Mai multe
|
In primul rand sortez gunoiul atat cat pot, in sensul ca, nu am nicaieri in apropiere ghene de gunoi de sortat deseurile, dar am un centru de reciclare de hartie si duc acolo toate hartiile. in al doilea rand, evit sa folosesc masina atunci cand vremea imi permite si merg pe jos pana la facultate si inapoi. De asemenea sunt adepta dusurilor si nu a bailor care risipesc nedrept apa. nu folosesc aerul conditionat si nici nu fac abuz de alte electrocasnice. |
||
|
blue_ally Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:44 |
||
|---|---|---|
| econimisesc energia | ||
|
andradeedee Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:45 |
||
|
econimisesc energia |
||
|
|
||
|
andradeedee Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:46 |
||
|
econimisesc energia |
||
|
andradeedee Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:47 |
||
|
econimisesc energia |
||
|
andradeedee Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:48 |
||
| sortez deseurile | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:50 |
||
|
econimisesc energia |
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:50 |
||
|
sortez deseurile |
||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:52 |
||
| sortez deseurile | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:53 |
||
| sortez deseurile | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:54 |
||
| sortez deseurile | ||
|
hardcore_zucchinii Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:54 |
||
De la: hardcore_zucchinii, la data 2009-11-26 22:52:49 hobby? |
||
|
mitura Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:57 |
||
Sortarea gunoiului, obicei prins de la o vizita prin germania acum catziva ani, cand nu intzelegeam de ce prietena mea trebuie sa aibe vreo 4-5 saci de gunoi separat. La noi s-au pus containere speciale pentru sticla, plastic, hartie si gunoi menajer. Nimic pentru metale deocamdata. Becuri economice folosesc cam de cand au aparut, pentru ca in primul rand le-am vazut utilitatea pentru mine. Merg pe jos atunci cand am ocazia, si imi da cainele meu ocazia asta zilnic :)) Strang gunoiul in urma mea la gratare si iesiri la iarba verde, de vreo cateva ori am corupt grupul sa facem curatenie in toata poienitza, imi aducea aminte de copilarie cand faceam asta fortzat, dar spre diferentza de atunci, acum intzeleg utilitatea. Pungile de la magazin nu le iau pentru ca m-am invatzat sa plec cu punga de acasa. Prefer sa cumpar legume si fructe din piatza, desi prea multi producatori autohtoni care sa vanda nu mai sunt. Dar atat cat mai sunt, ma bucur de oferta lor. La noi inca mai sunt produse naturale si relativ ieftine. Afara, sa cumperi legume si fructe naturale, netratate, costa dublu decat cele de sera. Pacatuiesc cu calculatorul Cu asta nu fac nici o economie de curent, prin urmare nu este bio :P pentru ca nu il sting niciodata....
|
||
|
ellad Postat pe 26 Noiembrie 2009 23:09 |
||
De la: mitura, la data 2009-11-26 22:57:01De la: hardcore_zucchinii, la data 2009-11-26 22:52:49 Cautatul prin gunoaie poate deveni si o meserie !
|
||
|
Postat pe 27 Noiembrie 2009 08:17 |
||
| pai in primul raand mersul pe jos...pentru ca "face piciorul frumos" dupa cum se spune si reciclarea deseurilor. | ||
|
midroxy2005 Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:13 |
||
| Recilacrea peturilor , consum resus la elecricitate si apa , plimbari pe jos si folosesc becuri si pungi ecologice | ||
|
bursucdepadure Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:41 |
||
|
selectez cu atentie deseurile inainte de a le duce la gunoi (hartia, plasticul),incerc sa nu risipesc apa mai mult decat e necesar si nu in ultimul rand, decat sa merg cu masina (care polueaza oricum atmosfera) merg pe jos ca e sanatos. |
||
|
kudika087268 Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:51 |
||
|
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta. Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele. |
||
|
puiut05 Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:05 |
||
|
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta. Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele. |
||
|
puiut05 Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:05 |
||
| economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor | ||
|
pescarul_sa Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:20 |
||
| economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor | ||
|
maryyyana10 Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:27 |
||
|
maryyyana10 Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:27 |
||
| Reciclez totul peturi , hartie , elecrocasnice uzate , nu consum multa apa si electricitate , plantez plante in gradina | ||
|
alina06 Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:28 |
||
| Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori. | ||
|
puiut05 Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:01 |
||
|
pescarul_sa Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:14 |
||
| merg pe jos, folosesc produse ecologice, plantez flori si plante, reciclez deseurile si incerc sa ii conving si pe altii sa faca la fel | ||
|
y_ADELAYDE_79 Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:12 |
||
| merg pe jos, folosesc produse ecologice, plantez flori si plante, reciclez deseurile si incerc sa ii conving si pe altii sa faca la fel | ||
|
||
|
||
|
||
|
puiut05 Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:18 |
||
| Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori. | ||
|
maryyyana10 Postat pe 27 Noiembrie 2009 13:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga unul dintre cele 5 kituri cu geluri de dus Palmolive! | 494 | De la: concursKudika 28 Octombrie 2013 06:24 |
| Concurs 208 Metode Inedite De Seductie | 80 | De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40 |
| Castiga unul din cele 3 costume de baie oferite de 4Passion! | 1829 | De la: cipriandrei 29 Iulie 2010 13:35 |
|
|
||
| Concurs BIODERMA | 614 | De la: madalycy 24 Noiembrie 2009 23:17 |
| Castiga o surpriza dulce de la Heidi: o tableta de ciocolata personalizata! | 26 | De la: concursKudika 13 Martie 2014 21:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.