Mai multe
|
aici nu e vorba de ce credem noi..e vorba ceea ce vrei tu cu adevarat o sa fie mereu o balanta in "A incerca" si "A nu incerca" pt ca fiecare gandeste diferit..fiecare e trecut prin viata mai mult sau mai putin decat altu eu cred ca ai gasit in el o consolare adica pe o parte il ridici in slavi ca e de nota 100 ca te ajuta mereu cand ai nevoie dar pe o parte ca are un trecut ca daca o sa vrea doar o noapte de la tine..si etc... nu esty hotarata si ai shi o teama fiind dupa o relatie lunga iar sexul pt o noapte crezi ca nu te caracterizeaza.. dar na...pana nu risti cu castigi....tu stii ce e bine pt tine si cum suporti o aventura.. dupa topic o sa afli decat parerile fiecaruia nu te poti lua dupa ce spune unu sau altu..pt ca nu fiecare spune ceea ce vrei tu sa auzi sau ceea ce este bine.Difera si caracteru fiecaruia...adica unele sunt de acord cu aventurile altele nu depinde de tine[/quote] Da...ai foarte mare dreptate...fiecare spune altceva...insa vroiam sa aud mai multe pareri:) |
||
|
deea90 Postat pe 3 Februarie 2010 11:30 |
||
|---|---|---|
| pai eu zic ca ai putea avea o relatie cu un astfel de tip ...doar daca stai de vorba cu el si ii expilici ca tu nu vrei o relatie neaprat bazata pe sex...si atunci o sa vezi...daca si el e deacor...si atunci veti avea o relatie sau veti ramane doar prieteni...si daca tot incerci sai zici zimi ce tia reusit? ;) | ||
|
ramonik11 Postat pe 3 Februarie 2010 12:50 |
||
De la: ramonik11, la data 2010-02-03 12:50:43pai eu zic ca ai putea avea o relatie cu un astfel de tip ...doar daca stai de vorba cu el si ii expilici ca tu nu vrei o relatie neaprat bazata pe sex...si atunci o sa vezi...daca si el e deacor...si atunci veti avea o relatie sau veti ramane doar prieteni...si daca tot incerci sai zici zimi ce tia reusit? ;) Faza e ca asa pe fata nu e neaparat stilul meu...momentan suntem tot la faza de discutii cu subintelesuri. Asa ca nu am ce sa iti spun, atata ca intalnirile noastre au devenit din ce in ce mai dese si mai lungi si in 2...in rest...Oricum, incercarea moarte n-are:) |
||
|
|
||
|
deea90 Postat pe 3 Februarie 2010 12:57 |
||
fata draga , tu nici nu stii ce vrei ... sa o fac sa nu o fac . uite capra nu e capra . ce naiba , pina nu risti nu cistigi , de unde sa stii cum ar f8 daca nu iei taurul de coarne ....
|
||
|
kudika104733 Postat pe 3 Februarie 2010 15:30 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-01-27 12:04:59De la: deea90, la data 2010-01-27 11:58:24Ar mai trebui sa adaug ca nu mi-a dat de inteles ca ar vrea doar sex...cum stiu ca facea cu altele...acuma nu e nici prost sa o faca. Si sincera sa fiu chiar mi s-a pus pata puternic pe el. Eu momentan sunt iesit dintr-o relatie de 3 ani si el stie asta...Cred ca sunt intr-o mare dilema:)Da tu nu poti sa faci ce-ti place tie ?!!!Fara sa faci ce fac altii sau altele ,fara sa faci ce se poarta ,mai simplu sa fii tu insati pentru tine si cel apropiat tie ...zii poti ? Ai iesit dupa o relatie de 3 ani si mai vrei inca o relatie? Ce - ai inebunit??????? , mai intai trebuie sa ai o relatie care se bazeaza pe sex, cu tipu asta, te limpezesti la creeri fara sentimente prea mari, cand esti hotarata sa ai inca o relatie serioasa atunci sa incerci sa ai din nou una. Tu nu vrei o relatie serioasa cu el pentru ca ti prea mult la ei, tu vrei o relatie serioasa pentru ca asa ai fost obisnuita, abea ai iesit dupa una de 3 ai, si a devenit ceva monoton. Incearca sa te duci la el cu 2 pahare si o sticla de vin, pe dedesupt sa ai o lenjerie sexy rau si o sa vezi ca iti place. Sa zicem sa te duci doar cand ai nevoie. Eu sincer asa as face. Totul sa se rezuma la sex. Discutie la un ceai!!! :D :* Bafta |
||
|
cleopatra89 Postat pe 3 Februarie 2010 17:40 |
||
De la: deea90, la data 2010-01-27 11:40:19As vrea sa va cer parerea in legatura cu situatia mea actuala. Ca sa incep cu inceputul am 20 de ani. Momentan am pus ochii pe un tip, el are 21 si am impresia ca si el pe mine. Pana acuma am fost prieteni foarte buni singura problema e ca el e genul de o noapte...si momentan eu caut o relatie...Ce parere aveti? Mai Deea Treaba e simpla si clara. Iti sugerez o discutie deschisa mai ales pt faptul, declarat de tine ca sunteti prieteni. Il intrebi ce isi doreste el de la viata si cam unde se afla in aceasta cautare. Sincronicitatea pe care o doresti (Cum spui tu "eu vreau o relatie serioasa si cauti un tip care ofera asa ceva". Nu trebuie sa fi prea aspra cu el... stii doar ca baietii buni sunt precum autobuzele in Siberia. Adevarate raritati si la multe ore de mers pe jos de la unul la altul. Noi devenim buni dar nu peste noapte.:-) Barbatii au mai mult timp de joaca decat femeile si treb sa va ganditi la asta cand va asumati responsabilitatea pt o relatie Deci multa bafta :-) |
||
|
Tristan Postat pe 3 Februarie 2010 18:26 |
||
O noapte si apoi relatie...de prietenie insa!
