Setari Cookie-uri

Ce fel de fete intalnim la astfel de saloane ?

Fetelor, vedeti ca 'doamna' este atat de tampa incat are senzatia ca poate comenta pozele iar noi nu-i putem sterge cometariile. Tocmai m-a intrebat de ce ma cred asa de frumoasa Eu nu ma cred nicicum pentru ca stiu exact cum sunt Din contra, as avea multe de obiectat la aspectul meu
Vedeti ca pe toate va ataca azi ca n-are ce face
liliana2005
Postat pe 25 Martie 2010 10:29
De la: liliana2005, la data 2010-03-25 10:29:18Fetelor, vedeti ca 'doamna' este atat de tampa incat are senzatia ca poate comenta pozele iar noi nu-i putem sterge cometariile. Tocmai m-a intrebat de ce ma cred asa de frumoasa Eu nu ma cred nicicum pentru ca stiu exact cum sunt Din contra, as avea multe de obiectat la aspectul meu
Vedeti ca pe toate va ataca azi ca n-are ce face

i-ai dat de lucru!
miss_darine
Postat pe 25 Martie 2010 10:36
De la: miss_darine, la data 2010-03-25 10:36:34
De la: liliana2005, la data 2010-03-25 10:29:18Fetelor, vedeti ca 'doamna' este atat de tampa incat are senzatia ca poate comenta pozele iar noi nu-i putem sterge cometariile. Tocmai m-a intrebat de ce ma cred asa de frumoasa Eu nu ma cred nicicum pentru ca stiu exact cum sunt Din contra, as avea multe de obiectat la aspectul meu
Vedeti ca pe toate va ataca azi ca n-are ce face

i-ai dat de lucru!


darine unde mi-s sarmalele?
Dontyyy
Postat pe 25 Martie 2010 10:41
On topic , alt articol despre fetele de la saloanele de masaj erotic si activitatile lor.Reiese ca cel putin in Romania masajul erotic e sinonim cu prostitutia.

Cei mai înfocaþi susþinãtori ai legalizãrii prostituþiei sunt administratorii acestor saloane, care ar fi dispuºi sã-ºi transforme afacerea în bordel ºi declarã cã ar fi profitabil atât pentru ei, cât ºi pentru stat. În unele localuri, prostituþia se poate practica ºi acum. Patronii spun cã e posibil ca, pentru un bonus material oferit de client, angajatele lor sã accepte ºi contactul sexual.
„Din 100 de bãrbaþi, 98 vor sex, ºi 3-4 masaj”
Patronii mai spun cã au foarte mulþi clienþi care întreabã dacã pot face ºi sex cu maseuza. „Din 100 de persoane care sunã, 98 vor sex, iar în final, la noi, ajung vreo 3-4 persoane”, afirmã deþinãtorul unui salon în centrul Capitalei. O ºedinþã de masaj erotic costã în jur de 150 de lei, iar un salon cu cinci maseuze poate încasa, în medie, cam 400 de euro pe zi.
„Sunt ºi saloane mai bine cotate, care fac între 15 ºi 20 de masaje pe zi, altele prind ºi 30 de clienþi, iar cu 8 fete pe turã încasãrile pot fi de peste 1.000 de euro pe zi”, mai explicã administratorul.
În ceea ce priveºte taxele cãtre stat, unul dintre patroni crede cã soluþia cea mai bunã ar fi un impozit forfetar, „cam de 400 de euro pentru fiecare fatã”. „Prostituþia existã ºi va exista în continuare. Dacã s-ar legaliza, am scãpa de traficul de persoane sau de bolile cu transmitere sexualã. Ar exista un loc unde fetele ar beneficia de ginecolog. Garda Financiarã ºi poliþia ar putea intra oricând”, declarã patronul unui alt salon de masaj.


Postat pe 25 Martie 2010 11:24
De la: kudika029282, la data 2010-03-24 22:27:32
De la: kudika132368, la data 2010-03-24 19:51:39alooo, kudika 029282 ma sperii!! esti dusa mamaie rau!! nu crezi ca te-a luat gura pe dinainte si faci afirmatii gratuite?? ai stat tu in p-sarica mea sa vezi ce a facut la viata ei?? hai nu ma provoca ...ca te fac sa vorbesti singura ca si-asa esti dusa cu pluta vad! pot sa am si o suta de ani daca eu sint multumita de principiile mele si fii sigura ca nu o sa mi le schimb pt. una care delireaza pe Kudika!!
ce d_acu nu vezi?? sint o realitate , trista, dar sint !aceste fete! unde traiesti ?? pe luna cred ,ca pe aici nu s-ar parea!! iti dau replici tie nu apar pe nimeni ZIZI nebuna!
mamaie esti dumneata dudie de 40 de ani..dumneata ori ai practicat candva prostitutia si acum ai regrete ca nu mai poti..esti prea batrana iar barbatii te-ar injura nu sa se culce cu o baba ca dumneata...ori ai vreun bordel clandestin cu curve de lux care jegmanesc curvarii banosi.......


ai auzit de poveatea aia cu "buna ziua ti-am dat belea mi-am capatat" ...uite continuarea " hai BONJOUR si un sut in C*_UR!! sii...B I S H T I in lac de fa bulbuci pe acolo ca pe aici esti rasuflata!! MA PLICTISESTI! MAMAIE COMPLEXATA!! de fetele de la saloane!! duci lipsa de pulicilina si ti-au cazut hormonii in chiloti fara sa le faci nimic, d'aia ai luat-o razna!! mai trageti-o din cand in gind ca vorbesti singura si numai gogomanii!1
ha ha ha ha ha ha ha ha ha mai masturbeazate ca poate o sa-ti mai treaca un pic! cu degetul mare de la piciorul sting!!
si daca tot ai bagat nasul in p_sarica mea si stii cit de batrina e mai baga-l inca odata ca sa vezi si a ce miroase si dupa aia sa-mi spui ca sint curioasa
DAAAA...le sustin pe fetele de la saloane !! lucrati fetelor cu spor !!asta ca sa te mai in'nverzesti tu putin de icter si sa dai in hepatita tip A!! .
kudika132368
Postat pe 25 Martie 2010 12:12
liliana 2005 ma faci sa cred ca esti trainer de altceva daca esti atit de snoaba sa-ti postezi viata pe aici numai ca sa-mi raspunzi mie!! esti ingramadita rau si rid in pumni de tine!!ti-am mai spus ca gindirea ta de rahat mic care vrea vrea sa se de-a mare a ramas la nivel de ROUMANIA !

si nu ma mai domni ca mi se falfaie ! si sa stii ca daca nu ma compatimesti tu familia mea nu o sa mai fie fericita! cinta la alta masa ca pe aici cinti fals!!

nu am fost curioasa libidinoas-o ! nu te-am intrebat unde lucrezi si nici cate relatii ai avut...dar daca tot ai spus, de ce nu te-ai casatorit cu nici unul din cele doua relatii pe care le-ai avut.. probabil de perfecta ce ai fost nu-i asa??

ai luat-o pe miriste nu vezi?? sa te atinga nespalatii din lumea asta.....esti dusa mama , cu sorcova!
a fost vorba de asa ceva in convorbirile anterioare??? in ceea ce te privea?? nu-mi aduc aminte !! suferi de tine prea mult si iti inchipui ca ar vrea cineva sa te atinga??

probleme de personalitate ai tu si cu mamica ta aia care o crezi tu superwomen ,crezindu-te si tu tot cam asa ceva!! ca....se scoala la 4 dimineata ,vine la zece seara si nu gateste niciodata! si tu... ca esti trainer de ....alte limbi ...date pe stiu eu unde !!

si nu ma mai citi pe mine ca nu ai sa poti, citeste doar postarile mele si ce te las eu sa intelegi din ele! vezi ca ai uitat lb.rom don'soara trainer de alte limbi!!ca ...eu nu sint atit de milostiva cum esti tu!

daca nu nu mai raspunzi uite sa stii ca nu am sa mai pot dormi de grija asta!(cu toate ca as mai fi avut o jucarie si asta cautam) !

