Setari Cookie-uri

Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita!

Era al treilea Cracin pe care-l petreceam impreuna cu iubitul meu.Anul acesta ma invitase la parintii lui,intr-un sat de la munte.M-a cam mirat invitatia lui pentru ca de obicei sarbatoream Craciunul impreuna cu prietenii nostri,dar am fost de acord.Am ajuns la casa parintilor lui dimineata foarte devreme.Tot satul era adormit,doar cativa cocosi anuntau ziua importanta care incepea.Totul in jur era alb,zapada era neatinsa,totul parea un tablou pictat de un pictor renumit.Dar curand totul s-a trezit la viata,gospodinele au inceput pregatirile,copiii se pregateau de colindat,toti erau foarte insufletiti.In curand in casa a invadat mirosul de cozonaci,de sarmale si de cetina verde.Seara am iesit cu totii in curte sa fim colindati si sa luam parte la obiceiurile stravechi.Totul a fost minunat si atunci am inteles de ce ma invitase iubitul meu la parintii lui.Dorise si reusise sa-mi daruiasca cel mai frumos Craciun,un Craciun de neuitat,Craciunul nostru!
puchy
Postat pe 12 Decembrie 2009 18:19
cel mai frumos craciun a fost cel de anul trecut pentru ca afost primul craciun petrecut cu baietelul meu e lumina noastra si anul trecut nea umplut casa de dragoste
daniela_s_
Postat pe 12 Decembrie 2009 18:43
N-am avut parte de un Craciun memorabil pana acum, in sens pozitiv vorbind. Toate au fost la fel. Masa cu familia, iesire in oras cu prietenii... Nimic spectaculos. Ca o paranteza, va povestesc cel mai urat Craciun. A fost una dintre cele proaste perioade din viata mea. Anul trecut s-a intamplat. Ma despartisem de sotul meu de cateva luni. Nu ne intelegeam si am luat o pauza. Spiritul sarbatorilor de iarna m-au indemnat sa mai dau o sansa casniciei noastre si am fost sa le petrec cu el. Atunci am aflat ca exista o alta femeie in viata lui. Acceptase sa ma duc la el in ideea cu nu aveam cu cine sa-mi petrec sarbatorile. Atunci am plecat si nu m-am mai uitat o clipa in urma.
Viata e prea scurta ca sa batem pasul pe loc. Capul sus si mergem inainte.
Dar anul acesta... Mi-am propus sa fac ceva deosebit de care-mi voi aminti intotdeauna cu placere. Mi-am gasit un nou iubit pe care-l iubesc si care ma iubeste. Vom petrece Craciunul impreuna, iar eu, evident, voi fi Craciunita lui. Si cine stie... poate Mosul ne va aduce si un cadou, doua sub brad.
Sarbatori fericite si traiti viata din plin pentru ca merita.
anca_nastasoiu
Postat pe 12 Decembrie 2009 19:26
VOI FI SINCERA.....Cel mai frumos creciun al meu a fost cind am fost mica , tin minte ca intr-un an am primit jucarii multe si f multe haine , aveam bradul f inaltsi frumos inpodobit, m-am simtit f bine atunci ..........dar de la o virsta frageda de cind am ramas fara mama , cind se apriopia creciunul simteam emotii neplacute , ptr ca stiam ca ptr mine va fi un Creciun cu zile obisnuite si fara cadouri...........Acum am familie, anul asta a venit si al 4-lea membru in familia mea , " o fetita" .....Inca mai astept un CRECIUN CU ADEVARAT FERICIT.
