Setari Cookie-uri

Concurs Vazutlatv.ro

Eu deja am inceput de vreo 2 luni mananc sanatos fara grasimi pana in ora 15. si mult mult sport. la toate astea daca s-ar adauga si centura Vibroshape. :X:X:X:X
bby006
Postat pe 17 Martie 2010 22:00
Eu deja am inceput de vreo 2 luni mananc sanatos fara grasimi pana in ora 15. si mult mult sport. la toate astea daca s-ar adauga si centura Vibroshape. :X:X:X:X
bby006
bby006
bby006
Nu mananc dupa ora 18, cu mici exceptii care se intampla mai rar, fac exercitii, incerc sa mananc cat mai light, cat mai multe fructe si legume si acum astept cu multa nerabdare sa se faca vremea buna sa merg la alergat pe stadion, dar recunosc ca mi-ar fi foarte de folos o centura vibroshape professional ca sa le vin de hac kilogramelor afurisite care nu dispar prea usor.
inutza05
Postat pe 18 Martie 2010 08:29
fac de 2 ori pe sapt pilates. e cam greu sa te tii .in rest beau multa apa si nu abuzez de dulciuri.am 29 de ani 1,72 am o fetita de 4 ani si inca ma mentin pe pozitie cu 65 kg.
kudika147216
Postat pe 18 Martie 2010 09:11
incerc sa mananc cat mai sanatos,fructe si legume,miscare,abdomene dar m-ar ajuta si centura vibroshape professional cred ca ar face o treaba buna.
kudika113923
Postat pe 18 Martie 2010 10:17
Incerc sa mananc cat mai sanatos,fructe si legume,miscare,abdomene dar m-ar ajuta si centura vibroshape professional cred ca ar face o treaba buna.
kudika113923
Postat pe 18 Martie 2010 10:18
Incerc sa mananc cat mai sanatos,fructe si legume,miscare,abdomene dar m-ar ajuta si centura vibroshape professional cred ca ar face o treaba buna.
kudika113923
kudika113923
kudika113923
Postat pe 18 Martie 2010 10:19
kudika113923
kudika113923
Buna ziua,
Pentru a avea un abdomen plat, mananc cat pot de mult legume si fructe, evit prajelile si grasimile,seara cand ajung acasa sar coarda si merg vreo 30 de minute cu bicicleta magnetica.Inafara de astea am si un aparat de masaj destul de bun dar tot mai trebuie sa dau jos vreo 5 kg asa ca orice ajutor in plus e binevenit.
lostangel86
Postat pe 18 Martie 2010 11:14
Nu mananc dupa ora 19, fara gustari cu multe calorii intre mese, reduc dulciurile, grasimile si pastele fainoase, beau apa cu cateva picaturi de zeama de lamaie si fac multa miscare.
miha_t
Postat pe 18 Martie 2010 12:00
dati-mi voie sa va spun doar atat: Toate metodele de slabire de care sunteti constiente trateaza doar efectul si nu si cauza. Eu m-am ocupat de cauza si o veti putea face si voi! Ok, aveti rabdare si cititi pana la capat!

Acum trei luni de zile mi-am propus sa fac burta. Am un prieten de mare succes care are burta si mi-am zis sa fac si eu burta sa am succes!!!( Ok, radeti!) Apoi, am vazut ca toti marii patroni cu bani si putred de bogati care au masini bengoase si blonde sfioase au burta. Asa ca am luat in considerare si factorul asta. Apoi, am mai vazut ca toate statuile cu Buddha i-l prezinte pe acesta cu burta si mi-am zis ca nu ar fi rau sa fac putina burta, asa a la Buddha!!!
Ok, am glumit oarecum cu motivele pentru care m-am decis sa fac burta. Oricum, nu au importanta motivele.
In fiecare zi ma uitam in oglinda si ma frecam pe burtica si-mi spuneam ca deja incep sa fac burta. Si a inceput sa creasca burta. A inceput sa se puna grasimea pe ea. De mancat am mancat tot ca pana atunci dar in trei luni, tot uitandu-ma in oglinda si spunandu-mi ca am burta am ajuns chiar sa fac burta.
OK, am avut burta si incepusem sa fiu ingrijorat. OK, trebuie sa intelegeti ca am avut o burta atat de mare ca ai mei s-au speriat si au zis ca am burta unei femei gravide in luna a 5-6-a!!!! Asta da burta!!!
Apoi, toata lumea a inceput sa-mi spuna cat de greu voi scapa de ea si asta pentru ca mi-am intrebat cunostintele ce parere au de burta mea. Am fost mandru de ea. O burta mare facuta cu constiinciozitate timp de trei luni. Toata lumea imi spunea ca am sa scap cu greu de ea si cu mari eforturi si stiti ce am facut!!!??? Nu i-am crezut!!!

