Mai multe
Eu mi-as dori sa-mi petrec ziua cu "'sufletul pereche""!!!!!!
|
||
|
deliadumitr Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:16 |
||
|---|---|---|
| Mi-as dori sa-mi pertec aceasta zi,cu iubitul meu,dar ,din pacate nu-mi apartine in totalitate....ar fi un vis prea frumos pt mine...poate cine stie..odata si odata o sa am placerea sa-l am in brate in aceasta zi a indragostitilor.. | ||
|
Kandahar Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:18 |
||
| ziua indragostitilor as dori sa o petrec cu sotul meu ,george, cu care sunt casatorita de 14 ani | ||
|
|
||
|
cassi Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:30 |
||
| doresc sa o petrec cu sotul meu, mai ales ca pe 13 feb ,e ziua lui de nastere ,iar pe 17 feb implinim 6 ani de la casatorie,eu sant fecioara ,iar el varsator, dorinta mea ar fi ca macar odata sa-mi devina suflet pereche.va fi posibil ? | ||
|
kudika083894 Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:33 |
||
Cu Keanu Reevs. am inteles ca suntem amandoi fecioare
|
||
|
lady_Di Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:38 |
||
ZIua Indragostitilor as vrea sa mi-o petrec cu iubitul,cu care voi face in februarie,pe 17,1 an si 6 luni.Desi ne mai certam noi,ne iubim si lumea ne zice ca ne potrivim,dar,bineinteles,si noi credem asta.Desi in astrologie nu ne potrivim,eu rac(28-06-1990),el varsator(16-02-1988),pot zice ca ne potrivim,desi mai sunt unele discutii in contradictoriu.E ceva normal cand iubesti pe cineva!Te iubesc,tzutzu mic si scump!!!
|
||
|
roxy_angel28 Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:54 |
||
| Eu imi doresc sa-mi petrec Ziua indragostitilor si in acest an alaturi de iubitul meu. Impreuna avem o relatie frumoasa de cinci ani si ne iubim si acum ca la inceput. Cate-odata ma mai supara si uneori ma intreb: este el oare sufletul meu pereche? Mi-ar placea sa-mi gasesc sufletul pereche si mi-ar placea sa stiu daca este el sau nu. | ||
|
cosmina2 Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:08 |
||
| EU AS DORI SA IMI PETREC ZIUA INDRAGOSTITILOR IN " ACVARIUL" CASEI. SUNTEM DOI PESTISORI CARE S-AU CAUTAT SI S-AU GASIT ACUM 15 ANISORI . IMI DORESC CA SI RESTUL ANILOR....SA FIE MACAR LA FEL DE FRUMOSI, SA " INOTAM" IMPREUNA " CODITA LANGA CODITA, IMPREUNA CU PUIUL NOSTRU DE APROAPE 10 ANISORI" | ||
|
ADRIANABRATULESCU Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:14 |
||
ALTA INTREBARE
|
||
|
mariamicalia Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:19 |
||
Ziua indragostitilor este pentru mine unul dintre evenimentele in care fac tot posibilul sa il petrec cu sotul meu.Profesia este de asa natura ca ma lipseste de zilele frumoase pe care le-as putea petrece cu familia mea .Sper ca in acest an sa nu apara un ceva neprevazut si sa pierd aceasta zi atat de deosebita.
|
||
|
la_belle_mer Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:35 |
||
|
eu imi doresc ca acea zi speciala sa mio petrec cu iubita mea o sagetatoare infocata si chiar in acea zi a indragostitilor sai daruiesc un inel cu diamant si sa o cer de sotie
|
||
|
kudika098450 Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:36 |
||
Cu cine as vrea sa petrec Ziua Indragostitilor? Sincer, nu am mai petrecut aceasta sarbatoare a iubirii nicioadata si in acest an ar fi frumos daca as reusi sa o petrec pt prima data.Imi place de un baiat de mai mult timp, dar pana akum nu am avut curajul sa-i dezvalui sentimentele pentru el...probabil ca daca astrograma noastra ar fi favorabila atunci aceasta mi-ar da un imbol sa vorbesc sincer cu el si sa-i spun ceea ce simt. AS VREA MULT SA PETREC SCEASTA ZI CU EL!