powere_of_love9
Postat pe 12 Decembrie 2009 21:25
a fost in 2002 dupa nunuta noastra.am iesit afara(ninsese) si m-a tavalit toata strada de la un trotuar la altu(unde mai pui ca eram insarcinata in 3 luni)dar ce mai conta.tavaleala a contat.si nu mai zic ca si toata noaptea...........................tavaleala .asta e.ati vrut amanunte
bostanoasa_sa
Postat pe 12 Decembrie 2009 21:42
Cel mai frumos Craciun... cu siguranta a fost cel din 2006, mai exact ziua de 26 decembrie. Atunci l-am cunoscut pe actualul meu iubit. Ne-am intalnit "din cauza" unor prieteni, ne-am plimbat si ne-am oprit intr-un parc. Acolo era un brad mare impodobit care mi-a distras total atentia de la ei si discutia care avea loc. Ma uitam, melancolica, la cadourile din brad fara sa-mi dau seama ca el ma privea insistent in tot acest timp. Din acel moment suntem impreuna, se fac 3 ani de acum si nu pierde nici o ocazie sa-mi spuna ca "privirea la bradutz" l-a cucerit si ca de atunci a stiut ca eu sunt aleasa lui. Acela a fost pt mine cel mai frumos Craciun si sunt sigura ca ni-l vom aminti amandoi toata viata.
d4n4
Postat pe 12 Decembrie 2009 23:58
BUNA ZIUA,
CEL MAI FRUMOS CRACIUN , PE CARE NU-L VOI UITA CU SIGURANTA, A FOST IN ANUL 2000 , CAND ASTEPTAM SA VINA PE LUME FETITA MEA.
AM AVUT O SARCINA FOARTE USOARA , FARA COMPLICATII, M-AM SIMTIT FOARTE BINE FARA STARI DE GRATA, OBOSEALA SAU ALTE PROBLEME.
DUPA CALCULELE FACUTE CU MEDICUL GINECOLOG, TREBUIA SA NASC IN JURUL DATEI DE 22-25 DECEMBRIE. NU A FOST ASA . AM PETRECUT CRACIUNUL EXTRAORDINAR DE BINE SI DE FERICITA PENTRU CA TOTI CUNOSCUTII SUNAU DIN JUMATATE IN JUMATATE DE ORA SA NE INTREBE UNDE SUNTEM , DACA SUNTEM LA SPITAL, IAR NOI ( EU SI COPILUL) ERAM BINE MERSI ACASA SAU IN VIZITE PENTRU CA FIICA MEA NU DOREA SA DEA PIEPT CU ANUL 2000 .
AM NASCUT IN ZIUA DE 07.01.2001 , DUPA ZIUA TATALUI MEU, DE SFANTUL IOAN - RESPECTANDU-MI DORINTA......... DACA ESTE FETITA" SE VA NUMI IOANA" ....DACA ESTE BAIAT "SE VA NUMI ALEXANDRU"
DREPT URMARE FIICA MEA SE NUMESTE IOANA ALEXANDRA.
kudika012886
Postat pe 13 Decembrie 2009 08:29
Buna ziua. Nu stiu dak am avut vreun Craciun de neuitat,dar de knd l-am cunoscut pe prietenul meu, adik de 3 ani jumate, sarbatorile le petrec alaturi de el !
Sarbatori Fericite Tuturor !
pisy4smil3y
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:23
Cele mai frumoase Sarbatori de iarna le-am petrecut pe vremea cand eram copil si cand reprezentau intr-adevar ceva magic, cand Mos Craciun era ceva real. Fiecare Craciun era petrecut impreuna cu familia, ca si in prezent, urmam traditia dupa regulile ei scrise si nescrise. Impodobeam bradul (natural) cu mare grija si interes. Nu mai vorbesc de bomboanele de pom care ne faceau cu ochiul din momentul in care desfaceam cutia.. "Mofturi" faceam cand trebuia sa legam (eu si fratii mei) cate o bucatica de ata globurilor si bomboanelor pentru a fi montate ulterior in brad. Nu uitam nici de ghirlande sau de lumanari. Mirosul de brad era imbietor, asemenea prajiturilor de abia scoase din cuptor. Si, ceea ce era foarte important, ii scriam sau ii telefonam lui Mos Craciun (Gerila pe atunci) si trebuia sa dormim, pentru ca Mosul sa vina cu cadouri.. Doar copiii cuminti primeau daruri. Mi-aduc aminte ca, de Mos Nicolae stateam intr-o camera, cu usa inchisa si, in seara de 5 decembrie, suna "cineva" la usa de la intrare si o auzeam pe mama cum spunea, dupa ce pleca acel "cineva", ca a venit Mosul.. Si noi, cei mici, ne grabeam sa vedem ce gasim in ghetute. Frumoase Sarbatori, frumoase ganduri, frumoase intamplari. Dupa ce am crescut, s-a cam pierdut din magia de altadata a Sarbatorilor. Cu toate astea, Sarbatorile de iarna au ramas preferatele mele.