in concluzie b*asinutzo ...mai preda niste limbi ...la adulti ca pe copii lasa-i in pace ca sint inca mici si nu prea inteleg ce's alea...limbi!!
kudika132368
Postat pe 25 Martie 2010 13:18
De la: Dontyyy, la data 2010-03-25 10:41:25
De la: miss_darine, la data 2010-03-25 10:36:34
De la: liliana2005, la data 2010-03-25 10:29:18Fetelor, vedeti ca 'doamna' este atat de tampa incat are senzatia ca poate comenta pozele iar noi nu-i putem sterge cometariile. Tocmai m-a intrebat de ce ma cred asa de frumoasa Eu nu ma cred nicicum pentru ca stiu exact cum sunt Din contra, as avea multe de obiectat la aspectul meu
Vedeti ca pe toate va ataca azi ca n-are ce face

i-ai dat de lucru!


darine unde mi-s sarmalele?


liliana2005 tampita stiam ca esti dar si deplasata de la axa asta doar banuiam ! pozele tu le comentezi tot dandu-ti cu parerea cum sint eu, si ce fac eu,si ma cunosti atit de bine ca stii tot numai uitindu-te pe topic la postari si la poza aia de kudika 132....basinutzo

frumoasa oooh... ce te mai crezi inca !! ai uitat cind ai postat ca ai participat la concursuri de MISS
eeeh ...vai draga ,ce te joci cu miss RAHAT ?? si imi spuneai sa ma uit mai bine la pozele tale de profil ..ca nu vazusem cit de frumoasa esti ! inca!!
sa stii ca nici acum nu stiu cum arati pt. ca nu am avut curiozitatea sa ma uit la ele! PARTZ!!ca de fapt nu ma interesezi!!


de unde ai ghicit ??ca atunci cind nu am ce face ma uit pe aici sa gasesc b_sini ca tine care dau o gramada de PARTZURI si mie imi place sa fiu pe aproape ca sa le miros!!hi..hi..hi.. ce zici??

si sa mai stii ca eu nu sint angajata nimanui ca tine ,nu trebuie sa fiu la program asa ca timp am berechet cind vreau sa-mi fac !am slugi o gramada ...tot ca tine ..care fac ceea ce le spun eu!



kudika132368
Postat pe 25 Martie 2010 13:42
Doamne cat de rautacioase putem fi uneori noi femeile!!! chiar nu putem sa ne spunem opinia pe un forum fara sa jicnim si fara sa fim mahalagioaice?? am intrat si pe yuppy.ro forumul barbatilor dar niciodata nu i-am vazut sa se certe si sa se jicneasca in halul asta... si apropo de subiect este mentionata in Biblie o intamplare : pe cand traia Isus pe pamant a fost adusa la el o femeie care comisese adulter, si oamenii il intrebau pe Isus ce sa faca cu ea? conform legii de atunci femeia care se prostitua sau care comitea adulter era omorata cu pietre! Si Isus le-a spus " cei care nu au comis nici un pacat sa arunce primii cu piatra" si bineinteles ca multimea s-a raspandit rapid?"( exista om fara pacat sau fara defecte?? ).. asa ca.. cine suntem noi sa-i judecam pe altii? cand noi nu suntem in stare sa vedem propriile defecte si felul in care vorbim... Mare rautate
kudika053941
Postat pe 25 Martie 2010 14:14
De la: kudika053941, la data 2010-03-25 14:14:13Doamne cat de rautacioase putem fi uneori noi femeile!!! chiar nu putem sa ne spunem opinia pe un forum fara sa jicnim si fara sa fim mahalagioaice?? am intrat si pe yuppy.ro forumul barbatilor dar niciodata nu i-am vazut sa se certe si sa se jicneasca in halul asta... si apropo de subiect este mentionata in Biblie o intamplare : pe cand traia Isus pe pamant a fost adusa la el o femeie care comisese adulter, si oamenii il intrebau pe Isus ce sa faca cu ea? conform legii de atunci femeia care se prostitua sau care comitea adulter era omorata cu pietre! Si Isus le-a spus " cei care nu au comis nici un pacat sa arunce primii cu piatra" si bineinteles ca multimea s-a raspandit rapid?"( exista om fara pacat sau fara defecte?? ).. asa ca.. cine suntem noi sa-i judecam pe altii? cand noi nu suntem in stare sa vedem propriile defecte si felul in care vorbim... Mare rautate


Am intrat si eu pe Yuppy si se injurau de mame si strabunici domnii de mama focului.

Postat pe 25 Martie 2010 19:06
De la: kudika053941, la data 2010-03-25 14:14:13Doamne cat de rautacioase putem fi uneori noi femeile!!! chiar nu putem sa ne spunem opinia pe un forum fara sa jicnim si fara sa fim mahalagioaice?? am intrat si pe yuppy.ro forumul barbatilor dar niciodata nu i-am vazut sa se certe si sa se jicneasca in halul asta... si apropo de subiect este mentionata in Biblie o intamplare : pe cand traia Isus pe pamant a fost adusa la el o femeie care comisese adulter, si oamenii il intrebau pe Isus ce sa faca cu ea? conform legii de atunci femeia care se prostitua sau care comitea adulter era omorata cu pietre! Si Isus le-a spus " cei care nu au comis nici un pacat sa arunce primii cu piatra" si bineinteles ca multimea s-a raspandit rapid?"( exista om fara pacat sau fara defecte?? ).. asa ca.. cine suntem noi sa-i judecam pe altii? cand noi nu suntem in stare sa vedem propriile defecte si felul in care vorbim... Mare rautate


De acord cu tine. Cu o mentiune insa. Aici vorbim despre oameni prosti nu despre oameni rautaciosi.
liliana2005
Postat pe 25 Martie 2010 19:45
Eu nu am avut nervi sa citesc balivernele 'doamnei!!! ' dar abia acum observ ca spune ca nu a avut timp sa se uite la pozele mele. Feriti-va de ea ca de stiti voi cine ne ferim cu totii instinctiv ca nu-i a buna. Ori are dubla personalitate ori stau eu prost cu vederea in ultima vreme dar va spun sigur ca o ofuscata mi-a lasat comment ca nu sunt deloc frumoasa. De parca eu am zis vreodata ca sunt. Am zis ca am castigat niste concursuri tampite la care nici n-am vrut sa particip dar pe urma m-am bucurat ca am participat. Pentru experienta nu pentru altceva. N-am zis ca am fost la miss world si nici ca sunt de acord cu parerea celor care m-au votat. Jees ce probleme ridica tanti
Si mai comenteaza ca eu lucrez dupa orar fix. De asta am atata timp sa stau pe kudika. Asa detest sa trebuiasca sa explic ceva ce are legatura cu viata mea, dar vad ca numai de tampe dau pe kudika asta si mereu ma simt nevoita sa explic. Nu, nu sunt angajata nimanui. ASTA INSEAMNA TRAINER DE LIMBI STRAINE. Puii mei de oameni idioti care traiesc pe fata pamantului!! Ma iertati va rog toti cei care cititi!!!!
liliana2005
Postat pe 25 Martie 2010 20:29
De la: liliana2005, la data 2010-03-22 18:35:59
De la: Crina_1988, la data 2010-03-20 16:00:48Ce furtuna s-a iscat ...!
Dar ce te face sa crezi ca acele DOAMNE sunt pline de boli ??? Ele isi faca aualizele periodic si nu intretin relatii sexuale !!
Iar coeficientul de inteligenta, are sa te mire, dar este destul de ridicat, chiar sunt capabile sa poarte conversatii atat in romana cat si in engleza, italiana, greaca, germana...pe diferite teme !!!
Sunt 2 tipuri de saloane :
1. Unde se practica sexul si saloanele se afla in apartamente de bloc, unde proprietarii nu prea au investit (sa poata pleca repede in cazul in care apare un control si sa nu piarda prea multi bani) iar fetele sunt destul de uratele , aici se pot angaja fete care presteaza servicii pe centura pt ca asta fac si aici
2. Unde nu se practica sexul, saloanele se afla in vile luxoase, unde proprietarii au investit, fetele sunt frumoase, cu analizele la zi, cu diplome de masaj ...unele dintre ele studente, lucrand pt a se intretine si pt a reusii sa-si plateasca facultatea, altele lucreaza la banca, in spital- ca asistente si la masaj pt ca au diferite prob si nu se ajung cu banii si ar mai fi si alte exemple!!!
De ce vb cu atata scarba despre ele ??? Ele fac masaj de relaxare, masaj tantric, masaj erotic, jacuzzi massage, double massage si NICIODATA SEX ( INDIFERENT DE TIPUL SEXULUI -ORAL, NORMAL SAU ANAL SI NICI DACA CLIETUL ESTE DRAGUT SAU DACA OFERA O SUMA MAI MARE DE BANI !!!!



