Mai multe
|
Vreau sa va intreb pt ca pe mn ma cam macina chestia asta.. V`ati intors sau a`ti avea de gand vreodata sa va intoarceti la fostul pentru ca a`ti considerat ca mai merita o incercare? chiar si dupa cativa ani... nu conteaza ca nu a tinut dar asa...do girls tend to do that?:-?? Si a doua intrebare legata de prima in mare parte.. V'ati intoarce la cineva care va iubit mult si inca va iubeste fiind dispus sa faca orice pentru voi dar a calcat si stramb din lipsa de experienta in relatii? cand zic calcat stramb nu ma refer la inselat , lovit s`au mai stiu eu ce grozavii..... Din cate am vazut unele cupluri care au fost despartite si s`au reunit ba sunt mai fericiti ca niciodata ba nu a tinut nici a doua oara...mi-ar place sa cred ca dand tot ce am mai bun pot face parte din prima categorie cu brio.. cu impacatul e mai greu de care nici nu vrea sa auda :| ... |
||
|
Empty Postat pe 15 Martie 2010 18:58 |
||
|---|---|---|
|
" Vreau sa va intreb pt ca pe mn ma cam macina chestia asta.. V`ati intors sau a`ti avea de gand vreodata sa va intoarceti la fostul pentru ca a`ti considerat ca mai merita o incercare? chiar si dupa cativa ani... nu conteaza ca nu a tinut dar asa...do girls tend to do that?:-?? " Odata ce se rupe ( indiferent de motiv ) nu mai merge ! Eu ,m-am impacat cu el si ne-am "chinuit" 1 an de zile ...si am ajuns sa ne desp .... "Si a doua intrebare legata de prima in mare parte.. V'ati intoarce la cineva care va iubit mult si inca va iubeste fiind dispus sa faca orice pentru voi dar a calcat si stramb din lipsa de experienta in relatii? cand zic calcat stramb nu ma refer la inselat , lovit s`au mai stiu eu ce grozavii....." Dar la ce te referi ? Pot fi si exceptii..dar pt mine ,nu exista!Unde scuip,nu mai ling !orice ar fi ..... |
||
|
blaa Postat pe 15 Martie 2010 19:21 |
||
De la: blaa, la data 2010-03-15 19:21:56" Vreau sa va intreb pt ca pe mn ma cam macina chestia asta.. Pai nush cat mai bine sa explic fata de ce am spus la a doua... PS. faza cu scuipatu` am mai auzit'o eu la multa lume si dinou...si totusi se intorc...grea treaba si cu dragostea asta
|
||
|
|
||
|
Empty Postat pe 15 Martie 2010 19:27 |
||
|
" PS. faza cu scuipatu` am mai auzit'o eu la multa lume si dinou...si totusi se intorc...grea treaba si cu dragostea asta.." Pentru mine chiar asa e ....si nu numai in dragoste ....cu toata lumea care ma calca pe coada ! Nu merita nimeni sa iti f*tzi creierii si nervii ..... Si daca nu a mers prima oara,a doua oara dc ar merge ?? Odata ce te certi/desparti ....se rupe ceva .....si chiar daca "inchizi ochii"...cu timpu' ....se duce totu' Pe mine fostu' m-a inselat ,l-am iertat ....si cu timpu...s-a dus si incredere si sentimentele ... Parerea mea .... La a doua intrebare ,chiar nu imi dau seama la ce te referi ...daca inselat nu,batut nu ....
|
||
|
blaa Postat pe 15 Martie 2010 19:50 |
||
|
1.nu 2.idem 1, cu intrebarea drept mentiune:cand a calcat stramb, a facut entorsa, sau rupere de ligamente ceva?
