Setari Cookie-uri

ce parere aveti despre sex?

iti multumesc ochi albastri pt raspun macar mai sunt unii care sa raspunda si ei...normal...nu k ceilati...si app...scorpio...sau cum te-o chema...nu pentru toti fumatul este un viciu...uitete la pusti de 14ani care fumeaza doar pentru k stau intr-un grup care fumeaza...sau au auzit ei k e mijto...sau k esti vazut altfel...deci pentru uni e o fitza.....si din pakte din cate am vazut si auzit...si sexul a ajuns cam la fel... de ce spun asta....pentru k am auzit multe fete...care o fac doar pentru k a zis cutarica k e mijto...si k esti privita nu stiu cum de baieti.....eu deasta intrebam pe mai multi ce parere aveti despre sex...cineva a spus bun....ochi albastri a dat un raspuns....eu mi-am spus parerea in legatura cu subiectul...dar pe cand alti...deviaza...de la subiect....
broscutza_leea
Postat pe 29 Decembrie 2009 12:38
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-29 12:38:52iti multumesc ochi albastri pt raspun macar mai sunt unii care sa raspunda si ei...normal...nu k ceilati...si app...scorpio...sau cum te-o chema...nu pentru toti fumatul este un viciu...uitete la pusti de 14ani care fumeaza doar pentru k stau intr-un grup care fumeaza...sau au auzit ei k e mijto...sau k esti vazut altfel...deci pentru uni e o fitza.....si din pakte din cate am vazut si auzit...si sexul a ajuns cam la fel... de ce spun asta....pentru k am auzit multe fete...care o fac doar pentru k a zis cutarica k e mijto...si k esti privita nu stiu cum de baieti.....eu deasta intrebam pe mai multi ce parere aveti despre sex...cineva a spus bun....ochi albastri a dat un raspuns....eu mi-am spus parerea in legatura cu subiectul...dar pe cand alti...deviaza...de la subiect....


Papuso, imi pare rau pentru tine dar tu deviezi rau de la subiect cu asa aberatii scrise pe aici.Ceri pareri dar le combati complet aiurea si te incapatanezi sa sustii niste aiureli.Fumatul , drogurile si alcoolul sunt vicii care dau dependentza , sexul este o necesitate a oricarei fiinte vii de a se reproduce.Mai cresti si asculta sfatul Dorei: mai invatza!

Postat pe 29 Decembrie 2009 12:55

Papuso, imi pare rau pentru tine dar tu deviezi rau de la subiect cu asa aberatii scrise pe aici.Ceri pareri dar le combati complet aiurea si te incapatanezi sa sustii niste aiureli.Fumatul , drogurile si alcoolul sunt vicii care dau dependentza , sexul este o necesitate a oricarei fiinte vii de a se reproduce.Mai cresti si asculta sfatul Dorei: mai invatza! [/quote] ......sincer....nu cred k mai are rost sa va bag in sema....1 la mana nu toti care fumeaza fumeaza de dependentza....am mai spus k sunt uni care fumeaza de ochii lumi....k ajung si ei sa fumesze calumea asta e partea a doua....si....am deviat de la subiectul sex...datorita...unor oameni....incredibili de destepti....mai are rost...sa mai spun ceva...?..imi cer scuze fatza de inteligentii aceia...k i-am ofensat.....dar eu nu o sa ascult niciodata de vorbele lor...sau ale orcui care nu stie decat sa critice...
broscutza_leea
Postat pe 29 Decembrie 2009 13:11
sexul......cu persoana potrivita la momentul potrivit
maxidanny
Postat pe 29 Decembrie 2009 13:12
ce vr s spui broscuto adic eu nu sunt o pers cu cre trb s vb perfect:> eu merit nu


cred ca persoanele care com aiurea despre acest subiect nu au ce face la ora asta:)) sunt prea depasiti de subiect
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 13:21
sa sti k ai drepate anelisze......iar cu tine sti k vorbesc corect...si frumos....k esti preferata mea:*:*:*..si app...u ce parere ai de sex?
broscutza_leea
Postat pe 29 Decembrie 2009 13:49
nu e vorba de asta aici fiecare foloseste ce limbaj doreste


