Mai multe
bineinteles ca pe 14 februarie vreau sa fiu impreuna cu logodnicul meu. probabil vom merge la munte sau la restaurantul unde vom face nunta, unde vom avea parte de multe surprize sper sa castig la concursul asta, sa vad daca intradevar racul si balanta nu ar avea vreun viitor intro relatie. desi noi suntem impreuna de aproape 8 ani..............
|
||
|
cristinuta12 Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:03 |
||
|---|---|---|
| Eu vreau sa-mi petrec 14 Februarie cu Robert! Imi doresc din toata inima sa fim impreuna si sper ca destinul sa faca ceva in privinta asta, mai mult decat flirturi, mai mult decat zambete. Imi doresc sa vad cat de adevarat se potriveste pestele cu scorpionul si cat de tare ma pot alinta in bratele lui! | ||
|
Kr1sst1na Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:05 |
||
| Cam ciudat concursul. Multi tind sa spuna ca isi vor petrece ziua indragostitilor cu partenerul de viata,daca au, sau spera sa intalneasca pe cineva pana atunci si sa mai fie si compatibili,cam greu de gasit asa ceva. | ||
|
|
||
|
danutka Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:05 |
||
| Buna! Pai doresc sa petrec cu pisul meu care este pesti,dar din pacate este plecat in voiaj:(( dar recuperam cand vine acasa! Eu sunt gemeni! Multumesc si un an m ai bun! La Multi Ani! | ||
|
p_flory1984 Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:26 |
||
| CU PERSOANA IUBITA....DAR E PUTIN PROBABIL..... | ||
|
BOTORAN_DIANA Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:28 |
||
| cu cineva care este capabil sa ma faca sa simt "fluturi in stomac".......La Multi Ani ! si.....sa fiti iubite(i) | ||
|
ery64 Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:38 |
||
| Mi-as dori sa petrec ziua indragostitilor alaturi de omul pe care care l-am cunoscut in noaptea de revelion. De ce? Pentru ca este tandru, pentru ca imi da fiori,pentru ca ne intelegem din priviri, pentru ca este special, pentru ca mi-a intrat in suflet. Pentru ca simt ca poate fi jumatatea mea pe care o caut de atata vreme. | ||
|
loni Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:43 |
||
| cu un barbat care sa stie sa faca o femeie fericita.Am ajuns la o virsta la care nu mai cred ca mai sint barbati care stiu sa faca o femeie fericite | ||
|
kudika075135 Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:44 |
||
Vreau sa petrec Ziua Indragostitilor alaturi de persoana pe care o iubesc din tot sufletul, adica prietenul meu. Astept cu nerabdare ziua accea, pentru ca vream sa o facem de neuitat
|
||
|
Jo_Anne_Dreams Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:28 |
||
| doresc sa imi petrec ziua indragostitilor.cu iubitul meu | ||
|
natalia_capitanu2000 Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:47 |
||
Hehehe....logic, cu iubitul meu.Eu sunt RAC si el Gemeni Il iubesc foarte mult.....
|
||
|
mdlinutza_doll Postat pe 9 Ianuarie 2010 16:50 |
||
Cu iubitul meu cu care sunt intr-un clinci continuu de cateva luni si as vrea sa fie ca altadata
|
||
|
kudika006407 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:12 |
||
Cu iubitul meu cu care sunt intr-un clinci continuu de cateva luni si as vrea sa fie ca altadata Hmmm ce vrei de la doi lei........
|
||
|
kudika006407 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:13 |
||
| De Ziua Îndrãgostiþilor mi-ar plãcea sã petrec împreunã cu bãrbatul pe care îl iubesc ºi care mã iubeºte numai pe mine. | ||
|
kudika073812 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:19 |
||
|
O, Doamne ce intrebare ?/ Mi-asi dori multe mias dori sa fiu tanara la o cabana in munti , mi-asi dori sa pot iubi, sa fiu iubita si sa visez , sa nu-mi pese de nimic de copi, de fam de serv , sa iut ca sunt o persoana publica sa uit ptr cateva ore de tot si toate , sa uit si ca am 42 ani Nu cred ca imi doresc prea multe ma simt tanara sunt o familista convinsa dar imi doresc ceva nou si frumos ptr sufleteul meu , toata viata am facut sacrificii doar ptr altii dar ptr mine oare am facut ceva ?? e greu sa-mi dau raspunsul dar e bine sa nu uitam ca suntem oameni si ca inca traim Succese tinerilor profitati de tot si toate faceti ce simtiti ziua de azi nu mai revine va pupacesc pe toti puteti comenta orice dar asta simt acum ,...... |
||
|
kudika080485 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:26 |
||
| Cu sotul meu!Asa as vrea sa petrec aceasta zi! | ||
|
cesege Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:40 |
||
aceasta zi o voi petrece cu iubitul meu...de cativa ani o petrecem impreuna...foarte frumos.... el este pesti 1980 eu fecioara 1984...ne intelegem de minune...
