Mai multe
De la: florin_c76, la data 2009-12-16 14:11:38Poate daca intre ei exista o relatie indestructibila din exterior.Conteaza mult ca sotia sa fie mereu deschisa la nou deoarece se stie ca barbatul este in general un cuceritor.Parerea mea este ca in casatorie trebuie sa fie multa intelegere,iubire ,respect si multa comunicare intre cei doi.Spun ca e posibil ca sotul sa fie fidel sotiei(cazuri rare). da. Exista barbati fideli.....................cei morti!! |
||
|
kudika112232 Postat pe 3 Martie 2010 13:37 |
||
|---|---|---|
De la: kudika112232, la data 2010-03-03 13:37:10De la: florin_c76, la data 2009-12-16 14:11:38Poate daca intre ei exista o relatie indestructibila din exterior.Conteaza mult ca sotia sa fie mereu deschisa la nou deoarece se stie ca barbatul este in general un cuceritor.Parerea mea este ca in casatorie trebuie sa fie multa intelegere,iubire ,respect si multa comunicare intre cei doi.Spun ca e posibil ca sotul sa fie fidel sotiei(cazuri rare).
|
||
|
anastas Postat pe 3 Martie 2010 15:26 |
||
| Fidelitatea sotului depinde de educatia lui in ce mediu familiar a trait si de ce relatie de iubire este intre soti .Multi barbati in diferite impejurari ca anturaj si ocazii ,dupa ce consuma alcool nu-si dau seama de consecinte si inseala .Aceasta situatie poate fi accidentala ,se poate repeta si uneori devine chiar obisnuinta .Daca relatia de cuplu este normala si casnicia solida acesti barbati nu desfac casatoria si viata merge inainte .Aceasta pana cand sotia nu afla ce a facut sotul. | ||
|
|
||
|
kudika117390 Postat pe 3 Martie 2010 16:27 |
||
|
E posibil ca pe timpul casatoriei sotul sa fie fidel sotiei? Poate....daca o schimba mai des.
|
||
|
cristinarudi Postat pe 3 Martie 2010 17:42 |
||
stii faza cu exceptia,dar nu prea cred!!!
|
||
|
vieriusinziana Postat pe 3 Martie 2010 18:42 |
||
ma nu fiti prosti... cica pana la moarte... de cel putin o data ... putin cate putin
|
||
|
panduru88 Postat pe 3 Martie 2010 21:57 |
||
De la: kudika112232, la data 2010-03-03 13:37:10De la: florin_c76, la data 2009-12-16 14:11:38Poate daca intre ei exista o relatie indestructibila din exterior.Conteaza mult ca sotia sa fie mereu deschisa la nou deoarece se stie ca barbatul este in general un cuceritor.Parerea mea este ca in casatorie trebuie sa fie multa intelegere,iubire ,respect si multa comunicare intre cei doi.Spun ca e posibil ca sotul sa fie fidel sotiei(cazuri rare). da.si femei...la fel.
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 4 Martie 2010 11:42 |
||
|
3 tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. – Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. – Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite o Dacie sa mergi cu ea prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Dacia si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. – De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite, a murit nevasta-mea ieri si am vazut-o azi prin Rai pe role |
||
|
rashela Postat pe 4 Martie 2010 12:43 |
||
nu
|
||
|
salitos Postat pe 5 Martie 2010 21:57 |
||
Nu cred k ar putea fii facuta aceasta generalizare in masa asupra barbatilor.......asa cum nu am putea spune despre femei k toate sunt curve,nu¿ Tentatii???? da,sunt Dar de respect de sine,ratiune si autocontrol ati auzit?Banuiesc k da!
|
||
|
Camelia_Hanteg Postat pe 1 Septembrie 2010 05:33 |
||
De la: Camelia_Hanteg, la data 2010-09-01 05:33:20Nu cred k ar putea fii facuta aceasta generalizare in masa asupra barbatilor.......asa cum nu am putea spune despre femei k toate sunt curve,nu¿de unde ati mai scoso si pe asta...cele mai multe femei nu sunt curve ..asa ca nu le bagati pe toate in aceasi oala..asa cum nu toti barbatii sunt curvari...
|
||
|
kudika029282 Postat pe 1 Septembrie 2010 09:23 |
||
De la: kudika029282, la data 2010-09-01 09:23:46De la: Camelia_Hanteg, la data 2010-09-01 05:33:20Nu cred k ar putea fii facuta aceasta generalizare in masa asupra barbatilor.......asa cum nu am putea spune despre femei k toate sunt curve,nu¿de unde ati mai scoso si pe asta...cele mai multe femei nu sunt curve ..asa ca nu le bagati pe toate in aceasi oala..asa cum nu toti barbatii sunt curvari... Exact asta am spus si eu.Cum nu toti barbatii sunt ´´curvari´´ asa nici femeile nu pot fi catalogate ca fiind toate ´´curve´´.dar,din pacate,astfel de specimene sunt o gramada-atat in cazul barbatilor,cat si in cel al femeilor(!)Se spune k barbatii sunt mai inclinati spre infidelitate decat femeile,dar odata cu contributia societatii,infidelitatea pare a fii apanajul ambelor sexe.Si asta nu o spun eu,sunt facute studii in acest sens Dar,mai vreau sa precizez k da,clar k trebuie sa fie si ´´cumintenii´´pe lumea asta
|
||
|
Camelia_Hanteg Postat pe 1 Septembrie 2010 19:57 |
||
| depinde de barbat,si bineinteles intr-o masura si de femeie de langa el!dk iti iubesti sotia,in primul rand inseamna k tre`s-o respecti!Sunt barbati care au aventuri de-o noapte,da mai grav cateoria aia grea cand barbatu`pardon''barbatu`''are deja o relatii adik 10ani cu nevsta si 2cu amanta,atunci e grava situatia,i-as impusca,isi bat joc de 2femei in acelasi timp!personal cunosc barbati fideli! | ||
|
kudika318477 Postat pe 2 Septembrie 2010 00:52 |
||
daaaaaaaaaaaaa, exista barbati fideli!!! Cei morti si cei impotenti!!!
|
||
|
Andreea38 Postat pe 2 Septembrie 2010 09:04 |
||
|
daca noi,ca femei facem afirmatii de genu''da sunt barbati fideli,cei morti''atunci ce pretensii mai avem sa nu ne insele!Cu vb d`astea,ii inpingem spre asa ceva! doamneeee,pe unde o fi feminismul?o fi trecut de Sahara!?!
|
||
|
kudika318477 Postat pe 2 Septembrie 2010 19:43 |
||
De la: Andreea38, la data 2010-09-02 09:04:08daaaaaaaaaaaaa, exista barbati fideli!!! Cei morti si cei impotenti!!!nu e adevarat nu toti barbatii sunt curvari...nu mai generalizati.... |
||
|
kudika029282 Postat pe 2 Septembrie 2010 20:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| prima oara | 13 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:38 |
| membrii nudism din iasi | 8 | De la: kudika_12457 9 Septembrie 2012 02:06 |
| O mica mare nelamurire! | 97 | De la: cristi_nne 28 Ianuarie 2011 11:16 |
|
|
||
| sex fara prejudecati | 62 | De la: krysty2000 27 Iulie 2010 12:07 |
| sex cu doua femei sau cuplu! | 31 | De la: Exploratorul 2 Iulie 2010 11:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.