Mai multe
|
Cel mai frumos Craciun din viata mea a fost cel din anul 2005 - primul Craciun alaturi de fiul meu, Andrei.A fost prima sarbatoare in care m-am simtit implinita. Insa daca am sa castig un costum de Craciunita, sunt convinsa ca acest craciun, de anul acesta, va fi cel mai frumos!Vor fi la mare cinste buna-dispozitie si surprizele (culinare, desigur), pe care le voi face familiei! |
||
|
rosanita Postat pe 14 Decembrie 2009 18:20 |
||
|---|---|---|
Craciunul e frumos de fiecare data,de obicei Craciunul il fac in familie si Revelionul cu prietenii,dar acum 3 ani ,am plecat si de Craciun cu iubitul meu si prietenii am inchiriat o vila la munte si a fost super distractie!!Dar distractia ca distractia care a tinut 6 zile si 5 nopti:),dar la un moment dat ramasesem fara bauturica si a trebuit sa coboram in oras sa mai cumparam cate ceva.Eu nu ma smteam prea bine asa ca am zis ca nu pot merge,iar iubi meu a ramas cu mine ,ca doar trebuia sa aiba cineva grija de mine.Ceilalti au plecat toti si asa am ramas singurei.Eu chiar nu ma simteam bine,de la atata mancare si bautura probabil,dar dupa ce s-a intamplat m-am simtit foaaaaaarte bine!! ...Eu cu iubi suntem de 8 ani impreuna si acum ne amintim de Craciun de acea zi si radem.Am tras toatedraperiile de la geam,am blocat usile cu divese obiecte si tot am stat cu frica sa nu se intoarca prietenii nostri si sa intre peste noi ...dar a fost o experienta frumoasa,mai ales ca de cateva zile nu mai facusem nimic pentru ca nu puteam ca stateam cate 2 cupluri in camera si apoi alte cateva zile nu am mai facut nimic:).In acel an a fost un Craciun si un Revelion mai special si pentru ca reusisem s ane strangem cu totii,pentru ca de obicei unii vor in alta parte ,altii in alta parte si asa nu mai mergem nicaieri sau mergem pe grupulete.Au fost sarbatori de poveste...Facusem de acasa planurile si a trebuit sa ne cumparam cadouri intre noi ,fiecare a tras cate un biletel si a cumparat cate un cadou persoanei pe care a extras-o de o anumite suma-pusesem noi atunci 20 sau 30 de mii dupa bugetul fiecaruia:)Au fost cadouri care mai de care mai trasnite,am impodobit un brad afara,ne-am intalnit si cu ursu" Si sunt multe,multe intmaplari din acel an,de as putea scrie si o carte Au fost chiar niste sarbatori pe care nu le vom uita niciodata!!! si mi-e dor de un chef ca atunci..dar acum e criza si.....
|
||
|
andreea_3 Postat pe 14 Decembrie 2009 18:36 |
||
|
Cel mai frumos Craciun eu zic ca a fost cel de anul trecut, pentru ca a fost primul Craciun impreuna cu baietelul nostru atunci avind doar cateva luni. Am ascultat colinde, am impartit cadouri si a fost minunat! |
||
|
|
||
|
deliaionela Postat pe 14 Decembrie 2009 19:15 |
||
| Cel mai frumos Craciun eu zic ca a fost cel de anul trecut, pentru ca a fost primul Craciun impreuna cu baietelul nostru atunci avind doar cateva luni. Am ascultat colinde, am impartit cadouri si a fost minunat! | ||
|
deliaionela Postat pe 14 Decembrie 2009 19:15 |
||
| Cel mai frumos Craciun al meu a fost in anul 2004, cand ma aflam in Egypt, iar seara Sfintelor Sarbatori de Craciun parea ca rupta dintr-o lume ireala. Ma aflam pe vasul de croaziera Cassandra si priveam, noaptea, apele linistite ale Nilului care spuneau parca o poveste de demult ... Eram sub influenta benefica a vizitei la Muntele Sinai si priveam catre Aswan ... Si, cum stateam asa ingandurata, afara, intr-un colt, costumata ca o dansatoare orientala, vad ca vine spre mine cineva ... era ... cine credeti? Era actualul meu sot! M-a invitat la dans si asa, incet-incet, pe taramuri indepartate, s-a derulat si povestea noastra de dragoste ce a avut ca urmare casatoria din acelasi an! Si iata-ne acum fericiti, in 2009, impreuna cu cei doi copilasi ai nostri, pregatindu-ne pentru sarbatorile de iarna! Craciun fericit tuturor! | ||
|
arthemis_cleo2004 Postat pe 15 Decembrie 2009 05:23 |
||
| cel mai frumos craciun a fost in anul 2006 cand a venit pe lume micuta mea malina-antonia.a fost cel mai frumos dar de la mos | ||
|
inkamis Postat pe 15 Decembrie 2009 11:13 |
||
si castigatorii care sunt?