|
||
|
MIRABEL_A Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:41 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-01-07 22:01:13Kudika si Astrodestin.ro te invita la concurs! mi-ar placea sa-mi petrec ziua indragostitilor in natura, la munte de exemplu si bineinteles intr-o atmosfera romantica cu iubitelul . asta ar fi posibil dar premiul de aici nu.
|
||
|
clau19 Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:16 |
||
| Ziua indragostitilor as dori sa mi-o petrec alaturi de sot:) | ||
|
malustm Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:18 |
||
| Hm...Ziua indragsotitilor ar trebuit sa fie petrecuta, dupa cum ii spune si numele, cu omul de care esti indragostita...asa ca o s o petrec cu prietenul meu, iubitul meu, fratele meu, amantul meu si nu va speriati, toti sunt una si aceeasi persoana...Nu credeam ca mai exista inca barbati care sa intruneasca toate aceste calitati...barbati care...sa te faca atat de fericita incat sa ti fie frica ca...este totul doar un vis frumos...dar se pare ca "fat frumos" apare atunci cand nu mai crezi ca poate exista...Asa ca ziua aceea o voi petrece cu fat frumosul meu in varianta modera :) | ||
|
sad_devil69 Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:24 |
||
Ziua indragostitilor! De ce sa fie aceasta o zi speciala, mai ales cand se presupune ca ti-ai gasit jumatatea..???. Mi-as dori sa petrec aceasta zi si restul zilelor care mi-au mai ramas (multe, putine, Dumnezeu stie!) alaturi de omul drag - sotul meu. As vrea sa fie, totusi, o zi putin mai altfel, in sensul ca ma voi stradui sa dau o tenta de romantism. Ceva de genul: cina romantica, un cadou mic, o sticla de vin si, bineinteles, o noapte fierbinte. Asta in cazul in care putem sa trimitem odraslele la bunici...
|
||
|
crinul27 Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:25 |
||
Ziua Indragostitilor o voi petrece alaturi de dragul meu sot, Constantin.Si va fi ceva special pentru ca vom implini 1 anisor de casnicie. .Sper sa fie ceva special.....si bineinteles ca il voi lasa pe el sa se ocupe de tot.Stie cum sa ma surprinda de fiecare data.
|
||
|
adyhope Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:42 |
||
| cu ex-iubitul | ||
|
kassandra19771 Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:48 |
||
| Cu prietenu meu desi suntem ocupati si nu avem timp unul fata de celalalt mai ales ca lucrez si sunt si la facultate.Asta imi doresc cel mai mult.Sper sa mi se indeplineasca dorinta. | ||
|
iubita15 Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:58 |
||
| Asta imi doresc cel mai mult.Si il iubesc foarte mult.El e fecioara iar eu rac. | ||
|
iubita15 Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:03 |
||
| Ziua Indragostitilor sper ca o voi petrece cu iubitul meu, asta daca nu va fi plecat in delegatie si o sa o petrecem la telefon. | ||
|
preetty Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:06 |
||
| Eu am sa mi-l petrec cu sotul meu,care este zodia rac,iar eu sunt taur,dar si cu fetita mea care este geaman,si pe care o iubesc tare mult.Sper sa castig ca sa pot descoperi cum ne intelegem amandoi cu ea din punct de vedere compatibil. | ||
|
anca_norica Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:15 |
||
Cu prietenul meu...E varsator si eu sunt berbec.Il iubesc si ma iubeste.Ne iubim
|
||
|
333_ro_xy Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:25 |
||
| as vrea sa `imi petrec prima zi a indragostitilor cu sotul meu | ||
|
buculei_elena Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:26 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-01-07 22:01:13Kudika si Astrodestin.ro te invita la concurs!AR FII BINE SA FIU CU EL DAR CUM EL NU CRED CA ARE TIMP PENTRU MINE ZIUA INDRAGOSTITILOR MI-O VOI PETRECE CU CATEI SI BROSCUTA MEA ... |
||
|
kudika084081 Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs: Castiga un roman premiat cu Nobel! | 213 | De la: concursKudika 19 Martie 2012 15:30 |
| Castiga premii cu povestea BIOTISSIMA! | 34 | De la: concursKudika 27 Aprilie 2011 10:00 |
| Concurs 208 Metode Inedite De Seductie | 80 | De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40 |
|
|
||
| CONCURS ELSEVE TOTAL REPAIR | 3745 | De la: concursKudika 10 Decembrie 2009 12:50 |
| Castiga unul dintre cele 5 Activatoare Antirid Gerovital H3 Derma+, tehnologia revolutionara de prevenire si reducere a ridurilor! | 370 | De la: concursKudika 11 Iulie 2015 14:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.