Mai multe
De la: mitura, la data 2010-01-20 00:13:18 ce bine ma simt ca nu sufar singura
|
||
|
Calandrinon Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:17 |
||
|---|---|---|
ce bine ma simt ca nu sufar deloc decat de insomnie
|
||
|
Kitty_the_cat Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:19 |
||
De la: Calandrinon, la data 2010-01-20 00:17:39De la: mitura, la data 2010-01-20 00:13:18 da i-o am mai putin de suferit
|
||
|
|
||
|
mitura Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:28 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-20 00:28:56De la: Calandrinon, la data 2010-01-20 00:17:39De la: mitura, la data 2010-01-20 00:13:18 da io nu merg deloc la lucru cat sunt in sesiune eu ma retrag, ma ia somnu de la atatea "telenovele" de dragoste si divortz pe aici noapte buna
|
||
|
Calandrinon Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:35 |
||
De la: Calandrinon, la data 2010-01-20 00:35:53De la: mitura, la data 2010-01-20 00:28:56De la: Calandrinon, la data 2010-01-20 00:17:39De la: mitura, la data 2010-01-20 00:13:18 |
||
|
mitura Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:37 |
||
noapte buna
|
||
|
Kitty_the_cat Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:37 |
||
|
noapte buna [/quote] noapte buna!! |
||
|
mitura Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:38 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-20 00:38:09 noapte buna!! [/quote] io nu mai primesc pupic de noaptea buna?! |
||
|
Calandrinon Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:43 |
||
De la: Calandrinon, la data 2010-01-20 00:43:05De la: mitura, la data 2010-01-20 00:38:09 io nu mai primesc pupic de noaptea buna?! [/quote] daca nu tu ,atunci cine?? :)
|
||
|
mitura Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:44 |
||
|
ma duc si eu la somn... noapte buna la toata lumea
|
||
|
Kitty_the_cat Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:49 |
||
De la: mitura, la data 2010-01-20 00:44:25 piuff, ma speriasem acolo pt cateva momente noapte buna mitule
|
||
|
Calandrinon Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:01 |
||
De la: Kitty_the_cat, la data 2010-01-20 00:49:03ma duc si eu la somn... somn usor
|
||
|
Calandrinon Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:01 |
||
| sal....draga mea sunt am citit ce ai scris tu....si eu sunt in situatia ta..dar vezi tu e o vorba''NU DA PASAREA DIN MANA PE CEA DE PE GARD''acum zice ca te iubeste probabil k nu stati mai mult impreuna si k cea ce a gasit la tine poate k nu a gasit la sotia lui...si din timp ce isi inseala sotia,la fel o sa patesti si tu daca o sa fiti impreuna.Pt ca un om care inseala odata inseala si a doaua oara...parerea mea... | ||
|
kudika102855 Postat pe 20 Ianuarie 2010 03:42 |
||
| cam in aceeasi situatie sunt si eu ,numai ca amantul nu exista,am cunoscut pe cineva care s-a purtat impecabil cu mine,dar nu am avut inca o legatuta.m-am speriat si i-am zis sa nu ma mai caute, se pare ca i-mi respecta decizia de moment,dar ma intreb oare daca trebuia sa merg mai departe???????????????? | ||
|
alyxx Postat pe 21 Ianuarie 2010 17:37 |
||
| decit dragoste pe furate nu mai bine il lasi pe sot si te mariti cu amantul? asa vei vedea daca te iubeste si te vrea cu adevarat sau doar...mimeaza iubire d edragul dulcegarilor sexuale ! | ||
|
Aproape_eu Postat pe 22 Ianuarie 2010 18:41 |
||
|
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere . Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/ |
||
|
Cristinakitty Postat pe 25 Ianuarie 2010 22:20 |
||
Mda, asa e in viata, niciodata nu le ai pe toate...cand il iubesti tu, nu te iubeste el, cand te iubeste el nu puteti fi alaturi etc Puteti divorta amandoi dak nu sunt copii la mijloc si nici multe de impartit
|
||
|
oana84onutza Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:16 |
||
|
O fi la moda chestia cu inselatul din cate vad eu. Inseamna ca trebuie sa-mi caut si eu amant, dar am o mare problema lucrez pana seara tarziu si nu stiu cum l-as mai gasi.Trebuie sa-mi anunt sotul ca s-a cam schimbat moda si noi suntem de moda veche, trebuie sa ne aliniem si noi................. Parca vad ca o sa-mi spuna ca de la atata munca m-am sclantit. |
||
|
anastas Postat pe 28 Ianuarie 2010 14:21 |
||
De la: alionka, la data 2010-01-19 23:20:15sunt casatorita deabia de 2 ani shi deja nu simt nimik pentru sotul meu.... Vina sigur o poarta el.... Il iubiam foarte tare de la inceput...dar era prea indiferent (poate de aceea ca nu simtea foarte multe pentru mine)...afara nu ieshiam decit ku prietenii lui, nu diskutam... faceam dragoste max 10 minute.... eram foarte indragostita in el... dar kind a aparut asha zisul amant... viata mea s-a skimbat... simt ca sunt iubita.... simt k cineva e gelos pentru mine.. simt ca/mi trage cineva atentia... lucrurile sau skimbat... shi atitudinea mea fata de sot.. care akum fuge dupa mine...dar eu...(cu gindul la altul)... in totdeauna amantul imi spune k vrea sa fim impreuna shi k vrea s fie numai ku mine... dar e o problema (e insurat shi el)... oare ma iubeshte ku adevarat? ce fak? ... ... cei papusha ai descoperit america ? ... ... welcome in rindul curvistinelor ... ce usor e sa faci comparatii intre sot si amant cind stai la caldurica unei familii ... ... ia ia- o de la capat sa vedem cit te mai tin balamalele ... de ce nu ai incercat pina acum sa iti stirnesti barbatul ? ... sa il faci interesat fata de tine ca femeie ? ... stateai si asteptati para malaiatza ... ... inceteaza cu curvaria, nu e nici frumos nici de bun simt sa minti in fata, sau divorteaza si dute cu amantul ... ai putin CARACTER ... daca stii ce este ala ... |
||
|
marco918 Postat pe 28 Ianuarie 2010 14:29 |
||
De la: sara06, la data 2010-01-19 23:31:40EU CRED CA AR TREBUI SA-TI ASCULTI INIMA . daa cu stetoscopul!
