Setari Cookie-uri

certuri neincetate....oare de ce?

Spui ca ai o facultate de terminat si apoi.. poate, poate il lasi. Apoi spui ca ai doua facultati. Inteleg ca una ai terminat-o deja. Daca nu, deduc ca unul din motivele pentru care stai ar fi situatia financiara. Dupa facultate vei gasi un alt motiv pentru a nu-l parasi pentru ca el reprezinta "sotul ideal" pentru tine. Fereasca-ne Dumnezeu pe toate de asa ceva! Daca idealul tau e bataie si umilire, ce mai putem spune noi?! Dumnezeu cu mila!
Una peste alta, probabil ca nu-l vei parasi niciodata pentru ca vei deveni mult prea batrana psihic sa-ti mai doresti ceva de la viata. Si asta se va intampla curand.

A sta cu un barbat care face din bataie un mod de a te alinta si a pretinde ca-l mai si iubesti este de neinteles pentru orice om cu scaun la cap. Fie barbat, fie femeie. Asta inseamna ca, cei de care te vei inconjura in viata vor fi asemeni tie: cocosati de umilinte si fara sperante de bine sau frumos. E monstruos sa aduceti pe lume si copii si sa-i mai si cresteti intr-o asemenea familie, desi.. probabil ca asta intelegeti voi prin "a trai".

Jesus!
rashela
Postat pe 12 Martie 2010 08:00
eu zic sa-l lasi dracului daca te bate si e violent..ce mai vrei de la un astfel de om de nimic....
kudika029282
Postat pe 12 Martie 2010 13:16
am terminat o facultate,sunt la a doua si la master.cea de-a doua ma reprezinta si-mi da speranta unui viitor mai frumos.este adevarat,e greu sa ma rup de ceea ce inseamna viata de familie,dar nu trece zi in care sa nu aiba un repros de facut,sa nu fie egoist intr-o anumita privinta,sa nu ma respinga.mereu il doare cate ceva si da vina pe mine pt asta.arat de 24 de ani dar ma simt de 30.nu inventez scuze,caut sa inteleg de ce mi se intampla atatea si dc nu sunt cumva exagerata.ma pricep atat de putin la relatii...nici nu stiu ce inseamna sa fie bine si mi-e teama ca toti sunt la fel
ramo22gd
Postat pe 12 Martie 2010 22:02
De la: cristinxxx, la data 2010-03-11 09:34:53
De la: yulissa21_ro, la data 2010-03-11 09:26:57asa nu se poate! in orice familie mai sunt certuri dar sa te loveasca e prea mult! eu nu accept jignirile nu mai spun de violenta fizica! sunt de parere ca certurile ar trebui sa fie constructive adik fiecare sa invete ceva din asta sa nu faca ce nu ii place celuilalt la noi asa e!
dar ce spui tu intrece orice masura e clar ca nu te respecata deci relatia nu-si mai are rostul unde nu e respect nu e dragoste nu e nimic! in felul asta lucrurile se vor inrautati! i-a o decizie repede esti inca f tanara!
Dar ce sa respecte sotul la o fufa ? Eu stiu ca fufele sant dispretuite nu respectate !!!


