Setari Cookie-uri

gripa noua: pro sau contra vaccinului?

recomand http://www.antivaccin.tk/
(scuze daca mai e un topic deschis pe tema asta)

deja am vazut ca lumea incepe sa poarte acele masti chirurgicale, despre care am citit ca nu te protejeaza chiar atat de bine - veti vedea si daca deschideti link-ul de mai sus, dar si in alte surse, ca oamenii s-au imbolnavit de aceasta gripa chiar daca au purtat mastile. Voi purtati masti? sau nici nu aveti de gand sa va cumparati? (personal, sunt in dubii)

iar referitor la vaccin... sunt multe de spus - mai pe scurt: il facem sau nu?

adina_black
Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:25
eu sunt din suceava mai putine cazuri pe la noi dar totusi au fost da nimeni nu s-a alarmat..azi dimineata cand am mers la servici in autobuz taxatoarea si soferul aveau masti....groaznic ma simteam atat de expusa :) ce sa mai zic k eu lucrez in mall si e plin de lume de tot felul si mai ales din alte orase si e foarte naspha....acu asteptam sa vedem ce se intampla
AleLuvAndrei
Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:30
daca-i musai, cu placere!
greierash_is_back
Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:42
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 17:42:27daca-i musai, cu placere!


dar nu iti e deloc frica de efectele vaccinului? pe termen lung

eu nu vreau sa il fac, dar cica o sa fim obligati la un mom dat
adina_black
Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:10
De la: AleLuvAndrei, la data 2009-11-04 17:30:07eu sunt din suceava mai putine cazuri pe la noi dar totusi au fost da nimeni nu s-a alarmat..azi dimineata cand am mers la servici in autobuz taxatoarea si soferul aveau masti....groaznic ma simteam atat de expusa :) ce sa mai zic k eu lucrez in mall si e plin de lume de tot felul si mai ales din alte orase si e foarte naspha....acu asteptam sa vedem ce se intampla


vroiam si eu sa imi iau o masca...dar tot amanat momentul
am vazut ca deja in scoli si in anumite institutii oamenii au primit masti chirurgicale, fiind obligati sa le poarte
adina_black
Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:12
De la: adina_black, la data 2009-11-04 18:10:41
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-04 17:42:27daca-i musai, cu placere!


dar nu iti e deloc frica de efectele vaccinului? pe termen lung

eu nu vreau sa il fac, dar cica o sa fim obligati la un mom dat


pai daca stau sa ma gandesc la dropul de sare.....ar insemna sa numai iau nici anticonceptionale, sa numai mananc oua etc...daca e o chestie care se impune, din respect pt. restul cetatenilor o voi face. cred in simtul civic.
greierash_is_back
Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:24
nu iau anticonceptionale, nu mananc oua pt ca sunt alergica, nu iau medicamente decat daca e strict necesar etc.
nu vreau sa te enervezi, dar daca ti se impune un lucru cu care tu nu esti de acord si despre care crezi ca iti va aduce mai mult rau decat bine, tot l-ai face - asa din respect?

adina_black
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:35
chiar nu m-a enervat nimic din ce ai zis....dar nu vreau nici sa cred in "conspiratii" inchipuite!
greierash_is_back
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:39
eu nu stiu ce sa mai cred... cred ca o sa ma iau dupa turma... ma tin si eu dupa ei, poate poate ajung undeva
adina_black
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:40
eu voi cantari atent variantele...si-apoi voi vedea ce mai fac...deocamdata bine ca nu am gripa!
greierash_is_back
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:43
obiect de studiu

Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii va dau dreptul sa refuzati in scris orice vaccin. Va trebui sa fiti informati despre riscurile vaccinarii. Dar nu puteti fi obligati.