Maai dar ce raspuns ai dat Pai daca esti atat de sigura de tine si de 'caltitatile' tale pentru ce te-ai mai injosit sa ne intrebi pe noi, muritorii de rand ce parere avem despre alea care se culca cu oricine le iese in cale, numai sa fie platite bine??? Chiar crezi ca cineva e atat de lipsit de judecata incat sa creada ca asta inseamna masajul erotic?
Pentru cate ,limbi' stii, ma uimesti
curvele din astfel de saloane nu stiu sa faca masaje de relaxare numai din alea de excitat instrumentul ala ravnit si poate prea mult folosit..de numai alea mai pot sa il scoale....
kudika029282
Postat pe 25 Martie 2010 21:42
De la: liliana2005, la data 2010-03-25 20:29:38Eu nu am avut nervi sa citesc balivernele 'doamnei!!! ' dar abia acum observ ca spune ca nu a avut timp sa se uite la pozele mele. Feriti-va de ea ca de stiti voi cine ne ferim cu totii instinctiv ca nu-i a buna. Ori are dubla personalitate ori stau eu prost cu vederea in ultima vreme dar va spun sigur ca o ofuscata mi-a lasat comment ca nu sunt deloc frumoasa. De parca eu am zis vreodata ca sunt. Am zis ca am castigat niste concursuri tampite la care nici n-am vrut sa particip dar pe urma m-am bucurat ca am participat. Pentru experienta nu pentru altceva. N-am zis ca am fost la miss world si nici ca sunt de acord cu parerea celor care m-au votat. Jees ce probleme ridica tanti
Si mai comenteaza ca eu lucrez dupa orar fix. De asta am atata timp sa stau pe kudika. Asa detest sa trebuiasca sa explic ceva ce are legatura cu viata mea, dar vad ca numai de tampe dau pe kudika asta si mereu ma simt nevoita sa explic. Nu, nu sunt angajata nimanui. ASTA INSEAMNA TRAINER DE LIMBI STRAINE. Puii mei de oameni idioti care traiesc pe fata pamantului!! Ma iertati va rog toti cei care cititi!!!!


faaa...tu chiar esti p*oasta ! intelegegi ca cucu'n gura! ti-am spus ca nu ma interesezi pt.ca esti un RAHAT mic care vrea sa se dea un RAHAT mare!! ai inteles acuma ?? pe scurt ca pentru tine!! am spus ca nu ti-am vazut pozele barabula ! si nu stiu cum arati , t_mpit'o,!nu daca esti sau nu frumoasa! maa...je ma'm pish pe frumusetea ta!

esti dusa cu pluta daca nu mai stii ce ai postat ! revizuieste^ti postarile daca te-a lasat memoria!!
si la concursurile de miss daca ai participat ce ai dat de inteles ?? toanto??
ca "io' mi's frumoasa" ca doar nu s'or duce uratele la miss-uri!

detesti ca trebuie sa te explici pe Kudika dar o faci ...nu stiu cum se face!! ca sa mai arati un pic lumii cine esti TU!! ca daca nu ai laudatori ...de ce sa nu ma laud singurica!!
tanti e m*ta nu eu! sii nu te mai rupe in figuri cu "English" ca pe aici lumea vorbeste romaneste!

OOOH.... nu esti angajata esti colaborator doar !ai timp sa stai pe Kudika ca nu prea te solicita nimeni probabil!! si... tot sluga esti chiar si colaborator!!

idioata esti tu smintit*o , daca ai impresia ca - i depasesti pe toti in toate cele !!da te inseli! sint oameni care traiesc pe fata pamintului mult mai capabili decit tine !! modesti si cu bun simt !! si care ....au realizat multe lucruri mari la o virsta frageda dar nu dau cu goarna ca tine
si se rup in b_sini cu...."vai...cine sint eu si din ce familie provin!! "

HAI S*CTIR de aici madame SACIZ!!

kudika132368
Postat pe 26 Martie 2010 13:30
De la: kudika053941, la data 2010-03-25 14:14:13Doamne cat de rautacioase putem fi uneori noi femeile!!! chiar nu putem sa ne spunem opinia pe un forum fara sa jicnim si fara sa fim mahalagioaice?? am intrat si pe yuppy.ro forumul barbatilor dar niciodata nu i-am vazut sa se certe si sa se jicneasca in halul asta... si apropo de subiect este mentionata in Biblie o intamplare : pe cand traia Isus pe pamant a fost adusa la el o femeie care comisese adulter, si oamenii il intrebau pe Isus ce sa faca cu ea? conform legii de atunci femeia care se prostitua sau care comitea adulter era omorata cu pietre! Si Isus le-a spus " cei care nu au comis nici un pacat sa arunce primii cu piatra" si bineinteles ca multimea s-a raspandit rapid?"( exista om fara pacat sau fara defecte?? ).. asa ca.. cine suntem noi sa-i judecam pe altii? cand noi nu suntem in stare sa vedem propriile defecte si felul in care vorbim... Mare rautate


corect!!
kudika132368
Postat pe 26 Martie 2010 13:35
De la: kudika132368, la data 2010-03-25 12:12:30
De la: kudika029282, la data 2010-03-24 22:27:32
De la: kudika132368, la data 2010-03-24 19:51:39alooo, kudika 029282 ma sperii!! esti dusa mamaie rau!! nu crezi ca te-a luat gura pe dinainte si faci afirmatii gratuite?? ai stat tu in p-sarica mea sa vezi ce a facut la viata ei?? hai nu ma provoca ...ca te fac sa vorbesti singura ca si-asa esti dusa cu pluta vad! pot sa am si o suta de ani daca eu sint multumita de principiile mele si fii sigura ca nu o sa mi le schimb pt. una care delireaza pe Kudika!!
ce d_acu nu vezi?? sint o realitate , trista, dar sint !aceste fete! unde traiesti ?? pe luna cred ,ca pe aici nu s-ar parea!! iti dau replici tie nu apar pe nimeni ZIZI nebuna!
mamaie esti dumneata dudie de 40 de ani..dumneata ori ai practicat candva prostitutia si acum ai regrete ca nu mai poti..esti prea batrana iar barbatii te-ar injura nu sa se culce cu o baba ca dumneata...ori ai vreun bordel clandestin cu curve de lux care jegmanesc curvarii banosi.......


un cadou pt. kudika 029282 = ai auzit de poveatea aia cu "buna ziua ti-am dat belea mi-am capatat" ...uite continuarea " hai BONJOUR si un sut in C*_UR!! sii...B I S H T I in lac de fa bulbuci pe acolo ca pe aici esti rasuflata!! MA PLICTISESTI! MAMAIE COMPLEXATA!! de fetele de la saloane!! duci lipsa de pulicilina si ti-au cazut hormonii in chiloti fara sa le faci nimic, d'aia ai luat-o razna!! mai trageti-o din cand in gind ca vorbesti singura si numai gogomanii!1
ha ha ha ha ha ha ha ha ha mai masturbeazate ca poate o sa-ti mai treaca un pic! cu degetul mare de la piciorul sting!!
si daca tot ai bagat nasul in p_sarica mea si stii cit de batrina e mai baga-l inca odata ca sa vezi si a ce miroase si dupa aia sa-mi spui ca sint curioasa
DAAAA...le sustin pe fetele de la saloane !! lucrati fetelor cu spor !!asta ca sa te mai in'nverzesti tu putin de icter si sa dai in hepatita tip A!! .


ca am impresia ca nu l=ai vazut inca...pune'ti ochelarii cu lupe
kudika132368
Postat pe 26 Martie 2010 13:39
liliana 2005 ,eu nu sint nici rautacioasa si nici p*oasta ca tine ! sint NEMILOASA ! pt. ca nu iti recunosc meritele pe care vrei tu sa ti le atribui!! ti-am tradus acuma !! ai inteles??

am digerat tot ce ai postat numai ca nu m-ai impresionat cu nimic!! esti o m*uciosa care crede ca daca vorbeste engleza si spaniola si m*asa nu a gatit niciodata ca e ocupata cu firma si maninca prin oras sau isi comanda acasa e superwomen!!

asta nu iti da dreptul sa-i judeci si sa-i condamni pe altii care isi permit sa faca ceea ce tu nu ai putea !! sau probabil ca te consideri prea rafinata ca sa poti acorda sanse si celor osanditi!! offf.. ce sa ne mai facem.!!...de aia numai exista saloane de masaj erotic! bai....asta stramba care ai uitat sa judeci drept!