|
||
|
bianca89 Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:55 |
||
mi-as dori sa peterc ziua indragostitilor cu........., sa vedem ,,,,,,,,,sa vedem.........aha! cu SOTUL MEU. DC TB SA MOTIVEZ ESTE CAM GREU PT CA UNA NU O EXCLUDE PE CEALALTA, POT MERGE NUMAI INMPREUNA LA UN AN DE LA CASATORIE!!!!!!! DC NU ERAM CASTORITA MI-AS FI DORIT SA PETREC CU UN BARBAT ROMANTIC, SENZUAL SI ATRACTIV..................TOT CU SOTUL MEU, PT CA ASA ESTE EL!!!!!!!!!!!!"SUCCESURI:"
|
||
|
pansy Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:03 |
||
pt cei care vor dori sa-mi aprecieze gramatica era : impreuna si casatorie!!!
|
||
|
pansy Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:06 |
||
| Buna ziua tuturor. ZIUA IMDRAGOSTITILOR as vrea sa o petrec cu sotul meu. Asa am petrecut timp de 9ani. Eu sunt nascuta in zodia Varsator si sotul meu este nascut in zodia Balanta. | ||
|
loreea Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:33 |
||
De valentine's Day as vrea sa fiu cu iubitul meu si este de ajuns...
|
||
|
ochiiverzi Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:48 |
||
| Cu familia , sa fie o zi in care sa luam masa cu totii si sa invatam sa zambim mai mult , sa vedem un film impreuna ! | ||
|
kudika070433 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:03 |
||
| BUna tuturor....normal ca vrem sa ne petrecem aceasta zi de cineva decare suntem indragostit nu? sau daca nu avem pe nimeni,,,,poate ne ajuta cupidon.....:) | ||
|
elyzuk Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:12 |
||
| Vreau sa imi petrec ziua indragostitilor cu barbatul pe care il iubesc si care ma iubeste, fireste este sotul meu. Chiar daca relatia noastra dureaza de mult timp descoperim mereu noi motive de a ne reindragosti, de a construi ceva impreuna deci avem de ce sa sarbatorim. Testul de compatibilitate mi-l doresc chiar daca legatura noastra este matura caci niciodata nu facem destul in numele iubirii, iar eu vreau sa stiu ce ar trebui sa fac ca relatia noastra sa fie frumoasa in continuare. | ||
|
mecherel_valentina Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:12 |
||
| ziua indragostitilor e o zi speciala pentru cele ce iubesc si probail o zi trista pentru cele ce nu iubesc sau sunt dezamagite.cum am citit intrebarea m-am gandit la el, un suflet special, omul care ma asculta, care ma intelege, ma sprijina, ma vede frumoasa, buna, speciala si are puterea sa-mi redea mereu zambetul, omul care vede in adancul sufletului meu, imi cunoaste gandurile, trairile si cunoscand toate acestea poate sa-mi spuna sincer te iubesc facandu-ma sa fiu cea mai fericita din lume.in fata lui nu folosesc masti, nu am nevoie de ele, el face farte din sufletul meu si eu sunt parte din sufletul lui.se tot vorbeste de sufletul pereche, nu stiu daca mi-am intalnit sufletul pereche, daca il voi intalni, sau daca exista(sufletul pereche in iubire, omul cu care sa-ti faci o familie adevarata), dar stiu sigur ca mi-am intalnit sufletul pereche in ceea ce priveste prietenia, el este cel mai bun prieten al meu, cel care mi-a arata ca nu toti barbatii sunt porci si ca eu nu sunt o ciudata sau o visatoare care doreste imposibilul, el mi-a daruit cele mai frumoase clipe din viata mea, cele mai frumoase trairi si sentimente, el este omul care m-a facut sa cred in mine, omul caruia ii spun din tot sufletul meu te iubesc.nu stiu daca intre noi va fi vreodata ceva mai mult, deocamdata ne desparte o mare distanta dar asta nu ne impiedica sa fim aproape sufleteste,iar ceea ce-mi doresc din tot sufletul e sa ramanem prieteni pentru totdeauna pentru ca nu pot sa ma gandesc cum ar arata viata mea fara el proabil cum ar fi pamantul fara soare, el este raza mea de soare.cu tine scumpule as vrea sa petrec acea zi. | ||
