Setari Cookie-uri

E posibil ca pe timpul casatoriei sotul sa fie fidel sotiei?

De la: 69lil, la data 2010-01-10 20:08:27Parerea mea peronala este............

parerea ta impersonala care este!!?
geo_xx
Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:38
nici din greseala
INSTALATORUL_AIUD
Postat pe 11 Ianuarie 2010 18:44
De la: kudika098645, la data 2010-01-10 12:06:28E cel mai groaznic lucru pe pamint sa vezi cum medicii nui mai dau nici o sansa copilului tau, si ca iti spune in fata ca afacut tot posibilul, si ca va muri curind. Dupa 2 luni de suferinte ingrozitoare si stat in spital. inainte de a muri cu o ora inainte a venit o asistenta si m-ia facut o injectie, spund ca e ptr. mine de intarire, desi eu nu am cerut asa ceva. Dar acea injectie a fost sa nu fac un soc cind moare baiatul. a murit in bratele mele. si vroiam sa pling si nu puteam. aveam o calmitate in mine de parca nu sa intimplat nimic. asta a durat pina la o luna dupa ce a murit. dar dupa o luna,Doamne eram sa mor . plingeam tot timpul.si ma lua foarte des cu salvarea de acasa.sotul meu atunci mia fost alaturi. DE ATUNCI M-AM INBOLNAVIT DE INIMA. luna trecuta, anul trecut cind a fost ziua lui pe 18 noembrie, am plins pina m-ia venit rau. in loc de tort si la multi ani eu iam dat de pomana.sotul e plecat in strainatate, iar copii la facultate. am fost singura si am plins, de simteam cami dau duhul. dupa acest baiat mort eu am perdut si o sarcina. nu doresc nimanui sa treaca prin ceam trecut eu.iar cu privire la parinti, sa stii ca si la mine au fost probleme, si bete in roate. dar leam purtat respectul, si iam tratat cu intelepciune.si pina la urma daca au vazut ca eu nu ma cert cu ei sau alceva , siau cerut ertare de la mine, ca au gresit. cear fi fost daca ,ma certam cu ei sau sai tratezi cu raceala? sa te porti in asa fel, incit sa le para rau cati fac probleme. ei te cearta tu veziti de traba ta. spunele mereu cit te mult iti iubesti sotul. tu si sotul tau sa tratati totul ca pe un panflet , ce vine din partea lor. zi ca ei, si a ca tine.
Ms mult de sfaturi..si repet,imi pare sincer rau ptr pierderea ta,si ptr repercursiunile acestei pierderi...dar trebuie sa trecem peste toate in viata,sa caram acea :" cruce",spus simbolic,cruce a greutatilor,care ne fac niste oameni mai buni,mai apropiati de dumnezeu.eu iti doresc tot binele din lume,alaturi de sotul tau,si ai grija de tine!
ella_tody
Postat pe 11 Ianuarie 2010 19:24
eu una sper ca asa este si vreau sa cred cu toata fiinta mea ca este asa. dar intai de toate e bine sa te inarmezi cu multa incredere
eu una cred ca si sotii ca si sotiile pot face greseli dar in acelas timp pot sa nu greseasca. deci ca o concluzie ....sut sigura ca exista casnici in care dragostea , increderea si distractia triunfa
si daca sunt toate astea ....de unde infidelitate???deci sunt convinsa ca exista casnici in care sa nu existe inselati si inselatori
kudika099277
Postat pe 11 Ianuarie 2010 20:28
De la: 69lil, la data 2010-01-10 20:08:27Parerea mea peronala este ca, da, sotul poate fi fidel. Experienta anilor mei de casnicie ma indreptateste sa spun acest lucru, si as putea intr-o proportie de 99% sa afirm ca sotul meu imi este fidel. Desigur ca ramane acel procent de 1% al nesigurantei , al viermelui de indoiala care ne mananca pe fiecare, dar pot afirma cu certitudine ca nu am simtit niciodata ca sotul m-ar fi inselat. Desigur ca acest fapt a depins in cea mai mare masura de mine si nu este un secret ca femeia poate face ca o casnicie sa dureze sau ca ea sa se destrame. Am incercat de-a lungul anilor sa aduc mereu cate ceva nou in casnicia noastra, sa fie mereu presarata cu cate o picanterie, sa-i fiu sotie, sa-i fiu amanta , iubita si la nevoie chiar mama in poalele careia poti plange atunci cand simti nevoia.
Daca sotia, din cand in cand, iti lasa cate o felicitare pe perna dimineata ( chiar si fara un motiv anume), iti aduce dumineca micul dejun la pat, te asteapta seara in pragul usii intr-o postura nu tocmai decenta, dispusa sa incerce cu tine ceva neincercat pana atunci, te asculta cu mare atentie atunci cand te plangi ca seful nu te intelege, iti pune o compresa in dimineata in care te doare capul dupa un pic prea multa bautura in loc sa-ti faca reprosuri, nu cred ca ai un motiv intemeiat sa o inseli, nu cred ca vei putea sa o inseli. Depinde in mare masura de ea si la fel de bine depinde si de tine, de ce-ti doresti. Daca doresti sa ai o sotie ,o iubita,o amanta si o doamna , toate intruchipate intr-o singura persoana trebuie sa stii sa-i arati acest lucru, sa stii sa o inveti ( sa invatati ) inca de la inceput , exact cum prescolarii invata primele litere. Si invatati sa comunicati, e lucrul cel mai important, invata sa ceri si invat-o sa stie sa ceara, in felul acesta nu veti avea curiozitati nesatisfacute .

