastre
kudika081666
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:58
Toate vaccinurile au reactii adverse.De ce ne place sa ne aruncam cu capul inainte fara sa analizam intai? Eu sunt de parere ca aceasta gripa e o noua arma biologica.Suntem prea multi si nu ne poate salva decat Dumnezeu.In urma cu trei ani i-am facut fiicei mele un vaccin antigripal.Toata iarna a avut probleme.Cine ma asigura ca vaccinul i-mi da imunitatea necesara? Cineva se va imbogati bine mersi de pe urma vanzaliror masive de vaccinuri .E parerea mea -voi credeti ce doriti.
eclat
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:00
nu am timp sa citesc toate mesajele care le-ati trimis pana acum, dar va pot spune un singur lucru: nu va stresati prea mult cu gripa a : eu am luat-o joi, la lucru, si nu e mare branza(febra 37,tuse si cam atat). ce atatea masti, vaccinuri si antibiotice? am fost la urgente, mi-au zis ca e gripa a si mi-au recomandat sa iau niste paracetamol pentru febra. e ca o raceala mai puternica, sau ca o gripa normala mai usoara :D
ciao
drakoassa
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:05
De la: drakoassa, la data 2009-11-08 13:05:12nu am timp sa citesc toate mesajele care le-ati trimis pana acum, dar va pot spune un singur lucru: nu va stresati prea mult cu gripa a : eu am luat-o joi, la lucru, si nu e mare branza(febra 37,tuse si cam atat). ce atatea masti, vaccinuri si antibiotice? am fost la urgente, mi-au zis ca e gripa a si mi-au recomandat sa iau niste paracetamol pentru febra. e ca o raceala mai puternica, sau ca o gripa normala mai usoara :D
ciao


sa ne chemi la parastas!!
geo_xx
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:07
De la: drakoassa, la data 2009-11-08 13:05:12nu am timp sa citesc toate mesajele care le-ati trimis pana acum, dar va pot spune un singur lucru: nu va stresati prea mult cu gripa a : eu am luat-o joi, la lucru, si nu e mare branza(febra 37,tuse si cam atat). ce atatea masti, vaccinuri si antibiotice? am fost la urgente, mi-au zis ca e gripa a si mi-au recomandat sa iau niste paracetamol pentru febra. e ca o raceala mai puternica, sau ca o gripa normala mai usoara :D
ciao


mersi ca mi-ai confirmat temerile... adica vaccinul costa o carca de bani pe cand paracetamolul .... un fleac....

nu glumesc chiar vb serios, gripa porcina este doar mai virulenta nimic mai mult, e pana la urma doar o gripa de tip "A"

si-un paracetamol...
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:09
De la: drakoassa, la data 2009-11-08 13:05:12nu am timp sa citesc toate mesajele care le-ati trimis pana acum, dar va pot spune un singur lucru: nu va stresati prea mult cu gripa a : eu am luat-o joi, la lucru, si nu e mare branza(febra 37,tuse si cam atat). ce atatea masti, vaccinuri si antibiotice? am fost la urgente, mi-au zis ca e gripa a si mi-au recomandat sa iau niste paracetamol pentru febra. e ca o raceala mai puternica, sau ca o gripa normala mai usoara :D
ciao


cat ai dat pe ea??:D:D
mitura
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:10
De la: mitura, la data 2009-11-08 13:10:21
De la: drakoassa, la data 2009-11-08 13:05:12nu am timp sa citesc toate mesajele care le-ati trimis pana acum, dar va pot spune un singur lucru: nu va stresati prea mult cu gripa a : eu am luat-o joi, la lucru, si nu e mare branza(febra 37,tuse si cam atat). ce atatea masti, vaccinuri si antibiotice? am fost la urgente, mi-au zis ca e gripa a si mi-au recomandat sa iau niste paracetamol pentru febra. e ca o raceala mai puternica, sau ca o gripa normala mai usoara :D
ciao


cat ai dat pe ea??:D:D


cred ca primit-o la oferta!!
geo_xx
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:11
De la: geo_xx, la data 2009-11-08 13:11:17
De la: mitura, la data 2009-11-08 13:10:21
De la: drakoassa, la data 2009-11-08 13:05:12nu am timp sa citesc toate mesajele care le-ati trimis pana acum, dar va pot spune un singur lucru: nu va stresati prea mult cu gripa a : eu am luat-o joi, la lucru, si nu e mare branza(febra 37,tuse si cam atat). ce atatea masti, vaccinuri si antibiotice? am fost la urgente, mi-au zis ca e gripa a si mi-au recomandat sa iau niste paracetamol pentru febra. e ca o raceala mai puternica, sau ca o gripa normala mai usoara :D
ciao


cat ai dat pe ea??:D:D


cred ca primit-o la oferta!!