|
||
|
oana84onutza Postat pe 5 Februarie 2010 20:08 |
||
De la: cleopatra89, la data 2010-02-03 17:40:44De la: cristinxxx, la data 2010-01-27 12:04:59De la: deea90, la data 2010-01-27 11:58:24Ar mai trebui sa adaug ca nu mi-a dat de inteles ca ar vrea doar sex...cum stiu ca facea cu altele...acuma nu e nici prost sa o faca. Si sincera sa fiu chiar mi s-a pus pata puternic pe el. Eu momentan sunt iesit dintr-o relatie de 3 ani si el stie asta...Cred ca sunt intr-o mare dilema:)Da tu nu poti sa faci ce-ti place tie ?!!!Fara sa faci ce fac altii sau altele ,fara sa faci ce se poarta ,mai simplu sa fii tu insati pentru tine si cel apropiat tie ...zii poti ? Mc de sfat, dar pt mine nu se rezuma totul la sex. Tin la el, nu stiu exact in ce masura. Mie chiar imi face placere 'monotonia' tip relatie, adica nu ma incanta sa sar din floare in floare ci sa am pe cineva langa mine, nu am avut niciodata o fobie cu experimentatul. |
||
|
deea90 Postat pe 6 Februarie 2010 12:37 |
||
De la: deea90, la data 2010-02-06 12:37:16De la: cleopatra89, la data 2010-02-03 17:40:44De la: cristinxxx, la data 2010-01-27 12:04:59De la: deea90, la data 2010-01-27 11:58:24Ar mai trebui sa adaug ca nu mi-a dat de inteles ca ar vrea doar sex...cum stiu ca facea cu altele...acuma nu e nici prost sa o faca. Si sincera sa fiu chiar mi s-a pus pata puternic pe el. Eu momentan sunt iesit dintr-o relatie de 3 ani si el stie asta...Cred ca sunt intr-o mare dilema:)Da tu nu poti sa faci ce-ti place tie ?!!!Fara sa faci ce fac altii sau altele ,fara sa faci ce se poarta ,mai simplu sa fii tu insati pentru tine si cel apropiat tie ...zii poti ? Nu ma refeream la chestia asta sa sari din flare in floare, nici nu se pune problm de asa ceva, numai ca te-ai invatat sa fii intr-o relatie, cred ca tii la el nimeni nu pune la indoiala acest lucru, dar discuta cu el, vezi daca si el este de acord. Eu una nu m-as avanta intr-o relatie cand abea am terminat una de 3 ani, inca as mai ramane cu niste 'pete' dupa ultima relatie, si nu as uita ultima relatie avand una noua. Eu mi-as mai fi dat timp inainte sa incep o noua relatie. Iar sfatul pe care ti l-am dat este sfatul pe care i l-as fi dat si celei mai bune prietene ale mele. sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau, mi-am imaginat ca eram undeva si beam o cafea/ceai ca intre friends si vorbeam de "problm" noastre; dar sa stii uneori o "actiune" de genul asta ar fi ok. In cazul in care el nu se "preteaza" la jocul tau trebuia sa vorbiti despre "voi", daca ma pot exprima asa, as putea spune ca este si inceputul unei dicutii serioase sau nu, depinde cum iesea. Era posibil ca dupa seara aia sa ramaneti impreuna, era posibil sa ramaneti in continuare prieteni ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic sau chair sa vorbiti sa vedeti cum ar evolua pe viitor. |
||
|
cleopatra89 Postat pe 6 Februarie 2010 16:58 |
||
De la: cleopatra89, la data 2010-02-06 16:58:29De la: deea90, la data 2010-02-06 12:37:16De la: cleopatra89, la data 2010-02-03 17:40:44De la: cristinxxx, la data 2010-01-27 12:04:59De la: deea90, la data 2010-01-27 11:58:24Ar mai trebui sa adaug ca nu mi-a dat de inteles ca ar vrea doar sex...cum stiu ca facea cu altele...acuma nu e nici prost sa o faca. Si sincera sa fiu chiar mi s-a pus pata puternic pe el. Eu momentan sunt iesit dintr-o relatie de 3 ani si el stie asta...Cred ca sunt intr-o mare dilema:)Da tu nu poti sa faci ce-ti place tie ?!!!Fara sa faci ce fac altii sau altele ,fara sa faci ce se poarta ,mai simplu sa fii tu insati pentru tine si cel apropiat tie ...zii poti ? Nu am de ce sa ti-o iau in nume de rau:). Din moment ce am postat aici astept pareri, nu am de ce sa ma supar cand le primesc. |
||
|
deea90 Postat pe 7 Februarie 2010 11:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum poate? | 10 | De la: razz 30 Iulie 2011 00:58 |
| ce parere avetzi de relatia TAUR-GEMENI????? | 13 | De la: Valy90 3 Mai 2011 23:10 |
| vreau si eu un sfat plizzz | 11 | De la: daniella_s 7 Iunie 2010 10:26 |
|
|
||
| ce ma fac cu MAMA LUI??:((( | 11 | De la: Lorena26 12 August 2009 15:08 |
| Iubirea | 31 | De la: catalina69 26 Octombrie 2009 08:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.