Lil, am vrut sa vad cati ani ai, dar nu apare varsta la profilul tau, ai fi putut totusi sa spui cati ani de casnicie ai. As dori sa fie asa ca tine, dar nu pot sa-ti dau dreptate. De ce ? Simplu !
Pt. ca ti se urasaste de atata cozonac si mai vrei cateodata si paine neagra.
Pt. ca depinde f mult de valorile care le are partenerul, nu numai tu, si daca el vede la fel viata cu valorile ei.
Pt. ca multi sunt fideli pana cand li se ofera ocazia... de a nu mai fi fideli si de a nu fi prinsi.
Pt. ca, pt. ca... sunt multe motive... si ...
pt. ca uite asa pur si simplu ... pt. multe femei e usor sa fie fidele, altele pica in abatere la prima ocazie oferita si cica se mai si indragostesc...dar pt. multi barbati mult prea greu sa fie fideli.
Cer_instelat
Postat pe 11 Ianuarie 2010 20:33
De la: addodas, la data 2010-01-10 13:23:45Nu s-a specificat cui se adreseazã întrebarea! Nouã dulãilor sau divelor?! Ca sã îþi închipui cã soþul, pe timpul cãsãtoriei, nu are experienþe sexuale ºi cu o altã femeie decât cu soþia, trebuie sã fi trepanat, sau sã ai creierii spãlaþi cu Tide. Pot exista cupluri, în care într-adevãr soþul sã nu facã sex cu altã partenerã, dar dupã o perioadã de timp, nu va mai face sex nici cu partenera lui. Pentru cã asta este crunta realitate. Aºa suntem noi oamenii fãcuþi de naturã, pentru laici, ºi de Dumnezeu pentru restul. Dragi soþii, la care "izbitul" de soþ, nu mai este aºa de activ sexual, ca în primii ani ai mariajului, ºi îºi aduce aminte de voi la o lunã odatã, sã fiþi mândre, cã aveþi un soþ fidel. Fidel vine de la fidea. ªi cu cât e mai fidel, devine ca fideaua fiartã. Adicã moale. Devine moale, ceea ce vreþi voi cât mai des tare.