|
||
|
one_size Postat pe 28 Ianuarie 2010 14:32 |
||
|
... ... cei papusha ai descoperit america ? ... ... welcome in rindul curvistinelor ... ce usor e sa faci comparatii intre sot si amant cind stai la caldurica unei familii ... ... ia ia- o de la capat sa vedem cit te mai tin balamalele ... de ce nu ai incercat pina acum sa iti stirnesti barbatul ? ... sa il faci interesat fata de tine ca femeie ? ... stateai si asteptati para malaiatza ... ... inceteaza cu curvaria, nu e nici frumos nici de bun simt sa minti in fata, sau divorteaza si dute cu amantul ... ai putin CARACTER ... daca stii ce este ala ...[/quote] Bine punctat!
|
||
|
yryna87 Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:02 |
||
mamaaa s-a ticnit lumea asta de tot , fratilor unde ajungem in halul asta??
|
||
|
baby_kiss Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:10 |
||
De la: baby_kiss, la data 2010-01-28 16:10:12mamaaa s-a ticnit lumea asta de tot ie apocalipsa reloaded, maica!
|
||
|
miss_darine Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:13 |
||
De la: alionka, la data 2010-01-19 23:20:15sunt casatorita deabia de 2 ani shi deja nu simt nimik pentru sotul meu.... Vina sigur o poarta el.... Il iubiam foarte tare de la inceput...dar era prea indiferent (poate de aceea ca nu simtea foarte multe pentru mine)...afara nu ieshiam decit ku prietenii lui, nu diskutam... faceam dragoste max 10 minute.... eram foarte indragostita in el... dar kind a aparut asha zisul amant... viata mea s-a skimbat... simt ca sunt iubita.... simt k cineva e gelos pentru mine.. simt ca/mi trage cineva atentia... lucrurile sau skimbat... shi atitudinea mea fata de sot.. care akum fuge dupa mine...dar eu...(cu gindul la altul)... in totdeauna amantul imi spune k vrea sa fim impreuna shi k vrea s fie numai ku mine... dar e o problema (e insurat shi el)... oare ma iubeshte ku adevarat? ce fak? fa in ture.....sti dc?! se plateste biniiiiiii.........satisfactii cat incape.....si mai e cv.......nu te plictisesti.......