de ar fi asta unica problema :-j


pai despre sex in general ce parere sa am se spune ca sexu e de distractie de schimb de experienta sau eu mai stiu pe cand dragostea e ceva profund ceva mult mai romantic pt 2 indragostiti


dar cred ca ar fi o combinatie de vis ca intr-o seara de sexdragoste sa fie cate putin din toate un moment romatic un moment mai pervers:)))


ac depinde fiecare are pareri diferite
si probabil ar fi mai alt fel relatiile sexuale dintre un cuplu daca nu ar mai avea retineri adica cunosc persoane care sunt foarte timide/timizi

au f multe retineri multe complexe...

parerea mea ar fi sa renunte la astea pt ca nu ajung nicaieri sa lase barbatul/femeia sa te descopere

nu ca nu stau asa ca sunt grasa nu fac asa ca nu cred ca e bine nu vreau asa ca numai stiu ce :))))
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 13:56
Na, ca era cat pe ce sa spun ca atata incoerenta si incapacitate de a pune ganduri in vorbe nu am mai vazut la oameni ne-bauti sau ne-fumatzi zdravan... Da' uite ca-si gasi broascutza surioara de confidenta... Haidi la multi ani si la mai... Nu, Doamne fereste de mai multe, saracele... Ce-or zice parintii cand le vad asa? Se gandesc la ce pacate tre' sa plateasca, pesemne!

Sa te tii aberatzii si mutilarea limbii romane de-acu'

@ Scorpio: Puiule, care neuroni in agonie? Si 2!! (DOI?? generoaso! ) Fatuca asta s-a nascut ca puii: creier neted, o ajuta doar la cotcodacit!

Daca nici pana acu' nu pricepe ca nu subiectul "sex" ne derajeaza, ci puerilitatea intrebarii
Dumnezeule, ce IQ o avea? 12?
Dor_a
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:14
Hmm....am stat ºi am citit postãrile anterioare...ºi n-am putut sã nu constat, dând la o parte ironiile, cã amândoi aveþi dreptate! ªi tu, ºi Scorpio. Doar cã nu toatã lumea trãieºte realitatea ta broscuþo, fiecare trãieºte realitatea lui, în funcþie de educaþie, culturã ºi ce-i mai important vârstã.
Ceea ce spui este adevãrat....sexul, în loc sã aibã menirea lui, de a consolida un cuplu, de a procrea...a ajuns sã fie privit din pãcate ºi din nefericire, de tineri (chiar de muuuult prea tineri) ca o fiþã.
Dacã pânã acum 20 de ani...pãrinþii îºi creºteau ºi educau copiii...acum copiii nu mai au de la cine sã primeascã educaþie...cã pãrinþii lor, sunt tot mai des "loviþi de beþia cãpºunãritului"....ºi odraslele lor sunt nevoite sã-ºi facã auto-educaþie. Ori, întâlnim din ce în ce mai des...divorþuri; incesturi; violuri; sinucideri º.a.m.d.
Trãim într-o lume în care "trebe musai sã fii trendy"...cã dacã eºti normal ºi mai ai ceva moralã ºi bun-simþ...eºti fraier sau fraierã..dupã caz!
Oriºicum Broscuþo....în mod normal ºi firesc, ar trebui ca o fatã sã-ºi înceapã viaþa sexualã în momentul în care este pregãtitã atât fizic, cât ºi psihic...adicã atunci când doreºte sã formeze o familie, când este pregãtitã sã procreeze. Într-adevãr, mai sunt ºi cazuri în care unele femei doresc sã aibã o carierã...sau pur ºi simplu nu îºi doresc copii...dar astea sunt o categorie aparte.
Scorpio avcea mare dreptate când a spus cã fumatul, alcoolul, drogurile sunt vicii care creazã dependenþã....sunt foarte puþini cei care reuºesc sã se lase de aceste vicii ºi la asta mai contribuie foarte mult predispoziþia geneticã.

