caut o tauroaica nascuta in 1975 , singura...

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
banalulanonim Avatarul lui banalulanonim

388 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: galati


fecioara caut printre feminele de pe site , o tauroaica nascuta in 1975 , ele sunt sufletul meu pereche , daca ar fii si din acelasi oras cu mine ar fii perfect , cauta-ma sa comunicam si ve-i descoperii altceva , rog mare seriozitate din partea voastra.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: manumarius, la data 2010-04-25 15:38:05
fecioara caut printre feminele de pe site , o tauroaica nascuta in 1975 , ele sunt sufletul meu pereche , daca ar fii si din acelasi oras cu mine ar fii perfect , cauta-ma sa comunicam si ve-i descoperii altceva , rog mare seriozitate din partea voastra.cred ca nu prea mai are cineva ceva de descoperit da na SUCCESURI !!!!!!!!!!!!!!


''.......ele sunt sufletul meu pereche''.........ELE????deja suna a perversitate!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
PS
asa ''fecior'' cum esti tu nu iti e frica de tauroaice ???/// mi-l imaginez pe FERDINAND intepat de o albina!

si frate ce efemeride or fi fost in aprilie -mai '75 ????????
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
sunt sexy si rea.....dar is luata
Raporteaza abuz de limbaj
...sanav„bici...
banalulanonim Avatarul lui banalulanonim

388 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: galati


pacat ca ai chef de caterinca , as fii preferat sa iti consumi energia in alt mod , citind o carte , mirosind o floare , ascultand o melodie , dar e mai greu ptr. unii oameni , m-am obisnuit cu diverse caractere de pe site-ul asta , persoane care nu cauta decat sa se distreze nu sa ajute , nu s-a produs nici o minune in aprilie-mai 1975 , numai ca spre deosebire de tine ma pricep la astrologie si stiu care este profilul sufletului meu pereche , tu nu ai notiuni de asa ceva , altfel ai fii fost mai rezervata in afirmatii , experienta de aproape 20 de ani si cazuistica imi da dreptate.Imi pare rau ca iti pierzi timpul in loc sa faci ceva util.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: manumarius, la data 2010-04-25 16:24:32
pacat ca ai chef de caterinca , as fii preferat sa iti consumi energia in alt mod , citind o carte , mirosind o floare , ascultand o melodie , dar e mai greu ptr. unii oameni , m-am obisnuit cu diverse caractere de pe site-ul asta , persoane care nu cauta decat sa se distreze nu sa ajute , nu s-a produs nici o minune in aprilie-mai 1975 , numai ca spre deosebire de tine ma pricep la astrologie si stiu care este profilul sufletului meu pereche , tu nu ai notiuni de asa ceva , altfel ai fii fost mai rezervata in afirmatii , experienta de aproape 20 de ani si cazuistica imi da dreptate.Imi pare rau ca iti pierzi timpul in loc sa faci ceva util.acu'citesc Morometii ...si miros o floare da inca'i verde ...!!!!!!!!!

am uitat sa-ti spun ca am un respect deosebit pt oamenii implicati ca tine care au asemenea cunostinte de valoare si isi cauta sufletul pereche prin'' comunitati virtuale'' !!! ma gandeam ca citesti in stele!!!TARE

da na sa'mi fie cu iertare da ce m'as face daca nu as mai rade si eu !!! nimeni nu e perfect!1nici chiar eu!!
si cine stie poate ne intalnim pe Calea Lactee ...si m'ai stam la povesti!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
ahhhh ce pacat ca m-am nascut putin mai tarziu..
Raporteaza abuz de limbaj
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cand pierzi sau dai, sa poti urca cand altii te coboara, sa poti sa induri cand altii te inseala, sa poti zambi cand inima iti plange, sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, sa poti avea dorinta chiar daca is clipe ce trec in nefiinta, sa poti trai cand lupta e pierduta, sa ai in viata tot ce sufletul iti cere: credinta, dragoste, placere.