si ai grija ce mai postezi ca "gloantze" mai am destule!
kudika132368
Postat pe 26 Martie 2010 14:02
De la: scorpio67, la data 2010-03-25 19:06:47
De la: kudika053941, la data 2010-03-25 14:14:13Doamne cat de rautacioase putem fi uneori noi femeile!!! chiar nu putem sa ne spunem opinia pe un forum fara sa jicnim si fara sa fim mahalagioaice?? am intrat si pe yuppy.ro forumul barbatilor dar niciodata nu i-am vazut sa se certe si sa se jicneasca in halul asta... si apropo de subiect este mentionata in Biblie o intamplare : pe cand traia Isus pe pamant a fost adusa la el o femeie care comisese adulter, si oamenii il intrebau pe Isus ce sa faca cu ea? conform legii de atunci femeia care se prostitua sau care comitea adulter era omorata cu pietre! Si Isus le-a spus " cei care nu au comis nici un pacat sa arunce primii cu piatra" si bineinteles ca multimea s-a raspandit rapid?"( exista om fara pacat sau fara defecte?? ).. asa ca.. cine suntem noi sa-i judecam pe altii? cand noi nu suntem in stare sa vedem propriile defecte si felul in care vorbim... Mare rautate


Am intrat si eu pe Yuppy si se injurau de mame si strabunici domnii de mama focului.


da, nu zic ca nu o fi asa, dar eu de fiecare data cand am intrat pe yuppy se discuta civilizat... in fine ideea e ca inainte sa aruncam multe vorbe rautaciose la adresa cuiva mai bine ne-am gandi de 2 ori.. dar in ziua de azi e mai usor sa zicem o jicnire decat o vorba buna...
kudika053941
Postat pe 26 Martie 2010 14:10
De la: kudika132368, la data 2010-03-26 14:02:14liliana 2005 ,eu nu sint nici rautacioasa si nici proasta cu tine ! sint NEMILOASA ! pt. ca nu iti recunosc meritele pe care vrei tu sa ti le atribui!! ti-am tradus acuma !! ai inteles??

am digerat tot ce ai postat numai ca nu m-ai impresionat cu nimic!! esti o m*uciosa care crede ca daca vorbeste engleza si spaniola si m*asa nu a gatit niciodata ca e ocupata cu firma si maninca prin oras sau isi comanda acasa e superwomen!!

asta nu iti da dreptul sa-i judeci si sa-i condamni pe altii care isi permit sa faca ceea ce tu nu ai putea !! sau probabil ca te consideri prea rafinata ca sa poti acorda sanse si celor osanditi!! offf.. ce sa ne mai facem.!!...de aia numai exista saloane de masaj erotic! bai....asta stramba care ai uitat sa judeci drept!

si ai grija ce mai postezi ca "gloantze" mai am destule!


Fetelor va certati degeaba pe un subiect al carei initiatoare nici nu a mai comentat... ea a aruncat pastila si de aici razboaie
Mai bine ati profita de vremea frumoasa de afara si v-ati relaxa, decat sa va umpleti de nervi in contradictii
kudika053941
Postat pe 26 Martie 2010 14:15
De la: scorpio67, la data 2010-03-25 11:24:39On topic , alt articol despre fetele de la saloanele de masaj erotic si activitatile lor.Reiese ca cel putin in Romania masajul erotic e sinonim cu prostitutia.

Cei mai înfocaþi susþinãtori ai legalizãrii prostituþiei sunt administratorii acestor saloane, care ar fi dispuºi sã-ºi transforme afacerea în bordel ºi declarã cã ar fi profitabil atât pentru ei, cât ºi pentru stat. În unele localuri, prostituþia se poate practica ºi acum. Patronii spun cã e posibil ca, pentru un bonus material oferit de client, angajatele lor sã accepte ºi contactul sexual.
„Din 100 de bãrbaþi, 98 vor sex, ºi 3-4 masaj”
Patronii mai spun cã au foarte mulþi clienþi care întreabã dacã pot face ºi sex cu maseuza. „Din 100 de persoane care sunã, 98 vor sex, iar în final, la noi, ajung vreo 3-4 persoane”, afirmã deþinãtorul unui salon în centrul Capitalei. O ºedinþã de masaj erotic costã în jur de 150 de lei, iar un salon cu cinci maseuze poate încasa, în medie, cam 400 de euro pe zi.
„Sunt ºi saloane mai bine cotate, care fac între 15 ºi 20 de masaje pe zi, altele prind ºi 30 de clienþi, iar cu 8 fete pe turã încasãrile pot fi de peste 1.000 de euro pe zi”, mai explicã administratorul.
În ceea ce priveºte taxele cãtre stat, unul dintre patroni crede cã soluþia cea mai bunã ar fi un impozit forfetar, „cam de 400 de euro pentru fiecare fatã”. „Prostituþia existã ºi va exista în continuare. Dacã s-ar legaliza, am scãpa de traficul de persoane sau de bolile cu transmitere sexualã. Ar exista un loc unde fetele ar beneficia de ginecolog. Garda Financiarã ºi poliþia ar putea intra oricând”, declarã patronul unui alt salon de masaj.



SCORPIO mersi pt. ajutor articolul postat de tine explica clar ceea ce-i spusesem eu mai sus (binee..in exprimare proprie) lu' ZIZI nebuna aia kudika 029282 care vrea sa arunce cu pietre dupa saracele fete!! si...ca prostitutia a existat , exista si va exista ....numai ca o ia razna cu "curvele si iarasi curvele ...fara jena nu stiu ce fac" si nu sa lamureste ca nici cu pietre nu poate sa le bata si nici nu vor disparea vreodata!
poate daca -i mai spune si altcineva se mai lamureste!!
kudika132368
Postat pe 26 Martie 2010 14:24
kudika053941 mersi pt. indemn! pe Kudika asta imi place sa-mi platesc datoriile ! doar atit!
si daca se ajunge la mahala asta se cere nu observi!?? si eu asta fac !

pe la mine pe aici e deja seara si foarte placut ,pe afara am fost !astazi !!dar daca vreau pot sa ma duc sa fac o baie in ocean ca plaja e aproape daca doresc apa sarata ,sau ma mai pot racori in piscina !(dedicatie pt. tine liliana 2005) si chiar am sa ma duc ..si dupa aia o sa ma dau cu J'ADORE ca sa crapi tu de ciuda ....liliana 2005!!





kudika132368
Postat pe 26 Martie 2010 14:45
De la: kudika132368, la data 2010-03-26 14:45:08kudika053941 mersi pt. indemn! pe Kudika asta imi place sa-mi platesc datoriile ! doar atit!
si daca se ajunge la mahala asta se cere nu observi!?? si eu asta fac !

pe la mine pe aici e deja seara si foarte placut ,pe afara am fost !astazi !!dar daca vreau pot sa ma duc sa fac o baie in ocean ca plaja e aproape daca doresc apa sarata ,sau ma mai pot racori in piscina !(dedicatie pt. tine liliana 2005) si chiar am sa ma duc ..si dupa aia o sa ma dau cu J'ADORE ca sa crapi tu de ciuda ....liliana 2005!!