|
||
|
muscata Postat pe 15 Decembrie 2009 13:52 |
||
| Fiecare Craciun are farmecul lui, insa cel mai frumos Craciun pana acum a fost petrecut in familie, alaturi de fiintele cele mai dragi. Tin minte cat de fericita eram, inca cu cateva saptamani inainte, iar cand a venit vremea simteam niste lucruri greu de descris. Stiu ca ne-am adunat toata familia, in toata casa mirosea a sarbatoare, a prajituri, am impodobit cu totii bradul, eram veseli; eu eram nerabdatoare sa vina Mosul,pe atunci inca credeam in el, mereu puneam intrebari in legatura cu el si eram atat de fermecata de raspunsurile pe care le primeam.A venit insa, iar eu il priveam cu admiratie si mi-era asa drag, i-am spus o poezie iar apoi mi-am primit cadoul. Eram foarte incantata de prezenta lui, vroiam sa merg dupa el, sa-l vad cum zboara cu sania trasa de reni, insa normal ca parintii nu m-au lasat:)). Cel mai mult imi placea faptul ca atunci cand eram mica mi se parea totul magic, deoarece credeam in lucruri magice care ne faceau viata superba, de aceea sarbatorile erau momente in care radiam de fericire, energie, credeam ca totul e posibil, ascultam povestile bunicilor, pur si simplu simteam niste lucruri dupa care tanjesc acum...Sarbatori magnifice tuturor va doresc si sa simtiti caldura celor dragi:) | ||
|
GeEeOo Postat pe 15 Decembrie 2009 14:28 |
||
|
Cel mai frumos Craciun a fost anul trecut. Ziua de Craciun am petrecut-o cu familia mea si a iubitului meu,iar a 2-a zi mi-a pregatit o surpriza si m-a dus la munte cateva zile.Am ajuns a 2-a zi dupa-amiaza,am mancat la restaurantului dupa care ne-am retras in camera,dar nu ne-am retras intr-un mod obisnuit fiindca el a plecat inaintea mea spunandu-mi ca ma asteapta in camera.Mi s-a parut ciudat gestul lui pentru ca m-a lasat sa termin de mancat singura.Cand in sfarsit am terminat m-am retras si eu in camera la caldura,iar cand deschid usa...supriza...vad multe lumanari rosii pe jos,iar cu cat patrundeam mai mult,imi aparea o imagine senzationala.Langa pat erau presarate petale de trandafiri rosii si albi,iar pe pat la fel.Acum am inteles de fapt ce era cu gestul lui straniu de a ma lasa singura la masa.Noaptea a fost una din cele mai romantice pana atunci de cand formam acest cuplu minunat!Ne-am simtit cu adevarat in al 9-lea cer,a fost minunat! SARBATORI FERICITE TUTUROR!! |
||
|
Catalina_Zamfir Postat pe 15 Decembrie 2009 14:38 |
||
Cel mai frumos Craciun a fost cel de acum doi ani, pe care l-am petrecut la bunici. A fost i deea geniala a unui unchi, sa ne strangem toti cei apropiati si sa ne plimbam prin imprejurimi si sa ne colindam prietenii. zis si facut. A fost o seara superba, ne-am plimbat prin ninsoare, am dat si am primit cadouri, si ne-am distrat pe cinste. Seara s-a incheiat cu prajituri, povesti si jocuri...
