Mai multe
|
"Gelozia e fiica iubirii pe care însã de multe ori o ucide cu veninul ei." - Lorenzo Stramusoli M-am gandit sa va povestesc cate ceva despre fost mea relatie cu speranta ca cineva va invata ceva din experienta mea... Am fost doar un an impreuna, dar mi-a fost de ajuns. Aceasta relatie m-a schimbat total. Il iubeam la nebunie, traiam pt el, faceam tot ce zicea el...A fost mai mult o relatie la distanta, dar nu tot timpul, am stat in acelasi apartament 2 luni... Problema cea mare e ca era foarte gelos. Imi facea crize de gelozie fara sa ii fi dat vreun motiv. Fara sa vreau am ajuns sa imi petrec timpul doar la servici si acasa. N-am iesit in oras timp de un an de zile....Ma suspecta tot timpul, ma suna la ore tarzii fara sa conteze ca eu a doua zi trebuia sa fiu la servici la 8. Imi controla telefonul, adresa de mail, trebuia sa ii dau parola, daca nu, imi zicea ca am ceva de ascuns, iar eu sa ii dovedesc ca nu e asa, normal ca i-am zis parola. Nu ma respecta deloc, ma jignea mai ales cand avea si un pic de alcool in sange (alta problema pe care din pacate am dscoperit-o mai tarziu), nu conta ca eu plangeam langa el, chiar daca nu eram vinovata, el continua cu jignirile. A doua zi normal pareri de rau, imi zicea ca ma iubeste, ca nu poate trai fara mine, ca se va schimba ...promisiuni doar...Am ajuns sa nu am o viata privata, ma controla tot timpul... De ce s-a intamplat asa? Pentru ca am permis eu sa se intample, parca nu aveam puterea sa rup acea relatie, ceva nu ma lasa, imi ziceam ca ma iubeste, il iubesc si nu as putea trai fara el...Greseala! Acum imi dau seama defapt ca am pierdut un an din viata langa cineva care nu ma merita... Asta ca sa aflu acum ca el m-a inselat, ca m-a mintit etc. Doare inca dar ma bucur ca am scapat de el, m-am regasit. Am descoperit ca viata e frumoasa si fara el, ba e mai frumoasa... Fetelor nu faceti ca mine, va rog. Gelozia e o boala incurabila. Ganditi-va daca merita sa traiti o viata intreaga fara identitate, asa cum am facut eu... Astept pareri daca vreti.... |
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:10 |
||
|---|---|---|
uuum...nu am mai vorbit deja despre povestea ta?
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 13:17 |
||
| Nu cred, sunt noua pe kudika. Poate ati vorbit cu altcineva...Trimite linku sa citesc si eu ... | ||
|
|
||
|
lauralory Postat pe 2 Decembrie 2009 13:21 |
||
| aaa...uite acum vad cine esti....aveai poza la prima postare, a altcuiva... | ||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 13:24 |
||
De la: greierash_is_back, la data 2009-12-02 13:24:13aaa...uite acum vad cine esti....aveai poza la prima postare, a altcuiva... Dar pana si poza asta mi se pare cunoscuta
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 2 Decembrie 2009 13:30 |
||
Greseala mea . Nush exact din ce cauza imi iese din profil... O parere totusi despre ce am postat ai? Ms
|
||
|
lauralory Postat pe 2 Decembrie 2009 13:30 |
||
| Poate, doar o gasesti pe net, da un google search :P | ||
|
lauralory Postat pe 2 Decembrie 2009 13:32 |
||
| Gelozia ? Trist.. Este incurabila ! | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 13:34 |
||
| pai nu stiu ce sa zic! eu n-am avut rabdare cu gelosii! si nici nu regret! cate un "alint" mai accept, da' nu sa-mi frece creierii again and again! deci...n-am niciun sfat! | ||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 13:34 |
||