Doamna, va raspund chiar daca am zis ca n-o voi face. Nu ma interesati, nimic dar absolut nimic din ce spuneti nu ma afecteaza. NU AR AVEA CUM SA MA AFECTEZE, intelegeti asta. N-o sa ma cobor veci pururi la limbajul dumneavoastra pentru ca nu pot efectiv s-o fac. Eu sunt un om care stie definitia verbului 'a munci' si o stie chiar foarte bine. Toc ce fac, fac din pasiune. Mi-am facut un job din asta. Si ca sa ma laud si mai mult. Scoala, facultatea adica, am facut-o la fara plata. Cu bursa de studiu 'doamna'. Cu 2 examene ca pe vremea aia se dadeau. Stiu ca asta va enerveaza la culme, dar asa a fost. Am mai spus asta pe kudika, dar daca cineva doreste dovada, imediat scanez diploma si o vede. Poate va intereseaza cu ce note am terminat facultatea, cu ce note mi-am luat licenta LA FARA PLATA. Dumneata cu ce te lauzi, in afara de mizeria care abunda din fiecare postare??
Oamenii ca mine nu apreciaza fetele care stau prin bordeluri mascate si fac masaje. Oamenii ca dumneavoastra cu siguranta nu pot intelege asta. Si multe altele.
Daca as ajunge vreodata sa ma fac de rasul curcii intr-un asemenea hal, va jur ca mi-as da foc. ORICE ar fi mai bine decat sa stiu ca lumea gandeste despre mine ceea ce gandeste despre dumneavoastra. Nu pricep cum suportati. Serios.
liliana2005
Postat pe 26 Martie 2010 15:44
De la: kudika132368, la data 2010-03-26 13:39:06
De la: kudika132368, la data 2010-03-25 12:12:30
De la: kudika029282, la data 2010-03-24 22:27:32
De la: kudika132368, la data 2010-03-24 19:51:39alooo, kudika 029282 ma sperii!! esti dusa mamaie rau!! nu crezi ca te-a luat gura pe dinainte si faci afirmatii gratuite?? ai stat tu in p-sarica mea sa vezi ce a facut la viata ei?? hai nu ma provoca ...ca te fac sa vorbesti singura ca si-asa esti dusa cu pluta vad! pot sa am si o suta de ani daca eu sint multumita de principiile mele si fii sigura ca nu o sa mi le schimb pt. una care delireaza pe Kudika!!
ce d_acu nu vezi?? sint o realitate , trista, dar sint !aceste fete! unde traiesti ?? pe luna cred ,ca pe aici nu s-ar parea!! iti dau replici tie nu apar pe nimeni ZIZI nebuna!
mamaie esti dumneata dudie de 40 de ani..dumneata ori ai practicat candva prostitutia si acum ai regrete ca nu mai poti..esti prea batrana iar barbatii te-ar injura nu sa se culce cu o baba ca dumneata...ori ai vreun bordel clandestin cu curve de lux care jegmanesc curvarii banosi.......


un cadou pt. kudika 029282 = ai auzit de poveatea aia cu "buna ziua ti-am dat belea mi-am capatat" ...uite continuarea " hai BONJOUR si un sut in C*_UR!! sii...B I S H T I in lac de fa bulbuci pe acolo ca pe aici esti rasuflata!! MA PLICTISESTI! MAMAIE COMPLEXATA!! de fetele de la saloane!! duci lipsa de pulicilina si ti-au cazut hormonii in chiloti fara sa le faci nimic, d'aia ai luat-o razna!! mai trageti-o din cand in gind ca vorbesti singura si numai gogomanii!1
ha ha ha ha ha ha ha ha ha mai masturbeazate ca poate o sa-ti mai treaca un pic! cu degetul mare de la piciorul sting!!
si daca tot ai bagat nasul in p_sarica mea si stii cit de batrina e mai baga-l inca odata ca sa vezi si a ce miroase si dupa aia sa-mi spui ca sint curioasa
DAAAA...le sustin pe fetele de la saloane !! lucrati fetelor cu spor !!asta ca sa te mai in'nverzesti tu putin de icter si sa dai in hepatita tip A!! .


ca am impresia ca nu l=ai vazut inca...pune'ti ochelarii cu lupe
duduie nu imi pun mintea cu dumneata ca esti dusa rau cu capul ala prost..creierul duimitale atrofiat emana numai imbecilitati...atat te ajuta mintea......
kudika029282
Postat pe 26 Martie 2010 18:06
De la: liliana2005, la data 2010-03-26 15:44:57
De la: kudika132368, la data 2010-03-26 14:45:08kudika053941 mersi pt. indemn! pe Kudika asta imi place sa-mi platesc datoriile ! doar atit!
si daca se ajunge la mahala asta se cere nu observi!?? si eu asta fac !

pe la mine pe aici e deja seara si foarte placut ,pe afara am fost !astazi !!dar daca vreau pot sa ma duc sa fac o baie in ocean ca plaja e aproape daca doresc apa sarata ,sau ma mai pot racori in piscina !(dedicatie pt. tine liliana 2005) si chiar am sa ma duc ..si dupa aia o sa ma dau cu J'ADORE ca sa crapi tu de ciuda ....liliana 2005!!







Doamna, va raspund chiar daca am zis ca n-o voi face. Nu ma interesati, nimic dar absolut nimic din ce spuneti nu ma afecteaza. NU AR AVEA CUM SA MA AFECTEZE, intelegeti asta. N-o sa ma cobor veci pururi la limbajul dumneavoastra pentru ca nu pot efectiv s-o fac. Eu sunt un om care stie definitia verbului 'a munci' si o stie chiar foarte bine. Toc ce fac, fac din pasiune. Mi-am facut un job din asta. Si ca sa ma laud si mai mult. Scoala, facultatea adica, am facut-o la fara plata. Cu bursa de studiu 'doamna'. Cu 2 examene ca pe vremea aia se dadeau. Stiu ca asta va enerveaza la culme, dar asa a fost. Am mai spus asta pe kudika, dar daca cineva doreste dovada, imediat scanez diploma si o vede. Poate va intereseaza cu ce note am terminat facultatea, cu ce note mi-am luat licenta LA FARA PLATA. Dumneata cu ce te lauzi, in afara de mizeria care abunda din fiecare postare??
Oamenii ca mine nu apreciaza fetele care stau prin bordeluri mascate si fac masaje. Oamenii ca dumneavoastra cu siguranta nu pot intelege asta. Si multe altele.
Daca as ajunge vreodata sa ma fac de rasul curcii intr-un asemenea hal, va jur ca mi-as da foc. ORICE ar fi mai bine decat sa stiu ca lumea gandeste despre mine ceea ce gandeste despre dumneavoastra. Nu pricep cum suportati. Serios.


pai vad ca te afecteaza .....ca de aia vrei sa-ti scanezi diploma !! ha...ha...ha...o debila intelectual ca tine pina acum nu am mai intilnit !! bai ...muci verzi de aia care se intind , ca ai facut tu la "FARA PLATA" si cu asta consideri ca trebuie sa te lauzi ESTI DUSA! RAU!! pai sint o gramada de ALTII ca tine ....sau te consideri UNICA cumva cu asemenea merite!!

sint copii care au burse si studiaza in strainatate la universitati renumite ,nu ca tine ,care isi aduce laude singura ca a studiat la FARA PLATA!! si nu ma enervezi....ma agasezi cu laudele tale de c*acat bolnav!! da ....n-ai ambitie daca nu scanezi diploma sa vedem si notele ca poate sint care-i intereseaza!

eu nu ma laud ...te las pe tine...ca sa am de cine rade ! pe mine nu ma cheama liliana 2005 ca sa-mi afisez meritele pe KUDIKA! sint destui care imi stiu valoarea fara sa ma laud singura!!(in viata reala nu cea virtula) ce vezi tu din postarile astea ,asa imi place sa te abordez pe tine si pe altii ca tine!! si o sa fac si de-acum incolo la fel

Oameni ca tine...sint o gramada care merg la fetele de la saloane numai ca tu esti prea ingamfata
ca sa o recunosti!! si oameni ca mine pot intelege asta ...pe cind TU nu!!

daca esti atit de p*roasta si traiesti doar pt. imagine(ce zice lumea ..) ......ha..ha...ha. zau ca esti
o individa de COMPATIMIT!! Traiesti pt. altii sau pt. tine?? faci ceea ce simti sau ceea ce zice lumea ca sa ai o imagine intangibila??? mai inavata si scoala vietii ca la asta ai ramas repetenta!!

