Setari Cookie-uri

Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita!

CEL mai frumos Craciun l-am perecut la 17 ani cand am mintit parinti ca merg la o prietena si raman doua zile dar defapt eu am plecat cu prietenul meu si familia lui la munte,la Busteni ,unde am vizitat locurile si apoi am facut o masa mare si am petrecut,m-am simtit asa de bine inconjurata de acea famile mai ales in ziua de craciun
ciocoiumihaela22
Postat pe 7 Decembrie 2009 01:38
Cel mai frumos Craciun a fost anul trecut! L-am petrecut la casa de la tara alor mei, ne-am reunit toata familia, am impodobit un brad frumos, am avut pe masa mancaruri gustoase si traditionale, am avut multi colindatori, in sat se pastrase traditia si a venit Viflaimul, deci, un Craciun plin de semnificatii si liniste sufleteasca! Dar in principal cel mai frumos l-a facut sa fie prezenta nepotelului meu de sora care atunci avea 5 luni si era un DULCE! A stat treaz pana la ora 2 noaptea, iar la 4 dimineata cand a ajuns Viflaimul, s-a trezit, se uita mirat si a stat gura-casca cu ochii atintiti spre ei! Era simpatic! Se speriase putin cand au inceput sa cante in cor si sa bata in parchet, insa in rest suradea! I-a placut! A fost nemaipomenit acel Craciun!
ccrissy
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:26
Pentru mine cel mai frumos si cu siguranta de neuitat Craciun a fost cel de acum 6 ani cand am devenit prima data femeie. Eram impreuna de 5 luni , dar in acea seara magica am simtit ca era momentul si mai ales ca el este cel potrivit. Am 24 de ani acum si inca suntem impreuna, iar in curand urmeaza sa ne casatorim. Mai mult de-atat nu-mi puteam dori.
carmen_cheeta
Postat pe 7 Decembrie 2009 15:49
cel mai frumos craciun a fost anul trecut, am petrecut alaturi de jumatatea mea...
imi doresc tare mult sa o surprind placut de craciunul asta cu ajutorul bostru daruindu-i un costum sexy de craciunitza ;)
kudika088996
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:25
Cel mai frumos Craciun al meu s-a petrecut in copilarie, pe cand aveam numai 6 ani si l-am intalnit pentru prima data pe mosul cel rosu cu barba alba...Pe atunci totul era frumos si senin, credeam ca imi pot pune o dorinta si ea se va implini pe data in ajunul Craciunului...
Asa s-a intamplat si atunci, cand am adormit visand frumos la o papusa mare cu rochita de printesa si...in dimineata urmatoare am gasit-o in bratele unui mos cu barba lunga, cu o pelerina rosie si o curea lata in talie. Ma privea bland, imi intindea papusa mult-visata si totusi eu eram prea emotionata ca sa o primesc. Era un sentiment nou, de emotie, bucurie si teama amestecate impreuna, un sentiment puternic care ma coplesea. Mosul m-a rugat sa ii spun o poezie, dar eu nu puteam articula niciun cuvant. Doar peste cateva minute am reusit sa ma acomodez, sa recit o poezie si sa cant mosului un colind.
Am realizat ca mosul bun din fata mea era Mos Craciun, cel bun si bland care aducea cadouri copiilor cuminti.
Imi amintesc deseori acele momente in preajma Craciunului, in special atunci cand miroase a cozonac, a scortisoara, a brad si a sarbatoare. Totul revine ca intr-un vis de demult, numai ca nu mai am ochi de copil, Mosul nu mai poate implini orice dorinta, iar oamenii rad din ce in ce mai rar.
Unde este Craciunul de altadata, cu simplitatea si bucuria specifica lui?
tamilia
Postat pe 7 Decembrie 2009 19:14
Era o ajunul Craciunului si ma pregateam sa mi-l petrec cu parintii, era unul dintre acele Craciunuri traditionale si destul de plictisitoare in care sarbatoream cu familia la masa. Eram trista ca iubitul meu plecase in vacanta cu familia la munte, dar......pe la 5 seara se aud batai in geam, credeam ca e un colindator, deschid usa si un glas bland si dulce se aude: -Primiti cu colinda!!!, era vocea iubitului meu care a venit si s-a rugat de parintii mei pana m-au lasat sa meg cu el la munte, fiiinca parintii lui s-au razgandit si nu mai vroiau sa mearga, asa ca m-a luat pe mine cu el.....A fost un weekend fabulos, cel mai frumos Craciun dintre toate........acum cred ca nu vreti sa va spun si ce-am facut acolo.....;))
otilialeonte
Postat pe 7 Decembrie 2009 19:42
anu trecut
gabytza156
Postat pe 7 Decembrie 2009 22:04
Una dintre cele mai frumoase zile de Craciun a fost cea din anul 2001
Aveam 16 ani pe atunci si eram singura cuc. Tin minte ca de Revelion, la trecerea din 2000 in 2001 am imbracat o lenjerie rosie si mi-am pus ca dorinta sa am si eu un iubit pe care sa-l plac cu adevarat si care sa ma placa si el la randul lui.