Ochi_albastri
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:17
Pt broscuta care scrie cu "k " si tralalal , de ce intram sa comentam ??? De ai dracu ce suntem Ce fain ar fi sa primesti o grenada in pantaloni si sa vezi ce superb ar fi sa "sbori " in n zeci de parti umane , uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Si personal mai scuteste-ma cu "unii sunt mai deschisi la minte decat alti " that's so old girl => expirata fraza mai uite-te la gossip girl si mai impumuta ceva vocabular de slang de pe acolo si apoi sa mai parlam
Scorpio sarbatori fericite doamna respectata
blue07scorpion
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:21
Ochi albastri , nu ai cu cine , must have a devenit un imperativ , si bunul simt si respectul ce sa mai vbim de cel de varsta se uita sau se trage apa de la toaleta pe el /ele .
Generatia de azi de adolescenti sau ma rog ce sunt ei , traiesc salbatic si conserv instinctul de turma ,da mno ca asa e cool , ce suflete pierdute , si de moralitate numai deschid vba ca devin deja un mare abstract ale timpurilor acestea prea ratate pt majoritatea tineretului , in alta ordine de idei o zi superba sa aveti .
blue07scorpion
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:25
Azi sunt intr-o dispozitie generoasa si constructiva, asa ca, broasca mica, o sa-ti dau un exemplu de exprimare coerenta si comprehensiva

Titlul topicului: Credeti ca inceperea vietii sexuale trebuie facuta sub presiunea anturajului?

Topic: Multe dintre colegele/prietenele mele isi incep viata sexuala doar din cauza ca amicele lor au facut-o deja. Voi ce credeti? Viata sexuala trebuie inceputa oricand si cu primul intalnit, doar ca sa fii la fel de "cool" ca si restul fetelor pe care le cunosti,, sau atunci cand exista o relatie de durata cu cineva de care esti indragostita?

Ete, si fara "ma refer k", "adica k" ...
Dor_a
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:33
De la: yumalai, la data 2009-12-29 12:25:19eu am o parere bun


yumi, esti unguroaica?
ioii, azi facut sex. explodat la mine pi..da de fericire!
geo_xx
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:36
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-29 13:11:36 ......sincer....nu cred k mai are rost sa va bag in sema....1 la mana nu toti care fumeaza fumeaza de dependentza....am mai spus k sunt uni care fumeaza de ochii lumi....k ajung si ei sa fumesze calumea asta e partea a doua....si....am deviat de la subiectul sex...datorita...unor oameni....incredibili de destepti....mai are rost...sa mai spun ceva...?..imi cer scuze fatza de inteligentii aceia...k i-am ofensat.....dar eu nu o sa ascult niciodata de vorbele lor...sau ale orcui care nu stie decat sa critice...


popusel, tu nu asculti decat de tine, in baie!!!
stii povestea albei ca neau si urata-n spuma marii de vrajitoare? aia de crapa oglinda de ciuda ca era alta mai piti decat ea!
geo_xx
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:38
De la: geo_xx, la data 2009-12-29 14:38:04
popusel, tu nu asculti decat de tine, in baie!!!


Dupa care trage, ritos, apa!


De la: geo_xx, la data 2009-12-29 14:38:04
stii povestea albei ca neau si urata-n spuma marii de vrajitoare? aia de crapa oglinda de ciuda ca era alta mai piti decat ea!


Dor_a
Postat pe 29 Decembrie 2009 15:08
DOR A draga e trb fiecaruia ce face;) poate sunt persoane care vor sa intrebe ceva intra pe site si vor sa puna cateva intrebari sa se documenteze


las-o pe ea sa faca ce vrea;) poate sa deschida o mie de siteuri nu te int pe tine


si in legatura cu surioara confidenta;)


relax ca eu nu o cunosc pe broscuta dar nu vad de ce trebuie voi sa judecati fiecare om!

e trb ei daca a vrut sa deschida topicu asta.spune o data ce ai de spus si intra intr-un alt topic demn de cunostintele tale si de vocabularul tau cult.