carmina33
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:50
cel maifain craciun o sa fie acest ani, dupa 11 ani,osa le petrecem impreauna toata familia
korcarja_212000
Postat pe 13 Decembrie 2009 14:08
Cel mai frumos Craciun a fost cand l-am petrecut la tara cu familia...Atunci am vazut cum se colinda la tara unde se mai pastreaza unele traditii, am simtit cu adevarat cum se gateste de sarbatori la tara pe plita pentru o familie numeroasa, am mers cu uratul si am trait emotia colindatului, am petrecut si povestit cu toate rudele reunite pe care rar le intalnesc in cursul anului, am mers apoi la sanius pe deal, am baut vin fiert...offf...sunt multe de povestit... Craciunul e sarbatoarea ce ne face sa ne simtim mai apropiati, mai iubiti, mai deschisi.
florry_20
Postat pe 13 Decembrie 2009 14:48
nicol22n
Postat pe 13 Decembrie 2009 15:57
cel mai frumos craciun a fost cel petrecut cu iubirea vietii mele,cu familia
e asa de frumos sa petreci cutotii si dupa aia sa te retragi si sa faci ghidusii sub paturica
ingerasul_noptii
Postat pe 13 Decembrie 2009 16:24
Cel mai frumos craciun a fost cel de anu trecut... cand parintii mei mi-au facut cel mai frumos cadou de craciun cand au venit aksa...sp asta pt k tata e plecat de 5 ani in spania si nu il mai vazusem de 2 ani iar pe mama la fel nu o mai vazusem de 2 ani pt k ei sunt despartiti iar ea si-a refacut viata. Iar in ziua de craciun au venit amandoi aksa si am petrecut craciunul in familie ce nu se mai intamplase de cativa ani buni...mi-as dori k si anul acesta sa se intample la fel...sa petrecem sfantul craciun impreuna cu toate traditiile si sa ne bucuram impreuna de aceasta sarbatoare...asa cum am facut anu trecut...
alinutza0905
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:57
Cel mai frumos Craciun a fost cel de acuma 3 ani, primul petrecut cu sotul meu (pe atunci inca nu eram casatoriti) in casuta noastra. Am facut prima data impreuna bradut, sarmalute, iar seara ne-am colindat familiile.
Cammie80
Postat pe 13 Decembrie 2009 19:09
Cel mai frumos Craciun a fost acela alaturi de colegii mei din liceu,de anul trecut(eram in clasa a12a)...a fost de neuitat pt ca ne-am distrat de minune,ne-am facut cadouri reciproc(nimeni n-a ramas pe dinafara) plus ca eu si prietena mea cea mai buna,Tina,ne-am gandit sa le facem o surpriza ca tot trecuse ziua mea onomastica(Sf Nicolae).Si astfel le-am facut o supriza la care nu s-au asteptat...le-am cumparat fiecaruia cate o caciulita de mos,un ciorapel,niste mandarine si felicitari(am scris cateva urari si ne-am semnat..."de la mosul:NicoTina")...am ascultat colinde,am baut si vin fiert,gratare,ne-am mai indulcit cu prajituri...o atmosfera superba!!!

iar voua celorlalti va urez inca de pe acum un Craciun fericit alaturi de cei dragi,iar toate dorintele sa vi se indeplineasca!

pupicei!