Deja imi luasem gandul de la acel iubit mult asteptat, vanzand ca trecuse aproape anul si eu tot singura eram. Se pare insa ca cineva acolo sus a avut grija de mine ca sa-mi implineasca dorinta tocmai intr-o zi atat de speciala cum e ziua de Craciun.
Vecinele mele au venit la mine la usa intr-un suflet sa imi spuna ca trebuie sa ma fac frumoasa si sa cobor imediat jos pentru ca Alex, baiatul pe care pusese ochii de mai bine de 2 ani, le-a spus ca vrea sa fie cu mine si ca le-a rugat pe ele sa il ajute. Eram in culmea fericirii!!!!!
M-am aranjat, am pus ceva rosu si sexy pe mine si am iesit intr-un suflet afara. Acolo era el, asteptandu-ma cu un trandafir alb. M-a invitat la petrecerea tinuta de un prieten de-al lui si de atunci am fost de nedespartiti.
Relatia a durat un an, un an in care m-am bucurat de un confident, de un iubit, de un umar pe care sa plang si de o persoana cu care puteam sa fac tot ce imi trecea prin cap. Iar intr-un final, dupa ce s-a terminat povestea noastra de dragoste, am castigat un prieten!
kudika089845
Postat pe 8 Decembrie 2009 00:21
Aveam 16 ani pe atunci si eram singura cuc. Tin minte ca de Revelion, la trecerea din 2000 in 2001 am imbracat o lenjerie rosie si mi-am pus ca dorinta sa am si eu un iubit pe care sa-l plac cu adevarat si care sa ma placa si el la randul lui.
Deja imi luasem gandul de la acel iubit mult asteptat, vanzand ca trecuse aproape anul si eu tot singura eram. Se pare insa ca cineva acolo sus a avut grija de mine ca sa-mi implineasca dorinta tocmai intr-o zi atat de speciala cum e ziua de Craciun.
Vecinele mele au venit la mine la usa intr-un suflet sa imi spuna ca trebuie sa ma fac frumoasa si sa cobor imediat jos pentru ca Alex, baiatul pe care pusese ochii de mai bine de 2 ani, le-a spus ca vrea sa fie cu mine si ca le-a rugat pe ele sa il ajute. Eram in culmea fericirii!!!!!
M-am aranjat, am pus ceva rosu si sexy pe mine si am iesit intr-un suflet afara. Acolo era el, asteptandu-ma cu un trandafir alb. M-a invitat la petrecerea tinuta de un prieten de-al lui si de atunci am fost de nedespartiti.
Relatia a durat un an, un an in care m-am bucurat de un confident, de un iubit, de un umar pe care sa plang si de o persoana cu care puteam sa fac tot ce imi trecea prin cap. Iar intr-un final, dupa ce s-a terminat povestea noastra de dragoste, am castigat un prieten!
kudika089845
Postat pe 8 Decembrie 2009 00:22
kudika089845
kudika089845
kudika089845
kudika089845
kudika089845
cel mai frumos craciun s-a desfasurat la bunici,la tara, cu taiatul porcului, traditii, colindat,brad impodobit,bucate alese si muuuulta tuica
hardcore_zucchinii
Postat pe 8 Decembrie 2009 02:50
cel mai frumos craciun s-a desfasurat la bunici,la tara, cu taiatul porcului, traditii, colindat,brad impodobit,bucate alese si muuuulta tuica
hardcore_zucchinii
Postat pe 8 Decembrie 2009 02:51
hardcore_zucchinii
Postat pe 8 Decembrie 2009 02:53
hardcore_zucchinii
Postat pe 8 Decembrie 2009 02:55
hardcore_zucchinii
Postat pe 8 Decembrie 2009 02:56
Copii imbracati in port national plecati la colindat si cadourile de la pravalia din sat sunt imagini care apartin Craciunului din copilarie. In fiecare an pe 24 decembrie in tot satul era zarva mare.Toti parintii mergeau la pravalia din centrul satului sa cumpere cateva bombonele, acadele, mere, ciocolatele, iar cei care erau,, mai avuti” cumparau si cate ceva de imbracat pentru copii drept cadou de la mosul cel batran cu barba alba.Peisajul era unul de vis, totul era alb in jur , copacii, casele, ici colo mai zareai cate un batranel care incerca sa dea zapada din fata portii si sa faca in curte o alee prin nameti…ca doar trebuia sa aiba pe unde intra colindatorii adica noi copii. Ne imbracau parintii in costum national, si plecam in gupuri pe la casele oamenilor pentru a-i colinda.Fiecare ne dadea ce avea : un mar, un covrig, o prajitura, o bucatica de turta facuta in cuptorul de la soba sau un banut.Dupa cateva ore de colindat mergeam acasa si cu sclipire in ochi deschideam dasaga si le aratam parintilor ce am primit noi.Seara dormam devreme pentru ca a doua zi ne trezeam dimineata sa ne uitam ce cadouri ne-a lasat mosul sub brad. Asa arata pentru mine cel mai frumos Craciun!