Si daca am reusit in tot ceea ce mi-am propus a fost pt. am facut intotdeuna numai ce mi-am dorit
si nu m-a interesat niciodata gura lumii!! si pt. cultura ta generala sint pe un varf unde multi si-ar dori sa fie!! si unde TU nu ai sa ajungi niciodata!!cu toate diplomele tale de la FARA PLATA !!
AERELE mai lasa-le pe-acolo pe unde iti faci JOB-ul ca pe aici nu se inghesuie nimeni sa ti le cunoasca!





kudika132368
Postat pe 27 Martie 2010 07:45
kudika 029282 capul meu nu are cum sa fie atrofiat din moment ce mi-l folosesc (bine sau rau) si tu intelegi mesajele mele! le-ai perceput in intregime si asta ma satisface!!

mintea ma ajuta mai mult decit pe tine care arunci cu pietre dupa oameni ...ha...ha...ha...cred ca ti-ai luat o PIATRA d'aia mare in capatina si ai ramas cu sechele grave daca ai inceput sa o iei razna ..cu "TEMNITE" si alte cele ...

mintea ta a ramas la nivel NEDEZVOLTAT asa ca ...NU AI CUM SA TE PUI LA NIVELUL MINTII MELE ...DIABOLICE

nu mai incerca ...ca nu ai sa reusesti NICIODATA!!
kudika132368
Postat pe 27 Martie 2010 08:00
liliana 2005 vrei sa stii cu ce m-as putea lauda eu??

pai ..uite ma laud cu primul dintre copiii mei, care a obtinut o bursa la TOKYO UNIVERSITY sectia INGINERIE ROBOTICA pt. isi doreste sa intre si sa lucreze cu crema de la HONDA!!

si....nu pt. ca nu a avut posibilitati sa-si plateasca studiile ci pt. ca a vrut sa se testeze pe el insusi daca poate ajunge unde isi doreste fara ajutorul lu'mamica si taticu'! este fericit si a terminat primul an cu Bravo si apaluze!! si sa-ti mai spun ceva...vorbeste, scrie si citeste limba japoneza (care are trei alfabete -- hiragana , katagana si kanji) !!si drept cadou pt. aceasta realizare mamica si taticu' i-a cumparat cadou un NISSAN FAIR LADY Z decapotabil! asa pt. cind iese cu colegii la o bere!

asa ca vezi tu ...liliana 2005 copiii mai capabili decit tine exista ! asa ca...considerate DEPASITA in multe privinte ...asta care si-a facut studiile la fara plata!!

si celalt mai mic studiaza in ELVETIA la un liceu deocamdata !!

daca nu crezi iti fac cunostinta cind or sa se duca la vara sa-si vada bunicii romani! dar grabeste-te ca nu or sa stea decit o saptamina!!sa-mi lasi un nr.de tel!!

si nu vreau sa-ti mai spun unde mi-am facut eu studiile ca atunci ar insemna sa ajung la fel ca tine! si nu vreau crede-ma!! sa fiu de COMPATIMIT!!
kudika132368
Postat pe 27 Martie 2010 09:11
De la: kudika132368, la data 2010-03-27 08:00:49kudika 029282 capul meu nu are cum sa fie atrofiat din moment ce mi-l folosesc (bine sau rau) si tu intelegi mesajele mele! le-ai perceput in intregime si asta ma satisface!!

mintea ma ajuta mai mult decit pe tine care arunci cu pietre dupa oameni ...ha...ha...ha...cred ca ti-ai luat o PIATRA d'aia mare in capatina si ai ramas cu sechele grave daca ai inceput sa o iei razna ..cu "TEMNITE" si alte cele ...

mintea ta a ramas la nivel NEDEZVOLTAT asa ca ...NU AI CUM SA TE PUI LA NIVELUL MINTII MELE ...DIABOLICE

nu mai incerca ...ca nu ai sa reusesti NICIODATA!!
dudie nu cred ca ai 40 ani..capul dum itale este atrofiat dupa cum nu te ajuta la nimic decat la imbecilitati pe care le debitezi cu nerusinare si arunci cu pietre in cine nu iti convine...dumneata ai luat o PIATRA mare in capatina ta proasta si ai ramas cu urme grave de aia esti o nebuna care nu are nimic in capul ala dus cu pluta...mintea dumitale a ramas la nivel de IDIOATA ...de aiai esti o NEBUNA diabolica de 40 ani...
kudika029282
Postat pe 27 Martie 2010 10:05
De la: kudika132368, la data 2010-03-27 07:45:17
De la: liliana2005, la data 2010-03-26 15:44:57
De la: kudika132368, la data 2010-03-26 14:45:08kudika053941 mersi pt. indemn! pe Kudika asta imi place sa-mi platesc datoriile ! doar atit!
si daca se ajunge la mahala asta se cere nu observi!?? si eu asta fac !

pe la mine pe aici e deja seara si foarte placut ,pe afara am fost !astazi !!dar daca vreau pot sa ma duc sa fac o baie in ocean ca plaja e aproape daca doresc apa sarata ,sau ma mai pot racori in piscina !(dedicatie pt. tine liliana 2005) si chiar am sa ma duc ..si dupa aia o sa ma dau cu J'ADORE ca sa crapi tu de ciuda ....liliana 2005!!







Doamna, va raspund chiar daca am zis ca n-o voi face. Nu ma interesati, nimic dar absolut nimic din ce spuneti nu ma afecteaza. NU AR AVEA CUM SA MA AFECTEZE, intelegeti asta. N-o sa ma cobor veci pururi la limbajul dumneavoastra pentru ca nu pot efectiv s-o fac. Eu sunt un om care stie definitia verbului 'a munci' si o stie chiar foarte bine. Toc ce fac, fac din pasiune. Mi-am facut un job din asta. Si ca sa ma laud si mai mult. Scoala, facultatea adica, am facut-o la fara plata. Cu bursa de studiu 'doamna'. Cu 2 examene ca pe vremea aia se dadeau. Stiu ca asta va enerveaza la culme, dar asa a fost. Am mai spus asta pe kudika, dar daca cineva doreste dovada, imediat scanez diploma si o vede. Poate va intereseaza cu ce note am terminat facultatea, cu ce note mi-am luat licenta LA FARA PLATA. Dumneata cu ce te lauzi, in afara de mizeria care abunda din fiecare postare??
Oamenii ca mine nu apreciaza fetele care stau prin bordeluri mascate si fac masaje. Oamenii ca dumneavoastra cu siguranta nu pot intelege asta. Si multe altele.
Daca as ajunge vreodata sa ma fac de rasul curcii intr-un asemenea hal, va jur ca mi-as da foc. ORICE ar fi mai bine decat sa stiu ca lumea gandeste despre mine ceea ce gandeste despre dumneavoastra. Nu pricep cum suportati. Serios.


pai vad ca te afecteaza .....ca de aia vrei sa-ti scanezi diploma !! ha...ha...ha...o debila intelectual ca tine pina acum nu am mai intilnit !! bai ...muci verzi de aia care se intind , ca ai facut tu la "FARA PLATA" si cu asta consideri ca trebuie sa te lauzi ESTI DUSA! RAU!! pai sint o gramada de ALTII ca tine ....sau te consideri UNICA cumva cu asemenea merite!!

sint copii care au burse si studiaza in strainatate la universitati renumite ,nu ca tine ,care isi aduce laude singura ca a studiat la FARA PLATA!! si nu ma enervezi....ma agasezi cu laudele tale de c*acat bolnav!! da ....n-ai ambitie daca nu scanezi diploma sa vedem si notele ca poate sint care-i intereseaza!

eu nu ma laud ...te las pe tine...ca sa am de cine rade ! pe mine nu ma cheama liliana 2005 ca sa-mi afisez meritele pe KUDIKA! sint destui care imi stiu valoarea fara sa ma laud singura!!(in viata reala nu cea virtula) ce vezi tu din postarile astea ,asa imi place sa te abordez pe tine si pe altii ca tine!! si o sa fac si de-acum incolo la fel

Oameni ca tine...sint o gramada care merg la fetele de la saloane numai ca tu esti prea ingamfata
ca sa o recunosti!! si oameni ca mine pot intelege asta ...pe cind TU nu!!

daca esti atit de p*roasta si traiesti doar pt. imagine(ce zice lumea ..) ......ha..ha...ha. zau ca esti
o individa de COMPATIMIT!! Traiesti pt. altii sau pt. tine?? faci ceea ce simti sau ceea ce zice lumea ca sa ai o imagine intangibila??? mai inavata si scoala vietii ca la asta ai ramas repetenta!!

Si daca am reusit in tot ceea ce mi-am propus a fost pt. am facut intotdeuna numai ce mi-am dorit
si nu m-a interesat niciodata gura lumii!! si pt. cultura ta generala sint pe un varf unde multi si-ar dori sa fie!! si unde TU nu ai sa ajungi niciodata!!cu toate diplomele tale de la FARA PLATA !!
AERELE mai lasa-le pe-acolo pe unde iti faci JOB-ul ca pe aici nu se inghesuie nimeni sa ti le cunoasca!







