Mai multe
| da ai si u dreptate intrun fel ca daca nu mai ce v sa terminat dar ei totusi se iubesc si poate mai pot salva rel | ||
|
ratzusk_18 Postat pe 29 Martie 2010 00:26 |
||
|---|---|---|
De la: Biencutzza, la data 2010-03-11 11:27:36Buna ziua. As dori si eu niste sfaturi... Am o rel la distanta.. el e plecat intr-un oras iar eu in altul... Vb zilnic la telefon numai ca nu MAI avem ce ne spune.. trecem printr-o perioada grea.. ce e de facut ?? ne iubim foarte mult si nu vrem sa ne despartim,.. credeti ca ar fi bine sa o mai rarim cu vb? sa vb la 2- 3 zile?.. ca poate asa VOM avem ce sa ne spunem ASTEPT SFATURILE voastre daca ai o relatie la distanta insemna ca nu ai o relatie cel mai probabil |
||
|
leo_ Postat pe 29 Martie 2010 09:57 |
||
De la: Biencutzza, la data 2010-03-11 11:27:36Buna ziua. As dori si eu niste sfaturi... Am o rel la distanta.. el e plecat intr-un oras iar eu in altul... Vb zilnic la telefon numai ca nu MAI avem ce ne spune.. trecem printr-o perioada grea.. ce e de facut ?? ne iubim foarte mult si nu vrem sa ne despartim,.. credeti ca ar fi bine sa o mai rarim cu vb? sa vb la 2- 3 zile?.. ca poate asa VOM avem ce sa ne spunem ASTEPT SFATURILE voastre Draga mea , ca sa puteti comunica , ar trebui sa aveti lucruri in comun, sa aveti pasiuni comune, dar mai ales sa faceti toate cele in comun.La voi nu e lipsa de comunicare , e o racire cauzata de distanta .Daca se va putea incercati sa faceti efortul de a va vedea mai des. |
||
|
|
||
|
Postat pe 29 Martie 2010 10:02 |
||
De la: Biencutzza, la data 2010-03-11 12:25:01Tu nu intelgi ca mai mereu ne certam,..eu mai mereu ii reprosam .. sunt cam impulsiva ce sa ine mai zicem vezi ca asa s-a terminat iubirea dintre mine si fostu'...mare grija cu reprosurile...cand pleca el acasa(era din sinaia si eu din bucuresti) stateam si vorbeam mult la telefon..si se ajungea deseori la certuri pentru ca eu intelegeam gresit anumite chestii pe care le zicea...si eram si geloasa cand imi vb de nush ce tipe bla bla...dupa am ajuns sa nu mai avem ce sa ne zicem...el a devenit foarte indiferent..si astepta sa il las eu ca sa nu ma lase el..si s-a terminat cu lacrimi pentru mine,cand in sfarsit ma saturasem de indiferenta lui. cand va vedeti face to face..poarta o discutie serioasa cu el...pentru ca in ritmul asta va indreptati catre despartire |
||
|
sakura_7777777 Postat pe 3 Aprilie 2010 03:12 |
||
| nu cantitatea cuvintelor conteaza ci calitatea lor.degeaba iti vorbeste de exemplu 7 ore in continuu daka nu iti spune "mi-e dor de tine" sau "abia astept sa ne revedem" sau "te iubesc",etc...comunicarea verbala e doar o mica parte din comunicarea dintre doi oameni.vreo 80% e nonverbala. | ||
|
razz Postat pe 6 Aprilie 2010 16:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu pot sa cred ca mi se intampla asta!!!...SA CUNOSC UN PSIHOPAT | 14 | De la: kudika421339 14 Noiembrie 2011 14:46 |
| Aventuri 24 ore - Cum a fost | 1 | De la: alter_ego 1 Decembrie 2008 17:27 |
| ce credeti! | 17 | De la: argesanu 10 Septembrie 2009 09:00 |
|
|
||
| iubire????sau iluzie??? | 19 | De la: ilovethisgame 22 Septembrie 2009 21:45 |
| Alergi dupa doi iepuri si nu prinzi niciunul? | 8 | De la: JustElla 9 Decembrie 2014 18:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.