stii pana la urma nu e treaba mea avand in vedere ca nu cunnoscc pe nici unul dintre voi dar..totusi ar trebui sa gandesti/ganditi ca nu esti/suntetii tu/voi in masura sa judeci/judecati ;).
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:29
daca bunul tau simt ar fi dat cu dejetelul pe scrol, ar fi descoperit ca pe acest forum cele mai multe subiecte sunt despre sex. si concursuri! si zodii!
poti citii aproape despre orice legat de sex. nu e nevoie sa deschizi un alt topic si sa spui ca ai descoperit sexul!!
problema se pune ca nici un topic nu poarta numele broscutei....de aici se trag niste concluzii!
geo_xx
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:33
da nu a spus nimeni ca nu sunt subiecte despre sex sau orice dar daca ei asa i-a venit a vrut ea sa deschida topicu asta.


trb fiecaruia ;)

_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:38
De la: geo_xx, la data 2009-12-29 14:36:28
De la: yumalai, la data 2009-12-29 12:25:19eu am o parere bun


yumi, esti unguroaica?
ioii, azi facut sex. explodat la mine pi..da de fericire!


ai vreo problema cu unguroaicele?
_oktober_
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:38
De la: _oktober_, la data 2009-12-29 16:38:28
De la: geo_xx, la data 2009-12-29 14:36:28
De la: yumalai, la data 2009-12-29 12:25:19eu am o parere bun


yumi, esti unguroaica?
ioii, azi facut sex. explodat la mine pi..da de fericire!


ai vreo problema cu unguroaicele?



da. mi se par cele mai fierbinti femei
geo_xx
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:39
daca asta e un compliment...nu prea merge!
_oktober_
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:41
De la: _oktober_, la data 2009-12-29 16:41:34daca asta e un compliment...nu prea merge!


pot s-o dreg?
geo_xx
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:44
probald meg! sunt sigura ca ai inteles ce am scris....doar cunosti limba.....
_oktober_
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:45
De la: _oktober_, la data 2009-12-29 16:45:44probald meg! sunt sigura ca ai inteles ce am scris....doar cunosti limba.....


de fiecare data cand vad un dezacoord, ma gandesc la ce zice popa cela ungur cand moare cineva!
cat despre fierbinteala unguroaicelor, vorbesc doar din auzite si povestite. ca personal , n-am avut nici macar tendinta , sa cunosc intim vreo una!
geo_xx
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:50
De la: Anelisze, la data 2009-12-29 16:29:53DOR A draga e trb fiecaruia ce face;) poate sunt persoane care vor sa intrebe ceva intra pe site si vor sa puna cateva intrebari sa se documenteze


las-o pe ea sa faca ce vrea;) poate sa deschida o mie de siteuri nu te int pe tine

stii pana la urma nu e treaba mea avand in vedere ca nu cunnoscc pe nici unul dintre voi dar..totusi ar trebui sa gandesti/ganditi ca nu esti/suntetii tu/voi in masura sa judeci/judecati ;).


Relaxeaza-te tu, ca nu-si pierde nimeni timpul sa va judece... Da' ne amuzam!

Dragutza, e lume libera, intr-adevar: Voi sunteti libere sa "deschideti site-uri" (n-ar strica sa dai o tura pe la dictionar sa vezi diferenta dintre "site" si "topic", apropos! ), iar noi sa ne cocosam de ras pe seama voastra... Veezi tu cum merge libertatea asta in doua sensuri?

Dor_a
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:47
in primu rand topicu nu e deschis de mine;)


si stai relax lasa-ma pe mine cu vocabularu meu incult si repet navigheaza topicurile demne de tine si de vocabularul tau cult;) si poti sa te cocosezi din partea mea cat vrei
_PrInTzEs_
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:53
De la: Anelisze, la data 2009-12-29 19:53:13in primu rand topicu nu e deschis de mine;)


si stai relax lasa-ma pe mine cu vocabularu meu incult si repet navigheaza topicurile demne de tine si de vocabularul tau cult;) si poti sa te cocosezi din partea mea cat vrei


