Mai multe
pregatisem deja pop cornu' si niste ciocolata calda. in caz de se incingeau lucrurile
|
||
|
geo_xx Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:24 |
||
|---|---|---|
De la: geo_xx, la data 2010-01-03 19:24:01pregatisem deja pop cornu' si niste ciocolata calda. in caz de se incingeau lucrurile nah, sorry da mai niste ciocolata si pt mine pe acolo?
|
||
|
Calandrinon Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:25 |
||
De la: geo_xx, la data 2010-01-03 19:24:01pregatisem deja pop cornu' si niste ciocolata calda. in caz de se incingeau lucrurile nu le arunca inca pe gat, ca incepe senzationalul show metropolis robingo
|
||
|
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:26 |
||
va multumesc pt raspunsuri ;))
|
||
|
andreea_gaby Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:47 |
||
De la: andreea_gaby, la data 2010-01-03 19:47:23va multumesc pt raspunsuri ;)) cu placere, sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti spunem cu toatele
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:50 |
||
doamne, ce oameni, voi va ciondanitzi ca niste tzanci, aici... iar pe andreea ati uitat-o fara sa luatzi in seama ca pentru subiectul ei intraseratzi copii "ashtea" dap, andreea, eu am 18 ani, am trecut si eu prin probleme asemanatoare, si enigme nesfarsite. dar de atunci a trecut mult, am avut incredere in mine, si-am trecut peste toate frustrarile, astea sunt nimic pe lenga alte probleme....iti doresc multa incredere in tine, iar daca vrei sa slabesti, nu tre sa tii nuj ce regimuri restrictive si nocive, doar mananca rational, att cat ai nevoie...pupici
|
||
|
elly_chiuti Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:56 |
||
phewww, asta a fost primul meu post .... cate emotziiiiiiii
|
||
|
elly_chiuti Postat pe 5 Ianuarie 2010 13:57 |
||
De la: noctiferya, la data 2010-01-05 13:57:27phewww, asta a fost primul meu post .... sper ca n-ai uitat sa iti iei o piatra in gura!asa ca sa scapi de emotii!
|
||
|
one_size Postat pe 5 Ianuarie 2010 14:06 |
||
in momentul in care o sa te simti frumoasa o fii fericita
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:32 |
||
Fi increzatoare,zimbeste,fi fericita si barbatul pe care il astepti cu atata nerabdare va veni.E pe drum
|
||
|
vly_the_one Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:46 |
||
push push push
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:50 |
||
De la: yumalai, la data 2010-01-08 10:50:30push push push tu ce faci ii impingi barbatelu' in drum????
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:52 |
||
cine vine la cafenea????
|
||
|
gargaritamica Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:54 |
||
nu in brate ca sa fie fericita
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:54 |
||
De la: gargaritamica, la data 2010-01-08 10:54:17cine vine la cafenea???? vin eu
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:55 |
||
De la: yumalai, la data 2010-01-08 10:55:07De la: gargaritamica, la data 2010-01-08 10:54:17cine vine la cafenea???? pe free? |
||
|
gargaritamica Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:56 |
||
De la: gargaritamica, la data 2010-01-08 10:56:01De la: yumalai, la data 2010-01-08 10:55:07De la: gargaritamica, la data 2010-01-08 10:54:17cine vine la cafenea???? da
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:57 |
||
care din ele, ca as bea si io un cafelutz cu laptic
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:57 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-08 10:57:49care din ele, ca as bea si io un cafelutz cu laptic stai ca ne striga yumii acum |
||
|
gargaritamica Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:58 |
||
De la: gargaritamica, la data 2010-01-08 10:58:46ok, asteptDe la: miss_darine, la data 2010-01-08 10:57:49care din ele, ca as bea si io un cafelutz cu laptic
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:00 |
