Mai multe
|
Ziua indragostitilor...Ciudat ca postez un mesaj despre ceva ce intodeauna mi s-a parut prostesc, fara sens, ilogic. De ce sa existe o "zi a indragostitilor", de ce cand fiecare zi e a lor, cand 335 de zile pe an pot fi dedicate lor, dedicate iubirii ce le mistuie sufletele si le inflacareaza venele? Iubirea nu are nevoie de cauze sa se intample, ea nu are nevoie de motive ca sa infloreasca din ce in ce mai mult, ea nu are nevoie de oxigen pentru a da viata, ea nu are nevoie de timp ca sa fie eterna si nu are nevoie de zambete ca sa te faca fericit. Are nevoie doar de doua inimi. Dar in ciuda tuturor acestor lucruri, iubirea chiar exista sau e doar o iluzie, un miraj ce ne arunca in infernul pierzarii? Si atunci de ce sa nu riscam, sa ne aruncam in nebunia si placerea ei si sa nu privim inapoi. Sa-l cautam pe "El" cel care ne apare in vise, ce ne zambeste in ascuns, ce ne face sa ne pierdem ratiune, ce ne alunga somnul si ne invadeaza viata. Si nu e nici macar Fat-Frumos, nici vreo iubire platonica, e doar El. Si da cu el vreau sa-mi petrec nu numai Ziua Indragostitilor si toate zilele, toate minutele si secundele vietii mele. EL este cel pe care il vreau alaturi de mine mereu. El 19 octombrie Eu 24 octombrie |
||
|
kudika049490 Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:17 |
||
|---|---|---|
| doresc sa petrec ziua indragostitilor cu barbatul care mi-a castigat iubirea mea si care e in zodia balantei | ||
|
mafteistefana Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:40 |
||
| Cu cel care sper ca va fi al meu cat de curand.Eu sunt rac,iar el balanta.O combinatie ciudata,dar asta face lucrurile mai interesante. | ||
|
|
||
|
baby28 Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:42 |
||
| Cu fostu meu iubit,cu care am fost 6 ani si in prag de nunta ,din cauza problemelor p care atunci nu le vedeam nici unul nici altul ne-am despartit.Acum dupa un an regretam amandoi dar avem multe obstacole pentru a incepe o viata noua.Sper sa le depasim | ||
|
v3rutza Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:04 |
||
Eu vreau sa imi petrec ziua Indragostitilor cu prietenul meu (viitor sot) pentru ca nu am petrecut nici o zi doar noi doi el fiind un taur capos si eu scorpion nu ne-am inteles in aceasta privinta. Sa speram ca pe viitor o sa mearga totul struna pentru ca ne iubim mult .
|
||
|
deea4u_22 Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:27 |
||
| Ziua indragostitilor o sa o petrec cu iubitul meu, un scorpion nascut pe 20.11.1988 blaj, eu fiind tot un scorpion nascut pe 11.11.1987. Dupa cum reiese sunt aproape cu un an mai mare decat el, ne iubim, dar suntem amandoi 2 pietre tari, totusi eu cred ca sunt mai tare:P, el fiind cel care lasa dupa mine. Sunt curioasa de viitor...vom rezista impreuna? | ||
|
madal_16 Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:35 |
||
| cu sotul bien sur | ||
|
xerica Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:53 |
||
Imi doresc sa imi petrec ziua indragostitilor cu iubitul meu desigur e singurul om pe care l-am iubit si il voi iubi toata viata si asa ca imi doresc ca el sa fie langa mine in aceasta zi .
|
||
|
kudika088715 Postat pe 10 Ianuarie 2010 16:59 |
||
| Imi doresc ca ziua indragostitilor sa o petrec cu iubitul meu e singurul om care stie sa ma faca fericita si ep care il iubesc si imi doresc ca el sa fie langa mine anul acesta de ziua indragostitilor | ||
|
kudika088715 Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:04 |
||
Probabil cu iubirea vietii mele dar cum nu am asa ceva, probabil v-a fi o zi obisnuita
|
||
|
stephania_girl Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:15 |
||
| Pana astazi nu trebuia sa ma gandesc cu cine as vrea sa petrec Ziua Indragostitilor...era un lucru cert. Dar cu fiecare zi ce trece imi doresc din ce in ce mai mult sa mai petrec macar o Ziua Indragostitilor cu el,barbatul care mi-a fost alaturi 2 ani,m-a iubit si m-a alintat. | ||
|
AncaM86 Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:29 |
||
.....Mie mi-ar place sa ma petrec cu prietenii, deoarece tocmai am incheiat o relatie lunga de 9 ani si jumatate si mi-ar prinde bine ceva distractie. ....plus cu fiica mea sigurat vom face ceva distractiv
|
||
|
armandine27 Postat pe 10 Ianuarie 2010 17:33 |
||
cu iubitul meu,cu care m-am impact de curand sper sa fie ceva frumos nu ca anul trecut
|
||
|
kudika071647 Postat pe 10 Ianuarie 2010 18:22 |
||
| cu iubitul meu | ||
|
simy78 Postat pe 10 Ianuarie 2010 18:50 |
||
Pt mine fiecare zi e sarbatoare .Asa ma face iubitul meu sa ma simt , ca si cum in fiecare zi as celebra ceva. Asa ca nu-mi doresc decat o zi obisnuita alaturi de cel care ma rasfata zilnic!
