Mai multe
da' te-ai gandit ca i s-a acrit de intalnirile de o noapte si poate isi doreste sa inceapa o relatie serioasa, chiar cu tine? Parerea mea: incearca [/quote]m-am gandit si la asta pt ca oricui i se acreste la un moment dat, dar nu stiu cat se schimba lumea...ma rog incercarea moarte n-are:) |
||
|
deea90 Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:21 |
||
|---|---|---|
De la: deea90, la data 2010-01-27 15:21:19m-am gandit si la asta pt ca oricui i se acreste la un moment dat, dar nu stiu cat se schimba lumea...ma rog incercarea moarte n-are:) Aici nu e vorba neaparat de schimbare, ci de optica unor barbati carora le este frica de dragoste si de aceea refuza sa se implice intr-o relatie cautandu-si numai pitzipoance. De aceea ti-am zis go for it, pt ca s-ar putea sa fi placut surprinsa! Sau f bine, s-ar putea sa ma insel
|
||
|
miss_darine Postat pe 27 Ianuarie 2010 15:31 |
||
cum poate un "barbat" care cauta numai aventuri si relatii pasagere sa fie de nota 100? sau de asta e asa bine cotat, ca niciuna nu poate pune mana pe el, sa constate ca de fapt e de 5! 5 am spus
|
||
|
|
||
|
Boca Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:00 |
||
De la: Boca, la data 2010-01-27 16:00:09cum poate un "barbat" care cauta numai aventuri si relatii pasagere sa fie de nota 100? Intradevar nu poate fi acum de nota 100, dar sa stii ca de regula baietii astia cand se cumintesc, chiar numai calca in strachini. Am avut 2 colegi destul de frumusei si f curtati de fete,care nu-si doreau la vremea aceea decat relatii pasagere.Intre timp s-au maturizat, probabil au obosit dupa ce au gatat jdemii de femei si amandoi si-au gasit jumatatea si s-au casatorit. Deci, un om se poate schimba, cel putin la capitolul asta! |
||
|
miss_darine Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:03 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-01-27 15:14:32De la: deea90, la data 2010-01-27 12:13:24Ce vreau? Mi-ar place sa am o relatie cu el...nu neaparat sa fac sex, pt ca e un om de nota 100. Insa nu stiu daca cu genu asta de tip e posibil Nu ai deja aceasta relatie cu el? Daca spui ca nu e neaparat pentru sex? Ce poti face mai mult? El iti propune altceva...sau vrei sa-i propui tu? Te atrage din lipsa altuia mai bun? Daca nu esti indragostita de ce vrei sa pui in pericol relatia perfecta pe care o aveti deja?Mai asteapta! |
||
|
elisa08 Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:01 |
||
| daca el nu a facut pana acuma nici un pas in directia asta....inseamna ca nu si-a dorit asta. daca isi va dori, va face ceva, nu e nevoie sa il convingi tu. s-ar putea sa faci mai mult rau propunand tu, din pacate asa "functioneaza" multi tipi. tu numai ai grija sa stie exact ca tu iti doresti o relatie de la un tip si nu aventuri. si daca face ceva, trebuie sa iti spuna ca vrea o relatie. cred ca asta e singura situatie in care ar merge o relatie cu asa un tip. | ||
|
DayC Postat pe 29 Ianuarie 2010 17:50 |
||
| Fetele destepte nu alearga dupa barbati , alearga barbatii dupa ele; nu face tu primul pas, daca il interesezi , il va face el, altfel, este posibil sa ramai o aventura ... | ||
|
alina02 Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:27 |
||
De la: alina02, la data 2010-01-29 18:27:08Fetele destepte nu alearga dupa barbati , alearga barbatii dupa ele; nu face tu primul pas, daca il interesezi , il va face el, altfel, este posibil sa ramai o aventura ...Fetele poate dar femeile destepte fac ce vor si ce-i mai bine pt.ele.Nu se lasa alese precum vitele la iarmaroc !!!! |
||
|
cristinxxx Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:43 |
||
| Femeile destepte gasesc barbati buni , nu japitze...si cuceresc subtil... | ||
|
alina02 Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:46 |
||
dragutza mea...crezi k tu esti in dilema? sa vezi ce problema am eu...am avut o relatie tot de 3 ani si o luna fix..m-am despartit de fostu acum 3 sapt...asa..mai departe..si in aproape tot timpul asta cat am fost cu el....mai vorbeam si cu un alt fost de-al meu pt care am avut mereu o atractie..suntem prieteni buni..ma ajuta in orice i-as cere...dar am facut sex cu el de cateva ori....si acum as face dak ne-am intalni doar de dragul asta..asa k fa-o!tu pierzi
|
||
|
byby4pisi_yahoo_com Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:46 |
||
De la: byby4pisi_yahoo_com, la data 2010-01-29 18:46:57dragutza mea...crezi k tu esti in dilema? Asta se cheama "schimb cultural" si nu cred ca te ajuta daca vrei o relatie sanatoasa .
|
||
|
alina02 Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:50 |
||
De la: byby4pisi_yahoo_com, la data 2010-01-29 18:46:57dragutza mea...crezi k tu esti in dilema? bybycule, m-ai ametit cati barbati ai tu in ecuatie?