||
gata fetele va astept
|
||
|
yumy Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:01 |
||
| daa ideea aia de la inceputul topicului cu fusta scurta mi se pare si mie cam proasta .. daca grasimea sa zic asa este un defect la o femeie trebuie ascunsa nu evidentiata..eu ti-as propune in locul fustei scurte sa porti acei blugi care au aparut acum in ultimul timp cu turul putin lasat sunt si la moda si iti va si ascunde ceea ce vrei tu.. iar cat despre baieti chiar asa nu trebuie sa disperi, decat sa gasesti unul repede si dupa care sa suferi mult mai bine mai tarziu si care sa va potriviti | ||
|
yogeolove Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:08 |
||
De la: yogeolove, la data 2010-01-08 14:08:59daa ideea aia de la inceputul topicului cu fusta scurta mi se pare si mie cam proasta .. daca grasimea sa zic asa este un defect la o femeie trebuie ascunsa nu evidentiata..eu ti-as propune in locul fustei scurte sa porti acei blugi care au aparut acum in ultimul timp cu turul putin lasat sunt si la moda si iti va si ascunde ceea ce vrei tu.. iar cat despre baieti chiar asa nu trebuie sa disperi, decat sa gasesti unul repede si dupa care sa suferi mult mai bine mai tarziu si care sa va potriviti nu-i mai bine niste salvari!!? |
||
|
geo_xx Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:10 |
||
| daca mai aveti cv propuneri pt o cura de slabire ... va astept !!! de vre-o 3 zile nu mai mananc dupa ora 18:00 si mananc putin sa nu ma satur : cam 2 mese pe zi ! daca mai aveti propuneri ...: ce sa mananc .. sau orice .... va rog sa imi scrieti ! a mai incercat cineva sa faca asa ca mn ?? :*...e cam greu , dar cred k o sa ma obisnuiesc... si sper sa dea rezultate :(( | ||
|
andreea_gaby Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:21 |
||
off..o problema destul de dificila...dar se poate rezolvaa..Daca esti plinuta draga mea itsi recomand sa porti haine cat mai largute..De exempluu poati folosii o bluza destul de larguta culoarea pe care doresti tu sa ti`o alegii o jacheta neagra deoarece e cea m`ai perfecta pentru`ca negrul subtiaza.si o pereche de blugi cu croiala slim-cut pentru ca o sa te avantaje`ze,dar in picioare niciodata sa nu te imbraci in balerini pentru ca nu e potrivita siluetei tale va strica totul poti fii eleganta,poti purata tocuri diferite dar nu cele foarte inalte pentru ca o sa te faca si m`ai voluptoasa,iar machiajul sa nu exercitii prea multt pe ell nu fii stridentaa fii cat mai naturala,si foloseste intodeauna un corector si un fond d ten foarte bun te va avantaja. ...sper ca iti va fii de folos
|
||
|
diva_x___ Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:04 |
||
| ssii daca vreii sa slabesti nu e solutiaa ce`a mai buna deoarece exista multe probleme grave care pott venii de aici,am auzit si am vazut multe cazuri deciii incearca sfatull meu de a fii imbracata chic:X:Xte pup | ||
|
diva_x___ Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:05 |
||
|
Stai linistita, nici eu nu arat prea bine. Poate ca tu esti draguta, dar nu iti dai seama. Oricum, Dumnezeu ne iubeste pe toti si pt. El fiecare creatura este unica. Oricum nu e bine sa faci dragoste inainte de a te casatori religios. Daca nu te casatoresti, nu-ti face probleme. Zicea Sf. Paul ca nu este bine pt. om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar, zicea el, "mai bine pt. om este sa ramana cum sunt eu insumi." El era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii. Depinde cum vrea Dumnezeu pt. fiecare. Stiu ca la ortodocsi cica iti dea voie sa te recasatoresti. De fapt mi-a zis un preot calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou. Mi-a zis preotul respectiv ca nu e bine nici sa te saruti sau sa te atingi prea mult. Cu scop necurat. El mi-a zis cam asa. Cand il vezi, poti sa il pupi asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile... |