Mary-Lena_Lena
Postat pe 8 Decembrie 2009 11:32

Craciunul inseamna arome, culoare, stralucire, natural si frumusete. Cred ca pentru fiecare dintre noi ne amintim de cel putin un Craciun petrecut in copilarie. Sau cel putin pentru mine cel mai frumos Craciun a fost un Craciun petrecut in copilarie…Acel Craciun in care eram la bunici. Pentru s-a intamplat ca de acel Craciun sa ninga foarte parintii mei nu au mai putut ajunge la mine la tara…Ca orice copil imi doream si eu un brad, brad care insa era la Buzau la parintii mei…Vazand ca nu mai vine mami si tati, eram foarte suparata ca va trece acea zi de craciun , iar eu n-o sa ma un brad sub care sa-mi puna mosul cadourile..Pe 24 decembrie , pe la 4 dupa amiaza, vazand ca aprintii mei nu mai ajung, bunicul a plecat de acasa, s -a dus pana la padure…si a venit cu un brad plin de zapada, un brad foarte mare si frumos…A fost cel mai frumos Craciun ,a fost singura data cand am impodobit bradul cu bunicii, am pus beteala si globulete pe care le aveau bunicii de cand era mama mica.A fost cel mai frumos Craciun!
Adynutza_87
Postat pe 8 Decembrie 2009 11:34
Craciunul inseamna arome, culoare, stralucire, natural si frumusete. Cred ca pentru fiecare dintre noi ne amintim de cel putin un Craciun petrecut in copilarie. Sau cel putin pentru mine cel mai frumos Craciun a fost un Craciun petrecut in copilarie…Acel Craciun in care eram la bunici. Pentru s-a intamplat ca de acel Craciun sa ninga foarte parintii mei nu au mai putut ajunge la mine la tara…Ca orice copil imi doream si eu un brad, brad care insa era la Buzau la parintii mei…Vazand ca nu mai vine mami si tati, eram foarte suparata ca va trece acea zi de craciun , iar eu n-o sa am un brad sub care sa-mi puna mosul cadourile..Pe 24 decembrie , pe la 4 dupa amiaza, vazand ca aprintii mei nu mai ajung, bunicul a plecat de acasa, s -a dus pana la padure…si a venit cu un brad plin de zapada, un brad foarte mare si frumos…A fost cel mai frumos Craciun ,a fost singura data cand am impodobit bradul cu bunicii, am pus beteala si globulete pe care le aveau bunicii de cand era mama mica.A fost cel mai frumos Craciun!
IoN_RaDu
Postat pe 8 Decembrie 2009 11:39
CRED K TOATA LUMEA ISI DORESTE SA PETREACA CRACIUNUL ALTURI DE CEI DRAGI , CU FAMILIA. EU RESPECT ACESTE MOMENTE PT K SE INTAMPLA FOARTE RAR SA NE INTALNIM CU TOTII. TOATE SARBATORILE LE PETREC IN FAMILIE SI TOATE SUNT UNICE IN FELUL LOR DAR CELMAI FRUMOS CRACIUN A FOST CEL DE ANUL TRECUT DEOARECE AVEAM ALATURI PERSOANA PE CARE O IUBESC CEL MAI MULT , PARTEA CARE LIPSEA DIN MINE SI ANUME JUMATATEA MEA. VA DORESC SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA!!!
danutza_blondy
Postat pe 8 Decembrie 2009 13:35
Cel mai frumos craciun a fost acum 2 ani ..l am petrecut la munte...intr-un peisaj de nedescris..ningea cu fulgi mari ..totul in jur era alb..si eram cu persoana iubita...insa cred ca fiecare an de craciun este frumos in felul sau...acea atmosfera care ne face mai buni pe fiecare....sarbatori fericite
andre208
Postat pe 8 Decembrie 2009 14:01
Cel mai frumos craciun a fost acum 2 ani ..l am petrecut la munte...intr-un peisaj de nedescris..ningea cu fulgi mari ..totul in jur era alb..si eram cu persoana iubita...insa cred ca fiecare an de craciun este frumos in felul sau...acea atmosfera care ne face mai buni pe fiecare....sarbatori fericite
andre208
Postat pe 8 Decembrie 2009 14:01
cel mai frumos craciun a fost pentru mine cel de acum 2 ani...in 2007,pt ca dupa foarte mult timp...am simtit din nou ce inseamna craciunul,am avut din nou familie, am simtit caldura,iubire,sentimente impartasite,dragul de a sta acasa...la masa de craciun.(asta ca o explicatie ar fi ca parintii mei sunt despartiti inca de cand eu eram in sc. generala).Am avut un nou tata,care imi era ca un prieten.Si +++ ca am cunoscut din nou iubirea,ma indragostisem nebuneste,imi deschisesem din nou inima pentru noul iubit,ne intelegeam ne iubeam si era frumos.Acum din toate astea nu am mai ramas cu n imic.Tatal vitreg a plecat, iar iubitul....a plecat si el despartindu-ne.Nu puteam intelege cum e sa plangi de fericire.In 2007 am simtit-o....si e frumos sa iti curga o lacrima....de prea multa fericire.