angel_oldmit
Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:53
Personal cred, si asta nu inseamna ca asa si este, doar persoanele care au ca principii de viata pe cele biblice ar face acest lucru. Si chiar si multe peste. Nu ar fi numai fideli partenereului, ar fi mult mai mult decat asta, ar stabili o relatie atat de stransa cu perechea incat ar deveni o singura persoana. Si chiar si mai mult : ar invata, avand in vedere ca este foarte dificil sa iubesti pe toata lumea, macar sa-i tolereze pe cei care nu au aceeasi filosofie de viata. Asta pentru simplul fapt ca suntem egali in fata mortii. Si nimeni nu detine Adevarul absolut. Ca sa nu mai vorbim ca nu e stapan nici macar pe timpul care se scurge inainte sa realizeze ca si l-a pierdut cu fleacuri.Si ar mai fi multe de spus...
Mie mi s-a demonstrat ca am dreptate. Nu stiu restul ce cred, desi pentru mine e putin important.
kudikaroxi
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:23
Florin....te felicit pentru abordarea acestui subiect......chiar credeam ca sotul meu nu este "normal"...ca barbat, pentru ca eu am incredere 100% in el si pot spune ca imi este fidel ...de aproape 20 de ani. DA.... DRAGII MEI...EXISTA BARBATI FIDELI, ESTE POSIBIL ACEST LUCRU. A insela sau nu ...tine de caracterul fiecaruia, cum esti construit tu ca om, tine de principiile de viata pe care le ai si pe care le respecti...pentru ca le poti avea dar le poti incalca in anumite momente de vulnerabilitate....Fiecare dintre noi, cel putin o data, in timpul casatoriei...a fost tentat de a calca stramb...chiar si eu...dar nu am putut.....pentru ca sotul meu nu merita asa ceva. Chiar daca lucrul acesta il stiam doar eu , ramanea acolo intr-un colt al memoriei....si ma facea sa-mi fie mie....rusine de ce am facut. Foarte des aud, mai ales din partea barbatilor..: viata trebuie traita....si a crede ca inseli (atunci cand te culci cu un alt barbat....) este o prostie....Viata trebuie traita...este adevarat, dar trebuie traita frumos, curat, ...pentru mine fidelitate=respect, incredere, liniste sufleteasca......si multe altele.
Va pup si aveti grija de voi .
Florin...ma bucur ca mai exista barbati ca tine...iti doresc o viata frumoasa in continuare, alaturi de femeia pe care o iubesti....TE MERITA DIN PLIN.
kudika100862
Postat pe 13 Ianuarie 2010 10:33
De la: angel_oldmit, la data 2010-01-11 22:53:43
De la: addodas, la data 2010-01-10 13:23:45Nu s-a specificat cui se adreseazã întrebarea! Nouã dulãilor sau divelor?! Ca sã îþi închipui cã soþul, pe timpul cãsãtoriei, nu are experienþe sexuale ºi cu o altã femeie decât cu soþia, trebuie sã fi trepanat, sau sã ai creierii spãlaþi cu Tide. Pot exista cupluri, în care într-adevãr soþul sã nu facã sex cu altã partenerã, dar dupã o perioadã de timp, nu va mai face sex nici cu partenera lui. Pentru cã asta este crunta realitate. Aºa suntem noi oamenii fãcuþi de naturã, pentru laici, ºi de Dumnezeu pentru restul. Dragi soþii, la care "izbitul" de soþ, nu mai este aºa de activ sexual, ca în primii ani ai mariajului, ºi îºi aduce aminte de voi la o lunã odatã, sã fiþi mândre, cã aveþi un soþ fidel. Fidel vine de la fidea. ªi cu cât e mai fidel, devine ca fideaua fiartã. Adicã moale. Devine moale, ceea ce vreþi voi cât mai des tare.

... cred ca raspunsul asta e definitoriu pentru cei mai multi care nu au ''auzit'' de fideliltate ... pai de unde fidelitate mai fratilor cind stati dupa fusta femeii si ii numarati firele de ... toata ziua ? ... cind va este frica sa nu va indepartati de casa ca sa nu calce in strachini in timp ce voi mergeti la ''meci'' cu alta ... dorinta inconstienta de a nu pierde ''controlul'' si iluzia ca in viata in doi totul e un crescendo continuu ii faca pe multi sa se PLAFONEZE inclusiv social ... ramin la un serviciu penibil, cu un salariu penibil, cu sefi care le baga pumnul in gura ... doar ca sa fie ''aproape'' de casa ... sa nu piarda fusta nevestei sau, doamne fereste, sa nu simta lipsa ... ... asa apar frustratii (barbati si femei) care dupa citiva ani isi reproseaza plafonarea sexuala, sociala, materiala ... si lipsa de ... fidelitate ... e normal ...

marco918
Postat pe 13 Ianuarie 2010 10:50

... din pacate, plafonarea multora ... apare datorita lipsei de continuitate in ideii si actiuni ... stau impreuna, casatoriti sau nu, si isi rod relatia pina se destrama ... si apoi spun ... am ''experienta'' ... ... stiu sigur ca nu se poate ...
marco918
Postat pe 13 Ianuarie 2010 11:01
De la: marco918, la data 2010-01-13 11:01:45
... din pacate, plafonarea multora ... apare datorita lipsei de continuitate in ideii si actiuni ... stau impreuna, casatoriti sau nu, si isi rod relatia pina se destrama ... si apoi spun ... am ''experienta'' ... ... stiu sigur ca nu se poate ...