Continuati continuati ca va raspund fara probleme Numai bine afla toata lumea viata mea iar dumneata iti capeti 'aplauzele' meritate.
Ma bucur pentru realizarile fiilor daca sunt adevarate. Si eu am fost cu bursa in strainatate, in Spania, Extremadura in 2004, in anul 4 de facultate. N-am vrut sa raman acolo, desi mi s-a oferit posibilittea, pentru ca aveam oameni si animale care depindeau de mine. Am colege si colegi care au ramas si sunt incantati. In schimb, nu-mi pare deloc rau ca am ales Romania pentru ca am realizat mai multe lucruri aici (lucruri cu adevarat importante pentru mine) decat puteam realiza acolo. Eu nu iau in calcul doar aspectul profesional atunci cand ma refer la realizari.
Poate va intereseaza cati oameni au dat exemenul pe 2 locuri V-am mai spus ca nu va duce deloc capul, nu-i asa? Tin sa va amintesc acest lucru in asa fel incat sa fiti convinsa ca eu nu debitez lucrurile pe care le citesc aici debitate de oameni de 40 de ani. Mai mare rusinea doamna! V-am mai spus, foc mi-as da inainte sa ajung sa vorbesc asa despre si cu oameni pe care nu-i cunosc.
liliana2005
Postat pe 27 Martie 2010 10:38
De la: liliana2005, la data 2010-03-27 10:38:31
De la: kudika132368, la data 2010-03-27 07:45:17
De la: liliana2005, la data 2010-03-26 15:44:57
De la: kudika132368, la data 2010-03-26 14:45:08kudika053941 mersi pt. indemn! pe Kudika asta imi place sa-mi platesc datoriile ! doar atit!
si daca se ajunge la mahala asta se cere nu observi!?? si eu asta fac !

pe la mine pe aici e deja seara si foarte placut ,pe afara am fost !astazi !!dar daca vreau pot sa ma duc sa fac o baie in ocean ca plaja e aproape daca doresc apa sarata ,sau ma mai pot racori in piscina !(dedicatie pt. tine liliana 2005) si chiar am sa ma duc ..si dupa aia o sa ma dau cu J'ADORE ca sa crapi tu de ciuda ....liliana 2005!!







Doamna, va raspund chiar daca am zis ca n-o voi face. Nu ma interesati, nimic dar absolut nimic din ce spuneti nu ma afecteaza. NU AR AVEA CUM SA MA AFECTEZE, intelegeti asta. N-o sa ma cobor veci pururi la limbajul dumneavoastra pentru ca nu pot efectiv s-o fac. Eu sunt un om care stie definitia verbului 'a munci' si o stie chiar foarte bine. Toc ce fac, fac din pasiune. Mi-am facut un job din asta. Si ca sa ma laud si mai mult. Scoala, facultatea adica, am facut-o la fara plata. Cu bursa de studiu 'doamna'. Cu 2 examene ca pe vremea aia se dadeau. Stiu ca asta va enerveaza la culme, dar asa a fost. Am mai spus asta pe kudika, dar daca cineva doreste dovada, imediat scanez diploma si o vede. Poate va intereseaza cu ce note am terminat facultatea, cu ce note mi-am luat licenta LA FARA PLATA. Dumneata cu ce te lauzi, in afara de mizeria care abunda din fiecare postare??
Oamenii ca mine nu apreciaza fetele care stau prin bordeluri mascate si fac masaje. Oamenii ca dumneavoastra cu siguranta nu pot intelege asta. Si multe altele.
Daca as ajunge vreodata sa ma fac de rasul curcii intr-un asemenea hal, va jur ca mi-as da foc. ORICE ar fi mai bine decat sa stiu ca lumea gandeste despre mine ceea ce gandeste despre dumneavoastra. Nu pricep cum suportati. Serios.


pai vad ca te afecteaza .....ca de aia vrei sa-ti scanezi diploma !! ha...ha...ha...o debila intelectual ca tine pina acum nu am mai intilnit !! bai ...muci verzi de aia care se intind , ca ai facut tu la "FARA PLATA" si cu asta consideri ca trebuie sa te lauzi ESTI DUSA! RAU!! pai sint o gramada de ALTII ca tine ....sau te consideri UNICA cumva cu asemenea merite!!

sint copii care au burse si studiaza in strainatate la universitati renumite ,nu ca tine ,care isi aduce laude singura ca a studiat la FARA PLATA!! si nu ma enervezi....ma agasezi cu laudele tale de c*acat bolnav!! da ....n-ai ambitie daca nu scanezi diploma sa vedem si notele ca poate sint care-i intereseaza!

eu nu ma laud ...te las pe tine...ca sa am de cine rade ! pe mine nu ma cheama liliana 2005 ca sa-mi afisez meritele pe KUDIKA! sint destui care imi stiu valoarea fara sa ma laud singura!!(in viata reala nu cea virtula) ce vezi tu din postarile astea ,asa imi place sa te abordez pe tine si pe altii ca tine!! si o sa fac si de-acum incolo la fel

Oameni ca tine...sint o gramada care merg la fetele de la saloane numai ca tu esti prea ingamfata
ca sa o recunosti!! si oameni ca mine pot intelege asta ...pe cind TU nu!!

daca esti atit de p*roasta si traiesti doar pt. imagine(ce zice lumea ..) ......ha..ha...ha. zau ca esti
o individa de COMPATIMIT!! Traiesti pt. altii sau pt. tine?? faci ceea ce simti sau ceea ce zice lumea ca sa ai o imagine intangibila??? mai inavata si scoala vietii ca la asta ai ramas repetenta!!

Si daca am reusit in tot ceea ce mi-am propus a fost pt. am facut intotdeuna numai ce mi-am dorit
si nu m-a interesat niciodata gura lumii!! si pt. cultura ta generala sint pe un varf unde multi si-ar dori sa fie!! si unde TU nu ai sa ajungi niciodata!!cu toate diplomele tale de la FARA PLATA !!
AERELE mai lasa-le pe-acolo pe unde iti faci JOB-ul ca pe aici nu se inghesuie nimeni sa ti le cunoasca!







Continuati continuati ca va raspund fara probleme Numai bine afla toata lumea viata mea iar dumneata iti capeti 'aplauzele' meritate.
Ma bucur pentru realizarile fiilor daca sunt adevarate. Si eu am fost cu bursa in strainatate, in Spania, Extremadura in 2004, in anul 4 de facultate. N-am vrut sa raman acolo, desi mi s-a oferit posibilittea, pentru ca aveam oameni si animale care depindeau de mine. Am colege si colegi care au ramas si sunt incantati. In schimb, nu-mi pare deloc rau ca am ales Romania pentru ca am realizat mai multe lucruri aici (lucruri cu adevarat importante pentru mine) decat puteam realiza acolo. Eu nu iau in calcul doar aspectul profesional atunci cand ma refer la realizari.
Poate va intereseaza cati oameni au dat exemenul pe 2 locuri V-am mai spus ca nu va duce deloc capul, nu-i asa? Tin sa va amintesc acest lucru in asa fel incat sa fiti convinsa ca eu nu debitez lucrurile pe care le citesc aici debitate de oameni de 40 de ani. Mai mare rusinea doamna! V-am mai spus, foc mi-as da inainte sa ajung sa vorbesc asa despre si cu oameni pe care nu-i cunosc.
duduie obraznica si eu ti-as da foc cu placere daca te-as putea prinde undeva.....
kudika029282
Postat pe 27 Martie 2010 17:34
De la: kudika029282, la data 2010-03-27 10:05:15
De la: kudika132368, la data 2010-03-27 08:00:49kudika 029282 capul meu nu are cum sa fie atrofiat din moment ce mi-l folosesc (bine sau rau) si tu intelegi mesajele mele! le-ai perceput in intregime si asta ma satisface!!

mintea ma ajuta mai mult decit pe tine care arunci cu pietre dupa oameni ...ha...ha...ha...cred ca ti-ai luat o PIATRA d'aia mare in capatina si ai ramas cu sechele grave daca ai inceput sa o iei razna ..cu "TEMNITE" si alte cele ...

mintea ta a ramas la nivel NEDEZVOLTAT asa ca ...NU AI CUM SA TE PUI LA NIVELUL MINTII MELE ...DIABOLICE

nu mai incerca ...ca nu ai sa reusesti NICIODATA!!
dudie nu cred ca ai 40 ani..capul dum itale este atrofiat dupa cum nu te ajuta la nimic decat la imbecilitati pe care le debitezi cu nerusinare si arunci cu pietre in cine nu iti convine...dumneata ai luat o PIATRA mare in capatina ta proasta si ai ramas cu urme grave de aia esti o nebuna care nu are nimic in capul ala dus cu pluta...mintea dumitale a ramas la nivel de IDIOATA ...de aiai esti o NEBUNA diabolica de 40 ani...