||
|
kudika081126 Postat pe 9 Ianuarie 2010 01:37 |
||
De la: andreea_gaby, la data 2010-01-03 13:33:01Vreau sa va spun ca desi am 19 ani nu am avut un prieten . Sunt grasuta intradevar si nu stiu cum sa fac sa slabesc. Am 1, 57 si 70 kg. Imi puteti spune un regim care a dat rezultate la voi ?sport nu pot sa fac din motive de sanatate deocamdata .Simt nevoia sa imi fac un prieten .!!! Sunt foarte deprimata din cauza asta. Si daca puteti sa imi mai spuneti niste trucuri cu care pot sa fac un baiat sa ma placa . VA MULTUMESC !!! hei,frumusetea nu tine intotdeauna de aspectul exterior...si ce daca esti mai grasuta????sunt multe altele care se confrunta cu probleme de greutate si totusi fac ceva cuceriri...problema consta in "ma simt urata"!vezi tu baietilor nu le place atitudinea asta demoralizatoare si daca asta crezi tu despre tine asta vad si ceilalti asa ca o schimbare de atitudine n-ar strica ,rasfata-te si simtete bine in pielea ta si cel mai important nu te arata asa disperata(srry) dupa baiet...i |
||
|
mosquita Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:49 |
||
|
In primul rand trebuie sa inveti sa ai incredere in tine, dar ar fi bine sa si slabesti. Cred ca e mai bine sa fii multumita de corpul tau decat sa incerci sa il maschezi prin haine. Eu am slabit 5 kg ( atat imi propusesem) in urmatorul mod: am renuntat complet la: - carbohidrati (paine, fasole, mazare, cartofi, soia, paste, cereale - gasesti o lista completa cu aceste alimente pe net) - grasimi - vegetale si animale, aici pot fi incluse carnea cu grasime, dar si ulei (poti putin ulei de masline in salate), unt, alimente prajite, maioneza etc - zaharul - ar fi indicat - eu una nu am renuntat complet pentru ca am glicemia foarte scazuta, dar daca poti e si mai bine - alcool - favorizeaza depunerea grasimilor si are multe calorii - sucuri din comert, mai ales cele cu zahar - eventual poti ceai verde nestea sau bauturi light - fructe cu calorii multe: banane, struguri, stafide, fructe confiate etc ce poti sa mananci: - carne slaba (peste la gratar, pui la gratar, carne slaba de vita, sunca presata slaba) - carnea poate fi gatita de fapt oricum, cat timp nu implica prajire cu ulei - lactate: branzica de vaci, lapte degresat, iaurt light(chiar si de fructe) - iti recomand Iaurt usurel de la napolact, e f bun :D. Nu sunt recomandate alte tipuri de branza, intrucat contin multe calorii si grasimi - oua fierte - nu in exces - ciuperci - au putine calorii si sunt hranitoare - fructe si legume - fierte, crude, in salate, cum vrei tu, exceptandu-le pe cele mentionate mai sus ( ai voie cate un cartof din cand in cand, dar fiert, copt sau la gratar - nu prajit sau piure) Reguli suplimentare: - NU se combina lactate cu ou - NU se combina cartofi cu carne - se bea multa apa, dar nu in timpul mesei, ci cu cel putin 30 de min inainte si o ora dupa - NU se mananca fructe ca desert, ci la 2-3 ore dupa masa, pe post de gustare, poti incerca si salata de fructe, compot etc - In loc de apa pot bea si ceaiuri fara zahar (cu putina miere, daca nu poti renunta complet la dulce) - daca se intampla sa nu te poti abtine si sa mananci ceva nepermis, gusta doar, cat sa iti satisfaci pofta - nu manca cu 3 ore inainte de culcare. Mult succes :) |
||
|
kudika020327 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:23 |
||
MULTUMESC !! :)
|
||
|
andreea_gaby Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutati-ma va rog... | 1 | De la: roxanika1990 5 Septembrie 2009 14:36 |
| stiti cumva exercitii pt ridicarea sanilor sau...creme ceva? | 23 | De la: kudika051526 13 Iulie 2009 11:07 |
| VA ROG AM NEVOIE DE UN RASPUNS- | 48 | De la: Cassey 15 Mai 2009 23:52 |
|
|
||
| copii orfani de mama?? | 17 | De la: irina27 18 Decembrie 2009 09:29 |
| Dis-de-Dimineata..... | 52 | De la: bestiutza_relouded 26 Aprilie 2009 10:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.