anastas
Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:55
De la: geo_xx, la data 2010-01-10 22:38:08
De la: 69lil, la data 2010-01-10 20:08:27Parerea mea peronala este............

parerea ta impersonala care este!!?

draga geo, esti prea pueril si superficial pentru mine ca sa iti raspund . Oricum experienta ta de viata si in materie de femei se vede de la o posta. Nu ai "esenta", dar...poate te poti lauda cu alceva. La mai multe!
69lil
Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:42
De la: Cer_instelat, la data 2010-01-11 20:33:27
De la: 69lil, la data 2010-01-10 20:08:27Parerea mea peronala este ca, da, sotul poate fi fidel. Experienta anilor mei de casnicie ma indreptateste sa spun acest lucru, si as putea intr-o proportie de 99% sa afirm ca sotul meu imi este fidel. Desigur ca ramane acel procent de 1% al nesigurantei , al viermelui de indoiala care ne mananca pe fiecare, dar pot afirma cu certitudine ca nu am simtit niciodata ca sotul m-ar fi inselat. Desigur ca acest fapt a depins in cea mai mare masura de mine si nu este un secret ca femeia poate face ca o casnicie sa dureze sau ca ea sa se destrame. Am incercat de-a lungul anilor sa aduc mereu cate ceva nou in casnicia noastra, sa fie mereu presarata cu cate o picanterie, sa-i fiu sotie, sa-i fiu amanta , iubita si la nevoie chiar mama in poalele careia poti plange atunci cand simti nevoia.
Daca sotia, din cand in cand, iti lasa cate o felicitare pe perna dimineata ( chiar si fara un motiv anume), iti aduce dumineca micul dejun la pat, te asteapta seara in pragul usii intr-o postura nu tocmai decenta, dispusa sa incerce cu tine ceva neincercat pana atunci, te asculta cu mare atentie atunci cand te plangi ca seful nu te intelege, iti pune o compresa in dimineata in care te doare capul dupa un pic prea multa bautura in loc sa-ti faca reprosuri, nu cred ca ai un motiv intemeiat sa o inseli, nu cred ca vei putea sa o inseli. Depinde in mare masura de ea si la fel de bine depinde si de tine, de ce-ti doresti. Daca doresti sa ai o sotie ,o iubita,o amanta si o doamna , toate intruchipate intr-o singura persoana trebuie sa stii sa-i arati acest lucru, sa stii sa o inveti ( sa invatati ) inca de la inceput , exact cum prescolarii invata primele litere. Si invatati sa comunicati, e lucrul cel mai important, invata sa ceri si invat-o sa stie sa ceara, in felul acesta nu veti avea curiozitati nesatisfacute .

Lil, am vrut sa vad cati ani ai, dar nu apare varsta la profilul tau, ai fi putut totusi sa spui cati ani de casnicie ai. As dori sa fie asa ca tine, dar nu pot sa-ti dau dreptate. De ce ? Simplu !
Pt. ca ti se urasaste de atata cozonac si mai vrei cateodata si paine neagra.
Pt. ca depinde f mult de valorile care le are partenerul, nu numai tu, si daca el vede la fel viata cu valorile ei.
Pt. ca multi sunt fideli pana cand li se ofera ocazia... de a nu mai fi fideli si de a nu fi prinsi.
Pt. ca, pt. ca... sunt multe motive... si ...
pt. ca uite asa pur si simplu ... pt. multe femei e usor sa fie fidele, altele pica in abatere la prima ocazie oferita si cica se mai si indragostesc...dar pt. multi barbati mult prea greu sa fie fideli.

am 41 de ani si mai mult de jumatate din ei sunt casnicie. Viata in doi depinde de f multi factori si contribuim la ea amandoi deopotriva. Am avut o casnicie care a durat 11 ani si in care nu am fost deloc fidela, insa acum e altceva , am inceput o alta care dureaza de 10 ani si nu exista termen de comparatie, de aceea spun ca partenerii contribuie in egala masura la ea , dar ca prospetimea o aduce femeia pe deoparte si dezinhibarea pe cealalta.Ocazii ti se ofera , ai dreptate, si de o parte si de alta, depinde de cat de departe esti dispus sa mergi cu ele si ce riscuri esti dispus sa iti asumi.
69lil
Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:57
eu am cunoscut fidelitatea maxima
andrada_resita
Postat pe 14 Ianuarie 2010 18:31
E posibil.Dar putin probabil.