NicoLucy
Postat pe 13 Decembrie 2009 19:27
Cel mai frumos craciun a fost cel de anul trecut, cand, desi eram cu parintii la munte, prietenul meu a venit in ziua de craciun dupa mine:X am fost foarte surprinsa si fericita.
didi_18
Postat pe 13 Decembrie 2009 21:47
Conceptul de Craciun nu-l pot intelege decat a fi momentul in care ai timp sa te intalnesti cu familia, cu prietenii, sa fii cu ei 100%, fara griji, sa impartim cadouri, sa facem bradul, sa ascultam colinde si chiar sa mergem sa colindam... Ultimul Craciun e intodeauna cel mai frumos, mereu il imbunatatesc si incerc sa intru in contact cu cat mai multe persoane dragi.
Dupa cum spuneam, ultimul Craciun e intodeauna cel mai reusit... In Ajun de Craciun am fost la colindat cu prietenii la fiecare dintre noi, a fost epuizant, dar mereu sunt entuziasmata de faptul ca ne avem... A doua zi (prima zi de Craciun) am petrecut-o in sanul familiei, mancand si povestind...
Intodeauna impodobesc bradul cu cateva zile inainte, nu am rabdare sa astept pana in Ajun...
E un Craciun tipic, nimic iesit din comun, dar mandra ca il pot petrece ca atare.
Xela
Postat pe 14 Decembrie 2009 04:16
Pentru cateva momente am sa las doar copilul din mine sa vorbeasca pentru ca mi se face dor de el intotdeauna in preajma sarbatorilor. Daca urmatoarele randuri par naive, imaginati-va ca au fost scrise de un copil vesnic, care sta ascuns in sufletul meu si pe care sper sa reusesc sa-l pastrez in sufletul meu mereu, pentru ca el imi face viata mai frumoasa.
De cand ma stiu Craciunul este sarbatoarea mea preferata. In copilarie ii simteam spiritul inca din noiembrie. Tin minte ca stateam cu nasul lipit de geam si ma rugam sa inceapa sa ninga. In fiecare nopate cand observam ca cerul era rosu saream din pat si fugem la fereastra convinsa ca voi vedea fulgi cazand si zapada aceea alba si minunata impodobind curtea din fata blocului.
Dintr-un motiv pe care nu reusesc sa-l identific, pentru mine Craciunul a insemnat intotdeauna zapada multa si frig aprig, miros de portocale si seri petrecute afara cu ceilalti copii construind oameni de zapada sau facand concurs cu saniuta.
Cand eram mica mama mea nu ne lasa sa mai stam afara dupa ce se intuneca, desi iarna era inca devreme cand intunericul punea stapanire pe oras. Cei mai frumosi ani ai copilarei am locuit intr-un bloc situat in centrul orasului si aveam vedere catre bulevardul frumos luminat, iar in spatele blocului era destul spatiu sigur in care ne puteam juca. Cu toate acestea daca incepea sa ninga dupa lasarea intunericului, eu si fratele meu o asaltam pe mama cu rugaminti fierbinti sa ne dea voie sa iesim putin in zapada. Probabil acelasi lucru il faceau si ceilalti copii pentru ca in timp record, din clipa in care incepea sa ninga, ne strangeam cu totii in fata blocului cu ochi mariti de incantare si imprastiind exclamatii in stanga si in dreapta. Nu era prima zapada din an, poate nici macar prima ninsoare a acelei saptamani, dar pentru noi era de fiecare data un moment magic.
Era o placere sa stim ca suntem in vacanta, ca putem sa ne petrecem ziua jucandu-ne in zapada. Inca mai tin minte senzatia aceea de durere fierbinte care-mi cuprindea mainile, picioarele si nasul cand ajungem in sfarsit in casa. Tin minte ca ne scotea mama pe scara ca sa ne scuturam caciulile si hainele de zapada, apoi le punea la uscat deasupra sobei ca sa putem sa le imbracam mai tarziu cand ieseam din nou la joaca.
In orasul meu se facea in fiecare an, cu ocazia Craciunui, un Orasel al Copiilor care era foarte aproape de noi, pentru ca locuiam chiar in centru. Acolo erau puse leagane, tobogane, un carusel foarte mare, casute mici din lemn si era ingradit de braduti, iar in mijloc avea un brad imens care era plantat acolo si care era impodobit cu lumini mari si cadouri. Era atat de frumos!