Virusul gripei porcine
1 noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator
2 nu se aseamãnã cu nici un alt virus precedent
3 pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 ºi H5N1 (tulpina gripei aviare)
4 conþine material genetic de la douã tulpini de gripã porcinã, douã tulpini de gripã umanã ºi o singura tulpinã de gripã aviarã
Cât de gravã este gripa porcinã?
1 simptomele de gripã porcinã sunt cel mult moderate
2 gripa porcinã este cu mult mai blândã decât s-a aºteptat (cf. „The Times”)
3 boala nu se manifestã mai drastic decât o rãcealã severã, deci rolul vaccinãrii este pus sub semnul întrebãrii
4 în Marea Britanie, cea mai afectatã þarã din Europa, se înregistreazã o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scãzutã decât în cazurile de îmbolnãviri cu o gripã obiºnuitã tip A
deci nu este justificatã vaccinarea în masã a populaþiei, cu atât mai puþin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!
Un vaccin periculos!
provoacã cancer ºi alte boli grave:
1 mutaþii genetice ºi oncogenezã prin injectarea de material genetic strãin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producþia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile sã supravieþuiascã in vitro ºi sã se dividã fãrã limitã de timp ºi spaþiu) ºi celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
2 sindromul Guillain-Barré (GBS), boalã autoimunã ce cauzeazã paralizia braþelor ºi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripã porcinã (comunã, datã de virusul natural ºi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaþilor de la Fort Dix, New Jersey ºi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinãri în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despãgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puþin 25 de oameni au murit ºi 500 au paralizat.
3 nu este recomandatã vaccinarea celor care suferã de boli are plãmânilor (agraveazã astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slãbite, femeilor însãrcinate ºi copiilor sub cinci ani
Deoarece conþine:
4 adjuvanþi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conþinut periculos de mare de mercur sub formã de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuºi. O dozã destul de mare poate cauza disfuncþii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor ºi comportamental. Intoxicaþia cu mercur duce la autism, sindrom de atenþie deficitarã, sclerozã multiplã, deficienþe de vorbire ºi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeazã alergii ºi ºoc anafilactic
5 adjuvanþi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiþi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulþi adjuvanþi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 ºi AS04. Adjuvantul MF59 este de naturã uleioasã ºi conþine Tween80, Span85002 ºi squalena. Studiile efectuate pe ºoareci au arãtat cã adjuvanþii uleioºi induc probleme motorii ºi paralizie. Adjuvantul ASO3 conþine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului rãzboiului din golf) care provoacã ºi boli autoimune. Adjuvanþii Sqalena ºi Tween80 provoacã infertilitate la animale.
Nu acceptãm sã fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!
Organizaþia Mondialã a Sanãtãþii introduce dictatura medicalã!
O.M.S.-ul încearcã sã introducã o dictaturã medicalã, ca ºi sãnãtatea publicã (DSP), care a început sã încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaþie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încãlcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.
Întrebãri fãrã rãspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie sã primeascã cei dintâi un vaccin experimental?
• Ce rãspuns va da statul pentru cazurile în care copiii ºi femeile însãrcinate vor fi lezate?
• De ce în SUA ºi in Comunitatea Europeanã (deci ºi în România) se acordã imunitate totalã în faþa legii, împotriva oricãror plângeri în instanþã care ar putea rezulta în urma vaccinãrii?
• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitãþilor din sistemul de sãnãtate ºi oricui care se ocupã de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stãri de urgenþã sã fie protejaþi legal în cazul în care populaþia suferã leziuni în urma vaccinãrii?
• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinãrii sunt enorme?
• Cum poate fi impusã vaccinarea obligatorie când etica medicalã ºi legile þãrii prevãd pentru orice tratament medical, consimþãmântul informat al pacientului?
• De ce nu existã nicio organizaþie care sã controleze conþinutul vaccinurilor la firmele producãtoare?
Gripa porcinã. Ce nu ni se spune?
1 Se proclamã pandemie, se mobilizeazã guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcinã cu 145 de victime mai puþin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecã fãrã nicio terapie.
2 Decesele (în principal ale copiilor) în Africa ºi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici mãcar o ºtire, în timp ce „pandemia” - cu foarte puþine victime - monopolizeazã mass-media, pune în miºcare organisme ºi guverne mondiale?
3 Vaccinãrile sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaþii ºi alte persoane care fuseserã vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnãvit ºi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rãmas sãnãtoºi ºi, în plus, îi ajutau pe bolnavi ºi transportau morþii. De asemenea, ºi din cauza vaccinãrii din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit ºi mulþi au paralizat din cauza vaccinului ºi nu din cauza virusului porcin.
4 „Copiii care se vaccineazã împotriva gripei prezintã un pericol de trei ori mai mare sã se îmbolnãveascã de gripã”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naþional American de Sãnãtate
5 În Franþa, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitãþi pentru cei care insistã sã fie stãpâni pe propriul trup)
6 Pentru înfruntarea gripei: igiena ºi vitamina D care se activeazã prin expunerea la soare .
Mai multe detalii la:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/
mitura
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:44
multumim mitura!
greierash_is_back
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:48
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-05 23:48:04multumim mitura!