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:51 |
||
|
... duduitza ... nu te mai minti ... habar nu ai ce vrei ... si cea pe care ai terminat-o era pentru sex si asta va fi pentru sex ... si urmatoarea ... ce vrei sa te mai ''darime'' ? ... adevarul ? ... deveniti niste nimfomane si va irositi viata mintindu-va ca vreti altceva decit sex ... hai sa fim seriosi ... super tare frate..asta cam asha e..sa nu ne mai dam dp deget k nu suntem copii..sunt multe kre se f*t in draci..sh dau d'astea..ce sa fac? mie frik...nu vreau s`o fac:):)):)) da rup matzele in ele..hai chiar sa fim serioshi nu vedeti k sexul e p primul loc? :| eu sh pr meu avem o relatie super..datorita sexului..i`am dat ce i`a trebuit..sh aqm nu s duce la alta k nu e nevoie..m`am culkt q el dp putin timp..k asta am simtit..sh suntem de 7 luni impreuna..vb fetei aleia..i`a placut sh a ramas..dk viatza sexuala e super..atunci sh relatia la fel..dk voi faceti pe sfintele nu aveti dekt..dar pierdeti ..mult:*:* secces in continuare sh fa c simti u..nu c zic altii k nu traiesti q lumea :) |
||
|
dah Postat pe 29 Ianuarie 2010 19:40 |
||
Poti sa incerci ,dar ii spui de la inceput ca tu vrei o relatie serioasa ...daca accepta bine ,daca nu iar bine ..macar nu stai cu gandul"cum ar fi fost daca as fi incercat?"...succes ..asteptam raspunsul tau..
|
||
|
dalma Postat pe 29 Ianuarie 2010 23:08 |
||
| tu stii cel mai bine ce iti doresti insa ce inseamna pina la urma...relatie? cum o vezi si cum ai defini-o? | ||
|
Aproape_eu Postat pe 30 Ianuarie 2010 09:26 |
||
| Mc tuturor de sfaturi. Vroiam sa aud mai multe pareri. Vad eu in cele din urma ce iese:) | ||
|
deea90 Postat pe 30 Ianuarie 2010 16:35 |
||
De la: deea90, la data 2010-01-30 16:35:08Mc tuturor de sfaturi. Vroiam sa aud mai multe pareri. Vad eu in cele din urma ce iese:)...va iesi ceia ce-ti intra !!!!
|
||
|
cristinxxx Postat pe 30 Ianuarie 2010 16:44 |
||
dragutzo cred ca nici tu nu stii ce vrei....l-ai vrea mai aproape dar nu prea si nu oricum....parerea mea e ca el e gata sa intre intr-o relatie cu tine si chiar una puternica...tu nu esti asa de pregatita...si nici nu vezi realitatea din jur...daca un tip e acolo pentru tine la 12 noaptea atunci vrea din tot sufletul sa iti fie aproape tot timpul...wake up girl!!!..and .good luck...
|
||
|
kudika_parasga Postat pe 31 Ianuarie 2010 10:24 |
||
| As zice sa incerci, dar usor, cu aluzii, nu direct.Un baiat ca el, daca vrei sa-l pastrezi, nu trebuie sa cazi ,,ca o curca ,, din prima, tatoneaza terenul, incet - incet iti dai seama cam ce vrea de la tine. Decat sa-ti para rau ca n-ai incercat, ca nu stii cum ar fi fost daca ... | ||
|
AAnnyy Postat pe 31 Ianuarie 2010 22:19 |
||
De la: kudika_parasga, la data 2010-01-31 10:24:06dragutzo cred ca nici tu nu stii ce vrei....l-ai vrea mai aproape dar nu prea si nu oricum....parerea mea e ca el e gata sa intre intr-o relatie cu tine si chiar una puternica...tu nu esti asa de pregatita...si nici nu vezi realitatea din jur...daca un tip e acolo pentru tine la 12 noaptea atunci vrea din tot sufletul sa iti fie aproape tot timpul...wake up girl!!!..and .good luck... ai dreptate...probabil ca nu stiu exact ce vreau:) mc de sfat |
||
|
deea90 Postat pe 1 Februarie 2010 10:45 |
||
De la: deea90, la data 2010-01-27 12:18:13Probabil...insa nu mi-ati raspuns nici unul la intrebare. E posibil sa ai o relatie cu un astfel de tip? da dar nu una de durata ..care nu se bazeaza pe nciun sentiment fie ala bun rau ci doar pe sex ..nu iti dai seana |
||
|
iulia069834 Postat pe 1 Februarie 2010 10:50 |
||
| Problema e ca eu incep sa imi dezvolt niste sentimente pt el...si nu stiu daca ma vrea cu ce are intre picioare sau e si altceva:) | ||
|
deea90 Postat pe 1 Februarie 2010 10:58 |
||
De la: deea90, la data 2010-02-01 10:58:54Problema e ca eu incep sa imi dezvolt niste sentimente pt el...si nu stiu daca ma vrea cu ce are intre picioare sau e si altceva:) nu e altceva...e prima varianta lasa-l gaseste cienva mai bun care te place pe tine in general nu numai pe tine in dormitor |