Eu am avut o relatie cu un gelos incurabil..si ajunsese sa se ia de mine k de ce se uita nush care dupa mine pe strada cand sunt cu el !!! Ce vina aveam eu ?????? Deci e chiar trist !!! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 13:36 |
||
| Normal ca nu era vina ta, si mie mi s-a intamplat. De la atatea reprosuri insa ajunsesem sa cred ca....era si vina mea...Acuma stiu ca nu era. | ||
|
lauralory Postat pe 2 Decembrie 2009 13:41 |
||
De la: lauralory, la data 2009-12-02 13:41:19Normal ca nu era vina ta, si mie mi s-a intamplat. De la atatea reprosuri insa ajunsesem sa cred ca....era si vina mea...Acuma stiu ca nu era. Nu te sfatuiesc sa salvezi o asa relatie..sau sa te chinui sa o faci sa mearga ... Ca nu vei reusi..si uneori e chiar stresant si obositor sa iti fie teama ca ai intarziat 5 minute la magazin ! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 2 Decembrie 2009 13:43 |
||
| E bine totusi ca ai incheiat destul de repede relatia..dupa doar un an...era mai rau daca stateai o viata si nu reuseai sa iesi din situatie | ||
|
andre208 Postat pe 5 Decembrie 2009 09:41 |
||
| E bine totusi ca ai incheiat destul de repede relatia..dupa doar un an...era mai rau daca stateai o viata si nu reuseai sa iesi din situatie | ||
|
andre208 Postat pe 5 Decembrie 2009 09:41 |
||
|
buna, Stai linistit nu esti singurul in aceasta situatie. nu crezi ca e mai bine sa nu te gandesti .Eu am trecut peste si consider ca a fost o etapa in viata peste care trebuia sa trec sa mi se intample si mie ca sa le invat pe toate .Poti oricand sa iti iei viata de la capat si bravo tie incearca de la inceputul unei relatii sa impui unele limite nu controlat nu gelozie excesiva ca pana la urma toti cand iubim suntem gelosi.Fiecare iese cu prieteni lui si impreuna cu ei si singuri ca sa impaci pe toata lumea. Poop |
||
|
Emilia28 Postat pe 5 Decembrie 2009 10:49 |
||
|
eu am patit altcv vorbeam de cateva luni cu un baiat pe mess.nu ne vazusem fata in fata insa ne apropiasem destul de mult vorbeam multe lucruri..eram cei mai buni prieteni de pe mess(ca sa zic asa) eu stau la camin si stiti cum e la camin mai vine prietenul colegei,un coleg de facultate dupa un curs si tot asa.intr-o seara cand vorbeam cu el si ii dadusem web venise la mn in camera un foarte bun prieten si dupa cum e normal a venit si m-a pupat pe obraz..vazand ca vorbesc cu cnv pe mess si am dat web a vrut sa faca o gluma si m-a strans in brate.nu stiu cum sa va descriu exact cum a reactionat persoana cu care vorbeam pe mess:mi-a fct un scandal de toata frumusetea ca si cum el era iubitul meu si eu umblam hai-hui..cel mai mult m-a durut ca mi-a zis ca ma lasa sa ma intind prin camera cu cine mai vreau eu mi-a zis ca ma sterge din lista lui de mess si a iesit.mai tarziu a intrat si si-a cerut scuze ca nu stia ce a fost in capul lui in momentul acela..sincer eu nici atat nu am inteles ce a avut |
||
|
yulyana_c Postat pe 5 Decembrie 2009 18:39 |
||
| Nu as sta cu un asemenea om pentru ca are grave probleme.Daca era atat de gelos,fara motiv,inseamna ca stia k nu e suficient de bun pt tine,k te poti uita la altcineva,avea o parere f proasta despre el.Probabil credea k toti barbatii sunt mai buni dacat el,se subestima si stia k orice barbat are mai multe calitati decat e.Cand esti atat de gelos,de posesiv si de paranoic inseamna k nu ai incredere in tine,k nu esti suficent de bun ca femeia de langa tine sa te iubeasca.Poate avea complexe,poate considera ca il lasi pentru altul.Asta nu e iubire,e o obsesie bolnava.U ai pierdut timpul aiurea.Pentru un astfel de om,nimic din ceea ce fc nu e bine.E ridicol faptul ca ai stat atata.bine ca l-ai lasat. | ||
