Setari Cookie-uri

Necazul :(

Sunt cu un baoiat de 4 ani de zile si va rog sa ma ajutati ca numai stiu ce sa fac....nu stiu de ce mai stau el...oare obisnuinta......a dat si in mine de atatea ori din cauza la prietenii...la vorbe rele...si acum cand va scriu ma cert cu el...datim un sfat
kudika034729
Postat pe 31 Martie 2010 16:50
iesi pe usa afara sau aratai lui usa
daria88
Postat pe 31 Martie 2010 16:53
De la: kudika034729, la data 2010-03-31 16:50:43Sunt cu un baoiat de 4 ani de zile si va rog sa ma ajutati ca numai stiu ce sa fac....nu stiu de ce mai stau el...oare obisnuinta......a dat si in mine de atatea ori din cauza la prietenii...la vorbe rele...si acum cand va scriu ma cert cu el...datim un sfat

Ce sfat vrei in afara de faptul ca ar fi cazul sa termini relatia asta????Defapt trebuia sa termini dupa prima oara cand a ridicat mana impotriva ta!!!!!
Ca doar nu esti minora sub tutela unui anormal si nu stii ce sa faci si cui sa te adresezi
Ce ai facut pana acuma sa termini relatia sau sa aveti o relatie "normala" in care sa va respectati reciproc fara agresiuni verbale sau bataie????
Deja te-ai obisnuit cu "raul", vorba aia rau cu rau, dar mai rau fara rau;-)
Atata timp cat tu te complaci in situatia asta, nu te poate nimeni ajuta. Fara sa fiu rautacioasa exista persoane care se bat, se iubesc, sufera si se plang dar tot nu schimba nimic...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Martie 2010 23:03
Ceri sfaturii stii tu e usor sa dai sfaturi dar mai greu e sa le pui an aplicare. Sincer mie numi place sa cer sfaturi cand e vb de viata mea .E VIATA TA SI TU TREBUIE SA DECIZI CE E BINE SAU RAU PT TINE .
ines34
Postat pe 1 Aprilie 2010 01:40
Si cati ani ai tu daca ai stat deja 4 ani cu asemenea specimen? Am vazut cazuri din astea in care tot ea se simte vinovata , de nu-mi venea sa cred ce-mi aud urechile.
Fa-ti frumos bagajul si pleaca, nici nu se mai pune problema sa stati sa discutati cand el a ridicat deja mana la tine. Asemenea fiinta este pur si simplu un ratat care ar merita sa stea singur toata viata si gata.
anissya
Postat pe 1 Aprilie 2010 13:05
Am 19 ani.....am vorbit cu el iam zis de atatea ori k nu il mai iert ca numai pot sa il iert de atatea ori....dar vine la mine si plange si imi spune intruna ca se schimba..ca numai face....si eu de felu meu sunt mai miloasa si iert..las de la mine....eu ma simt vinovata ca am stat in banca mea si am ascultat de el...si l-am iertat.... nici eu nus ce mai e intre noi obisnuinta...? mai ales ca stam aprope unu de altu....si prietenii lui sunt cu ochiii mei mine la tot ce fac si imediat afla.....
kudika034729
Postat pe 2 Aprilie 2010 02:28
De la: kudika034729, la data 2010-04-02 02:28:09Am 19 ani.....am vorbit cu el iam zis de atatea ori k nu il mai iert ca numai pot sa il iert de atatea ori....dar vine la mine si plange si imi spune intruna ca se schimba..ca numai face....si eu de felu meu sunt mai miloasa si iert..las de la mine....eu ma simt vinovata ca am stat in banca mea si am ascultat de el...si l-am iertat.... nici eu nus ce mai e intre noi obisnuinta...? mai ales ca stam aprope unu de altu....si prietenii lui sunt cu ochiii mei mine la tot ce fac si imediat afla.....

Ok, hai sa le luam pe rand! A dat prima data in tine si tu i-ai spus sa inceteze. A dat a doua oara in tine si tu i-ai spus sa inceteze. A dat a treia oara.... a o mia oara in tine si tu tot ii spui sa inceteze.
Dar el nu o face. Au trecut 4 ani si el da in tine si tu SPERI ca va inceta. Cam de cati ani mai ai nevoie pentru a intelege ca tu nu esti sacul de box al nimanui si ca el NU va inceta niciodata¿

Si sa-ti mai spun ceva.. mila cu dragostea pe de o parte si bataia de cealalta parte, nu fac casa buna.
Fata draga, orice ti-ar spune lumea de aici.. tu nu te vei schimba in veci. Vei sta ani buni langa el si, fie te vei marita cu el si-i vei turna cativa plozi, fie te va parasi el satul de asemenea femeie.
Femeile ca tine nu-s iubite, sunt folosite, intelegi? Daca tu nu te iubesti nimeni nu te iubeste. Inclusiv animalul pe care tu, cu nonsalanta il numesti "iubitul meu".

