Setari Cookie-uri

Asta mi-a pus capac :-s

ca alte n povesti de pe acest forum....am si eu o mica mare problema....sunt o persoana foarte egoista....si feminista convinsa....nu am lasat prea multi barbati sa se apropie de mine pt ca simteam foarte bine singura...avea eu acel echilibru...si nu aveam nevoie de certuri, probleme, gelozii...faze de astea..... dar o persoana m-a citit foarte bine si in ciuda acestei atitudini "inabordabile"..... foarte hotarat si direct mi-a intrat sub piele... dupa ceva timp in care am fost prieteni am ajuns sa fim impreuna...am inceput-o cu stangul....pt ca eu eram nesigura de multe chestii...dar stia ce sa zica si cum sa zica...ca sa nu am eu dubii de relatia noastra..... dupa ceva timp am inceput si eu sa raspund gesturilor lui....dar culmea ca el a fost foarte ocupat cu afacerile lui.....extrem de ocupat...si chestia care era cea mai valoroasa intre noi...era comunicarea....pe care mi se pare ca am pierdut-o...ori acum astept eu mai mult de la el si mi se pare ca-s dezamagita si ca nu ma baga in seama...ori nush ce s-a intamplat...ca el zice ca a fost doar ocupat si o sa ne reveim...dar eu nu simt chestia asta...:-??....stiu ca nu tine numai de mine dar nu as vrea sa-l pierd...si nu stiu ce si cum sa fac :-??
masline
Postat pe 25 Martie 2010 14:15
intotdeauna feelingurile de la inceput de relatie se dovedesc a fi adevarate... nu-i nici o tragedie, invata din aceasta experienta si mergi mai departe.


PS: sa fii feminista nu inseamna sa nu ai un barbat langa tine, ci sa stii sa ceri ceea ce ai nevoie si sa ceri sa fii respectata ca femeia si sa ti se respecte drepturile (cel putin in acceptiunea mea).
kitty_krieger
Postat pe 25 Martie 2010 14:57
ador povestile astea ca ale tale. in sfarsit va vine randul, fandositelor, care e problema?? v'ati tinut nasu pe sus si acuma nu va convine??? hahahha
Shhh
Postat pe 25 Martie 2010 15:10
De la: Shhh, la data 2010-03-25 15:10:25ador povestile astea ca ale tale. in sfarsit va vine randul, fandositelor, care e problema?? v'ati tinut nasu pe sus si acuma nu va convine??? hahahha

nu sunt o fandosita....pur si simplu am tinut la cineva f mult si am fost foarte dezamagita...si apoi mi-am setat un firewall foarte puternic....adica nu lasam sa se apropie nimeni de mine...si nici nu le dadeam apa la moara celor care voiau sa fie cu mine...eram doar corecta fata de ei.....si aceasta persoana chiar m-a facut sa am incredere cat de cat in ea si ca daca vom incerca amndoi sa gandim in acelasi sens ar putea iesi ceva.....spun ca sunt egoista pt ca imi era bine singura si nu voiam sa risc acel echilibru .....
masline
Postat pe 25 Martie 2010 15:29
De la: Shhh, la data 2010-03-25 15:10:25ador povestile astea ca ale tale. in sfarsit va vine randul, fandositelor, care e problema?? v'ati tinut nasu pe sus si acuma nu va convine??? hahahha


faptul ca da cu flit unor tipi care nu se potrivesc cu ceea ce vrea ea sau are nevoie, sau ca da cu flit unor tipi doar pentru ca simte nevoia sa fie singura o perioada, nu o face pe o femeie fandosita. Chiar transmiti un mesaj foarte periculos si acela e ca o femeie nu are dreptul sa aleaga sa fie singura si ca trebuie sa se multumeasca cu putin, doar din dorinta de a nu refuza pe cineva.
Parerea mea.
kitty_krieger
Postat pe 25 Martie 2010 22:15
"sunt o persoana foarte egoista....si feminista convinsa....nu am lasat prea multi barbati sa se apropie de mine pt ca simteam foarte bine singura..."
1.Egoismul este o urâciune a sufletului. ªi dacã eºti egoistã ºi recunoºti asta, ai fãcut deja un pas cãtre vindecare. ªi încearcã sã mergi pânã la capãt. Într-o iubire adevãratã dau mereu, dar nu cu palma, ci cu sufletul... ºi de cele mai multe ori te intereseazã mai mult fericirea sau binele celui de lângã tine, decât persoana ta.
2. feministã. Asta nu e un pãcat. Fii feministã dar în acelaºi timp încearcã sã înþelegi cã ºi partea cealaltã trebuie respectatã.Eu nu cred cã existã iubire fãrã respect.
3. nici singurãtatea nu e un pãcat.Poate fi de multe ori o ºansã.
Adus înapoi cu forþa, cu farmece ºi cu momeli, asta nu este o soluþie. Încearcã sã fii tu însãþi. Dacã simþi cã nu mai þine la tine... nu-l mai dori. Ce sã faci cu un bãrbat care nu þine la tine?
Într-o iubire trebuie sã fie doi prezenþi, nu unul prezent ºi unul absent...
Ana_Armanca
Postat pe 28 Martie 2010 12:22
Inseamna ca nu e interesat sa comunice cu tine iar ce-a fost la inceput a fost doar prefacatorie ca sa te cucereasca.
too_glamorous
Postat pe 5 Aprilie 2010 01:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa-l parasesc ...sau sa lupt pentru el? 46 De la: moni_k10_06_86 19 Septembrie 2009 17:05
Nu stiu ce sa cred despre el... 50 De la: marco918 5 Octombrie 2010 01:15
Puterea unui barbat ... 33 De la: rockk 16 Ianuarie 2011 18:30
cum sa ajung la un barbat dificil??? 17 De la: pamela_1 15 Iulie 2009 12:40
Sex vs tratamente cosmetice 71 De la: roz5blue6lila7 22 Decembrie 2010 19:12