LO_LI_TA
Postat pe 15 Ianuarie 2010 04:06
dupa 32 de ani de casnicie vreau sa-ti spun ca indiferent unde se duce,daca sotul tau te iubeste cu adevarat ,tot acasa vine...nu exista barbat sau femeie fidela nici in 1ooo de ani...asa cum nu exista nici barbat ipotent ci femeie proasta...fiecare .macar odata tot au avut o escapada.....daca stii cum sa -l faci sa te iubeasca de cite ori vine acasa,el te va iubi mult mai mult!......daca nu te bate si nu te injura,tine de el...incinta-l cu desuuri frumoase si vesnic frumos mirositoare si vei fii intotdeauna o cuceritoare ( e valabil si ptr.el dar la alt mod)...bafta!
wienna
Postat pe 15 Ianuarie 2010 14:07
Buna tuturor!De ce unii barbati trebuie sa insele?De ce nu ne-ar spune ei motivele?Asta daca au putere de recunoastere.sa aveti o zi placuta!
florin_c76
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:35
Ptr, ca asa sunt unii barbati, le place cei frumos si nusi recunosc greselile, ptr. nu a jicni.
kudika098645
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:40
Si ptr. a evita conflictele, cu persoana cu care stau, si a nu o face sa sufere.
kudika098645
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:41
De la: kudika098645, la data 2010-01-18 12:40:06Ptr, ca asa sunt unii barbati, le place cei frumos si nusi recunosc greselile, ptr. nu a jicni.
Daca nu doresc sa jigneasca atunci sa stea cuminti in banca lor si sa nu se insoare daca nu pot tine steagul sus!
florin_c76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 11:46
Sa aveti o seara linistita!
florin_c76
Postat pe 25 Ianuarie 2010 21:18
De la: iacinta, la data 2009-12-18 10:11:15
De la: geo_xx, la data 2009-12-16 22:55:18
De la: florin_c76, la data 2009-12-16 20:59:52Sunt casatorit din iulie'97si vreau sa dezbat subiectu cu altii caci eu stiu de ce sunt in stare.

si de ce esti in stare zmeule??
vazuta-ai tu vreo ileana cosanzeana plangand la marginea laccului si mila-ti fu de ea? la bratul tau puternic ai luato si ai consolato!!! si nu o data!
despre asta e vorba? ai inselat si acum cauti sa-ti descarci memoria si constiinta pe motiv ca toti fac asa?
hai zi lu' nenea, ca nu te spun sotiei!!

ma doare stomacu' de atata ras..geo you rock

subscriu....cit despre fidelitate...sa nu ne mai ascundem dupa deget...atit barbatii cit si femeile sunt "cuminti"in casatorie atit timp cit nu "rasufla" pe undeva si afla celalalt.totul este de o frumusete desavirsita...iar daca se afla ...incepe iadul.asa e de cind lumea si pamintul...
RUY_BLAS
Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:43
De la: sirghea, la data 2010-01-26 17:43:43
De la: florin_c76, la data 2009-12-16 20:59:52Sunt casatorit din iulie'97si vreau sa dezbat subiectu cu altii caci eu stiu de ce sunt in stare.

vazuta-ai tu vreo ileana cosanzeana plangand la marginea laccului si mila-ti fu de ea? la bratul tau puternic ai luato si ai consolato!!! si nu o data!
despre asta e vorba? ai inselat si acum cauti sa-ti descarci memoria si constiinta pe motiv ca toti fac asa?

subscriu....cit despre fidelitate...sa nu ne mai ascundem dupa deget...atit barbatii cit si femeile sunt "cuminti"in casatorie atit timp cit nu "rasufla" pe undeva si afla celalalt.totul este de o frumusete desavirsita...iar daca se afla ...incepe iadul.asa e de cind lumea si pamintul...
Dar daca nu inseli nu e mai usor ca sa nu "rasufle" situatia?
florin_c76
Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:23
Vreau sa va aduc un zambet pe buze ca sa destind un pic atmosfera, prin niste versuri:
Povestea soþului prins cu pantalonii în...vine

Draga mea, nu fi nervoasã,
S-a-ntâmplat netam-nesam:
Cu maºina înspre casã
Prin furtunã conduceam.