baiete ti-am mai spus de vreo cateva ori ca esti prost asa mai voalat, acum ti-o spun de-a dreptul : esti un monument de prostie
sa nu te reproduci ,n-ai face un bine nimanui,nici macar tie...mai bine mai pune o placa de faianta in baie si lasa-ne pe noi astea "fufele" pe aici sanatoase....
dandanaua_reloaded
Postat pe 12 Martie 2010 22:26
fugi cat mai repede....mai bine cu mama decat cu un sot care te bate...
dalma
Postat pe 14 Martie 2010 12:36
Draga mea , problema este ca ne-am casatorit prea devreme....si eu m-am casatorit la 21 de ani, acum am 23 si imi vine sa imi dau cu capul de pereti...stiu prin ce treci...trebuie sa gasim putere sa rupem relatiile astea de kkt...nimeni nu are dreptul sa ne faca sa suferim ...dac vrei poate vb pe private....si eu am o situatie asemanatoare si nu am cu cine vb..simt ca nu mai este ce sa salvam si ca eu merit mai mult de atat..
Leya24
Postat pe 20 Martie 2010 01:07
Si uite d'aia nu ma grabesc eu cu maritisul si copiii.Bine...eu am avut ca si exemplu pe mama mea.Asa ca..renunta cat inca nu e prea tarziu deoarece situatia se poate complica atunci cand apar copii.Cel mai mare cosmar al unui copil e sa-si vada mama batuta!
Un barbat care te loveste o data o va face si a doua si a treia oara....si asa mai departe..pana cand probabil te vei satura de bataie si vei pleca sau te va baga in mormant.
Mai bine singura decat cu un dobitoc langa tine...
krisutza
Postat pe 20 Martie 2010 01:33
Am citit tot ce ai scris si...cred ca este timpul sa-l lasi,nu o sa se schimbe ,traiesti in stres gandindu-te sa nu faci ceva gresit si el sa-ti reproseze,asculta-ma ai 24 de ani in rimul asta ,cu stresul ce ti-l provoaca si supararile o sa arati in curand exact ca el(la infatisare,o sa te imbatraneasca si o sa devi la fel de rea cu timpul ca el).
La 24 de ani poti sa-ti gasesti un baiat de la care sa primesti tot ceea ce oferi,pentru ca asta ar trebui sa fie conditia tuturor sa primeasca tot ceea ce ofera,tu-i oferi dragoste si primesti o vorba urata,sau mai grav o palma.Faptul ca-ti indeplineste cateva caprici este 0,in comparatie cu restul.
Daca te sustine mama financiar,cautati o garsoniera,stai in gazda si refa-ti viata.Gandeste-te cum va fi cand ve-ti avea copil si va auzi cel mic,pleaca!! sau va vedea un poc..Nu risca.
MI-am dat doar cu parerea sa nu te superi pe mine.
cami_goanga10
Postat pe 9 Aprilie 2010 23:33
da ce nu s-a insurat pina la 40 de ani? tipul are o hiba undeva,ori e mama lui de vina ori el, cerceteaza,si parerea mea e fara bataie ,un brb care isi bate partenera are un psihic slab e instabil emotional si egoist
utad
Postat pe 9 Aprilie 2010 23:40
De la: utad, la data 2010-04-09 23:40:17da ce nu s-a insurat pina la 40 de ani? tipul are o hiba undeva,ori e mama lui de vina ori el, cerceteaza,si parerea mea e fara bataie ,un brb care isi bate partenera are un psihic slab e instabil emotional si egoist
exact asa este cum spui nu e permis ca un barbat sa isi loveasca partenera...ala e bolnav mintal
kudika029282
Postat pe 10 Aprilie 2010 19:23
Am ceva probleme cu mancarea....nu pot manca cd sunt suparata.Nu sunt slaba la modul anorexica ci sunt supla,sa zic asa.De Paste puteam sa ma mai ingras,ca toata lumea,dar nu am pus un gram din cz ca,desi nu mai apeleaza la violenta fizica,apeleaza la cea verbala.Ultima discutie a fost chiar ieri.S-a enervat ca am dorit sa merg sa-mi vizitez fratele.Dura doar 1 ora inclusiv drumul.As fi vrut sa mergem impreuna,dar stiam raspunsul.A tipat,iarasi au auzit vecinii si iar a dat vina pe mine.Cd apare maica-sa in prim plan,devine si mai irascibil.Eu sunt calma,lg mine treptat simt ca se molipseste cu calmitate.Totul se schimba cd nu-i convine ceva,cd nu fac cum isi doreste el lucrurile.Ar tb sa uit de mine pt a nu mai comenta,dar si atunci as deveni