Setari Cookie-uri

cand iubesti si nu esti iubita s-au macar asa crezi

am 35 ani si iubesc un baiat care nu ma iubeste s-au macar asa cred.suntem impreuna de 5 ani...ne-am lasat si iar ne-am intors impreuna...mereu a fost pt ultima data...dar ceva ne-a facut sa ne intorcem impreuna...am stat o perioda fara sa ne mai vedem,auzi s-au sa ne trimitem sms...a fost greu...si pt el si pt mine...dar am continuat unul fara altul...si in final suntem tot impreuna dar fara nici o promisiune...cum spuneam traim cu ceace v-a aduce ziua de maine....aceasta iubirea a mea s-au a lui nu e usor de explicat...ce as putea eu hotara in iubirea asta...ce as putea sa cer...s-au ce as putea sa mai dau...?stiu ce ar putea schimba intre noi dar pt moment nu e posibil...
scarlett_ohara74
Postat pe 24 Martie 2010 12:42
In primul rand ce vrei de la tine. Stii? Si apoi ce vrei de la el? Incearca sa le separi cumva. Serios, din ce am citit e un talmes-balmes acolo....
Bebulaki
Postat pe 24 Martie 2010 12:46
De la: scarlett_ohara74, la data 2010-03-24 12:42:39am 35 ani si iubesc un baiat care nu ma iubeste s-au macar asa cred.suntem impreuna de 5 ani...ne-am lasat si iar ne-am intors impreuna...mereu a fost pt ultima data...dar ceva ne-a facut sa ne intorcem impreuna...am stat o perioda fara sa ne mai vedem,auzi s-au sa ne trimitem sms...a fost greu...si pt el si pt mine...dar am continuat unul fara altul...si in final suntem tot impreuna dar fara nici o promisiune...cum spuneam traim cu ceace v-a aduce ziua de maine....aceasta iubirea a mea s-au a lui nu e usor de explicat...ce as putea eu hotara in iubirea asta...ce as putea sa cer...s-au ce as putea sa mai dau...?stiu ce ar putea schimba intre noi dar pt moment nu e posibil...

care e povestea
GYPSI
Postat pe 4 Aprilie 2010 22:30
Daca vrei ceva serios discutati ceea ce va separa (ceea ce va provoaca discutiile)si rezolvati situatia intr-un fel .Daca nu las-o asa si cand nu se va mai putea o sa renuntati voi sigur unul la altul.

SUCCES
rebeca79
Postat pe 5 Aprilie 2010 14:35
De la: scarlett_ohara74, la data 2010-03-24 12:42:39am 35 ani si iubesc un baiat care nu ma iubeste s-au macar asa cred.suntem impreuna de 5 ani...ne-am lasat si iar ne-am intors impreuna...mereu a fost pt ultima data...dar ceva ne-a facut sa ne intorcem impreuna...am stat o perioda fara sa ne mai vedem,auzi s-au sa ne trimitem sms...a fost greu...si pt el si pt mine...dar am continuat unul fara altul...si in final suntem tot impreuna dar fara nici o promisiune...cum spuneam traim cu ceace v-a aduce ziua de maine....aceasta iubirea a mea s-au a lui nu e usor de explicat...ce as putea eu hotara in iubirea asta...ce as putea sa cer...s-au ce as putea sa mai dau...?stiu ce ar putea schimba intre noi dar pt moment nu e posibil...

Sti ce as face in locul tau?..l-as lua pe iubit sa discutam,fara teama ca ne putem desparti,as crea o atmosfera pasnica si i-as spune: te iubesc si nu pot sa mai traiesc asa,ne certam ,ne impacam, am 35 de ani si vreau sa-mi intemeiez o familie,vreau un sot,un copil..tu ma iubesti?am nevoie sa stiu asta,pentru ca simt ca nu ai aceleasi sentimente ca si mine,sau cel putin nu-mi demonstrezi asta..
.. imi doresc sa stiu ce planuri ai tu cu noi...hai sa lamurim situatia o data, ne schimbam (remediem problemele care ne-au adus in situatia asta)si formam o familie sau ne despartim..eu nu vreau sa ma trezesc la 40 de ani singura .
cami_goanga10
Postat pe 8 Aprilie 2010 00:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ori is eu nebuna ori este el 33 De la: the_O 27 Octombrie 2010 13:53
Il iubesc dar nu ne potrivim 23 De la: Eu93llr 7 Aprilie 2013 10:39
ce ne facem cu parintii? 73 De la: STELLA_STAR 16 Mai 2010 01:20
acelasi lucru in fiecare an 8 De la: bruneagra25 18 August 2009 11:26
Iubire la distanta. Help!! 9 De la: kudika_19168 6 Noiembrie 2012 10:51