Pai vezi, asta ziceam: tu continua cu "site-rile"...
O sa ma amuz maine, la cafea...
So... you go, girl !!
(asta ca sa-ti dau idee de alte 4 cuvinte in inglish, ca atata folosesti "relax"ul ala, de s-a uzat naibii de tot)
Dor_a
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:04
De la: Dor_a, la data 2009-12-29 20:04:26
De la: Anelisze, la data 2009-12-29 19:53:13in primu rand topicu nu e deschis de mine;)


si stai relax lasa-ma pe mine cu vocabularu meu incult si repet navigheaza topicurile demne de tine si de vocabularul tau cult;) si poti sa te cocosezi din partea mea cat vrei


Pai vezi, asta ziceam: tu continua cu "site-rile"...
O sa ma amuz maine, la cafea...
So... you go, girl !!
(asta ca sa-ti dau idee de alte 4 cuvinte in inglish, ca atata folosesti "relax"ul ala, de s-a uzat naibii de tot)




draga mea persoana culta nu vrei sa faci cu noi meditatii la English:>

cum preferi sa fii platita:> la ora?

sper sa nu iti ramana cafeaua in gat daca citesti ceva ce nu o sa iti convina (ma refer la topicuri deschise de diferite persoane si din pacate sa nu iti fie tie pe plac)ar fi mare pacat
_PrInTzEs_
Postat pe 30 Decembrie 2009 21:28
De la: broscutza_leea, la data 2009-12-29 13:11:36
Papuso, imi pare rau pentru tine dar tu deviezi rau de la subiect cu asa aberatii scrise pe aici.Ceri pareri dar le combati complet aiurea si te incapatanezi sa sustii niste aiureli.Fumatul , drogurile si alcoolul sunt vicii care dau dependentza , sexul este o necesitate a oricarei fiinte vii de a se reproduce.Mai cresti si asculta sfatul Dorei: mai invatza!
......sincer....nu cred k mai are rost sa va bag in sema....1 la mana nu toti care fumeaza fumeaza de dependentza....am mai spus k sunt uni care fumeaza de ochii lumi....k ajung si ei sa fumesze calumea asta e partea a doua....si....am deviat de la subiectul sex...datorita...unor oameni....incredibili de destepti....mai are rost...sa mai spun ceva...?..imi cer scuze fatza de inteligentii aceia...k i-am ofensat.....dar eu nu o sa ascult niciodata de vorbele lor...sau ale orcui care nu stie decat sa critice...[/quote]





Tu vad ca nu asculti decat de tine si prost faci, prost gasesti.Sa faci sex (imi repugna expresia asta idioata) doar pentru ca este trendy mi se pare lipsa de caracter si personalitate,sa faci o tampenie doar ca asa zice sau face alta fara sa simti sau sau sa-ti doresti , lipsa de educatie, sa nu ai habar cand e momentul s-o faci d.p.d.v. fizic si psihic.Dar voi astea din generatia de papusi gonflabile de unica folosinta dati-i inainte ca doar asa e de fitza.Ma ingretoseaza total atata superficialitate si lipsa de gandire.

Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:13
De la: blue07scorpion, la data 2009-12-29 14:21:28Pt broscuta care scrie cu "k " si tralalal , de ce intram sa comentam ??? De ai dracu ce suntem Ce fain ar fi sa primesti o grenada in pantaloni si sa vezi ce superb ar fi sa "sbori " in n zeci de parti umane , uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Si personal mai scuteste-ma cu "unii sunt mai deschisi la minte decat alti " that's so old girl => expirata fraza mai uite-te la gossip girl si mai impumuta ceva vocabular de slang de pe acolo si apoi sa mai parlam
Scorpio sarbatori fericite doamna respectata


Te pup neamule, iti doresc si tie un an nou exceptional !!!

Postat pe 4 Ianuarie 2010 07:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu sagetator, el rac 37 De la: nika87 12 Noiembrie 2009 03:13
SAGETATOARELE au noroc in dragoste??! ...:| 17 De la: deepcrazy 23 Iulie 2009 17:15
buna!!! 4 De la: Barbie30 14 Octombrie 2010 19:10
am nevoie de ajutpr 2 De la: one_size 7 Mai 2010 10:11
Cum pot sa aflu ce ascendent am? 15 De la: kudika104296 31 Ianuarie 2011 14:25