esti o DEBILA MINTAL care a ramas cu gandirea de pe timpul lui PAZVANTE CHIORUL si nu faci decit sa repeti "laudele" pe care ti le aduc eu!!
decit ca tine .....care halucineaza si are vedenii .... ocolita de fericire ,frustrata sexual si care traieste numai ca sa manince ,mai bine ca mine DIABOLICA si MULTUMITA pe toate planurile!
Si mai las-o jos cu creierul, ca al TAU E NETED de cind te-ai nascut!MAMAIE COMPLEXATA!!

daca te tine buzunarul sa ma cauti si ma prinzi ...vino ca te astept dar...biletul de avion costa cam mult si cum pe la tine prin buzunare sufla vintul adica e TAIFUN nu o sa-ti permiti niciodata luxul sa stai de vorba cu mine in realitate ! tzaranca c_acacioasa !! cu d*iareee verbala si care a baut ceai de PAPAGAL! ZIT de aici ca te latra cainii!!















kudika132368
Postat pe 28 Martie 2010 11:02
De la: kudika029282, la data 2010-03-27 17:34:35
De la: liliana2005, la data 2010-03-27 10:38:31
De la: kudika132368, la data 2010-03-27 07:45:17
De la: liliana2005, la data 2010-03-26 15:44:57
De la: kudika132368, la data 2010-03-26 14:45:08kudika053941 mersi pt. indemn! pe Kudika asta imi place sa-mi platesc datoriile ! doar atit!
si daca se ajunge la mahala asta se cere nu observi!?? si eu asta fac !

pe la mine pe aici e deja seara si foarte placut ,pe afara am fost !astazi !!dar daca vreau pot sa ma duc sa fac o baie in ocean ca plaja e aproape daca doresc apa sarata ,sau ma mai pot racori in piscina !(dedicatie pt. tine liliana 2005) si chiar am sa ma duc ..si dupa aia o sa ma dau cu J'ADORE ca sa crapi tu de ciuda ....liliana 2005!!







Doamna, va raspund chiar daca am zis ca n-o voi face. Nu ma interesati, nimic dar absolut nimic din ce spuneti nu ma afecteaza. NU AR AVEA CUM SA MA AFECTEZE, intelegeti asta. N-o sa ma cobor veci pururi la limbajul dumneavoastra pentru ca nu pot efectiv s-o fac. Eu sunt un om care stie definitia verbului 'a munci' si o stie chiar foarte bine. Toc ce fac, fac din pasiune. Mi-am facut un job din asta. Si ca sa ma laud si mai mult. Scoala, facultatea adica, am facut-o la fara plata. Cu bursa de studiu 'doamna'. Cu 2 examene ca pe vremea aia se dadeau. Stiu ca asta va enerveaza la culme, dar asa a fost. Am mai spus asta pe kudika, dar daca cineva doreste dovada, imediat scanez diploma si o vede. Poate va intereseaza cu ce note am terminat facultatea, cu ce note mi-am luat licenta LA FARA PLATA. Dumneata cu ce te lauzi, in afara de mizeria care abunda din fiecare postare??
Oamenii ca mine nu apreciaza fetele care stau prin bordeluri mascate si fac masaje. Oamenii ca dumneavoastra cu siguranta nu pot intelege asta. Si multe altele.
Daca as ajunge vreodata sa ma fac de rasul curcii intr-un asemenea hal, va jur ca mi-as da foc. ORICE ar fi mai bine decat sa stiu ca lumea gandeste despre mine ceea ce gandeste despre dumneavoastra. Nu pricep cum suportati. Serios.


pai vad ca te afecteaza .....ca de aia vrei sa-ti scanezi diploma !! ha...ha...ha...o debila intelectual ca tine pina acum nu am mai intilnit !! bai ...muci verzi de aia care se intind , ca ai facut tu la "FARA PLATA" si cu asta consideri ca trebuie sa te lauzi ESTI DUSA! RAU!! pai sint o gramada de ALTII ca tine ....sau te consideri UNICA cumva cu asemenea merite!!

sint copii care au burse si studiaza in strainatate la universitati renumite ,nu ca tine ,care isi aduce laude singura ca a studiat la FARA PLATA!! si nu ma enervezi....ma agasezi cu laudele tale de c*acat bolnav!! da ....n-ai ambitie daca nu scanezi diploma sa vedem si notele ca poate sint care-i intereseaza!

eu nu ma laud ...te las pe tine...ca sa am de cine rade ! pe mine nu ma cheama liliana 2005 ca sa-mi afisez meritele pe KUDIKA! sint destui care imi stiu valoarea fara sa ma laud singura!!(in viata reala nu cea virtula) ce vezi tu din postarile astea ,asa imi place sa te abordez pe tine si pe altii ca tine!! si o sa fac si de-acum incolo la fel

Oameni ca tine...sint o gramada care merg la fetele de la saloane numai ca tu esti prea ingamfata
ca sa o recunosti!! si oameni ca mine pot intelege asta ...pe cind TU nu!!

daca esti atit de p*roasta si traiesti doar pt. imagine(ce zice lumea ..) ......ha..ha...ha. zau ca esti
o individa de COMPATIMIT!! Traiesti pt. altii sau pt. tine?? faci ceea ce simti sau ceea ce zice lumea ca sa ai o imagine intangibila??? mai inavata si scoala vietii ca la asta ai ramas repetenta!!

Si daca am reusit in tot ceea ce mi-am propus a fost pt. am facut intotdeuna numai ce mi-am dorit
si nu m-a interesat niciodata gura lumii!! si pt. cultura ta generala sint pe un varf unde multi si-ar dori sa fie!! si unde TU nu ai sa ajungi niciodata!!cu toate diplomele tale de la FARA PLATA !!
AERELE mai lasa-le pe-acolo pe unde iti faci JOB-ul ca pe aici nu se inghesuie nimeni sa ti le cunoasca!







Continuati continuati ca va raspund fara probleme Numai bine afla toata lumea viata mea iar dumneata iti capeti 'aplauzele' meritate.
Ma bucur pentru realizarile fiilor daca sunt adevarate. Si eu am fost cu bursa in strainatate, in Spania, Extremadura in 2004, in anul 4 de facultate. N-am vrut sa raman acolo, desi mi s-a oferit posibilittea, pentru ca aveam oameni si animale care depindeau de mine. Am colege si colegi care au ramas si sunt incantati. In schimb, nu-mi pare deloc rau ca am ales Romania pentru ca am realizat mai multe lucruri aici (lucruri cu adevarat importante pentru mine) decat puteam realiza acolo. Eu nu iau in calcul doar aspectul profesional atunci cand ma refer la realizari.
Poate va intereseaza cati oameni au dat exemenul pe 2 locuri V-am mai spus ca nu va duce deloc capul, nu-i asa? Tin sa va amintesc acest lucru in asa fel incat sa fiti convinsa ca eu nu debitez lucrurile pe care le citesc aici debitate de oameni de 40 de ani. Mai mare rusinea doamna! V-am mai spus, foc mi-as da inainte sa ajung sa vorbesc asa despre si cu oameni pe care nu-i cunosc.
duduie obraznica si eu ti-as da foc cu placere daca te-as putea prinde undeva.....


Va recomand sa incepeti cu oamenii de langa dumneavoastra pana sa ajungeti la mine. Va GARANTEZ ca absolut fiecare dintre ei realizeaza cine sunteti. Oamenii ca dvs cu greu trec neobservati. Le-o fi frica sa va spuna in fata ce parere au. Mi-e nu-mi este absolut deloc si nu-mi va fi niciodata.
liliana2005
Postat pe 28 Martie 2010 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
idila cu un necunoscut 248 De la: pisu_blondutza 18 August 2010 17:29
nu inteleg ce vrea de la mine!!!! 43 De la: just_me00 10 Martie 2013 14:49
Am si eu nevoie de un sfat dak se poate... 49 De la: zeita_zeita 7 Septembrie 2009 23:37
Cum sa ma imprietenescu cu prietenii lui? 16 De la: oana84onutza 29 Ianuarie 2010 20:12
Daca e frumos nu este si destept 27 De la: iacinta 29 Ianuarie 2010 08:03