||
|
iulia069834 Postat pe 1 Februarie 2010 11:04 |
||
| Teoria e foarte buna:)...practica ce ne omoara... | ||
|
deea90 Postat pe 1 Februarie 2010 11:09 |
||
| Buna.eu as vrea sa cer o parere sau sa stiu si ce opinii exista din partea celorlalti.vreau sa va spun ca am avut o relatie de 4 ani,acum 2 saptamani s-a terminat totul,dar in ultimul timp ne-am tras-o ca nebunii,el spunandu-mi ca nu mai ma iubeste,in schim vrea o relatie de genu,numai bazata pe sex.credeti ca ascunde ceva,ca mai simte ceva pt mine daca inca ma mai doreste?astept parerile voastre.pupici | ||
|
katalina87 Postat pe 1 Februarie 2010 23:24 |
||
De la: katalina87, la data 2010-02-01 23:24:12Buna.eu as vrea sa cer o parere sau sa stiu si ce opinii exista din partea celorlalti.vreau sa va spun ca am avut o relatie de 4 ani,acum 2 saptamani s-a terminat totul,dar in ultimul timp ne-am tras-o ca nebunii,el spunandu-mi ca nu mai ma iubeste,in schim vrea o relatie de genu,numai bazata pe sex.credeti ca ascunde ceva,ca mai simte ceva pt mine daca inca ma mai doreste?astept parerile voastre.pupici ce ai vrea tu sa ascunda?o iubire adanca?neah, ti-a zis clar, te vrea numai la orizontala, sau la verticala
|
||
|
miss_darine Postat pe 2 Februarie 2010 09:03 |
||
| orienteaza te la altii | ||
|
lol_alabala Postat pe 2 Februarie 2010 09:12 |
||
|
de fapt ce se vrea ?- relatie nu este egal cu sex - . |
||
|
kudika099473 Postat pe 2 Februarie 2010 15:16 |
||
| buna deea ! De ce nu incerci tu sa te distrezi putin k doar ai 20 de ani si sa o lasi mai usor cu "relatia serioasa "?! daca iti place baiatu arata i si lui asta ,multi vor doar sa para genul de o noapte ... in plus ce pierzi daca te simti bine si tu o seara ? :))) dk e sa fie o sa fie dk nu ,nu .. mai bine SA ITI PARA RAU DE UN LUCRU CARE L AI FACUT DECAT SA TI PARA RAU CA NU L AI FACUT ! ;) te pup | ||
|
Tropicana Postat pe 2 Februarie 2010 19:33 |
||
De la: deea90, la data 2010-01-27 11:54:02Am mai postat odata dar vad ca nu mi-a iesit. Il cunosc destul de bine ca si om si e genul de persoana pe care daca o sun la 12 noaptea e acolo pt mine, si m-a ajutat mult ori de cate ori am avut nevie...si nu as putea sa zic ca nu e sentimental...insa are un trecut...Chiar nu credeti ca ar merita sa incerc? Cu sexul nu ma gandesc ca nu ar iesi bine:)) insa nu e tot ceea ce vreau... aici nu e vorba de ce credem noi..e vorba ceea ce vrei tu cu adevarat o sa fie mereu o balanta in "A incerca" si "A nu incerca" pt ca fiecare gandeste diferit..fiecare e trecut prin viata mai mult sau mai putin decat altu eu cred ca ai gasit in el o consolare adica pe o parte il ridici in slavi ca e de nota 100 ca te ajuta mereu cand ai nevoie dar pe o parte ca are un trecut ca daca o sa vrea doar o noapte de la tine..si etc... nu esty hotarata si ai shi o teama fiind dupa o relatie lunga iar sexul pt o noapte crezi ca nu te caracterizeaza.. dar na...pana nu risti cu castigi....tu stii ce e bine pt tine si cum suporti o aventura.. dupa topic o sa afli decat parerile fiecaruia nu te poti lua dupa ce spune unu sau altu..pt ca nu fiecare spune ceea ce vrei tu sa auzi sau ceea ce este bine.Difera si caracteru fiecaruia...adica unele sunt de acord cu aventurile altele nu depinde de tine |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 2 Februarie 2010 23:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| baiatul din ziua de azi | 965 | De la: battleofwits 4 Aprilie 2011 15:06 |
| Plictisit in cuplu cine simte asta si vrea altceva ? | 34 | De la: kudika_13295 19 August 2012 23:36 |
| ganduri si iar ganduri... | 36 | De la: kudika_alexia051568 20 Martie 2010 18:09 |
|
|
||
| Oare fac bine??? | 29 | De la: valita76 28 Iulie 2009 12:46 |
| Lipsa de idei | 10 | De la: kudika_978760 19 Ianuarie 2015 15:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.