Setari Cookie-uri

Concurs Vazutlatv.ro

Eu deja am inceput de vreo 2 luni mananc sanatos fara grasimi pana in ora 15. si mult mult sport. la toate astea daca s-ar adauga si centura Vibroshape. :X:X:X:X
bby006
Postat pe 18 Martie 2010 21:18
Eu deja am inceput de vreo 2 luni mananc sanatos fara grasimi pana in ora 15. si mult mult sport. la toate astea daca s-ar adauga si centura Vibroshape. :X:X:X:X
bby006
bby006
bby006
bby006
Postat pe 18 Martie 2010 21:19
bby006
bby006
bby006
Postat pe 18 Martie 2010 21:22
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
Pentru a obtine abdomenul ideal as folosi centura Vibroshape dar in plus mult sport si o dieta corespunzatoare bogata in multe vitamine si proteine
carmendel2000
Postat pe 19 Martie 2010 09:27
Pentru a avea un abdomen bine definit consumam multa apa plata, bauturi carbogazoase ocazional, fara prea multe grasimi , si faceam inot de 2 ori pe saotamana...dar acum am un pic de burtica...ar trebui sa ma apuc din nou ca vine caldura.
elvira08
Postat pe 19 Martie 2010 09:31
Nu mananc dupa ora 18, cu mici exceptii care se intampla mai rar, fac exercitii, incerc sa mananc cat mai light, cat mai multe fructe si legume si acum astept cu multa nerabdare sa se faca vremea buna sa merg la alergat pe stadion, dar recunosc ca mi-ar fi foarte de folos o centura vibroshape professional ca sa le vin de hac kilogramelor afurisite care nu dispar prea usor .
inutza05
Postat pe 19 Martie 2010 09:48

Sa incep prin a va spune ce am inceput de vreo 3 saptamani sa fac pentru a reintra in forma.De fiecare data in timpul iernii ma ingras ceva mai mult si acum,odata cu venirea primaverii trebuie neaparat sa ajung la o greutate optima.Bineinteles ca atunci cand ma ingras ,primul loc unde se depune grasimea este pe abdomen si fese.. Asa ca m-am inarmat cu multa vointa si optimism,si dupa ce m-am documentat putin am inceput o dieta care din punctul meu de vedere nu este f drastica.Trebuie in fiecare dimineata sa mananc obligatoriu fructe,la pranz un gratar cu o salata si crutoane,iar la cina(max ora 19) o supa,o salata sau iaurt.Totodata incerc sa consum minim 2 L apa pe zi ,pe langa care mai beau si 3 cani/zi de ceai(papadie,ceai verde) neandulcit si cu multa lamaie.Intre mese daca imi este foame mai mananc cate 1/2 de grefa(care taie pofta de mancare si ajuta la eliminarea toxinelor di organism).
Pe langa dieta m-am obisnuit sa fac cel putin 30 min pe zi -miscare-alergari(seara),mers pe jos (de cate ori am ocazia),exercitii fitness la care folosesc si gantere mici pentru musculatura bratelor...si abdomene,pe care nu le suport deloc(in primul rand pt ca am ceva probleme cu spatele).
Din aceasta cauza mi s-a parut f interesant concursul vostru,pentru ca aceasta centura Vibroshape ar fi ideala pentru a scapa de grasimea de pe abdomen. Cu rabdare si perseverenta sper sa ajung la greutatea ideala si totodata sper sa imi pot impune un stil de viata mai sanatos.