Si zici ca prietenii lui sunt cu ochii pe tine? De ce? Iti numara vanataile si o fi vreo norma saptamanala? Jesus!
rashela
Postat pe 2 Aprilie 2010 07:54
De la: anissya, la data 2010-04-01 13:05:18Si cati ani ai tu daca ai stat deja 4 ani cu asemenea specimen? Am vazut cazuri din astea in care tot ea se simte vinovata , de nu-mi venea sa cred ce-mi aud urechile.
Fa-ti frumos bagajul si pleaca, nici nu se mai pune problema sa stati sa discutati cand el a ridicat deja mana la tine. Asemenea fiinta este pur si simplu un ratat care ar merita sa stea singur toata viata si gata.

Hai, sa fim seriosi! Sado-maso merg DOAR mana in mana. Nu e deloc o victima, ca doar nu o tine sechestrata. Un asemenea barbat loveste doar o asemeena femeie. Cu o alta alaturi, mai putin cocosata, ar fi mielusel.
rashela
Postat pe 2 Aprilie 2010 07:57
Nu stiu ce te mai opreste sa`l parasesti,dak intre voi doi nu mai este decat obisnuinta..Din moment ce te loveste nu cred k te iubeste cu adevarat,si crede`ma nu merita sa iti irosesti viata cu un tip care te loveste..Tu kiar esti dispusa sa il mai accepti asa?gandeste`te k daca akuma face asa nu se va opri..kiar daca s`ar potoli putin timp dar iar ar face..nu crede lacrimile lui de crocodil,de ce nu plange atunci cand te loveste?vrea doar sa te impresioneze..eu in locul tau l`as lasa,din cate am vazut nici tu nu ai scris cat il iubesti de mult,nu`l iubesti zii paa nu mai astepta..crezi k nu ai fi in stare sa`ti gasesti un baiat care sa te aprecieze mai mult?eu zic k ti`ai gasi...nu te lasa sa fii sacul de box al unui baiat,da`i papucii si vezi`ti de viata ta...gandeste`te k nu se merita sa ai o asa relatie,mai ales ca prietenii se baga si ei,el mereu va baga in seama prostiile prietenilor si pe tine nu te va asculta...vrei sa`ti distrugi viata pentru un nimic ca el???ia atitudine si ai incredere in tine ca daca iti vei propune ceva vei reusi!!!sincer desparte`te de el!
babydoll_didy
Postat pe 2 Aprilie 2010 12:43
Adevarata treaba cu sado-maso, zau. Eu inca ma mir cine naiba sunt femeile astea care stau acolo dupa ce isi iau bataie...e chiar o chestie pe care nu o pot pricepe.
anissya
Postat pe 2 Aprilie 2010 12:47
De la: kudika034729, la data 2010-04-02 02:28:09Am 19 ani.....am vorbit cu el iam zis de atatea ori k nu il mai iert ca numai pot sa il iert de atatea ori....dar vine la mine si plange si imi spune intruna ca se schimba..ca numai face....si eu de felu meu sunt mai miloasa si iert..las de la mine....eu ma simt vinovata ca am stat in banca mea si am ascultat de el...si l-am iertat.... nici eu nus ce mai e intre noi obisnuinta...? mai ales ca stam aprope unu de altu....si prietenii lui sunt cu ochiii mei mine la tot ce fac si imediat afla.....
Daca la 19 ani si fara obligatii,accepti sa dea in tine,ce o sa se intample la 35 de ani si cu vero 2-3 copii?Atunci ce altceva o sa mai accepti?Esti tanara,nu te crampona de cei 4 ani,nu se merita.Cat despre faptul k iti e mila de el.........De ce?Lui u ii e mila de tine?Stii vorba lui Creanga?Mila mi-e de tine,dar de mine mi se frange sufletul
yocorrina22
Postat pe 8 Aprilie 2010 14:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce va face cu adevarat sa va simtiti iubite ????????????????? 10 De la: inamina 13 Iunie 2009 18:55
o asa zisa despartire 4 De la: nebuna94 11 Iulie 2009 23:30
ce sa fac? 6 De la: kudika_7499 20 Mai 2012 21:38
L-am gonit de langa mine si acum il vreau inapoi 22 De la: sofia_maria 24 Iunie 2010 17:14
Vreau sa divortez! 95 De la: sabi_36 20 Octombrie 2010 09:09