Mai multe
Cu cine as vrea sa-mi petrec Ziua Indragostitilor.....? Cu siguranta cu persoana iubita.....care e un Leu adorabil....
|
||
|
Alexa_nec Postat pe 10 Ianuarie 2010 04:27 |
||
|---|---|---|
| Acum 2 ani baiatul care m-a despartit(impropriu spus,eu sunt singura vinovata) d fostul meu iubit cu care urma sa ma casatoresc a murit...cu doua zile inainte d ziua indragostitilor...acum ca s apropie,mi-e cu atat mai greu sa imi dau seama cu cine as vrea s petrec avand in vedere ca sunt singura...d atunci ceva s-a rupt...karma,destin si alte chestii...posibil,dar nu aici,poate in alta galaxie...as vrea s cred ca o s fiu fericita,dar pe zi ce trece mi se intareste tot mai mult ideea ca sufletul nu este decat o nascocire a mintii. :)...Va pup dragele mele, e doar o nascocire de-ale mele sufletul. | ||
|
Renessme Postat pe 10 Ianuarie 2010 04:30 |
||
| cu cineva la care sa nu ma astept...k sa fie surpriza | ||
|
|
||
|
Diana_Anaid Postat pe 10 Ianuarie 2010 05:05 |
||
| ...cu baiatul din visele mele!:) | ||
|
Clau79 Postat pe 10 Ianuarie 2010 05:56 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-07 22:03:39 |
||
|
kudika030869 Postat pe 10 Ianuarie 2010 05:58 |
||
| cu cine imi doresc eu nu poate nimeni sa imi indeplineasca dorinta singurul dumnezeu | ||
|
kudika080625 Postat pe 10 Ianuarie 2010 06:16 |
||
|
Este o intrebare cu un singur raspuns pentru toata lumea!E ZIUA INDRAGOSTITILOR nu? O voi petrece cu barbatul iubit.Un scorpion langa care am senzatia ca fiecare zi e o aventura a vietii! |
||
|
Doruta46 Postat pe 10 Ianuarie 2010 07:53 |
||
sa cistig concursul si sa -l am alaturi pe iubitul meu ..valentin...(nume predestinat)
|
||
|
kudika081749 Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:15 |
||
| cu cine mi-as dori? cu cineva care mi-a sucit mintile rau de tot...un scorpion cum nu mai e altul...il iubesc si urasc in acelasi timp...il iubesc pt ca am fluturi in stomac din cauza lui...il urasc pt ca doar se joaca cu mine...m-as iubi daca as putea sa-l las...dar ma urasc pt ca nu pot sa o fac .. ma face sa nu mai vad pe nimeni in jurul meu... chiar daca mai sunt vreo doi trei dar diferenta dintre el si restul e ca diferenta dintre rom si ceai de musetel(vorba lui Zorba)...si poate din astrograma asta oi intelege ce e in capul lui...sau poate intr-al meu! | ||
|
caro_1 Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:42 |
||
Dupa un an atat de zbuciumat ca 2009, relational si nu numai, chiar mi-as dori din inima sa putem petrece impreuna, el si eu, o seara linistita, pe 14, cu atat mai mult cu cat ziua asta reprezinta si ziua in care ne-am indragostit acum mult timp :)
|
||
|
deedrah Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:48 |
||
| hmm..de ce ziua indragostitilor si nu dragobete?pana acum am petrecut ziua indragostitilor singurica...nu vreau sa ma gandesc cu cine o voi petrece chiar daca visez sa o petrec cu persoana la care tin...nu-mi fac planuri pt ca de fiecare data cand imi fac ele se destrama..asa ca o sa astept si voi vedea daca ceasta zi ma va surprinde cu persoana iubita.. | ||
|
inc Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:19 |
||
|
Vã sfãtuiesc sã nu vã bazați niciodatã în alegerea partenerului de viațã pe astrograme, ci sã vã ghidați dupã principiul sacrosanct al similitudinii. Stelele sunt prea fierbinți și prea depãrtate pentru a avea înscris vreun mesaj pe ele. Judeii au o vorbã foarte înțeleaptã: "Ein mazal le Israel" (Nu existã noroc pentru Israel ).Norocul și-l face Omul. Acest noroc nu e scris în stale, nici nu depinde de rotația planetelor din sistemul solar.Este în mintea noastrã. Noi ne trasãm mental limitele fericirii ori pe cele ale nefericirii. http://ileanastandss.blogspot.com
|
||
|
ileanaadrianastan Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:19 |
||
|
Vã sfãtuiesc sã nu vã bazați niciodatã în alegerea partenerului de viațã pe astrograme, ci sã vã ghidați dupã principiul sacrosanct al similitudinii. Stelele sunt prea fierbinți și prea depãrtate pentru a avea înscris vreun mesaj pe ele. Judeii au o vorbã foarte înțeleaptã: "Ein mazal le Israel" (Nu existã noroc pentru Israel ).Norocul și-l face Omul. Acest noroc nu e scris în stale, nici nu depinde de rotația planetelor din sistemul solar.Este în mintea noastrã. Noi ne trasãm mental limitele fericirii ori pe cele ale nefericirii. http://ileanastandss.blogspot.com
|
||
|
ileanaadrianastan Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:19 |
||