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Martie 2010 21:43 |
||
nici eu n am inteles practic cu ce a gresit? sau mai degraba ai gresit tu si e ca in reclama ..a spus el inseamna ca eu sunt de vina si a plecat? eu zic asa ..daca e ceva de reparat se poate repara ,dar 2 caractere contradictorii .nu cred.. |
||
|
ionelaela Postat pe 15 Martie 2010 21:50 |
||
|
Din cate am inteles eu tu esti barbat si intrebi in numele fetei. Vezi sa vezi daca ea s-ar mai intoarce la tine dupa ce " ai calcat stramb"? Daca am inteles bine, atunci probabil ca eu una m-as intoarce daca am lasat un baiat si as lua inapoi un barbat. Altfel nu merita impacarea. A te desparti si a nu invata nimic din ceea ce ti se intampla inseamna pierdere de vreme impreuna care la un momnet dat iar se transforma in despartire. Cine spune ca nu a trecut prin despartiri cu prietena / prietenul minte. E nevoie la un moment dat de niste " cutremure" interioare pentru a se reaseza si a se alinia educatiile date de familii diferite. Asa, ca prostia cu scuipatul, e de domeniul mandriei si nu a realitatii. Asa ca incearca , fara sa iti fie frica, si daca zice nu, asta e. De cele mai multe ori o luam cu altcineva de la capat doar pentru ca acea persoana, noua, ne ia de buni si ne trateaza exact asa, fata de o veche prietenie care ne stie hibele si are ceva temeri vis-a -vis de noi. Eu oricum am incercat de fiecare data sa ma impac si cand nu a mai fost loc abia atunci am plecat definitiv Sa fii iubit !!! |
||
|
motzko Postat pe 16 Martie 2010 18:43 |
||
| ?ce intelegi tu prin calcat stramb? daca inselat nu, lovit nu, alte grozavii nu... atunci CE? | ||
|
Shhh Postat pe 16 Martie 2010 18:47 |
||
|
||
|
dragdana Postat pe 18 Martie 2010 21:57 |
||
depinde ce ce simti u acum...Acum 4 ani, eram ink studenta, am avut o prietena f buna, eram ca doua surori, la un moment dat eu am cunoscut un baiat, cu care dupa putin timp se cuplase asa zisa prietena mea ce mai buna; nu m-am suparat pe moment desi nu mi s-a parut corect. locuiam cu chirie intr-un apartament, eram studente intr-un alt oras, ne imprietenisem la facultate. el cu serviciul avea treaba des in acel oras si se mutase la noi in apartament, cu ea binenteles. toate bune si frumoase aparent, din partea lor incepusem sa am atacuri foarte dese, de la felul cum ma imbracam si multe altele...dupa putin timp am plecat din acel apartament. ca sa aflu nu dupa mult timp ca eram facuta in toate felurile de ei doi, si ii sfatuiau pe prietenii comuni sa nu ma mai apropie de mine ca le fac doar rau.in fine eu mi-am vazut mai departe de treburi, mi-am terminat faculta , am un job super si mi-am luat si propria mea casa. surpriza acum 2 luni 'el' m-a cautat , e disperat sa intre in viatza mea si el si ea, dar....ACUM NU MAI VREAU EU. din cate auzeam de la niste prieteni comuni ea incearca disperata sa il tina langa ea, prin gesturi disperate(taiatul venelor si medicamente). oricum ar fi ei nu mai au ce cauta in viatza mea. o zi buna tuturor si aveti grija cui dati o a doua sansa.
|
||
|
sorina27 Postat pe 26 Martie 2010 18:20 |
||
ciorba reincalzita.....
|
||
|
kudika093016 Postat pe 29 Martie 2010 15:08 |
||
| daca simti ca merita sa incerci...incearca si lasa ce zic altii...intotdeasuna vom regreta mai mult ce n-am facut..nu ce am facut,asa ca...asculta-ti inima si vezi tu la momentul respectiv daca merge relatia sau nu:) daca au trecut cativa ani de la despartire..cu atat mai bine..ranile s-au mai vindecat..voi v-ati mai maturizat. si eu m-am gandit la impacare cu ultimul fost..insa intre timp am intalnit pe cineva care ma apreciaza mai mult:) cu toate asta iti zic sa-ti asculti inima pentru ca nu se stie ce va fi..daca iese bine e super..daca nu..macar ai incercat corect? multa bafta orice ai decide:) | ||
|
sakura_7777777 Postat pe 29 Martie 2010 21:42 |
||
si eu cred ca merita incercat...in plus nu ai nimic de pierdut... daca el inca te mai iubeste ...iar tu te gandesti la posibilitatea de a va impaca...insamna ca inca il mai ai in inima....,inca mai simti ceva pt el...nu ar avea de ce sa nu mearga succes
|
||
|
polly_ Postat pe 29 Martie 2010 21:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Diferenta de varsta intr-o relatie... | 18 | De la: kudika_25639 1 Februarie 2013 22:40 |
| Imi doresc sa ma impac cu fosta iubita | 7 | De la: kudika_18439 6 Ianuarie 2013 09:48 |
| a fost!! | 14 | De la: inna_1688 5 Decembrie 2010 14:08 |
|
|
||
| MERITA SA REIEI O RELATIE? | 18 | De la: kudika181175 23 Octombrie 2010 00:20 |
| mult timp pierdut inutil:) | 28 | De la: mma1991 24 Ianuarie 2012 17:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.