|
||
|
aiurita23 Postat pe 15 Decembrie 2009 15:25 |
||
Craciunul e frumos de fiecare data,de obicei Craciunul il fac in familie si Revelionul cu prietenii,dar acum 3 ani ,am plecat si de Craciun cu iubitul meu si prietenii am inchiriat o vila la munte si a fost super distractie!!Dar distractia ca distractia care a tinut 6 zile si 5 nopti:),dar la un moment dat ramasesem fara bauturica si a trebuit sa coboram in oras sa mai cumparam cate ceva.Eu nu ma smteam prea bine asa ca am zis ca nu pot merge,iar iubi meu a ramas cu mine ,ca doar trebuia sa aiba cineva grija de mine.Ceilalti au plecat toti si asa am ramas singurei.Eu chiar nu ma simteam bine,de la atata mancare si bautura probabil,dar dupa ce s-a intamplat m-am simtit foaaaaaarte bine!! ...Eu cu iubi suntem de 8 ani impreuna si acum ne amintim de Craciun de acea zi si radem.Am tras toatedraperiile de la geam,am blocat usile cu divese obiecte si tot am stat cu frica sa nu se intoarca prietenii nostri si sa intre peste noi ...dar a fost o experienta frumoasa,mai ales ca de cateva zile nu mai facusem nimic pentru ca nu puteam ca stateam cate 2 cupluri in camera si apoi alte cateva zile nu am mai facut nimic:).In acel an a fost un Craciun si un Revelion mai special si pentru ca reusisem s ane strangem cu totii,pentru ca de obicei unii vor in alta parte ,altii in alta parte si asa nu mai mergem nicaieri sau mergem pe grupulete.Au fost sarbatori de poveste...Facusem de acasa planurile si a trebuit sa ne cumparam cadouri intre noi ,fiecare a tras cate un biletel si a cumparat cate un cadou persoanei pe care a extras-o de o anumite suma-pusesem noi atunci 20 sau 30 de mii dupa bugetul fiecaruia:)Au fost cadouri care mai de care mai trasnite,am impodobit un brad afara,ne-am intalnit si cu ursu" Si sunt multe,multe intmaplari din acel an,de as putea scrie si o carte Au fost chiar niste sarbatori pe care nu le vom uita niciodata!!! si mi-e dor de un chef ca atunci..dar acum e criza si.....
|
||
|
andreea_3 Postat pe 15 Decembrie 2009 16:57 |
||
| Cel mai frumos craciun a fost cel de anul trecut, cand, desi eram cu parintii la munte, prietenul meu a venit in ziua de craciun dupa mine:X am fost foarte surprinsa si fericita. | ||
|
didi_18 Postat pe 15 Decembrie 2009 17:04 |
||
| cel mai frumos craciun a fost atunci cand l-am petrecut cu primul nostru copil,langa brad desfacand cadouri si bucurandu-ne de ele. | ||
|
bandyyy55 Postat pe 15 Decembrie 2009 17:15 |
||
| Cel mai frumos craciun a fost acuma 3 ani cand ne-am adunat toata familia.Masa a fost masa,bradul a fost unul foarte frumos,natural desigur si incarcat cu foarte multe dulciuri.a fost ceva unic deoarece cam rar se intampla sa ne adunam cu totiii...o familie unita e cel mai frumos cadou,ne-am distrat de minune.Mama a facut pufosul ei cozonac cu ciocolata...o delicatete si am ajutat si noi la sarmalute in foi de varaza,salata beof si a mai facut si niste cornulete asa fragede...hmmm bune de te lingeai pe degete si multe altele dar sa nu uit de carnati afumati,toba....mi-a placut mult dar din pacate anul asta nu mai pot merge la ea....oricum doresc la toti sarbatori fericite... | ||
|
andor Postat pe 15 Decembrie 2009 18:43 |
||
| Cel mai frumos Craciun de pana acuma cred ca a fost atunci cand toata familia era reunita.Frati surori,parinti si alte rude de familie.Asta s-a intamplat ultima data acum vreo 7 ani. A trecut ceva vreme si mi tare dor de un Craciun adevarat.... | ||
|
marabys Postat pe 15 Decembrie 2009 22:00 |
||
| cel mai frumos Craciun,este ...cel din fiecare an...sunt alaturi de familie,de cei dragi,am tot ce-mi trebuie,am sanatate ,asa ca ,va doresc tuturor asa sarbatori cum le am eu :) | ||