pui_mic
Postat pe 8 Decembrie 2009 14:19
Imi amintesc cu placere de ultimul Craciun petrecut alaturi de tatal meu ,aveam doar 9 anisori si m-au chemat sa -mi spuna ca a venit Mosul:bradul era impodobit iar cadourile asteptau sa fie desfacute,toata familia era acolo,si fiecare se bucura de mica atentie pe care o primise.A fost ultimul Craciun pe care mi-l amintesc cu mare placere dar poate si cu un pic de regret!
dianabuny2323
Postat pe 8 Decembrie 2009 15:48
Cel mai frumos craciun a fost cel de anul trecut, cand, desi eram cu parintii la munte, prietenul meu a venit in ziua de craciun dupa mine:X am fost foarte surprinsa si fericita.
didi_18
Postat pe 8 Decembrie 2009 16:57
Buna,sunt iasmina.
Cel mai frumos Craciun a fost cel de anul trecut pe care l-am petrecut cu prietenii.A fost cea mai tare petrecere.Prima data ne-am dat cadourile de sub brad,dupa care a urmat cina de la care nu au lipsit sarmalutele si am primit colindatori care ne-au umplut sufletele de bucurie.Dupa aceea a inceput distractia.Am dansat si ne-am distrat pana dimineata la ora 5.Cand sa plecam acasa am avut parte de cea mai frumoasa surpriza.Afara ningea cu niste fulgi imensi si totul era acoperit de zapada.Ne-am bucurat foarte mult si am inceput sa ne batem cu zapada nemai tinand cont de frigul ce era.Dupa vreo jumatate de ora petrecuta in frig am plecat acasa cu totii.Eu am mers la prietenul meu acasa.Dupa atata frig trebuia cumva sa ne incalzim,nu?
Asa ca am facut pe craciunita(fara costum adecvat)....lumanari,vin,muzica si soapte fierbinti...stiti voi ce vreau sa spun!A fost cea mai buna metoda sa scapam de frig si sa fim incinsi la maxim
Va doresc un Craciun fericit si un an cat mai bun.
Va pup
iasmi
Postat pe 8 Decembrie 2009 17:40
buna dragii mei....parerea mea despre CRACIUN......aceasta zi SFANTA ptr noi toti....inseamna bunatate....iertare....daruire...intelegere....ziua in care toti cei dragi sunt langa tine.....pentru mine asta a fost mereu.....ziua pe care o asteptam cu sufletul la gura....ZIUA INNOCENTEI....O ZI IN CARE SE NASTE NU NUMAI ISSUS....CI SE NASTE MEREU CEVA NOU IN FIECARE DINTRE NOI.....PTR MINE.....fiecare zi din an are o semnificatie aparte....iar acum.....sunt intr-un moment difil.....greu pot spune.....si imi cer scuze ca poate va intristez cu asta....dar azi in apropierea craciunului am pierdut pe cineva drag....tatal copilului meu....DA.....sunt trista....sufletul mie intunecat.....dar vb cu fetita mea.....dandu-i ei putere...stiti ce i-am spus?.....ca tatal ei renaste prin ea...traieste tot timpul prin ea.....de aceia va spun ca semnificatia..."CRACIUNULUI"...ESTE RENASTERE....eu va doresc tuturor SARBATORI FERICITE.....SI UN CRACIUN AL RENASTERII...LA VIATA...LA BUNASTARE.....LA IUBIRE....cu drag MAURA
kudika085674
Postat pe 8 Decembrie 2009 18:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Meli Melo – Paris 518 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:22
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! (saptamana a IV-a) 111 De la: concursKudika 21 Decembrie 2012 13:46
Concurs : Castiga 2 lotiuni de corp de la NIVEA pentru 2 momente speciale! 275 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 18:11
Castiga un abonament pe 6 luni la revista Casa Mea! 594 De la: ad__83 12 Iulie 2011 17:21
Concurs: Dragostea. Citate 472 De la: inutza05 17 Februarie 2010 11:05