|
annna_larysssa Postat pe 6 Decembrie 2009 00:21 |
||
| Consider gelozia ca pe un instinct gregar de animal.Numai un animal are simþul proprietãþii.În cazul aºa zisei gelozii, proprietatea asupra unei fiinþe umane, consider cã nu poate apãrea decât la o persoanã, fãrã sentimente ºi ecucaþie.ªi dacã omul de rând, care nu este instruit, fãrã studii, are o scuzã al sentimentului de proprietate asupra unei fijinþe umane, o persoanã cu studii instruitã ºi la care apare gelozia, îl consider cel mai grav lucru. O fiinþã umanã instruitã ºi educatã, ºtie niºte elemente de bazã ale umanitãþii ºi niºte reguli.Adicã te cuplezi cu cineva, nu doar în baza instinctului de perpetuare a speciei. Existã idei comune, afinitãþi, prietenie sincerã ºi încredere reciprocã. Fiind instruit, ºti cã nu poþi lupta împotriva naturii, adicã instinctul de perpetuare a speciei este foarte puternic, dar fiind o fiinþã raþionalã, reuºeºti sã domini acest instinct ºi nu vei "iubi" altã persoanã decât perechea ta.Cel sau cea, cãrora le apar idei de gelozie, ar trebui sã-ºi punã o singurã întrebare. Cum se deosebesc ei de animalele aflate în perioada de reproducere, ºi care se luptã pentru supremaþie. | ||
|
addodas Postat pe 7 Decembrie 2009 11:07 |
||
| Am incheiat relatia pt ca m-a mintit si nu l-am putut ierta, asa ceva nu se iarta...Asa am ajuns sa fiu libera. Eu cred ca daca nu as fi descoperit minciuna si azi eram impreuna...Stiti cum e? Cineva e acolo sus si vede tot si ii multumesc ca m-a facut sa vad si eu... | ||
|
lauralory Postat pe 8 Decembrie 2009 11:40 |
||
|
Mi-am postat povestea, ma rog, o parte din ea, ca un sfat... Ce ma enerveaza insa e ca altceva nu pot face decat sa dau un sfat. Sa va explic de spre ce e vorba...M-am intalnit cu o fosta colega de liceu si am avut ocazia sa povestim mai multe. Mi-a zis despre relatia pe care o are cu prietenul ei. Sunt impreuna de un an jumate dar tipul e foarte gelos. Mi-a povestit amanunte, situatii in care isi manifesta gelozia. Ascultand-o m-am regasit in povestea ei, parca era la fel. Normal ca i-am povestit si eu despre fosta mea relatie...Stiti ce mi-a zis? Ca nu il poate parasi, pentru ca il iubeste...Sincer imi pare rau pentru ea...dar nu pot face nimik si asta ma enerveaza, ma enerveaza pentru ca vad cum isi distruge viata....Ma simt neputincioasa... |
||
|
lauralory Postat pe 8 Decembrie 2009 12:13 |
||
Mdea, sa stii ca si eu m-a regasesc in ce ai relatat u, am o relatie q cineva de vreo 2 luni si ceva, si e al dracului de gelos si suspicios…..Nu m-a lasa sa vorbesc q nici un baiat la telefon, chit ca mi-e doar un simplu coleg…ultima data a vrut sa-mi arunce telefonul pe geamul de la masina pt ca am primit un mesaj de la un amic, si a bagat o viteza de am crezut ca am sa ajung intr-un stalp …. daca ies in oras tre sa stie unde , q cine, cat stau si binenteles scopul…m-a trezesc q el in fata casei pe la 2 noaptea, doar ca sa m-a verifice daca sunt acasa ( dar saracutul nu-si da seama ca daca ar fi sa ies vin pana-n ora aceea )…m-a intreb zi de zi daca face asta fiindca tine la mine si nu vrea sa m-a piarda ori e dus saracul q sorcova Acum m-am obisnuit q comportamentul lui, chiar m-a bufneste rasul…ii rad si in fata….dar macar m-a sint razbunata fiindca am facut cateva shotii pe seama lui nestiind din partea cui au fost…fiindca in viata totul se plateste….