Când deodat' din ºanþ apare
Drept în faþa ochilor
O... ceva, o ... arãtare,
ªi-am frânat sã n-o omor.

Era palidã ºi trasã,
Udã, plinã de noroi
ªi-am zis "hai, te iau acasã
Sã mãnânci ceva la noi."

S-a spãlat, i-am dat mâncare
ªi-o camaºã, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.

I-am dat fusta de mãtasã
ªi-un pulover galben-pai.
Fiindcã te fãceau cam grasã,
Tu nu le mai foloseai.

Rupþi, pantofii din picioare
I-am schimbat ? o bucurai! ?
Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.

Când sã plece de la mine
M-a-ntrebat pe-un ton ºoptit:
"Nu mai ai cumva creºtine
ªi-altceva nefolosit?"

gabriela67
Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:36
da!! buna glumita in versuri...gabriela!ca sa nu mai dau citat,iti zic pe nume,ca irosesc mult spatiu :))
ella_tody
Postat pe 28 Ianuarie 2010 19:54
Si eu as avea grija de o femeie dar asta sa fie mama mea si sa o ingrijesc cand imbatraneste!
florin_c76
Postat pe 7 Februarie 2010 11:32
De la: gabriela67, la data 2010-01-27 16:36:07Vreau sa va aduc un zambet pe buze ca sa destind un pic atmosfera, prin niste versuri:
Povestea soþului prins cu pantalonii în...vine

Draga mea, nu fi nervoasã,
S-a-ntâmplat netam-nesam:
Cu maºina înspre casã
Prin furtunã conduceam.

Când deodat' din ºanþ apare
Drept în faþa ochilor
O... ceva, o ... arãtare,
ªi-am frânat sã n-o omor.

Era palidã ºi trasã,
Udã, plinã de noroi
ªi-am zis "hai, te iau acasã
Sã mãnânci ceva la noi."

S-a spãlat, i-am dat mâncare
ªi-o camaºã, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.

I-am dat fusta de mãtasã
ªi-un pulover galben-pai.
Fiindcã te fãceau cam grasã,
Tu nu le mai foloseai.

Rupþi, pantofii din picioare
I-am schimbat ? o bucurai! ?
Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.

Când sã plece de la mine
M-a-ntrebat pe-un ton ºoptit:
"Nu mai ai cumva creºtine
ªi-altceva nefolosit?"

pai si...?!mai ai ceva nefolosit...? ai mai dat ceva ? ca nu prea inteleg. curios ca o femeie nu?
RUY_BLAS
Postat pe 7 Februarie 2010 17:06
De la: sirghea, la data 2010-01-26 17:43:43

inca o dovada a mentalitatii oamenilor le place sa insele si sa fie inselati, insa cine se respecta pe sine nu insala
yumy
Postat pe 7 Februarie 2010 17:12
sunt ceva analfabeti pe forumul asta!!!!!!!!!!!!
pansy
Postat pe 8 Februarie 2010 19:17
De la: pansy, la data 2010-02-08 19:17:42sunt ceva analfabeti pe forumul asta!!!!!!!!!!!!

Oho....dar cati analfabeti sunt pe aici! culmea este ca e plina Romania, nu doar pe forum sunt multi si mai trist este faptul ca tocmai aceia si acelea care sunt foarte admirati si admirate pe aici fac parte din aceeasi categorie
joanajoana
Postat pe 8 Februarie 2010 19:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutooooooooooooor 19 De la: claudianoveanu 24 Februarie 2010 09:03
e normal?? 15 De la: DayC 1 Noiembrie 2009 18:46
Ce parere aveti? 6 De la: Franzi 5 August 2009 15:55
Curiozitati!!ce locuri misterioase din Romania ati vizitat? 25 De la: yrtdssdd 25 Iulie 2009 00:31
Femeia Inceputul, Prezentul..... Care este Viitorul? 87 De la: dudett_ 23 Septembrie 2009 14:42