delyutza81
Postat pe 19 Martie 2010 10:17
ce fac eu pentru a slabii? am renuntat la bere. fac miscare zilnic dupa o iarna grea in care am stat mai mult in casa,mananc ponderat, multe fructe,ceaiuri,fara grasimisi fara prea mult zahar. dar asta e varsta ce sa-i faci.
kudika123097
Postat pe 19 Martie 2010 10:22
Seara de seara, fac exercitii cel putin jumatate de ora; incep cu gimnastica pentru incalzire apoi 4-5 serii de cate 25 de abdomene, cu pauza de cate 1 minut intre ele (fara aparate, jos, pe o salteluta). Astfel imi mentin eu sanatatea, un tonus bun si un somn pe masura.
carmen74
Postat pe 19 Martie 2010 10:26
Ma trezec dimineata iau micul dejun dupa care plec in parc sa alerg , vin acasa iau masa si fac cateva exercitii , nu mananc dulciuri multe , fara sare fara grasimi.
crystalina
Postat pe 19 Martie 2010 10:53
ar trebui sa fac exercitii, multe si dese
vios777ro
Postat pe 19 Martie 2010 11:17
nu mananc dupa ora 18.00 si evit mancarurile grase
misha
Postat pe 19 Martie 2010 11:18
pana acum din pacate nu am reusit sa fac nimic pentru a scapa de inestetica burtica
mariapor
Postat pe 19 Martie 2010 11:19
Pasii mei pentru a rezolva aceasta problema sunt urmatorii:

A. Schimbarea ALIMENTATIEI

1. Modificarea alimentatiei, in sensul : 3 mese principale pe zi si 2 gustari (astfel incat aportul caloric corespunzator unei zile sa fie proportional cu numarul meselor)
2. Inarmarea cu un cantar de bucatarie (si unui pentru corp). Desi nu-mi place idea cantaritului alimentelor si a calculului caloriilor, va trebui sa ma obisnuiesc cel putin pana reusesc sa evaluez liber produsele.
3. Folosirea unui tabel care contine valoarea energetica a alimentelor pe care le consum zilnic.
4. Introducerea fibrelor in alimentatie [din fructe, legume, cereale]. Constipatia trebuie atenuata sau inlaturata definitiv. (ma lupt cu aceasta problema de multa vreme)
5. Produsele de tip fast-food, prajeli, sosuri, tocaturile nu au fost niciodata baza obiceiurilor mele alimentare, dar constientizez faptul ca trebuie renuntat la astfel de alimente in totalitate.

In concluzie, din punct de vedere alimentar, la baza dietei mele stau : pestele oceanic, puiul, multe legume, fructele si cerealele. Dar si muuuulta apa!!!!

B. SPORT

Ma gandesc la un program zilnic compus, in esenta, din:

1. Incalzire, sarituri, alergare pe loc ;
2. Exercitii pentru tonifierea abdomenului (de ex. cele cu mingea);
3. Extensii ale trunchiului sau aplecari cu ganterele ;
4. Alergari usoare in aer liber, zilnic.

Toate acestea insotite, bineinteles de...

Ambitie, perseverenta si muuulta rabdare!!! :)

Dar oare toate acestea sunt suficiente?!
kudika32
Postat pe 19 Martie 2010 11:20
exercitii. multa apa plata, un regim de alimentatie fara grasimi, cat mai putine..
Dupa 18 nu mananc.. de obicei.
tantza_mama
Postat pe 19 Martie 2010 11:45
vara fac inot, miscare in apa, fara bauturi cu acid. sucurile naturale le recomand si daca poti sa le faci tu in casa, cu atat mai bine.
desyre
Postat pe 19 Martie 2010 11:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 5 seturi de premii Dr. Oetker! 667 De la: concursKudika 9 Iulie 2014 15:13
Concurs Pantene saptamana 3 254 De la: angelo_micnegrusiurat 11 Octombrie 2010 12:23
Concurs: Consultatii astrologice personalizate 604 De la: concursKudika 28 Mai 2010 16:33
Participa la concurs! Leonidas te premiaza primavara aceasta cu cele mai dulci bomboane! 320 De la: concursKudika 3 Aprilie 2012 19:14
Castiga o geanta GUESS - partea a doua 626 De la: concursKudika 22 Ianuarie 2014 16:14