un fel de pres.Pe maica-sa culmea o asculta.Ea e genul ce nu arata fizic a femeie autoritara,dar ce se crede buricul pamantului.Cd vbeste ceva,are pretentia sa aiba ultimul cuvant.Zicea de socrul meu ca nu e in stare sa faca nimic bine fara ea...E f posesiva iar sotul meu nu i se opune.De ex-am fost in fiecare zi de Paste sa mancam la ea si nu s-a lasat pana ce sotul meu iubit a mers la ea sa manance a doua oara pe ziua respectiva(prima data fusese cu mine) ca cica avea multa mancare.Eu m-am opus deoarece doream sa ramanem acasa,amandoi,sa mancam linistiti.S-a suparat,a plecat la ea,a mancat iar eu pt 2 zile am dormit pe canapea din cz comportamentului si a injuriilor.Nu are coloana vertebrala .Eu cu mama lui nu am nimic,pe el nu-l inteleg.
ramo22gd
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:09
si acuma de ce o mai lungesti?? incerci sa-l intelegi??
nu mai incerca!!
probabil tineretzea si sigurantza ta de sine, il irita tot timpul!!
cand tzipa si urla intoarce-i spatele si pleaca ,pe afara sa te plimbi!
poate ai o personalitate prea puternica pe care a descoperit-o dupa ce i-a mai trecut dragostea ...sau l-a facut mama lui sa ti-o descopere!
chiar daca il vei parasi inainte sa ai independentza financiara proprie, pana o vei dobandi , mama ta sant sigura ca te va sustine in continuare! chiar daca o sa-ti tina prelegeri ...tu vezi-ti de treburile tale si las-o sa ti le tina!!
muta-te..acasa la tine, la o prietena ,ruda, sau la cineva care crezi tu ca iti va fi bine o perioada.si..incearca sa-ti cauti ceva...sa lucrezi.....iti ocupa si timpul si banii chiar si putini la inceput oricum iti folosesc!!
si lasa-l sa te caute...sa vina dupa tine...si atunci ...negociaza... tot...si scoate-ti parleala pt.toate palmele si vorbele urate!
daa...prima oara cand vine dupa tine sa te roage sa te intorci trimite-l sa doarma cu maica-sa! daca tot o asculta asa tare..
kudika132368
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:59
De la: ramo22gd, la data 2010-02-19 00:01:19sunt casatorita de 2 ani si jumatate,am 24 de ani,sotul meu 40.sunt surprinsa negativ de el la aproape fiecare cearta deoarece ma jigneste,e violent fizic si verbal iar eu,pt a ma proteja,am inceput sa devin mai egoista,mai orientata spre propriile teluri-terminarea facultatii,realizarea profesionala,pt a nu mai depinde financiar de nimeni.de-a lungul timpului,m-a plesnit de cateva ori,desi nu sunt o persoana cu care nu se poate vbi.dupa cearta,tot el imi injura familia,mama si-mi zice sa dispar din viata lui.dupa impacare(eu fac primul pas),spune ca nu a vbit serios si ca eu am fost vinovata,dar isi cere totusi scuze.are o fixatie cu mama,desi noi doua nu avem o relatie apropiata.mama ma ajuta financiar,atat.nu vbim despre mine si sotul meu.el imi face cadouri,imi satisface capriciile,dar nu iesim des impreuna,desi as vrea.inainte eram eu geloasa,acum el imi atraga atentia ca ma uit dupa unul sau altul.in general e sotul ideal,dar am zis,il apuca violenta si nu si-o poate controla.eu cu mama lui nu ne sportam,ea il influenteaza mult.nu avam copii.oare merita sa suport umilinta asta de dragul momentelor frumoase?nu ma vd pe viitor lg el...pt ca-mi repeta ca vrea sa plec la nervi.langa el am invatat multe,il apreciez,dar nu-l mai vreau aproape cum il doream.cum poate un om care e si tata si frate si iubit si sot pt mine sa se poarte asa?zice ca-l voi parasi oricum cd termin facultatea .e setat pe ideea asta.sincer,mi-a distrus increderea.desi am trecut prin suparari destul de mari pana la el si el mi-a fost alaturi la greu,acum simt ca ma dezamageste,parca urmarind despartirea noastra.e ciudat,dar simt ca ma iubeste,desi mereu ajunge tarziu acasa din cza serviciului.uneori devin suspicioasa,imi fac idei,dar imi trec cd ajuge acasa. ce e de facut?