citeste...o sa iti faci o parere despre ce se intampla..ce-i drept,fiecare palavrageste in fel si chip despre....uite gripa,nu e gripa...la noi se cheama gripa electorala
mitura
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:58
am citit...scumpa mea! si raman tot la ce am zis ultima data..
greierash_is_back
Postat pe 6 Noiembrie 2009 00:00
De la: greierash_is_back, la data 2009-11-06 00:00:43am citit...scumpa mea! si raman tot la ce am zis ultima data..

bine,bine...ai grija pe unde-ti umbla picioarele in concediu...sa nu faci ...bataturi.. in talpa
noapte buna,greierashule..sa vii fresh and funky din vacanta
mitura
Postat pe 6 Noiembrie 2009 00:06
u bett'ya!
greierash_is_back
Postat pe 6 Noiembrie 2009 00:09
citisem despre majoritatea lucrurilor scrise de mitura dar lenea e mare si nu am dat decat un link
oricum, e bine sa citeasca si altii si sa deschida bine ochii
adina_black
Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:11
De la: adina_black, la data 2009-11-06 20:11:18citisem despre majoritatea lucrurilor scrise de mitura dar lenea e mare si nu am dat decat un link
oricum, e bine sa citeasca si altii si sa deschida bine ochii


am facut copy/paste de pe mail
mitura
Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:19
nicaieri nu se dau date concrete despre vaccin.ce contine,ce urmari putem avea in diferite cazuri.poate sunt deja bolnava,ce se intampla daca il fac.ce stari ai dupa ce il faci.in ce stare poti sa il faci?se creeaza doar haos.ba avem vaccin,ba nu avem.si daca epandemie,trebuie sa fie gratis.nu uitati,pe vremea lui Ceausescu,nu costa niciun ban,vaccinul.se vb atat de putin despre urmarile lui ,incat nu stiu daca il fac sau nu si in nici un caz cu plata.Allexanndrra
allexanndrra
Postat pe 8 Noiembrie 2009 05:53
nicaieri nu se dau date concrete despre vaccin.ce contine,ce urmari putem avea in diferite cazuri.poate sunt deja bolnava,ce se intampla daca il fac.ce stari ai dupa ce il faci.in ce stare poti sa il faci?se creeaza doar haos.ba avem vaccin,ba nu avem.si daca epandemie,trebuie sa fie gratis.nu uitati,pe vremea lui Ceausescu,nu costa niciun ban,vaccinul.se vb atat de putin despre urmarile lui ,incat nu stiu daca il fac sau nu si in nici un caz cu plata.Allexanndrra
allexanndrra
Postat pe 8 Noiembrie 2009 05:54
Bineinteles ca vaccinul trebuie facut.
kudika008688
Postat pe 8 Noiembrie 2009 06:33
Daaa? Zice cine? TU?

