Setari Cookie-uri

Un sfat plz

De la: Sabrina_Nede, la data 2010-04-01 17:38:04
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-04-01 17:35:55
De la: Sabrina_Nede, la data 2010-04-01 17:28:15Jti...nici Ieu la Saispie ani nu av3am nici o Jansa Za ma intZeleg cu lumea din jurul m3u ..
Ajea cha..nu mai Gauta Zfaturi daca Trebuie Za tzeO traji cu cocalAURU ala k nu Tzi le da nimenEA !
Din Part3a M3a ! TraJetzeO !

Da mai ghini in grup shi cu sch3l3lat3 2 sau 3 vhite ale lui, k s inscherce tot shi sa-nnvtze tat di la-nsch3put

Deah ai ji tuh drebtatea ta. Sa puoate ji ajea !

DA- cr3schte schanSsa sa aiV3 orgasm din prima mana;-)
Full_Metal_Jacket
Postat pe 1 Aprilie 2010 17:42
ce va mai obositi sa dati sfaturi?!!!...chiar daca i-ati deschis ochii acum ...trebuie sa va dati seama ca ea chiar a acceptat o impacare cu conditia sa se culce cu el, ea chiar a stat si s-a gandit daca sa faca acest lucru sau nu...
deci ea atat se pretuieste...daca ar fi indraznit sa-mi zica un tip asa ceva...cu toata dragostea ii dadeam una in sec 2 de zbura cu conditia lui de mana....
trebuie sa o invete cineva sa se respecte si sa se pretuiasca si asta e mai greu....
:
anachronism
Postat pe 2 Aprilie 2010 16:50
sfatu meu e sa stai in banca ta pt k dak tia pus conditia a sta e clar ke vrea de la tine de cand pana cand asta e o conditie dak te iubeste te ast orikt dak insista e clar k vrea sa te lase cu ochi in soare..............pnm gandestete bn mai lasa timp sa va cunoasteti si dai peste nas pt k nu e o conditie faci ce vrei ma anunti si pe mine ce ai facut pls:*
alexukk
Postat pe 5 Aprilie 2010 22:41
cred ca ar fi trebuit sa ceri un sfat despre cea mai apropiata librarie de unde sa-ti cumperi o carte de gramatica si ortografie.nu baieti,nu sex...dar din pacate nu esti singura...nu stiti nici sa scrieti doua fraze din care sa inteleaga omul ceva...de gramatica nu mai vorbesc!!!mi se intoarce stomacul! cum de nu ti-e rusine???
milibumbi
Postat pe 6 Aprilie 2010 04:33
Buna, iti spun sincer k degeaba exista dragoste, dak nu exista intelegere intr-o relatie! ai facut o mare prostie k te-ai impacat cu el, pt k baietii nu se shimba asa usor.....chiar dak ti-a dat de inteles acest lucru, si prin faptul k ti-a cerut sa te culci cu el, inseamna k nu tine cu adevarat la tine, pt el esti doar un obiect sexual!!! Nu te lasa, fii tare si mergi mai departe fara el, pt k dragostea adevarat, e altfel, e pura....si faci sex/ dragoste knd sunteti cu adevarat un cuplu,knd simtiti amandoi acest lucru, nu knd iti cere el!!! Deci, fi optimista, eu te sustin:P
Si pt cei kre i-au raspuns: de ce criticati o persoana fara sa o cunoasteti???ne-a cerut doar un sfat, iar pt cei kre nu stiu sa dea sfaturi sa se abtina de la alte comentarii. de aceea este acest forum...pt discutii, sfaturi!
O zi buna!
sweetgropytze
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:14
Astept si eu un raspuns sa-mi spui ce te-ai hotarat sa faci:p si nu uita: incearca sa ai mai mare incredere in tine si in ceea ce valorezi tu!!!
sweetgropytze
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:18
De la: Sabrina_Nede, la data 2010-04-01 17:28:15cha..

cha?? eu stiam ca se scrie "k". Mai treci pe la scoala.

ps. Da, da, uitata-te la postul de mai sus.. Stiam eu ca am dreptate!
rashela
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:51
Nah, ca mi-a iesit dublu post de la stupidele astea de reclame.. LE URASC!!! Nu le mai suport!
rashela
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:51
De la: sweetgropytze, la data 2010-04-06 11:14:49Buna, iti spun sincer k degeaba exista dragoste, dak nu exista intelegere intr-o relatie! ai facut o mare prostie k te-ai impacat cu el, pt k baietii nu se shimba asa usor.....chiar dak ti-a dat de inteles acest lucru, si prin faptul k ti-a cerut sa te culci cu el, inseamna k nu tine cu adevarat la tine, pt el esti doar un obiect sexual!!! Nu te lasa, fii tare si mergi mai departe fara el, pt k dragostea adevarat, e altfel, e pura....si faci sex/ dragoste knd sunteti cu adevarat un cuplu,knd simtiti amandoi acest lucru, nu knd iti cere el!!! Deci, fi optimista, eu te sustin:P
Si pt cei kre i-au raspuns: de ce criticati o persoana fara sa o cunoasteti???ne-a cerut doar un sfat, iar pt cei kre nu stiu sa dea sfaturi sa se abtina de la alte comentarii. de aceea este acest forum...pt discutii, sfaturi!
O zi buna!

Stai lin,am terminat-o cu el de acum 2 saptamani, si stiu cu siguranta ca nu il mai vreau in viata mea.
Ma cauta pe mess,la telefon si nu ii dau importanta. imi traiesc viata ies cu prietenii la distractii,si niki nu ma mai gandesc la el.

Iti multumesc mult pt sfat .
Blondys002
Postat pe 6 Aprilie 2010 18:21
Stai lin?Unde era trestia in detaliu.Esti o copila care vorbeste despre iubire si dragoste si sex ca de savarine sau pix sau bicicleta.
Inprimul rand ca atunci cand spui ca iubesti ,vei simti acets lucru toata viata.Insa tu il placi,probabil ca fost cea mai lunga relatie din viata ta.
Greseli facem cu totii si nu am de ce sa te condamn,nu ai destula experienta si pana la urma e bine sa capeti ceva idee despre cum e viata si din punctul asta de vedere.Unele greseli insa te marcheaza,e precum temelia si daca nu ai grija de baza,restul se destrama la prima adiere lina de vant.
Si legat de username-ul tau,chiar esti blonda ,dar cred ca esti vopsita ceea ce te face sa cazi in extrema urata cu dovezi.
Sper sa inveti sa scrii si sa vorbesti romaneste intr`un mod mai elevat.
Daca nu ma insel am citit mai jos de o persoana care s`a luat de tine ca scrii aiurea,dar nu mai stiu daca a pronit opinia lui cu ``fa``,cuvant total aiurea.
Copii din ziua de azi sunt ceea ce am influentat noi.Ne felicitam,ca pana la urma de la cei mai mari au invatat si ei.
verde_1987
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as vrea mai multe pareri...ce sa fac??? 22 De la: ely_lyzy 29 Iulie 2009 10:25
vreau si eu un sfat urgent:((:((:(( 33 De la: lily_87 14 Septembrie 2009 23:04
Doar doua ?! 3 De la: Sibel_16 28 Februarie 2011 17:39
Faculta 6 De la: kudika_2659 28 Iulie 2013 14:20
tatuaj 7 De la: kudika051526 13 Iulie 2009 11:07