Mai multe
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compatibilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma profesionala mi-as dori foarte mult. | ||
|
andreea30 Postat pe 2 Martie 2010 12:29 |
||
|---|---|---|
|
Astrograme de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,destin. ma intereseaza cea de destin |
||
|
Flori57 Postat pe 2 Martie 2010 12:52 |
||
|
Pana in prezent se cunosc 6 tipuri de astrograme: -natala; -karmica; -dragoste; -previzionala; -compatibilitate; -profesionala Mi-ar placea sa aflu detalii despre astrograma de previziune. |
||
|
|
||
|
simaio Postat pe 2 Martie 2010 13:15 |
||
|
Sunt sase tipuri de astrograme. Interesata sunt de astrograma 'DESTINULUI'
|
||
|
ametist Postat pe 2 Martie 2010 13:24 |
||
| Astrogramele sunt de compatibilitate,previzionala,profesionala,Karmica,a dragostei.Ma intereseaza cea previzionala,a dragostei si karmica.Cea previzionala m-ar interesa ff mult! | ||
|
cesege Postat pe 2 Martie 2010 15:36 |
||
|
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi'as dori sa stiu mai multe despre astrograma dragostei. |
||
|
Doryana Postat pe 2 Martie 2010 15:50 |
||
|
6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. ceea karmica o doresc |
||
|
B3ndiss Postat pe 2 Martie 2010 16:09 |
||
| Astrograma dragostei, bani - profesionala, sanatate, cuplu, viata anterioara - karmica, viitor, destin - natala. As dori astrograma natala. | ||
|
Sorina73 Postat pe 2 Martie 2010 17:51 |
||
|
sunt 6 tipuri de astrograme>de compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, dragostei, natala. eu as vrea astograma dragostei... |
||
|
kudika089135 Postat pe 2 Martie 2010 18:25 |
||
6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Vreau si eu astrograma dragostei
|
||
|
alinafrumi Postat pe 2 Martie 2010 18:49 |
||
|
Se realizeaza urmatoarele tipuri de astrograme:astrograma de compatibilitate, astrograma previzionala, astrograma profesionala, astrograma karmica, astrograma dragostei, astrograma natala. Preferata mea este astrograma dragostei, pe aceea o doresc!:) Multa bafta in continuare!La cat mai placute si antrenante rubrici in dialog! |
||
|
elastefan Postat pe 2 Martie 2010 19:56 |
||
|
Cum au zis si zeci de persoane inaintea mea,sunt 6 tipuri de astrograme. Astrograma: -dragostei, -compabilitate, -profesionala, -previzionala, -natala, -karmica. Eu as fi interesata de astrograma mea de compatibilitate
|
||
|
kudika024161 Postat pe 2 Martie 2010 19:59 |
||
|
Pana in prezent se cunosc 6 tipuri de astrograme: -natala; -karmica; -dragoste; -previzionala; -compatibilitate; -profesionala Mi-ar placea sa aflu detalii despre astrograma de previziune. |
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 20:41 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 20:43 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 20:46 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 20:48 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 20:51 |
||
exista pe site 6 tipuri de astrograme: natala,karmica,previzionara,profesionala, dragoste si de compatibilitate>> eu vreau astro profesionala
|
||
|
h2oaciana Postat pe 2 Martie 2010 21:02 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 21:08 |
||
|
compatibilitate, dragoste, destin, profesie, sanatate, casatorie, ascendent, viata anterioara, kharma, viitor,, interesant pt mine..viitor |
||
|
Amaradiaa Postat pe 2 Martie 2010 21:44 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 21:49 |
||
6 tipuri de astrograme: karmica, dragoste, natala,compatibilitate, previzionala, profesionala. Mi-as dori sa aflu detalii despre astrograma de previziune.
|
||
|
gabrielle_dam_ Postat pe 2 Martie 2010 22:01 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 22:35 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 22:40 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 22:59 |
||
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 23:00 |
||
|
Pana in prezent se cunosc 6 tipuri de astrograme: -natala; -karmica; -dragoste; -previzionala; -compatibilitate; -profesionala Mi-ar placea sa aflu detalii despre astrograma de previziune.
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 23:01 |
||
|
Pana in prezent se cunosc 6 tipuri de astrograme: -natala; -karmica; -dragoste; -previzionala; -compatibilitate; -profesionala Mi-ar placea sa aflu detalii despre astrograma de previziune.
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 23:01 |
||
|
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 23:02 |
||
|
|
||
|
razvanel Postat pe 2 Martie 2010 23:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga bestsellerul Cartea Pierduta a Vrajitoarelor oferit de editura Litera! | 124 | De la: concursKudika 16 Iunie 2013 09:10 |
| Castiga bijuterii Brio Crystal made with Swarovski�elements! | 197 | De la: concursKudika 21 Aprilie 2012 22:30 |
| Concurs: Cum ai petrecut Ziua Indragostitilor? | 212 | De la: luckyyyLuke 14 Martie 2009 02:42 |
|
|
||
| Concurs Pantene saptamana 4 | 335 | De la: concursKudika 18 Octombrie 2010 11:46 |
| Castiga unul din cele 15 premii parfumate oferite de Silan! | 327 | De la: simop 20 Iulie 2011 17:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.