| Eu...vreau sa o petrec cu taurashul meu scump:X si el bineinteles cu scorpioanca lui sexy :)) compatibilitate 0,00001% :)) dar tot il iubesc si de abea astept sa vina ziua indragostitilor o sa-i preg cv special :X | ||
|
ellutza01 Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:43 |
||
| cu mine insumi | ||
|
pantera_neagra Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:45 |
||
Cu iubitul meu care e in zodia Fecioara, iar eu fiind Balanta, oriunde in horoscop scrie ca aceste semne nu se potrivesc :( Dar noi ne iubim chiar daca mai facem si unele compromisuri uneori. Aaaa... apropo de motan, am si eu unul, asta in caz ca ma lasa balta iubi
|
||
|
Georgiana77 Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:05 |
||
| ZIUA INDRAGOSTITILOR NU E O ZII DIFERITA DE RESTUL ZILELOR PT CA IUBITUL MEU DE TREI ANI FACE CA TOTUL SA FIE UN ZAMBET, CHIAR SI CEARTA, ASA CA VREAU SA IMI PETREC NU DOAR ZIUA INDRAGOSTITILOR CI TOATA VIATA CU EL. | ||
|
kudika028989 Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:21 |
||
| de ziua indragostitilor a-si vrea sa fiu cu cel mai inportant om din viata mea,omul care mi-a dat puterea sa merg mai departe,care mi-a oferit atita dragoste ce nu am avut parte in ultimii 20 de ani,atunci cind credeam ca totul sa sfiesit pentru mine,barbatul pe care il iubesc din tot sufletul ,cel care ma iubeste ca un nebun si ma rasfata...cu el vreau sa-mi petrec aceasta minunata zi. | ||
|
chirilov Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:29 |
||
| Cu barbatul de care sunt indragostita si pe care il iubesc de multi ani as petrece ziua indragostitilor. Bineanteles ca e intr o relatie acum de vreo 4 saptamani. Bineanteles ca nu pot decat sa ignor si aceasta suferinta . Sunt urata , saracasi si lipsita de importanta. | ||
|
sperasitu Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:30 |
||
FIIND IN SICILIA AS PETRECE CU ROMANII DE AICI.DACA AS AVEA O PUTERE I-AS ADUNA PE TOTI LA O DISTRACTIE ROMANEASCA,CU MANCARE,MUZICA POPULARA SI BINEINTELES DANS.ASTA PENTRU CA AICI SUNT RUPTI TOTAL DE REALITATE.
|
||
|
liliniga Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:49 |
||
| cu un barbatul minunat din viata mea, alaturi de care am trait bucurii simple si imediate iar viata indiferent cat de grea ar fi, stim sa ne-o facem frumoasa :) | ||
|
Mircom Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:25 |
||
... cu sufletul meu pereche, care nu vrea sa aiba o relatie cu mine pentru ca sunt prea scunda...
|
||
|
marinia Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:41 |
||
ZIUA INDRAGOSTITILOR vreau s-o petrec cu sotia mea,logic
|
||
|
scenic Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:00 |
||
CU NEVASTA-MEA
|
||
|
buniv Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:03 |
||
cu iubitul meu
|
||
|
moasas Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:04 |
||
| Cu sufletelul meu!!!!!!! | ||
|
m_e_l_ Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:06 |
||
cu iubitul meu
|
||
|
kudika035501 Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:12 |
||
Ziua Indragostitilor ...cu Fat-Frumos! pe cal alb...sub stele...dak va aparea pana atunci. dak nu, cu o sticla de vin, o cutie de ciocolata, un film siropos si multe lacrimi! romantica incurabila din mine
|
||
|
dark_tears_5 Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:47 |
||
desii poate va parea un raspuns banal, identic cu multe altele...eu imi doresc desigur sa imi petrec acea zi cu iubitul meu.
|
||
|
kudika098666 Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:22 |
||
Mi-as dori sa-mi petrec ziua cu viitorul meu sot,dar pentru ca el munceste in strainatate,ca sa putem sa ne facem si noi un viitor,o sa stau singura si o sa ma gandesc la el!!!!!!!!...........
|
||
|
Iovan_Thea Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga unul dintre cele 3 seturi Welness oferite de Bio-Cosmetics! | 458 | De la: margohertan_condo 30 Aprilie 2011 20:35 |
| Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss, pentru cele mai spectaculoase bucle! | 444 | De la: concursKudika 25 Februarie 2016 23:34 |
| Castiga un set de accesorii pentru birou Leitz Black&White! | 479 | De la: concursKudika 26 Octombrie 2012 16:25 |
|
|
||
| Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! | 579 | De la: concursKudika 3 Decembrie 2012 10:17 |
| Castiga unul dintre cele 3 super premii puse la bataie de BeautySpell.ro! | 570 | De la: concursKudika 9 August 2012 14:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.