Iubeam atat de mult aceasta sarbatoare incat strangeam globuri sparte si le faramitam ca sa obtin sclipici, adunam material rosu si verde, hartie de impachetat cadouri si cutii goale de toata formele si marimile pe care puteam sa le gasesc si incapeau sub brad. Cu toate aceste lucruri confectionam ornamente pentru casa si brad.
Mama mi-a spus ca daca eu cred, atunci Mos Craciun exista. Asa ca eu, fetita constiincioasa, ii scriam Mosului in fiecare an cate o scrisoare lunga in care ii spuneam cat am fost de cuminte si care erau lucrurile pe care mi le doream. Pe aceeasi foaie ii faceam si un desen frumos, apoi o impatuream, o puneam intr-un plic si puneam scrisoarea pe pervazul ferestrei. Nu stiu cum se face dar intotdeauna disparea cand nu eram atenta. Stiam eu ca Mos Craciun exista!
O traditie initiata de mama (si continuata de sotul meu, acum ca mama nu mai e) era aceea de a-mi cumpara in fiecare an cate un glob nou. Acel glob facea parte din cadoul meu de Craciun si nu a lipsit in niciun an, indiferent cate ornamente noi am fi cumparat impreuna cu ea, si era intotdeauna o surpriza. Pana in ziua de astazi descoperirea acelui nou glob imi provoaca aceeasi placere, aceeasi bucurie.
Dar cel mai mult din toata aceasta perioada imi placeau acele cateva dimineti din zilele de Craciun in care, dupa ce ne trezeam si dupa ce imparteam un mar in atatea bucati cati membrii avea familia, dupa care ne luam micul dejun, ne ghemuiam toti trei (eu, mama si fratele meu) in patul cel mare si ne uitam la desene animate cu Mos Craciun si cu povesti de iarna. Pe langa asta, mai tin minte si ca la amiaza era inca o runda de desene animate, asa pe la ora 13, dupa care timp de 1-2 ore aparea pe ecran un ornament minunat de Craciun (in general o coronita impodobita si lumanari aprinse) si Corul Madrigal canta colinde. De obicei adormeam pe acea muzica si ne trezeam cand era deja intuneric pe-afara. Era asa o atmosfera calda, de moleseala in casa pe care chiar si acum, cand imi amintesc de acele vremuri, aproape ca pot s-o simt.
O alta amintire draga este cea in care bunica mea era in bucatarie pregatind prajituri la care o ajutam si eu fara exceptie. Adoram si inca iubesc acel miros al cozonacilor care se coceau. Tin minte cum ma lasa bunica sa pudrez cornuletele cu nuca si sa fur cate o bucatica calda din saratelele proaspat scoase din cuptor. Doar pentru acel miros si pentru senzatia pe care mi-o da, mi-am promis ca indiferent cat as fi de ocupata si indiferent cat de ieftine ar fi prajiturile de pe piata, eu am sa fac in fiecare an prajiturile in casa.
Si pentru ca bradul este piesa de rezistenta a acestei minunate sarbatori nu pot sa uit sa vorbesc si despre el. Asteptam cu nerabdare sa-l impodobim si acesta era un moment special pentru mine. Pentru ca intelegea nerabdarea noastra si poate pentru ca si ea era la fel de incantata ca si noi, mama ne lase sa-l ornam cu cateva zile mai repede. Impodobitul bradului a ramas un moment special pentru mine, iar sotul meu ma ajuta in fiecare an la ornarea lui. El stie ce insemna Craciunul pentru mine si stie ca spiritul acestuia dainuie in sufletul meu cu o asemenea intensitate pentru este oarecum legata de amintirea mamei mele care iubea Craciunul la fel de mult ca si mine.
Amintirile cu ea din acea perioada sunt inca vii in memoria mea. Tin minte cum iesea cu mine si cu fratele meu si ne tragea cu saniuta. Se juca cu noi cu bulgari de zapada ca un copil. Tin minte ca intr-un an am primit un crocodil verde din cauciuc pe care l-am pierdut prin zapada, iar ea a fost in stare sa vina in curte si sa ne ajute vreo ora sa-l cautam, nu pentru ca era pretios sau deosebit de frumos, ci pentru ca eram noi tare necajiti ca l-am pierdut.