Nu trebuie facut nici un vaccin, terminati cu prostiile!
kudika063666
Postat pe 8 Noiembrie 2009 06:41
De la: kudika008688, la data 2009-11-08 06:33:27Bineinteles ca vaccinul trebuie facut.

Uite ca eu n-am sa-l fac.. si nici copilul meu. Si uite ca in jurul meu.. lumea nu-i asa disperata si nici nu spune "bineinteles ca trebuie sa-l fac".

Btw.. cred ca postul tau trebuie modificat. sa sune cam asa:

"Bineinteles ca vaccinul trebuie facut si EU il voi face..!"
rashela
Postat pe 8 Noiembrie 2009 06:52
De la: adina_black, la data 2009-11-04 17:25:08recomand http://www.antivaccin.tk/
(scuze daca mai e un topic deschis pe tema asta)

deja am vazut ca lumea incepe sa poarte acele masti chirurgicale, despre care am citit ca nu te protejeaza chiar atat de bine - veti vedea si daca deschideti link-ul de mai sus, dar si in alte surse, ca oamenii s-au imbolnavit de aceasta gripa chiar daca au purtat mastile. Voi purtati masti? sau nici nu aveti de gand sa va cumparati? (personal, sunt in dubii)

iar referitor la vaccin... sunt multe de spus - mai pe scurt: il facem sau nu?



Nu port masca...cu privire la vaccin as spune ca nu exista vaccin in lume care sa fie perfect...atunci cand faci un vaccin fie el si pt banala gripa de sezon trebuie sa fii perfect sanatos...altfel acei virusi din vaccin care sunt inactivati iti pot declansa gripa si asta nu pt ca vaccinul e de vina si pt ca tu deja aveai virusii in corp insa au o perioada de incubatie pana ajung sa se manifeste.Acelasi lucru este valabil si la acest vaccin si la oricare altul...nu s-a demonstrat niciunde ca s-a murit din cauza vaccinului.Din pacate la noi intai se vaccineaza oamenii si dupa se fac teste in loc sa fie invers.Intai testezi omul ca sa vezi daca e sanatos si mai apoi decizi daca sa-i mai faci vaccinul sau nu.
Problema cu aceasta gripa este ca se raspandeste ffff rapid iar daca nu o depistezi poti ajunge sa faci pneumonii si chiar complicatii la nivelul intregului organism.Daca o tratezi este o gripa ca oricare alta.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 08:34
Pff!

Multumesc Mitura. Deci, o gripa ca oricare alta... Da' tam-tam de zici ca-i Apocalipsa.

Habar nu aveam ce "ingrediente" are vaccinul. Dumnezeule! Celule de tumoare canceroasa?? Tre' sa fii sinucigas sa faci un astfel de vaccin. Unu' d-ala masochist, ca altfel ai lua direct arsenic. Macar ala e mai rapid.
Dor_a
Postat pe 8 Noiembrie 2009 08:35
De la: kudika063666, la data 2009-11-08 06:41:28Daaa? Zice cine? TU?

Nu trebuie facut nici un vaccin, terminati cu prostiile!

eu am o vorba:cu sanatatea nu te joci...asa ca in loc sa faci pe doctorul mai bine l-ai face daca stii ca esti expus unui atsfel de risc.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 08:35
De la: Dor_a, la data 2009-11-08 08:35:18Pff!

Multumesc Mitura. Deci, o gripa ca oricare alta... Da' tam-tam de zici ca-i Apocalipsa.

