Setari Cookie-uri

ce

aici incepe povestea mea. am fost cu un tip 8 luni si i am facut vant din cauza unor faze pe care le a facut la un concert intr-o noapte.
el a fost distrus.mi a demonstrat ca ma iubea enorm si mi a spus in fata ca eu l am facut sa iubeasca cu adevarat.
pana in prezent mi a spus de foarte multe ori sa ne impacam dar eu nu am vrut.pentru simplul fapt ca nu mai simt nimic pentru el.
de cateva zile este cu o fata din liceul lui,liceu in care am fost si eu.nu stiu ce are in cap dar stiu sigur ca o face doar pentru a ma uita pe mine.
cand am aflat ca e cu ea [eu cunoscand-o pe fata..] am inceput sa bat apropouri ,el mereu schimba subiectul.
acum ,un prieten de a lui da semne usoare ca ar vrea sa ne vedem...el este putin mai mare decat mine.si chestia e ca si eu ma simt atrasa de acel tip.
dar totusi ,fiind prieteni...ma gandesc ca poate ex-ul va crede ca sunt cu prietenul lui doar ca sa ii fac lui in ciuda..anyway...nu am chef de tampenii copilaresti.
sa risc sau nu ?
blondiewishes
Postat pe 8 Decembrie 2009 01:29
si scuzati titulul subiectului...am uitat sa scriu
blondiewishes
Postat pe 8 Decembrie 2009 01:30
Inscriu reprezentanti produse Hemel.
Avantajele produselor Hemel nr. 1 in Europa:
- gama de produse Bio formata din produse de ingrijire corporala, suplimente nutritive, detergenti, aromoterapie;
- castig intre 20-40%;
- bonusuri in produse si bani;
- efectuarea comenzii chiar de acasa ;
- livrare gratuita a produselor la orice adresa doriti.
Puteti sa ma contactati la adresa de email bestana2ro@yahoo.fr pentru a va da mai multe detalii.
ana_andrei2004
Postat pe 8 Decembrie 2009 01:39
pai daca tot te'ai despartit de el si gata iti vezi de treaba si daca nu iti pasa intradevar nu ai de ce sa te ingrijorezi
felixcat
Postat pe 8 Decembrie 2009 09:16
off iubirile de la 17 ani cum vin asa si trec!
one_size
Postat pe 8 Decembrie 2009 09:21
Mergi mai departe!Mai ales ca zici ca nu mai simti nimic pt. el!Nu te intereseaza pe tine ce crede el.Vezi-ti de viata mai departe,fa-ti alta relatie,esti inca tanara,obisnuieste-te sa lasi in urma relatiile care nu mai merita.Probabil ca la 25 de ani nici nu o sa-ti mai aduci aminte de el.
kudika033765
Postat pe 8 Decembrie 2009 12:01
blondiewishes
Postat pe 8 Decembrie 2009 12:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietena tradatoare...big,big,big,bitch,bitch,bitch... 12 De la: mandy_jakob 25 Iulie 2009 17:25
relatia mea 5 De la: kudika487224 26 Februarie 2012 11:47
Ceva sfaturi ??!!!!! 9 De la: iubescmovulsiviata 14 Martie 2009 09:44
buna vreau sa ma insor 4 De la: Costel_Piu_1 23 Noiembrie 2014 16:24
ajutor!!! 10 De la: NicoNicco 24 Iunie 2010 13:43