Nu pot sa uit nici primul Craciun fara ea. Am impodobit bradul singura si mi-a luat cateva ore pentru ca a trebuit sa ma opresc foarte des. Nu stiu cand am mai plans atat de mult ca atunci. La naiba, aveam doar 15 ani si mi se facuse o nedreptate. Dar o nedreptate care a fost corectat dupa un an cand l-am cunoscut pe cel ce aveam sa-mi devina sot si incet-incet Carciunul a inceput sa-si recastige stralucirea.
Asa cum ma invatatse bunica, Craciunul este sarbatoarea iubirii si armoniei, a linistii si a familiei care trebuie sa uite tot ce-a fost rau peste an si sa se adune la aceeasi masa, iar eu am putut sa-i simt din nou suflul magic numai dupa ce am lasat din nou dragostea sa intre in sufletul meu. Totusi nu mai e la fel. Dar va fi. Va fi atunci cand voi avea proprii mei copii si voi vedea oglindit in ochii lor aceeasi bucurie pe care stiu ca o aveam si eu in ochi. Nu stiu ce vremuri vor fi atunci sau cat de mult se va fi schimbat societatea, dar eu voi incerca sa mentin in casa mea aceea atmosfera calda in care am crescut eu si in care am petrecut fiecare Craciun. Atunci va fi din nou asa cum a fost in copilaria mea.
mariapanait
Postat pe 14 Decembrie 2009 09:08
Craciunul e frumos de fiecare data,de obicei Craciunul il fac in familie si Revelionul cu prietenii,dar acum 3 ani ,am plecat si de Craciun cu iubitul meu si prietenii am inchiriat o vila la munte si a fost super distractie!!Dar distractia ca distractia care a tinut 6 zile si 5 nopti:),dar la un moment dat ramasesem fara bauturica si a trebuit sa coboram in oras sa mai cumparam cate ceva.Eu nu ma smteam prea bine asa ca am zis ca nu pot merge,iar iubi meu a ramas cu mine ,ca doar trebuia sa aiba cineva grija de mine.Ceilalti au plecat toti si asa am ramas singurei.Eu chiar nu ma simteam bine,de la atata mancare si bautura probabil,dar dupa ce s-a intamplat m-am simtit foaaaaaarte bine!! ...Eu cu iubi suntem de 8 ani impreuna si acum ne amintim de Craciun de acea zi si radem.Am tras toatedraperiile de la geam,am blocat usile cu divese obiecte si tot am stat cu frica sa nu se intoarca prietenii nostri si sa intre peste noi ...dar a fost o experienta frumoasa,mai ales ca de cateva zile nu mai facusem nimic pentru ca nu puteam ca stateam cate 2 cupluri in camera si apoi alte cateva zile nu am mai facut nimic:).In acel an a fost un Craciun si un Revelion mai special si pentru ca reusisem s ane strangem cu totii,pentru ca de obicei unii vor in alta parte ,altii in alta parte si asa nu mai mergem nicaieri sau mergem pe grupulete.Au fost sarbatori de poveste...Facusem de acasa planurile si a trebuit sa ne cumparam cadouri intre noi ,fiecare a tras cate un biletel si a cumparat cate un cadou persoanei pe care a extras-o de o anumite suma-pusesem noi atunci 20 sau 30 de mii dupa bugetul fiecaruia:)Au fost cadouri care mai de care mai trasnite,am impodobit un brad afara,ne-am intalnit si cu ursu" Si sunt multe,multe intmaplari din acel an,de as putea scrie si o carte Au fost chiar niste sarbatori pe care nu le vom uita niciodata!!! si mi-e dor de un chef ca atunci..dar acum e criza si.....
