Setari Cookie-uri

Sa ma mut cu un barbat despre care nu stiu nimic, doar pe motiv ca imi spune ca ma iubeste?

De la: Lusha_ubitik, la data 2010-01-14 12:05:16crezi ?

Pt iubarici ... era intrebarea .. Crezi ca mi se pare ?
lusha_ubitik
Postat pe 14 Ianuarie 2010 12:06
ba stii foarte multe . am 45 de ani si ,,este" unii care pretind ca la varsta asta nu ar trebui sa fiu pretentioasa , dar pe asa unul nu l-as lasa nici sa-mi spele piciorele . mai bine imi iau un vibrator .
perce_neige
Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:09
Sa nu te muti, logic!!! Se vede ca nu-l interesezi decat pe post de menajera... ti-o faci cu mana ta, daca te muti cu el. Fii si tu mai atenta, nu te mai indragosti de toti idiotii! In locul tau n as mai da nici un semn de viata, fara nici o explicatie... la un moment dat o sa se intrebe de ce si o sa te sune... bn ar fi sa l ignori sa nu mi mai rasp deloc la tel sau mesaje, asta il va durea putin. Bafta!
yryna87
Postat pe 25 Ianuarie 2010 23:48
cum sa ai mai 25 de ani si sa vii cu asemenea stupizenie ?????????????? unde traiesti mai?imi trec prin cap doar cuvientele "fa esti proasta! da esti proasta rau!!" daca tu vrei sa fii menajera bucatareasa sclava lui go go go. daca te respecti move on.
Shhh
Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:16
De la: Caroline25, la data 2010-01-12 16:48:25Buna. Am o intrebare. Am cunoscut un barbat la 30 de ani care cea mai mare parte a timpului si=o petrece in baruri, discoteca, cursuri de dans. Seara cand vine de la servici se opreste sa bea cu colegii. Vineri seara se intalneste cu mine, stam ceva timp impreuna, apoi el pleaca in cluburi cu gasca lui de prieteni. Sambata ne intalnim ziua, seara el iese cu prietenii sai in oras. Duminica merge sa-si vada sora si se odihneste. Ne cunoastem de o luna si mi-a cerut sa ma mut cu el, sugerandu-mi ca vrea sa am grija de el, ca s-a saturat sa calce, spele, gateasca singur. In plus mi se lauda cat de mult poate bea el, ceea ce pentru el este o mandrie, pentru mine e tragic.

Dar ideea e ca nu il cunosc mai deloc. Nu am reusit sa il cunosc prea mult in cele cateva ore in care ne vedem in week-end. Nu ii cunosc prietenii. Nu ii cunosc familia. Nu stiu absolut nimic despre el. Cand pleaca de la intalnirea cu mine, el merge in cluburi si imi trimite sms prin care imi spune ca este acasa. Eu stiu ca merge in club de la un prieten comun.

In plus s-a infuriat pe mine ca am indraznit sa ma uit in telefonul meu. Am vazut ca are mesaje de la o tipa si cand l-am intrebat cine e fata mi-a facut o criza de nervi.

Eu ce sa fac in conditiile astea? Sa ma mut cu el si sa vad atunci ce ma asteapta? sau sa astept sa-l cunosc mai bine? el mi-a dat ultimatum - ori ne mutam in februarie, ori ma lasa.