Nu prea mai poti sta langa un barbat care te-a lovit. Vrei, nu vrei, relatia asta se va termina mai devreme sau mai tarziu. Iar trauma psihica la care te supune repetandu-ti sa pleci atunci cand va certati te va face sa nu-l mai iubesti ca barbat si sa nu ti-l mai trebuiasca. Si intr-un final sa te indragostesti de altcineva. Tu sti ce-ti doresti de la viata, vroiam doar sa sti ca au mai fost si altii in situatia ta ( o parte din ea cel putin)
liliana2005
Postat pe 12 Aprilie 2010 16:58

Daca ti-ai ales iubit sa iti fie "tata,frate,prieten si iubit" asa se intampla...intr-o relatie nu ai nevoie ma vere decat de un iubit care sa stie sa te asculte...si atat...nu ai nevoie de tati si frati...ca ma apuca nebuniile cand vad varste de genul
Este mai mult decat evident ca tipul asta este constient ca tu nu o sa mai fi cu el si incerca sa te distruga putin cate putin..
oxo_White_Rose_oxo
Postat pe 12 Aprilie 2010 17:07
Iti spun din propria experienta, la fel am stat cu un tip 10 ani eu aveam 16 iar el 30, si-au trecut anii si acum regret ne-am despartit de un an cand mi-am dat seama ca pot fi si eu pe picioarele mele fara el.
Ca tip era ok dar o sa ajungi la un moment dat sa-ti doresti altceva, sa te gandesti ca esti tanara...
simona_1983
Postat pe 12 Aprilie 2010 17:24
Haidetis a fim sincere stai mai mult k el 1.ori de gura lumii pt ca itit este 'frica' sa le sti reactia..2 ori pt k il iubesti dar gandeste-te k poate in viata voastra o sa para un copil care poate la randul lui va fi abuzat la fel..air atunci daca vei dori s afaci vrun pas de despartire o sa ramai pt copil pt a creste alaturi de ambii parinti...asha k ar fi cazul a pui piciorul in prag...Lasa mofturile,fitzele cadourile..cum mama ta inca te ajuta financiar..asha ai putea s ate duci inapoi acasa;)
Andree_a
Postat pe 12 Aprilie 2010 18:37
idem anissya
_Alexa_
Postat pe 12 Aprilie 2010 19:15
In legatura cu mesajul de oligofren al lui Cristinxxx, ignora-l. Dupa ce ca e semi-analfabet, mai e si prostovan cu acte..

Draguta ramo22, tu ti-ai "ales" un barbat in pragul crizei celebre de andropauza. Acum se afla abia la inceput (desi criza asta incepe muult dupa 40, la el se pare ca e o exceptie). Probabil ca la inceputul relatiei era mai normal, dar vezi ca timpul isi spune cuvantul, din pacate.. Eu una nu cred ca mai ai cum sa-l 'imblanzesti' de acum inainte. :(

Si observ ca el isi impune pct de vedere cum doreste: tu NU ai voie sa mergi la fratele tau (ca urla ca trenu-n gara de aud toti vecinii). Dar el ARE voie sa mearga si de 2 ori la maica-sa pe zi daca are chef si vor muschii lui !! Si daca ai ceva de obiectat , jap peste fatza!
Ce draq inseamna asta, e bataie de joc.

woman33
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:02
Si ca raspuns obiectiv la titlul topicului "Certuri neincetate .. oare de ce"

Pentru ca are un caracter defectuos, probabil de asta nu l-a luat nimeni/ n-a ramas nimeni cu el pana la 40 de ani !