|
170985 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:26 |
||
|
buna....bineinteles k o sa petrec alaturi de sotul meu si sper sa fie o zi minunata pentru amandoi dak reusim pana atunci sa plecam cat mai departe de mama lui...(o piedica in calea fericirii noastre ).. noi ne iubim ffff mult si incercam sa facem abstractie de toti si de toate...dar nu ne reuseste de fiecare data. eu rac, am nevoie de intimitate, siguranta, el taur iubitor, atent imi ofera tot ce am nevoie succese'''' |
||
|
cristalin_eyes Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:30 |
||
desigur cel mai mult as dori sa o petrec cu persoana iubita. de ce? as considera asta un raspuns favorabil la toate micile certuri,clipe state la distanta unul fata de celalalt,chiar dk inimile noastre nu-si doreau exact opusul. e mult? e putin?nu e greu dar nici usor si totusi sufletele noastre se atrag ca magnetii.
|
||
|
motzata_2 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:34 |
||
Cu un tip care sa ma placa asa cum sunt.unt singura si il astept
|
||
|
Raluca_SA Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:36 |
||
| Cu iubitul meu Vlad | ||
|
adriana77 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:41 |
||
cu iubitul meu de sigur as vrea sa petrec ziua indragostitilor,eu sunt in zodia Balanta iar el Sagetator
|
||
|
26andra88 Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:15 |
||
Buna...cu sotul meu mi-am petrecut si o sa-mi petrec fiecare moment dintr-o zi dedicata doar indragostitilor! (eu sunt taur,iar el rac)
|
||
|
novac Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:21 |
||
| Doresc sa petrec ziua indragostitilor alaturi de o persoana speciala pe care o iubesc fff mult...iubitul meu:*:*:*..eu sunt in zodia leu iar el este sagetator.. | ||
|
krissa_cheezzy Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:22 |
||
|
Simplu de tot: CU IUBIREA VIETII MELE! De ce ti-ai putea dori sa petreci aceasta zi impreuna? Ce poate fi mai minunat decat bucuria de a te topi in bratele celuilalt, de a-i simti mirosul, respiratia ... de a simti ca-i sufletul tau? Eu sunt Balanta, 28 septembrie 1967, el Sagetator, 12 decembrie 1950 |
||
|
psyped Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:35 |
||
| vrea sa imi petrec ziua indragostitilor cu prietenul si catelul meu, pt ca ei chiar ma iubesc. | ||
|
theo16 Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:40 |
||
De la: lady_Di, la data 2010-01-09 10:38:27Cu Keanu Reevs. am inteles ca suntem amandoi fecioare Si eu sunt fecioara asa ca putem petrece impreuna
|
||
|
heroes Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Spune-i ''Esti Extraordinara'' si poti castiga o bijuterie si un kit cu iaurturi Activia | 148 | De la: concursKudika 13 Iunie 2015 17:14 |
| Concurs Meli Melo – Paris | 230 | De la: concursKudika 18 Iunie 2009 15:36 |
| Castiga unul dintre cele 5 kituri cu geluri de dus Palmolive! | 494 | De la: concursKudika 28 Octombrie 2013 06:24 |
|
|
||
| Concurs: Dragostea. Citate | 472 | De la: inutza05 17 Februarie 2010 11:05 |
| Concurs: Castiga unul dintre cele 6 pachete pentru protectia solara oferite de Ivatherm! | 1057 | De la: concursKudika 17 August 2010 14:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.