andreea_3
Postat pe 14 Decembrie 2009 10:50
Craciunul e frumos de fiecare data,de obicei Craciunul il fac in familie si Revelionul cu prietenii,dar acum 3 ani ,am plecat si de Craciun cu iubitul meu si prietenii am inchiriat o vila la munte si a fost super distractie!!Dar distractia ca distractia care a tinut 6 zile si 5 nopti:),dar la un moment dat ramasesem fara bauturica si a trebuit sa coboram in oras sa mai cumparam cate ceva.Eu nu ma smteam prea bine asa ca am zis ca nu pot merge,iar iubi meu a ramas cu mine ,ca doar trebuia sa aiba cineva grija de mine.Ceilalti au plecat toti si asa am ramas singurei.Eu chiar nu ma simteam bine,de la atata mancare si bautura probabil,dar dupa ce s-a intamplat m-am simtit foaaaaaarte bine!! ...Eu cu iubi suntem de 8 ani impreuna si acum ne amintim de Craciun de acea zi si radem.Am tras toatedraperiile de la geam,am blocat usile cu divese obiecte si tot am stat cu frica sa nu se intoarca prietenii nostri si sa intre peste noi ...dar a fost o experienta frumoasa,mai ales ca de cateva zile nu mai facusem nimic pentru ca nu puteam ca stateam cate 2 cupluri in camera si apoi alte cateva zile nu am mai facut nimic:).In acel an a fost un Craciun si un Revelion mai special si pentru ca reusisem s ane strangem cu totii,pentru ca de obicei unii vor in alta parte ,altii in alta parte si asa nu mai mergem nicaieri sau mergem pe grupulete.Au fost sarbatori de poveste...Facusem de acasa planurile si a trebuit sa ne cumparam cadouri intre noi ,fiecare a tras cate un biletel si a cumparat cate un cadou persoanei pe care a extras-o de o anumite suma-pusesem noi atunci 20 sau 30 de mii dupa bugetul fiecaruia:)Au fost cadouri care mai de care mai trasnite,am impodobit un brad afara,ne-am intalnit si cu ursu" Si sunt multe,multe intmaplari din acel an,de as putea scrie si o carte Au fost chiar niste sarbatori pe care nu le vom uita niciodata!!! si mi-e dor de un chef ca atunci..dar acum e criza si.....
andreea_3
Postat pe 14 Decembrie 2009 10:50
cel mai frumos Craciun pt mine a fost si este de 3 ani in cu-ace acela cand mam mutat inpreuna cu viitorul meu sot,atat de mare a fost iubirea ca de la 3 luni dupa ce neam cunoscut ne-am si mutat inpreuna
A fost un soc ca sa zic asa pt familiile noastre cand au aflat ca ne mutam impreuna dupa nici 3 luni
In rest cele mai frumoase Craciunuri se petrec in familie.
CRACIU FERICIT !!!!!!La toata lumea si sarbatori frumoase alaturi de cei dragi.
pisoimikpitik
Postat pe 14 Decembrie 2009 12:09
pentru mine toate serile de Craciun au fost speciale, petrecute alaturi de familie si prieteni. anul trecut insa, am avut parte de o seara de Craciun mai deosebita. a fost primul craciun petrecut cu prietenul meu si familia lui. incepand de dimineata, totul parea sa prevesteasca o zi speciala: bunicii mei au ajuns la noi, eu si fratele meu impodobeam bradul, mama cocea covrigeii deliciosi carora doar ea le cunostea secretul, iar colindele ne introduceau in atmosfera calda a Craciunului. spre seara, micii colindatori au inceput sa ne bata in usa, vestind venirea Mantuitorului pe lume; totul parea perfect. am inceput sa ma pregatesc pentru cina de Craciun, cina ce aveam sa o sarbatoresc alturi de familia prietenului meu. avea sa fie o seara importanta penru mine, fiind primul contact cu parintii lui. aveam emotii, asa ca mi-am pregatit cu atentie hainele ce le alesesem cu mare grija cu 2-3 zile inainte. a venit prietenul meu sa ma ia de acasa, iar emotiile mele cresteau pe masura ce inaintam. in drumul spre casa lui, masina ce o conducea s-a oprit brusc! a incercat in zadar sa o porneasca, dar in cele din urma a sunat la tatal lui, cerandu-i ajutorul. pana sa ajunga tatal lui in locul in care ne aflam, a trebuit sa mutam masina din mijlocul strazii, undeva pe drapta. asa ca m-am dat frumos jos din masina si, alaturi de prietenul meu, am inceput sa o impingem pana spre marginea strazii. intr-un taziu apare si tatal lui care a schimbat bateria masinii si aceasta a revenit la viata. ajungem acasa, unde mama lui ne astepta cu vin fiert si prajituri sa ne incalzim. desi am avut parte de un moment destul de jenant, aceasta a fost seara ce ne-o vom aminti mereu si pe care le-o vom povesti cu drag si cu zambetul pe buze si copiilor nostri.