Ok, cand am vazut ca deja burta ma incomodeaza si ca nu ma mai pot apleca usor sa-mi leg sireturile de la pantofi si ca jeansii mei nu ma mai incap, am hotarat sa scap de burta. Si am scapat, zi de zi timp de doua saptamani. Zi de zi m-am uitam in oglinda si mi-am zis ca burta incepe sa scada si zi de zi se facea tot mai mica. Acum a revenit aproape la normal. Nu ma mai incomodeaza si jeansii au inceput sa-mi fie putin largi asa cum imi place mie.

OK. Ganditi-va putin. Cum ati inceput sa va ingrasati!? Apoi, va mai spun ceva. Am citit la un moment dat o carte de psihologie care trata si chestia cu ingrasatul si zicea nenea ala acolo ca de fapt pe noi ne ingrasa gandurile si nu mancarea si am tinut minte chestia asta. Asa-i ca este interesant? Auziti si voi ce zice nenea asta pisihologul: Gandurile ne ingrasa si nu mancarea, si sunt perfect de acord cu el!!!

Ok, daca va faceti griji ca daca mancati nu stiu ce sau nu stiu cat si daca va spuneti, sau v-ati spus de-a lungul timpului ceva de genul asta, de fiecare data cand ati mancat ceva delicios sau gras:" mi-e teama sa nu ma ingras" sau " sa vezi ca ma ingras daca mai mananc asa ceva, sau daca mai mannc dulciuri sau gras sau etc, etc". Ok, stiti voi la ce ma refer.
OK, in primul rand ca nu am sa intru aici in amanunte sa va explic procesul psihologic prin care se intampla toata chestia asta cu ingrasatul. Dar, stiti bine ca de ce va este frica de aia nu scapati. Va este frica ca va ingrasati, atunci o sa va ingrasati. Daca vorbiti tot timpul despre ingrasat si va spuneti (de fapt, va autosugestionati!!!) ca va ingrasati atunci cu siguranta ca asa se va intampla din cauza ca asa functioneaza lucrurile si realitatea.

Deci, aruncati toate bomboanele de slabit si renuntati la toate dietele ca astea mai rau va fac. Ideea este sa nu va mai simtiti grase sau supraponderale, sa nu mai vorbiti cu nimeni de aspectul asta si in plus sa va uitati zilnic in oglinda si sa va spuneti( cu convingere, bineinteles!!!) ca ati inceput deja sa slabiti si ca va simtiti mai bine. OK!!!???
Cine incepe prima!!!??? Va garantez ca o sa slabiti asa cum am facut si eu. Daca eu am putut puteti si voi!
gaby_mimi18
Postat pe 18 Martie 2010 16:54
Mananc fructe si legume si fac sport in fiecare zi si astfel am o siluieta de invidiat
tiberiuandrei
Postat pe 18 Martie 2010 17:00
Salutare,

Vine vara asa ca cele 6 pachetele care trebuie vazute pe burtica trebuie antrenate. La mine se vede doar grasimea deocamdata. Cheia succesului ajungerii la acel abdomen plat este sportul. Alerg zilnic si muncesc pe rupte fizic de cate ori pot. In plus fac niste exercitii "strong" pentru abdomen. Am o profa pe Cd din continente indepartate care ma ajuta fantastic. Deci sa vedem cum va fi dupa 2-3 luni... ne putem prezenta in costum de baie sau nu????
oana_od
Postat pe 18 Martie 2010 17:06
bby006
Postat pe 18 Martie 2010 18:03
bby006
Postat pe 18 Martie 2010 18:04
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006
bby006

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga cel mai cerut program de ingrijire a tenului pe perioada verii - COOL SUMMER BREEZE! 178 De la: concursKudika 10 August 2012 15:30
Castiga un joc de Laser Tag de 12 minute pentru tine si inca 4 prieteni! 67 De la: florydogaru 28 Aprilie 2011 14:39
Franke si Ceresit iti aduc confort in bucatarie si multe premii! 406 De la: concursKudika 25 Ianuarie 2015 12:56
Castiga una dintre cele 5 lenjerii de pat super sofisticate oferite de 4interior! 644 De la: concursKudika 2 Octombrie 2013 22:35
Castiga 3 truse de machiaj bio de la Benecos! 251 De la: concursKudika 2 Noiembrie 2013 21:58