abia astept reducerile de sezooooon...poate o gasesc mai ieftin
mitura
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:19
De la: kudika081666, la data 2009-11-08 12:58:04contra,habar nu aveti ce baga astia in corpurile voastre

si tu ai habar nu?
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:39
De la: eclat, la data 2009-11-08 13:00:06Toate vaccinurile au reactii adverse.De ce ne place sa ne aruncam cu capul inainte fara sa analizam intai? Eu sunt de parere ca aceasta gripa e o noua arma biologica.Suntem prea multi si nu ne poate salva decat Dumnezeu.In urma cu trei ani i-am facut fiicei mele un vaccin antigripal.Toata iarna a avut probleme.Cine ma asigura ca vaccinul i-mi da imunitatea necesara? Cineva se va imbogati bine mersi de pe urma vanzaliror masive de vaccinuri .E parerea mea -voi credeti ce doriti.

da asa este pt ca fiecare organism e diferit...insa nu exista vaccin care sa-ti creeze imunitate permanenta pt ca in lumea microbiana se fac mutari genetice,se combina microbii intre ei si virusurile la fel si de aia in fiecare an se modifica si structura acelui vaccnin antigripal.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:42
Tot pe mail primesc si eu si va transmit si voua. Nu sunt medic, nu cunosc persoane infestate cu virusul ah1n1. Personal cred ca nu e cazul sa fac vaccinul. Informati-va, cititi, verificati si luati hotararea buna din punctul ficaruia de vedere. Va pup.

Dragii mei,
Daca mai e necesara o ultima picatura in a ne edifica in adevarul despre gripa porcina, ascultati interviul cu un ROMAN destept , pregatit si autorizat in afirmatiile pe care le face: VANIA
Microbiologistul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE
Nu e un conspirationist, nu e un profan, nu e nici macar un specialist de rand sau cineva care ar avea vreun interes impotriva Big Pharma. Pentru ca este el insusi managerul general al unei astfel de companii din Canada, Sterigen. Asadar vorbeste din interior si stie cel mai bine despre ce este vorba in legatura cu interesele companiilor farmaceutice si cu isteria gripei porcine. Este microbiologist de top si este roman, originar din Botosani. Spune multe lucruri pe fata, chiar daca este evident ca nu poate spune chiar tot sau nu poate merge pana la capat. Ascultati-l pe Vania Atudorei si incercati sa faceti cunoscuta si altora inregistrarea. Este o marturie absolut limpede si inatacabila, care zguduie toata constructia de nisip a terorii pandemice care incearca sa ne bulverseze acum vietile si sa ne faca sclavii vanzatorilor de medicamente si de vaccinuri.
VANIA ATUDOREI, microbiologist roman, specialist de top, Directorul Companiei Sterigen din Canada ADEVARUL NEPLACUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICA ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!

(emisiune Radio Cluj, 14 august 2009)


Doar cateva extrase din interviu:

- Se face o afirmatie referitoare la cancer, cum ca, de fapt, industria farmaceutica din intreaga lume este cea care nu permite rezolvarea cancerului, pentru ca ar exista deja medicamente, dar industriei farmaceutice ii este mai profitabil sa produca citostatice. Continuare

Patriei mai mult vaccin! Si ceva de import!/ In Turcia adevarul nud despre vaccinuri ESTE ROSTIT DE MEDICII SI DE OFICIALII DE RANG INALT! (Stiri 4-5 nov. 2009)
cristi_na
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:49
De la: kudika081666, la data 2009-11-08 12:58:04contra,habar nu aveti ce baga astia in corpurile voastre


pai..teoretic..vaccinul e chiar virusul in sine...intr-o cantitate suficient de mare incat sa-ti stimuleze corpul sa produca o oarecare imunitate, dar nu cat sa te imbolnaveasca...

ar cam trebuii sa ne vaccinam cu totii, la noi in Ardeal se cumpara multe vaccinuri din Ungaria...din cate am inteles au un pret accesibil...in jur de 7 euro.
Calandrinon
Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de sustinerea voastra pt a-mi putea ajuta fiul!!! 1 De la: veronica58 30 August 2010 20:57
VIITORUL SE POATE AFLA? 35 De la: camelia_27 9 Iulie 2014 19:34
Progesteron foarte mic ! 8 De la: kudika053843 21 Iulie 2009 23:22
buna 2 De la: deelisha 16 Mai 2009 21:15
de ce mananc cand sunt stresata? 4 De la: everything_for_you 7 Iunie 2009 19:36