ce sa fac????

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
dani_elaa Avatarul lui dani_elaa

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007

Buna sunt o proaspata casatorita, care tocmai a avut pb cu sotul. Sunt si o viitoare mamica, am 6 luni, si deja au inceput pb cu sotul meu. S-a umplut paharul si am plecat de la el, Il iubesc mult, dar a devenit ff cicalitor, nu intelege situatia ca sunt gravida, ca sunt schimbata, am nervi, plang, el are impresia a fac astea si profit pt ca sunt gravida. Dar am si motiv. Studiile mi le-am terminat de mult, am un servici bun, el e la o pauza de 1 an de la fotbal, si cam a inceput sa bea. Lucru care ma supara pt ca el e schimbat cand gusta ceva. Stam la ai lui, si am avut vreo 3 certuri mai serioase in care am plecat de la el. de data asta e mai serios, pt ca mi-a trimis si bagajele pt ca s-a saturat sa plec mereu la fiecare cearta. Dar nu am mai suportat. in seara de Ajun am avut o discutie de la o prostie si s a ajuns la mai serios, nu am suportat si am plecat. Familia mea de la inceput mi-a zis sa am grija cu el pt ca nu prea e de mine, nu am ascultat pt ca il iubesc., el stiind lucrul asta, si poate ca asta a fs greseala mea pt ca nu tb sa afle, pt ca akm am multe discutii din cauza parintilor si imi reproseaza. S-a ajuns rau akm, ne-am reprosat multe, injuraturi, multe. Dar ce m a deranjat cel mai mult a fs faptul ca mi-a zis k nu ma iubeste si nu m-a iubit, m-a comparat cu fostele, multe lucruri dureroase, k i-a fs scarba de mine, multe care s-au intiparit. imi e f greu fara el, el nu mai da nici un semn, nu st ce sa fac mi-e greu si cu el si fara. ce pot sa fac?
Raporteaza abuz de limbaj
sorinsen Avatarul lui sorinsen

3 mesaje
Membru din: 2/01/2010
Oras: timisoara

De la: dani_elaa, la data 2010-01-02 13:54:38Buna sunt o proaspata casatorita, care tocmai a avut pb cu sotul. Sunt si o viitoare mamica, am 6 luni, si deja au inceput pb cu sotul meu. S-a umplut paharul si am plecat de la el, Il iubesc mult, dar a devenit ff cicalitor, nu intelege situatia ca sunt gravida, ca sunt schimbata, am nervi, plang, el are impresia a fac astea si profit pt ca sunt gravida. Dar am si motiv. Studiile mi le-am terminat de mult, am un servici bun, el e la o pauza de 1 an de la fotbal, si cam a inceput sa bea. Lucru care ma supara pt ca el e schimbat cand gusta ceva. Stam la ai lui, si am avut vreo 3 certuri mai serioase in care am plecat de la el. de data asta e mai serios, pt ca mi-a trimis si bagajele pt ca s-a saturat sa plec mereu la fiecare cearta. Dar nu am mai suportat. in seara de Ajun am avut o discutie de la o prostie si s a ajuns la mai serios, nu am suportat si am plecat. Familia mea de la inceput mi-a zis sa am grija cu el pt ca nu prea e de mine, nu am ascultat pt ca il iubesc., el stiind lucrul asta, si poate ca asta a fs greseala mea pt ca nu tb sa afle, pt ca akm am multe discutii din cauza parintilor si imi reproseaza. S-a ajuns rau akm, ne-am reprosat multe, injuraturi, multe. Dar ce m a deranjat cel mai mult a fs faptul ca mi-a zis k nu ma iubeste si nu m-a iubit, m-a comparat cu fostele, multe lucruri dureroase, k i-a fs scarba de mine, multe care s-au intiparit. imi e f greu fara el, el nu mai da nici un semn, nu st ce sa fac mi-e greu si cu el si fara. ce pot sa fac?


E nevoie de multa intelepciune si mai multa dragoste...
nu stiu cit esti dispusa sa ierti...
e nevoie de o discutie ..TET-A-TET.in care ,calmi sa va spuneti tot ce nu va convine la celalalt si totusi cita dragoste exista intre voi...
Apoi,ginditi-va la cel mic....el ce vina are?
fa-ti curaj..la o astfel de discutie...si sint convins ca nu o sa-ti para rau...
Raporteaza abuz de limbaj
ttt
laramira Avatarul lui laramira

58 mesaje
Membru din: 12/01/2010
Oras: brasov

e lipsit de bun simt si educatie! nu stie sa te protejeze, sa te alinte incearca, iarta-l pana se va naste copilul, sa-l cresteti macar 2 ani impreuna apoi va ve-ti da sigur seama de relatia voastra sa renunti e usor , sa tii o casnicie, e foarte greu"SUCCES!
Raporteaza abuz de limbaj
maralara
Cristinakitty Avatarul lui Cristinakitty

148 mesaje
Membru din: 4/01/2010
Oras: bucuresti

Ofer servicii de divinatie in Tarot , probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri.

Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit . Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu sa-ti schimbe viata in bine.

Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere.

Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii ma gasiti pe site-ul tarotkitty.webs.com/
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: Cristinakitty, la data 2010-01-19 14:33:45Ofer servicii de divinatie in Tarot , probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri.

Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit . Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu sa-ti schimbe viata in bine.

Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere.

Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii ma gasiti pe site-ul tarotkitty.webs.com/


esti cumva sora lui cheisi?
Raporteaza abuz de limbaj