|
||
|
freakbabe Postat pe 9 Decembrie 2009 14:35 |
||
| Te rog mult sa ai grija cu el...Nici nu iti imaginezi de ce sunt in stare persoanele bolnave de gelozie....Ai grija pana nu e prea tarziu... | ||
|
lauralory Postat pe 10 Decembrie 2009 15:35 |
||
De la: lauralory, la data 2009-12-10 15:35:52Te rog mult sa ai grija cu el...Nici nu iti imaginezi de ce sunt in stare persoanele bolnave de gelozie....Ai grija pana nu e prea tarziu... Tin la el, as face orice sa-l am alaturi....daca ti-as spune ultima nebunie pe care am facut-o doar ca sa nu m-a despart de el, ai spune ca-s dusa q sorcova ....asa-s eu putin masochista
|
||
|
freakbabe Postat pe 10 Decembrie 2009 19:30 |
||
gelozia boala grea?
|
||
|
yumy Postat pe 10 Decembrie 2009 19:34 |
||
De la: yumalai, la data 2009-12-10 19:34:02 e un handicap
|
||
|
freakbabe Postat pe 10 Decembrie 2009 19:36 |
||
De la: freakbabe, la data 2009-12-10 19:30:01De la: lauralory, la data 2009-12-10 15:35:52Te rog mult sa ai grija cu el...Nici nu iti imaginezi de ce sunt in stare persoanele bolnave de gelozie....Ai grija pana nu e prea tarziu... Ia zi-ne ultima prostioara... ca si eu sunt curioasa |
||
|
pisicuta_trista Postat pe 12 Decembrie 2009 00:13 |
||
De la: pisicuta_trista, la data 2009-12-12 00:13:23De la: freakbabe, la data 2009-12-10 19:30:01De la: lauralory, la data 2009-12-10 15:35:52Te rog mult sa ai grija cu el...Nici nu iti imaginezi de ce sunt in stare persoanele bolnave de gelozie....Ai grija pana nu e prea tarziu... hmmmm, poi mi-am pus piciorul in ghips...desi nu aveam nimic ...vreo doua zile l-am tinut non stop apoi l-am scos fiindca m-a deranja, iar cand venea el la mine il puneam la loc.... am ajuns la asta fiindca am lipsit o seara nemotivat ,el nu a vrut sa mai auda de mine ...iar a doua zi mi-a venit in minte brilianta idee sa-i spun ca am alunecat pe scari si am entorsa....de aceea nu i-am raspuns la tel si nu m-am vazut q el...asa ca am mers la doctor si i-am spus sa-mi puna piciorul in ghips...zis si facut...Oare am o problema?...uneori imi vin niste idei de te sperii
|
||
|
freakbabe Postat pe 12 Decembrie 2009 00:39 |
||
| :) tare de tot....ai linisti orice paranoic :P | ||
|
keepliving Postat pe 12 Decembrie 2009 01:17 |
||
De la: keepliving, la data 2009-12-12 01:17:21:) tare de tot....ai linisti orice paranoic :P da asa este...dar pe asta nu prea il linistesc,e greu sa-l multumesti...mi-am cam gasit nasul dar nu m-a las eu asa usor...s-a crede el cocos dar tot gaina canta
|
||
|
freakbabe Postat pe 12 Decembrie 2009 05:03 |
||
| gelozia ucide :-s | ||
|
felixcat Postat pe 12 Decembrie 2009 13:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| geloasa fara motive | 57 | De la: andra_lov3 20 Octombrie 2013 18:17 |
| Gelozia-boala sau un sentiment nascut din prea multa iubire? | 24 | De la: kudika_938443 21 Octombrie 2013 09:02 |
| sfat | 22 | De la: kudika052198 29 Decembrie 2009 02:09 |
|
|
||
| As vrea sa fie bine. | 22 | De la: aleera 23 Decembrie 2008 22:59 |
| Prieten posesiv | 43 | De la: kudika_23278 16 Aprilie 2013 10:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.