|
||
|
camycamy Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:12 |
||
| vreau sa imi petrec ziua indragostitilor k iubitul meu | ||
|
kudika000625 Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:17 |
||
Cu iubitul meu ,dar in acest an vom fi la o oarecare distanta unul de altul,dar pentru noi ziua indragostitilor e mereu cand suntem impreuna
|
||
|
kudika004734 Postat pe 10 Ianuarie 2010 19:53 |
||
INTOTDEAUNA MI-AM DORIT SA PETREC DE ZIUA INDRAGOSTITILOR CU FOSTUL MEU IUBIT, FOSTUL MEU LOGODNIC SI ACTUALUL MEU SOT. SUNTEM CASATORITI DE UN AN SI O PICATURA SI AVEM O RELATIE FRUMOASA SI INCA PLINA DE ROMANTISM. NU PREA MAI AVEM BANUTI CA SA MAI SARBATORIM ASA CUM SE CUVINE, DAR CELE DOUA PAHARE DE SAMPANIE NU VOR LIPSI. VA DORESC TUTUROR O RELATIE FRUMOASA SI PLINA DE IUBIRE
|
||
|
crissanta Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:32 |
||
| In ziua magica a indragostitilor, voi cauta prezenta fiecarei persoane de conteaza ptr. mine. Voi sarbatori "DRAGOSTEA" alaturi de familie, prieteni si de persoana care mi-a furat inima in cel mai frumos mod. Sarbatoriti si voi cum stiti mai bine si mai frumos! | ||
|
cipicrisa Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:45 |
||
| Pentru ca anul acesta a fost unul al "primei dati": primul Paste impreuna, primul Craciun, primul Revelion as dori sa transfer traditia si pe 2010 cu prima zi a indragostitilor petrecuta impreuna dupa 5 ani de relatie la distanta. | ||
|
todi_maria Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:03 |
||
| avand in vedere ca sunt singura nu stiu cu cine as putea petrece ...DAR POATE CINE STIE...DRAGOSTEA POATE VENI ORICAND | ||
|
lumi2507 Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:16 |
||
e foarte simplu si normal ca aceasta zi sa fie petrecuta cu iubitul, nu? as dori din toata inima, asta si cu siguranta se va indeplini!
|
||
|
lili_r Postat pe 10 Ianuarie 2010 21:54 |
||
| Imi doresc ca aceasta zi sa o petrec cu cea mai nobila si mai frumoasa persoana din viata mea care face ca fiecare clipa sa fie speciala! E desigur, iubitul meu! | ||
|
andraalexa Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:24 |
||
| vreau pe cineva special si nu vreau sa fie doar pentru ZIUA INDRAGOSTITILOR!!! | ||
|
el_line Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:08 |
||
|
Desigur ca voi petrece cu cel prescris de astre deja: viitorul meu sot. Este un romantic si ii plac ocaziile speciale si pastreaza ceva si pentru aceste zile. |
||
|
gabriela_calota Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:09 |
||
| Cu sotul meu | ||
|
munaaa Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:16 |
||
cu iubitul meu....
|
||
|
my_lady_dy Postat pe 10 Ianuarie 2010 23:58 |
||
| Da cu cel pe care il iubeseeesssscccc!!!! | ||
|
MIMI1958 Postat pe 11 Ianuarie 2010 07:27 |
||
Ha ... oare cu cine ????????? Cu pisica mea
|
||
|
matescu Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:07 |
||
| Anul acesta va fi cel de-al 2lea an in kre voi pertece ziua indragostitilor cu iubitul meu el e taur eu berbec desi par multe scantei la prima vedere de fapt ne inteleg bn si avem o relatie super.Poate imi vine vreo idee sa ne casatorim pt o zi k aici la mn la craiova merge. ks ks | ||
|
capriciosa Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Liberty Center | 288 | De la: concursKudika 21 Decembrie 2012 09:50 |
| Castiga o invitatie la workshopul Kudika Go Summer 2011! | 6 | De la: concursKudika 29 Iunie 2011 14:17 |
| Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita! | 445 | De la: concursKudika 16 Decembrie 2009 16:52 |
|
|
||
| Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa | 460 | De la: concursKudika 22 August 2012 15:08 |
| Castiga una dintre cele doua rochii de zi oferite de Sense! | 364 | De la: concursKudika 17 Decembrie 2014 16:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.