Habar nu aveam ce "ingrediente" are vaccinul. Dumnezeule! Celule de tumoare canceroasa?? Tre' sa fii sinucigas sa faci un astfel de vaccin. Unu' d-ala masochist, ca altfel ai lua direct arsenic. Macar ala e mai rapid.

nu e adevarat...niciun vaccin nu se face din tumori canceroase/:)...sunt si eu studenta la medicina veterinara si stiu din ce se fac vaccinurile.
asa ceva nu am auzit niciodata.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 08:37
De la: mitura, la data 2009-11-05 23:44:36obiect de studiu

Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii va dau dreptul sa refuzati in scris orice vaccin. Va trebui sa fiti informati despre riscurile vaccinarii. Dar nu puteti fi obligati.

Virusul gripei porcine
1 noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator
2 nu se aseamãnã cu nici un alt virus precedent
3 pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 ºi H5N1 (tulpina gripei aviare)
4 conþine material genetic de la douã tulpini de gripã porcinã, douã tulpini de gripã umanã ºi o singura tulpinã de gripã aviarã
Cât de gravã este gripa porcinã?
1 simptomele de gripã porcinã sunt cel mult moderate
2 gripa porcinã este cu mult mai blândã decât s-a aºteptat (cf. „The Times”)
3 boala nu se manifestã mai drastic decât o rãcealã severã, deci rolul vaccinãrii este pus sub semnul întrebãrii
4 în Marea Britanie, cea mai afectatã þarã din Europa, se înregistreazã o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scãzutã decât în cazurile de îmbolnãviri cu o gripã obiºnuitã tip A
deci nu este justificatã vaccinarea în masã a populaþiei, cu atât mai puþin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!
Un vaccin periculos!
provoacã cancer ºi alte boli grave:
1 mutaþii genetice ºi oncogenezã prin injectarea de material genetic strãin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producþia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile sã supravieþuiascã in vitro ºi sã se dividã fãrã limitã de timp ºi spaþiu) ºi celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!
2 sindromul Guillain-Barré (GBS), boalã autoimunã ce cauzeazã paralizia braþelor ºi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripã porcinã (comunã, datã de virusul natural ºi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaþilor de la Fort Dix, New Jersey ºi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinãri în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despãgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puþin 25 de oameni au murit ºi 500 au paralizat.
3 nu este recomandatã vaccinarea celor care suferã de boli are plãmânilor (agraveazã astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slãbite, femeilor însãrcinate ºi copiilor sub cinci ani
Deoarece conþine:
4 adjuvanþi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conþinut periculos de mare de mercur sub formã de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuºi. O dozã destul de mare poate cauza disfuncþii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor ºi comportamental. Intoxicaþia cu mercur duce la autism, sindrom de atenþie deficitarã, sclerozã multiplã, deficienþe de vorbire ºi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeazã alergii ºi ºoc anafilactic
5 adjuvanþi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiþi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulþi adjuvanþi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 ºi AS04. Adjuvantul MF59 este de naturã uleioasã ºi conþine Tween80, Span85002 ºi squalena. Studiile efectuate pe ºoareci au arãtat cã adjuvanþii uleioºi induc probleme motorii ºi paralizie. Adjuvantul ASO3 conþine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului rãzboiului din golf) care provoacã ºi boli autoimune. Adjuvanþii Sqalena ºi Tween80 provoacã infertilitate la animale.
Nu acceptãm sã fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!
Organizaþia Mondialã a Sanãtãþii introduce dictatura medicalã!
O.M.S.-ul încearcã sã introducã o dictaturã medicalã, ca ºi sãnãtatea publicã (DSP), care a început sã încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaþie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încãlcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.
Întrebãri fãrã rãspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie sã primeascã cei dintâi un vaccin experimental?
• Ce rãspuns va da statul pentru cazurile în care copiii ºi femeile însãrcinate vor fi lezate?
• De ce în SUA ºi in Comunitatea Europeanã (deci ºi în România) se acordã imunitate totalã în faþa legii, împotriva oricãror plângeri în instanþã care ar putea rezulta în urma vaccinãrii?
• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitãþilor din sistemul de sãnãtate ºi oricui care se ocupã de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stãri de urgenþã sã fie protejaþi legal în cazul în care populaþia suferã leziuni în urma vaccinãrii?
• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinãrii sunt enorme?
• Cum poate fi impusã vaccinarea obligatorie când etica medicalã ºi legile þãrii prevãd pentru orice tratament medical, consimþãmântul informat al pacientului?
• De ce nu existã nicio organizaþie care sã controleze conþinutul vaccinurilor la firmele producãtoare?
Gripa porcinã. Ce nu ni se spune?
1 Se proclamã pandemie, se mobilizeazã guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcinã cu 145 de victime mai puþin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecã fãrã nicio terapie.
2 Decesele (în principal ale copiilor) în Africa ºi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici mãcar o ºtire, în timp ce „pandemia” - cu foarte puþine victime - monopolizeazã mass-media, pune în miºcare organisme ºi guverne mondiale?
3 Vaccinãrile sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaþii ºi alte persoane care fuseserã vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnãvit ºi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rãmas sãnãtoºi ºi, în plus, îi ajutau pe bolnavi ºi transportau morþii. De asemenea, ºi din cauza vaccinãrii din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit ºi mulþi au paralizat din cauza vaccinului ºi nu din cauza virusului porcin.
4 „Copiii care se vaccineazã împotriva gripei prezintã un pericol de trei ori mai mare sã se îmbolnãveascã de gripã”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naþional American de Sãnãtate
5 În Franþa, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitãþi pentru cei care insistã sã fie stãpâni pe propriul trup)
6 Pentru înfruntarea gripei: igiena ºi vitamina D care se activeazã prin expunerea la soare .
Mai multe detalii la:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/

