Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance

merg muuuuuuult pe jos
theo79
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:02
Mersul pe jos, pentru ca nu am bicicleta , reciclarea, folosesc becuri economice
Lucky_M
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:46
Mersul pe jos, pentru ca nu am bicicleta , reciclarea, folosesc becuri economice
Lucky_M
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:46
Lucky_M
Postat pe 24 Noiembrie 2009 16:47
Lucky_M
Lucky_M
Nu merg cu masina,reciclez,am grija sa nu las aparate in priza ca sa consume aiurea,am grija si cu apa, si incerc sa conving si pe altii sa-mi urmeze macar cateva obiceiuri.
papillon145
Postat pe 24 Noiembrie 2009 17:19
Cum contribui eu la protejarea mediului inconjurator?

In primul rand orice bucatica de hartie pe care nu o folosesc o adun intr un sac si cand adun mai multe kilograme le duc la centrul de reciclare. Intotdeauan fac dus si nu baie, pentru a nu risipi apa. In timp ce ma spal pe dinti nu las apa deschisa, ci o deschid la sfarsitul periajului pentu a ma clati bineinteles. In toata casa am becuri economice. Merg cat pot de mult pe jos.
simiely
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:42
Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori.
malustm
Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:21
Mersul pe jos, economie la apa, curent si as recicla gunoiul pe sortimente doar ca cei de la REBU nu il pot lua separat. DIn mare pacate.
elenabisir
Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:18
mersul pe jos, sau cu bicicleta, folosirea rationala a apei, becurile economice si reciclarea sunt metodele prin care eu contribui la protejarea mediului.
moniqueddd
Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:30
merg pe jos, folosesc produse ecologice, plantez flori si plante, reciclez deseurile si incerc sa ii conving si pe altii sa faca la fel
y_ADELAYDE_79
Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:47
merg pe jos, folosesc produse ecologice, plantez flori si plante, reciclez deseurile si incerc sa ii conving si pe altii sa faca la fel
y_ADELAYDE_79
Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:48
y_ADELAYDE_79
Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:49
Mersul pe jos , reciclarea elecrocasnicelor si a deseurilor , folosesc becuri ecologice traiec ecolofic si sanatos.
crystalina
Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:55
n primul rand selectez cu atentie deseurile inainte de a le duce la gunoi (hartia, plasticul),incerc sa nu risipesc apa mai mult decat e necesar si nu in ultimul rand, decat sa merg cu masina (care polueaza oricum atmosfera) merg pe jos ca e sanatos.
auravenin
Postat pe 24 Noiembrie 2009 20:58
Avand in vedere ca folosesc multa hartie la birou am grija sa o duc si la un centru de reciclare la fel procedez si cu aparatele electrocasnice vechi , merg la plimbare cu familia cu bicicleta sau rolele in functie de preferinte.
gringo
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:02
Incerc sa ma educ intai pe mine si apoi pe ceilalti plantez cate un copac in fiecare an in gradina din curtea casei , reciclez deseuri, nu abuzez de resursele planetei incerc sa duc o viata sanatoasa.
vicolas
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:11
Mersul pe jos pentru ca ma tine sanatos si tanar , gandirea pozitiva , reciclarea deurilor nu lasa pe maine ce poti face astazi pentru natura si planeta si becuri ecologice la celelate mai incerc inca sa renunt care putin.
ghelutu
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:20
pt ca tr sa fim responsabili de viitorul copiilor nostri in orice moment avem grija:
sa stingem lumina daca nu avem nevoie, tv-ul etc,
sa aruncam responsabil mizeria
sa evitam mersul cu masina - inlocuit cu bicicleta sau pe jos- ori rolele
sa nu aruncam uleiurile pe canalizare
sa nu spalam masin in fata blocului
chiar sa si mancam cat mai sanatos - in ftie de ce consumam aia se produce
corneliacornelia
Postat pe 25 Noiembrie 2009 08:58
Reciclarea deseurilor, folosirea produselor ecologice, calatoriile cu bicileta.
Trebuie sa ne gandim la dezvoltarea durabila, deci la resursele epuizabile, la apa fara de care nu exista viata, la reciclarea deseurilor, la folosirea produselor ecologice, la sursele de energie neconventionale. Sa constientizam faptul ca o plimbare cu bicileta este mai frumoasa si mai sanatoasa decat o plimbare cu masina.Toate pentru a le permite generatiilor care vor veni sa se bucure de ceea ce ne-am bucurat si noi : apa, aer curat, soare, locuri minunate in care sa-ti petreci vacantele.
puiut05
Postat pe 25 Noiembrie 2009 09:27
economisiti apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta sau folositi mijloacele de transport in comun,Reciclarea deseurilor
pescarul_sa
Postat pe 25 Noiembrie 2009 09:28
Reciclarea deseurilor, folosirea becurilor economice, mersul pe jos
kudika075323
Postat pe 25 Noiembrie 2009 09:30
Reciclez deseurile,economisesc apa si resursele energetice, mergeti mai mult pe jos, cu bicicleta ,plantez pomi si flori.
maryyyana10
Postat pe 25 Noiembrie 2009 10:21
Gunoiul sa-l aruncam la tomberon nu il abandonam pe unde ne taie capul cum face vecinul meu , consum redus de electricitate si apa k sunt resurse epuizabile altele nu mai aveam , reciclarea elecrocasnicelor deja uzate.
alina06
Postat pe 25 Noiembrie 2009 10:59
Reciclarea hartiei , a elecrocasnicelor consumul limitat de utilitate cum ar fi elecricitate si apa , sa nu mai poluam aerul si mersul este bun dar mai ales sanatos.
lenoire
Postat pe 25 Noiembrie 2009 11:04
y_ADELAYDE_79
Postat pe 25 Noiembrie 2009 11:05
In primul rand trebuie sa invatam sa respectam parcurile sa nu mai aruncam gunoie , sa nu rupem ramurile copacilor sa nu scorozim coaza copacilor pentru a scrie diferite porcarii , sa ne limitam la un consum redus de apa si electricitate.
symona19
Postat pe 25 Noiembrie 2009 11:17
RECICLAREA LUCRURILOR NEFOLOSITOARE , CONSUMUL LIMITAT DE RESURE , PLIMBATUL CU BICICLETA SAU ROLELE ,
lenutas
Postat pe 25 Noiembrie 2009 11:28
maria_ion55
Postat pe 25 Noiembrie 2009 12:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss, pentru cele mai spectaculoase bucle! 444 De la: concursKudika 25 Februarie 2016 23:34
Concurs Pantene saptamana 5 509 De la: concursKudika 25 Octombrie 2010 11:19
Castiga unul din cele 3 costume de baie oferite de 4Passion! 1829 De la: cipriandrei 29 Iulie 2010 13:35
Fii increzatoare in fiecare zi cu o piele frumoasa ! 911 De la: concursKudika 11 Iulie 2020 23:28
Concurs: Eu cine sunt? 121 De la: concursKudika 22 Iunie 2009 11:27