cum sa te muti cu tipul ala???? doamneeee, eu la prima indoiala il lasam si plus ca bea. din ce spui tu nu da doi le pe tine. mai bine stai acasuca ta
clau19
Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:23
ia uite tipa are 16 ani si stie ce sa faca si tu la 25 te faci de tot kktu
Shhh
Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:26
fata nu mai sunt barbati pe strada?!
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:34
orice spunem noi tot cum vrei tu faci.asa ca orice decizie vei lua vei suporta consecintele . eu am aproape 17 ani si la 25 de ani nici gand sa tanjesc dupa un nimeni cum e tipul asta gandeste-te putin. CE ALEGI?? sa stai singurica acasa, sa speli haine sau mai stiu eu ce, pe urma sa te uiti la un amarat de film sa mai treaca vremea, mai tragi si un plans bun pt ca patul e gol, iar printul sa fie in club cine stie cu ce fufa si sa-si aminteasca de tine doar cand vede ca are camasa curata, calcata SAU sa ai alaturi pe cineva care SA TE RESPECTE, SA TE IUBEASCA, CINEVA CARE SA TE ASCULTE, SA RADETI IMPREUNA, cineva cu care te poti mandri sa spun asa, nu cu unu care...hai amu no ca....
in fine, sper sa te gandesti la ce am zis....pupici
clau19
Postat pe 27 Ianuarie 2010 22:00
ai 25 de ani nu 45-50 . ai vremeee
clau19
Postat pe 27 Ianuarie 2010 22:05
De la: Caroline25, la data 2010-01-12 16:48:25Buna. Am o intrebare. Am cunoscut un barbat la 30 de ani care cea mai mare parte a timpului si=o petrece in baruri, discoteca, cursuri de dans. Seara cand vine de la servici se opreste sa bea cu colegii. Vineri seara se intalneste cu mine, stam ceva timp impreuna, apoi el pleaca in cluburi cu gasca lui de prieteni. Sambata ne intalnim ziua, seara el iese cu prietenii sai in oras. Duminica merge sa-si vada sora si se odihneste. Ne cunoastem de o luna si mi-a cerut sa ma mut cu el, sugerandu-mi ca vrea sa am grija de el, ca s-a saturat sa calce, spele, gateasca singur. In plus mi se lauda cat de mult poate bea el, ceea ce pentru el este o mandrie, pentru mine e tragic.

Dar ideea e ca nu il cunosc mai deloc. Nu am reusit sa il cunosc prea mult in cele cateva ore in care ne vedem in week-end. Nu ii cunosc prietenii. Nu ii cunosc familia. Nu stiu absolut nimic despre el. Cand pleaca de la intalnirea cu mine, el merge in cluburi si imi trimite sms prin care imi spune ca este acasa. Eu stiu ca merge in club de la un prieten comun.

In plus s-a infuriat pe mine ca am indraznit sa ma uit in telefonul meu. Am vazut ca are mesaje de la o tipa si cand l-am intrebat cine e fata mi-a facut o criza de nervi.

Eu ce sa fac in conditiile astea? Sa ma mut cu el si sa vad atunci ce ma asteapta? sau sa astept sa-l cunosc mai bine? el mi-a dat ultimatum - ori ne mutam in februarie, ori ma lasa.

el te vrea doar ca sa-i faci de mancare ,sa-i calci....si pt cate-o partida de sex.asta iti doresti de la un barbat?nu te scarpina,daca nu te mananca.
Amnesia
Postat pe 27 Ianuarie 2010 22:13
De la: Caroline25, la data 2010-01-12 17:27:40Duminica trecuta m-a sunat si in timp ce vorbeam, am auzit ca o fata ii striga numele si el mi-a zis ca ma suna mai tarziu si a inchis. Nu m-a mai sunat deloc. L-am intrebat cand ne-am intalnit cu cine s-a vazut duminica si mi-a zis ca a fost la sora lui. Si i-am zis ca probabil el are o prietena de duminica. Si a zis ca daca are, oricum aia e mai frumoasa si mai desteapta ca mine.

Daca eu o sa-ti spun acum ca ESTI PROASTA RAU, chestia asta o sa te ofenseze... sau o sa vrei sa fiu prietena ta? Eventual sa ne mutam impreuna!
Fat asta chiar vorbeste serios??!!?
daniella_s
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:44
fata da l-ai cautat mult pana sa il gasesti?
one_size
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:59
faza cu ultimatumul e dura, e clar un negociator dictator , ar fi culmea sa aiba succes, adica chiar nu depune niciun efort omul, in afara ca mai vorbeste din cand in cand...nu stiu la ce cursuri or fi fost barbatii si li s-o fi spus ca asa merge treaba cu drepturile si indatoririle lor, dar ma gandesc serios ca nu la cele potrivite
metoujours
Postat pe 30 Ianuarie 2010 18:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ii dai inimii ce vrea si...degeaba 11 De la: arhanghel 13 Decembrie 2009 18:22
De ce vorbesc barbatii despre relatiile lor cu alte femei? 5 De la: anastasia_m 21 Septembrie 2010 18:54
ajutor!! 5 De la: valivieru96 20 Iulie 2009 17:00
nu stiu ce sa fac.... un sfat .. :d 30 De la: juwairiyah 8 Februarie 2009 16:42
de ce n-am si eu noroc in dragoste 3 De la: ina_clau 26 Mai 2009 16:03