Plus de asta, cei cu o doaga lipsa ascund asta bine in tinerete, dar in timp li se agraveaza problemele psihice si isi dau arama pe fatza. Stiu ce zic, sunt patita. Tot cu unu de 40 (eu avand 23 la vremea aia).
woman33
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:14
apropos .. e un articol pe site "Onoarea de a avea un nebun personal' .. sau era mai potrivit "Oroarea" ;)
woman33
Postat pe 13 Aprilie 2010 01:04

Pleaca din relatia asta , nici o femeie indiferent de comportamentul ei nu merita lovita , se spune ca ultimul argument ale celui care nu mai are argumente este....forta , iar el exceleaza , faptul ca se leaga de ai tai...dovedeste ca are un caracter josnic , daca are ceva de spus sa fie barbat si sa le-o spuna lor in fata , nu tie , faptul ca injura , in fata unei femei , chiar daca este sotia lui imi repugna , deja mi-e sila mie da un asemenea barbat .Tu ai idee ca el imbatranesti in fiecare zi , iar tu in schimb devii mai femeie pe zi ce trece , doar te apropii de 30 de ani cand te ve-i simtii implinita , ai idee cata gelozie si banuieli vor incoltii in mintea lui bolnava ? ai sa regreti bataile astea cand vor venii alea la furie , gelozie bolnava. Parerea mea pleaca cat poti de repede , nu fa nici un compromis doar de dragul carierei , toata viata iti va scoate ochii ca te-a intretinut , ajutat etc.Daca lucrurile care le-ai spus sunt adevarate si tu nu ai nici o vina , ma fac sa-mi fie sila de anumite fiinte create de d-zeu care sunt barbati ca si mine .
banalulanonim
Postat pe 13 Aprilie 2010 12:48
eu zic sa mai suporti un an si jumatate pana crezi ca vei avea stabilitate finaciara,poate se schimba si situatia intre timp,dar nu ne-ai spus ce studii are el de zici ca el se gandeste ca tu cand vei termina facultatea il vei lasa.daca consideri ca te-a ajutat in momente dificile,incearca sa comunici mai mult cu el.totusi cred ca si-a primit "plata ".nu te simti indatorata fata de el.
kudika127260
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:17
De la: manumarius, la data 2010-04-13 12:48:10
Pleaca din relatia asta , nici o femeie indiferent de comportamentul ei nu merita lovita , se spune ca ultimul argument ale celui care nu mai are argumente este....forta , iar el exceleaza , faptul ca se leaga de ai tai...dovedeste ca are un caracter josnic , daca are ceva de spus sa fie barbat si sa le-o spuna lor in fata , nu tie , faptul ca injura , in fata unei femei , chiar daca este sotia lui imi repugna , deja mi-e sila mie da un asemenea barbat .Tu ai idee ca el imbatranesti in fiecare zi , iar tu in schimb devii mai femeie pe zi ce trece , doar te apropii de 30 de ani cand te ve-i simtii implinita , ai idee cata gelozie si banuieli vor incoltii in mintea lui bolnava ? ai sa regreti bataile astea cand vor venii alea la furie , gelozie bolnava. Parerea mea pleaca cat poti de repede , nu fa nici un compromis doar de dragul carierei , toata viata iti va scoate ochii ca te-a intretinut , ajutat etc.Daca lucrurile care le-ai spus sunt adevarate si tu nu ai nici o vina , ma fac sa-mi fie sila de anumite fiinte create de d-zeu care sunt barbati ca si mine .
ai dreptate barbatul care injura si loveste o femeie este mai rau ca un animal si nu trebuie iertat...
kudika029282
Postat pe 13 Aprilie 2010 19:08
ramo22, uite aici o alta poveste aproape la indigo cu a ta:

http://www.121.ro/forum/traiesc-un-cosmar-si-nu-imi-vine-sa-cred-t17682.html

si fata asta are un "iubit" care o pocneste uneori, o jigneste, are ceva impotriva mamei, o da afara sistematic apoi ea se intoarce, etc. Povesti ca a ta mai exista, incearca sa percepi ce se intampla din exterior, ca un observator neimplicat. Asta te va ajuta sa deschizi ochii.
woman33
Postat pe 14 Aprilie 2010 01:33
Are 2 facultati,lucreaza intr-un sist militarizat.A sunat-o pe mama mea si a tipat isteric la ea sa ma lase in pace,sa nu ma mai cheme pe la ea(unde merg rar)atat de des,etc.Ciudat este ca nu mai am nici un sentiment in fata comportamentului lui.Inca tin la el.Rautatile lui ma lasa rece acum,parca sunt imuna la comportam asta ce nu se schimba.Inainte doream sa lupt pt a-i arata ca nu are dreptate,acum sunt prea obosita de argumentat,de luptat pt tot.Nu imi mai pasa de multe,sunt atat de dezamagita....
ramo22gd
Postat pe 14 Aprilie 2010 11:47
Prietenul meu imi scrie cand si cand. nu mai stiu ce sa fac dar pe bune toate emailurile mele suna a repros.
Imi vine sa pornesc cearta ori imi da mai multa atentie ori la revedere.
Elena_cinci
Postat pe 10 Septembrie 2010 19:53
De la: Elena_cinci, la data 2010-09-10 19:53:04Prietenul meu imi scrie cand si cand. nu mai stiu ce sa fac dar pe bune toate emailurile mele suna a repros.
Imi vine sa pornesc cearta ori imi da mai multa atentie ori la revedere.


Esti obsedata si stresanta fata!
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:57
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 20:57:22
De la: Elena_cinci, la data 2010-09-10 19:53:04Prietenul meu imi scrie cand si cand. nu mai stiu ce sa fac dar pe bune toate emailurile mele suna a repros.
Imi vine sa pornesc cearta ori imi da mai multa atentie ori la revedere.


Esti obsedata si stresanta fata!


Dar mult a cautat in " arhiva" de-a gasit acest topic din iarna.
stem_29
Postat pe 10 Septembrie 2010 21:41
De la: stem_29, la data 2010-09-10 21:41:49
De la: Barbie30, la data 2010-09-10 20:57:22
De la: Elena_cinci, la data 2010-09-10 19:53:04Prietenul meu imi scrie cand si cand. nu mai stiu ce sa fac dar pe bune toate emailurile mele suna a repros.
Imi vine sa pornesc cearta ori imi da mai multa atentie ori la revedere.


Esti obsedata si stresanta fata!


Dar mult a cautat in " arhiva" de-a gasit acest topic din iarna.


A incercat sa isi ocupe cat mai mult timp ca sa nu-i mai trimita lu` ala mail
Buna Stem!
Barbie30
Postat pe 10 Septembrie 2010 21:43
casatoria e ceva in care idealul e sa progresezi ca persoana....

incearca sa-i tii piept cand tipa ... si daca mai loveste cheama politia sa vada ca nu-i permiti
Histria
Postat pe 12 Septembrie 2010 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog sa ma ajutati! 7 De la: felixcat 23 Decembrie 2009 15:21
Pareri relatie serioasa 42 De la: Rashta 4 Martie 2014 00:35
ce prefera barbatii? 257 De la: battleofwits 29 Noiembrie 2010 13:58
iubesc un baiat mai mic decat mine cu 3 ani 71 De la: battleofwits 8 Martie 2011 14:16
Neincrederea in propria persoana 24 De la: kudika_21593 12 Decembrie 2012 21:05