|
||
|
just_heaven Postat pe 28 Ianuarie 2010 16:14 |
||
De la: alionka, la data 2010-01-19 23:20:15sunt casatorita deabia de 2 ani shi deja nu simt nimik pentru sotul meu.... Vina sigur o poarta el.... Il iubiam foarte tare de la inceput...dar era prea indiferent (poate de aceea ca nu simtea foarte multe pentru mine)...afara nu ieshiam decit ku prietenii lui, nu diskutam... faceam dragoste max 10 minute.... eram foarte indragostita in el... dar kind a aparut asha zisul amant... viata mea s-a skimbat... simt ca sunt iubita.... simt k cineva e gelos pentru mine.. simt ca/mi trage cineva atentia... lucrurile sau skimbat... shi atitudinea mea fata de sot.. care akum fuge dupa mine...dar eu...(cu gindul la altul)... in totdeauna amantul imi spune k vrea sa fim impreuna shi k vrea s fie numai ku mine... dar e o problema (e insurat shi el)... oare ma iubeshte ku adevarat? ce fak? cum naiba te-ai casatorit cu sotul tau, si asa repede dupa 2 ani nu mai ai nimic ptr el???!!!!! cum ai acceptat sa te mariti cu un barbat indiferent ???? si ai avut totusi noroc ca a aparut asa repede si amantul......eu as fi foarte curioasa cum ti-ai facut asa repde amant??? poate e o intrebare prosteasaca, dar cum???? amantul tau esti sigura ca nu-si iubeste sotia??? si vrea doar o aventura cu tine??? poate totusi ne raspunzi...... |
||
|
dani_pisi Postat pe 28 Ianuarie 2010 17:13 |
||
De la: alionka, la data 2010-01-19 23:20:15sunt casatorita deabia de 2 ani shi deja nu simt nimik pentru sotul meu.... Vina sigur o poarta el.... Il iubiam foarte tare de la inceput...dar era prea indiferent (poate de aceea ca nu simtea foarte multe pentru mine)...afara nu ieshiam decit ku prietenii lui, nu diskutam... faceam dragoste max 10 minute.... eram foarte indragostita in el... dar kind a aparut asha zisul amant... viata mea s-a skimbat... simt ca sunt iubita.... simt k cineva e gelos pentru mine.. simt ca/mi trage cineva atentia... lucrurile sau skimbat... shi atitudinea mea fata de sot.. care akum fuge dupa mine...dar eu...(cu gindul la altul)... in totdeauna amantul imi spune k vrea sa fim impreuna shi k vrea s fie numai ku mine... dar e o problema (e insurat shi el)... oare ma iubeshte ku adevarat? ce fak? Ce-ar fi sa te-nsele amantu' lu' matale? |
||
|
nicossia Postat pe 28 Ianuarie 2010 17:14 |
||
| eu nu vrea sa te judec dar nu cred ca ti-ai iubit sotul asa cum spui, pt.ca daca l-ai fi iubit nu cred ca l-ai fi inselat si ai fi incercat sa iti salvezi casnicia, au trecut doar 2 ani. ceea ce nu inteleg eu e ca nu stiu de ce te-ai casatorit daca comportamentul lui nu te multumea.in legatura cu amantul nu stiu sa-ti spun daca te iubeste sau esti pt. el doar o "trecatoare ".ceea ce iti pot spune e ca trebuie sa stai atenta si sa il lasi pe el sa faca primii pasi.pt ca barbatii sunt diversi de femei.noi femeile daca iubim suntem foarte impulsive, lasam casa, sot pt persoana iubita, dar ei sunt doar cu vorbele si mai putin cu faptele.intelegi ce vreau sa iti spun? sa nu te trezesti intr-o zi si fara sot si fara amant, ca tu divortezi dar el ramane cu familia. | ||
|
alinuza73 Postat pe 28 Ianuarie 2010 19:02 |
||
| la tine iubirea dureaza doar 2 ani?! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 28 Ianuarie 2010 20:21 |
||
De la: alionka, la data 2010-01-19 23:20:15sunt casatorita deabia de 2 ani shi deja nu simt nimik pentru sotul meu.... Vina sigur o poarta el.... Il iubiam foarte tare de la inceput...dar era prea indiferent (poate de aceea ca nu simtea foarte multe pentru mine)...afara nu ieshiam decit ku prietenii lui, nu diskutam... faceam dragoste max 10 minute.... eram foarte indragostita in el... dar kind a aparut asha zisul amant... viata mea s-a skimbat... simt ca sunt iubita.... simt k cineva e gelos pentru mine.. simt ca/mi trage cineva atentia... lucrurile sau skimbat... shi atitudinea mea fata de sot.. care akum fuge dupa mine...dar eu...(cu gindul la altul)... in totdeauna amantul imi spune k vrea sa fim impreuna shi k vrea s fie numai ku mine... dar e o problema (e insurat shi el)... oare ma iubeshte ku adevarat? ce fak? "(cu gindul la altul)" altul decat amantul?
|
||
|
lili_r Postat pe 28 Ianuarie 2010 20:37 |
||
|
lasa-i pe amandoi, daca mai esti in stare. Ai ajuns de cocos... Tu nu te simti folosita? Esti mintita. Amantul nu-si lasa familia veac ca te are, de fapt gelozia si interesul lui nemaipomenit este doar orgoliul masculin (nu vrea sa mai depinda de timpul liber lasat de sotul tau, doar sa fi mai la dispozitia lui cand te vrea)...iar sotul nu are ce sa-ti reproseze...ca doar e indiferent nu? Mai judeca si cu neuronii....
|
||
|
Katty03 Postat pe 28 Ianuarie 2010 21:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Si ingerii cad... | 66 | De la: kudika_nikole 27 Decembrie 2011 11:39 |
| am nevoie de parerea voastra | 6 | De la: kudika369746 30 Martie 2013 03:08 |
| infidelitatea cand cealalta stie | 103 | De la: miha3dana 6 Septembrie 2009 18:51 |
|
|
||
| Cum sa scapi de un sot infidel ?? | 79 | De la: kudika433452 7 Septembrie 2011 19:00 |
| puterea de a merge mai departe | 49 | De la: ad_ad 28 Noiembrie 2010 06:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.