|
moasas Postat pe 15 Decembrie 2009 23:07 |
||
Cel mai frumos Craciun a fost anul trecut,am fost undeva la munte cu prietenii si s-a prelungit sarbatoarea 2 zile,am tinut-o numai intr-un chef si voie buna...abia daca am apucat sa dormim 2-3 ore in doua zile
|
||
|
danielp Postat pe 15 Decembrie 2009 23:14 |
||
| anul trecut a fost un Craciun superb,toti adunati in jurul bradului,la masa,liniste in casa si-n suflet...super!!! | ||
|
mamaef Postat pe 15 Decembrie 2009 23:17 |
||
| acum 10 ani,cand a fost pt ultima data si mama langa noi,la masa de Craciun | ||
|
cettat Postat pe 15 Decembrie 2009 23:21 |
||
| cel mai frumos craciun a fost cel de anu trecut pentru ca l-am petrecut cu persoana pe care am iubit-o cel mai mult. el a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-a adus mosu. | ||
|
RCS Postat pe 15 Decembrie 2009 23:45 |
||
|
Fiecare Craciun este magic, este unic si este o sarbatoare la care se reuneste toata familia. Dar am sa va spun povestea unui Craciun care mi-a ramas in suflet definitiv. Am fost in vizita cu familia in Germania, la rude si ma gandeam ca voi avea cel mai plicticos Craciun din viata mea, stiind ca nemtii sunt mult mai reci… Dar m-am inselat amarnic.. Pregatirile au decurs normal ca la orice sarbatoare… am impodobit bradul cu tot ce era mai frumos, am ornamentat camera unde urma sa sarbatorim si am asteptat colindatorii. Noi ca musafiri nu am prea avut parte de bucatarie, asa ca nu am stiut ce bunatati ni se pregatesc. Seara au fost invitate si cateva familii de nemti sa petreaca alaturi de noi. Surpriza a fost atat de mare, atat pentru noi, cat si pentru ei. Pe masa au fost aduse numai produse si mancaruri specific romanesti, mancaruri banatene care au facut deliciul tuturor.. Apreciate, laudate si gustate… Iar cozonacul si prajiturile care se fac la noi i-au fermecat total pe invitatii nemti. A fost un Craciun extraordinar, ne-am simtit atat de bine si nu am simtit ca nu suntem acasa. Dar cel mai mult m-a bucurat faptul ca si invitatii nemti au fost incantati de tot si ca o surpriza la miezul noptii, ne-am urat in limba romana “Craciun fericit!” |
||
|
jullya_dulcik Postat pe 16 Decembrie 2009 02:01 |
||
| concursul s-a terminat. Castigatorii...? | ||
|
interpiaf Postat pe 16 Decembrie 2009 11:13 |
||
care sunt fericitii castigatori?/
|
||
|
muscata Postat pe 16 Decembrie 2009 12:02 |
||
| Cel mai frumos craciun a fost cel de anul trecut, cand, desi eram cu parintii la munte, prietenul meu a venit in ziua de craciun dupa mine:X am fost foarte surprinsa si fericita. | ||
|
didi_18 Postat pe 16 Decembrie 2009 16:40 |
||
|
Castigatoarele concursului nostru sunt: muninn cristinne83 kudika077027 lorelaylaura Acestea vor fi contactate printr-un email pentru a li se explica procedura prin care pot intra in posesia premiului. |
||
|
concursKudika Postat pe 16 Decembrie 2009 16:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs 208 Metode Inedite De Seductie | 80 | De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40 |
| Castiga un tratament complet de epilare definitiva oferit de Noblezza | 139 | De la: rodica_36 21 Decembrie 2010 14:39 |
| Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara | 533 | De la: concursKudika 22 Mai 2009 15:49 |
|
|
||
| Castiga o astrograma personalizata! | 329 | De la: concursKudika 21 Iulie 2009 12:04 |
| Concurs: 12 consultatii personalizate in Tarot | 7722 | De la: agica_printesa 1 Ianuarie 2010 16:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.