nus stiu de unde dracu e articolul asta dar prostie mai mare decat asta cu vitamina D si statul la soare eu nu am mai auzit...crede-ma vaccinurile nu se fac din tumori...fac de o viata vaccin antigripal iarna si nu am patiti nimic...macar unul dintre voi de aici este medic uman?

pt ca sincer am spus-o si mai devreme studiez medicina veterinara si invat despre vaccinuri si credeti-ma ca asta cu celulele canceroase nu am auzit-o...am invatat ca se fac din tulpini de virusi inactivati.
Valitza88
Postat pe 8 Noiembrie 2009 08:43

In 1967 a fost gripa porcina in America, unde s-au vaccinat milioane de oameni.In urma vaccinului, jumatatae din ei au paralizat, altii au murit si restul au capatat boli cronice.Asadar, toata tevatura asta nu e decat o manipulare din partea lor, bine zis ca vor sa conduca loomea.Cautati informatii pe internet despre gripa din 1967 si ptr nimik in lume nu facti vaccinul, va poate omori sau va distruge viata.
Va pup si aveti grija de voi
roxanik_yo
Postat pe 8 Noiembrie 2009 09:00

bai, toti sunteti agramati pe aici?!
greierash: se scrie DROBUL de sare, iar nu si mai sunt cuvinte separate!
valitza 88: se fac din tulpini de virusuri care trebe "altoite" pe ceva material genetic uman. de unde se ia acest material genetic? aud? tu nu stii, de fapt, nimic, tocmai pentru ca iei de bune informatiile din carti si nu faci nimic altceva cu ele. altfel ai fi stiut ca tulpinile de virusuri nu stau asa, de capul lor. acum, ca sunt sau nu celule canceroase pe acolo, asta e altceva.
monamitarca
Postat pe 8 Noiembrie 2009 09:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o problema... 4 De la: kudika_24467 30 Decembrie 2012 22:58
Ochelari de soare cu dioptrii...? 21 De la: plush 31 Iulie 2012 17:36
am nevoie de raspunsuri 11 De la: judgingamy 1 Septembrie 2010 13:02
Se poate duce o sarcina daca exista fibrom uterin? 18 De la: diana1981 12 Martie 2018 15:12
HELLO 8 De la: ot_lia 16 Mai 2010 22:30