ankkutza01
Postat pe 14 Decembrie 2009 12:38
Craciunul cel mai frumos -cand eram mica si ne-am strans toata familia la tara - cu varul meu...ne jucam cu copii in zapada mare - sanie etc
mihaelamicu2001
Postat pe 14 Decembrie 2009 13:04
Poate e cam copilaresc...dar pentru mine a contat mult...aveam 15 ani si eram pedepsita rau de tot (nu aveam voie sa ies din casa de Craciun si Revelion decat 1-2 h pe zi), mi s-a parut atunci sfarsitul lumii, mai ales ca parintii mei plecau de Revelion si eu trebuia sa raman cu bunica...mai rau nici ca se putea...dar totul s-a schimbat in momentul cand pe 20 dec mi-am cunoscut marea mea dragoste (pana in momentul de fata) cu care am stat 6 ani de zile...aceea persoana a reusit sa-mi ia toate supararile si sa ma faca cea mai fericita chiar daca ne vedeam foarte rar si de revelion a trebuit sa port al III lea razboi mondial de convingere cu bunica :))
Oannaa
Postat pe 14 Decembrie 2009 16:19
presmit k scriu degeaba...
dar na

cel mai frumos craciun...a fost anu trecut deoarece lam petrecut cu prieteni :)
gabytza156
Postat pe 14 Decembrie 2009 17:29
kudika093588
Postat pe 14 Decembrie 2009 17:31
cel mai frumos craciun a fost acum 2 ani , deoarece in perioada aia am avut tot ce mi-am dorit .. intelegere , fericire , bani ... prietenul meu care s-a purtat extraordinar de frumos cu mine
B3ndiss
Postat pe 14 Decembrie 2009 17:41
Cel mai frumos craciun a fost cel de anul trecut, cand, desi eram cu parintii la munte, prietenul meu a venit in ziua de craciun dupa mine:X am fost foarte surprinsa si fericita.
didi_18
Postat pe 14 Decembrie 2009 17:46
"Serile si noptile din preajma Craciunului sunt magice". Am petrecut si eu o noapte magica alaturi de iubitul meu, fiind in luna de miere la munte in zilele Craciunului! A foat o vacanta splendida pe care nu o voi uita niciodata! Zapada sclipitoare ca diamantul parca ne chema sa iesim afara din cabana calduta sa ne batem cu bulgari de zapada. Sub cerul instelat, in noaptea alba, martora a iubirii noastre era luna! Sarutarile fierbinti sub clar de luna imi vor aduce acei fiori inca mult timp inainte!
kudika091582
Postat pe 14 Decembrie 2009 18:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele doua locuri in Tabara Coolturala BookLand oferite de BookLand! 80 De la: concursKudika 21 Aprilie 2015 17:53
Concurs: Castiga Un atlas al dorintelor zadarnice de Anuradha Roy! 64 De la: kudika392917 27 Iunie 2011 20:05
Castiga 10 seturi Eucerin pentru tine si jumatatea ta! 250 De la: concursKudika 21 Decembrie 2010 18:27
Miscarea este secretul longevitatii. Care dintre programele oferite de sala ArtBodyShape crezi ca sunt cele mai eficiente? 21 De la: pickard 14 Februarie 2011 14:25
Concurs Meli Melo – Paris 228 De la: concursKudika 5 Ianuarie 2010 12:03