Mai multe
| eu, capricor...el, varsator. Ce parere avrti? Merge?? | ||
|
MariaAchim Postat pe 2 Aprilie 2010 06:39 |
||
|---|---|---|
| eu cred ca n-are nimic de-aface zodia si insasi el ca si caracter (ca persoana)ca nu zodia il face sa fie bun sau rau si educatia si respectul care il avem de la parinti. | ||
|
rebeca79 Postat pe 5 Aprilie 2010 14:27 |
||
|
Si zodiile au rostul lor, insa trebuie luat in consideratie si ascendentul...educatia, familia, istoria, trecutul, prezentul si asa mai departe....insa...pot sa-ti spun din experienta mea ca un Varsator e prea jucaus ptr un Capricorn care este f stabil ca semn...ca va exista o pasiune si o apropiere emotionala f puternica...insa...din nefericire nu va dura mai mult de 5-6 luni. :( Insa eu cred ca soarta este in mainile noastre asa ca...daca te intrebi si ceri sfaturi inseamna ca vrei sa incerci...si asta e OK...Atata timp cat realizezi ca sunt diferente intre voi doi si tii deschise caile comunicarii...go for it! |
||
|
|
||
|
avatar21 Postat pe 6 Aprilie 2010 10:31 |
||
|
mno,asta ma intereseaza si pe mine..doar ca eu sunt varsator si el,capricorn. sunt convinsa ca astrele dispun,dar oamenii predispun......mai adaugi educatia,mediul de viata.........si uite asa zodia devine mai putin importanta, caracterul omului face tot....insa nu strica sa stiu din experienta altora cum e.preventiv! .........in mod normal,zodiacurile nu ne prea dau sanse mari.........dar se zice despre varsatori ca sunt cu ochii'n patru zari.........eu nu simt nevoia sa imi schimb partenerul f des,asa ca...........poate avem sanse si din punct de vedere astrologic!
|
||
|
pixie_dust Postat pe 6 Aprilie 2010 16:53 |
||
| Ma intereseaza si pe mine.. Eu sunt taur , iar el varsator. 12 ani a mers foarte bine sau , cel putin , asa am crezut... Acum mi se pare cam fortat totul... | ||
|
crenguta2010 Postat pe 6 Aprilie 2010 17:35 |
||
Nu conteaza zodiile. Eu sunt varsator, iar el capricorn, suntem casatoriti de 10 ani si avem 4-patru copii, deci....
|
||
|
kudika140847 Postat pe 6 Aprilie 2010 20:22 |
||
|
Daca mesajul meu te va ajuta , ma bucur. In primul rand voi doi sunteti semne diferite- Capricornul este semn feminin(yin-zodie receptiva) asociat cu Sufletul si Materialul, iar Varsatoru(yang-zodie emisiva)l este semn masculin asociat cu Spiritul si Intelectul. Dupa planeta guvernatoare amandoi sunteti guvernati de Saturn. Capricornul face parte din triunghiul de Pamant: Capricorn-Taur-Fecioara, iar varsatorul face parte din triunghiul de Aer: Varsator-Gemeni-Balanta. PÃMÂNT (adica tu) – stabilitate, rezistenþã, tradiþionalism, obiectivitate, ataºament – energia centrãrii, a rãbdãrii, a consecvenþei; AER(adica el) – curiozitate, adaptabilitate, detaºere, instabilitate – energia cunoaºterii, a înþelegerii; Tu esti semn Cardinal, el este semn Fix. Ce sa iti spun, lucrurile pot merge intre voi foarte bine, caci la inceput orice relatie merge , dar pe parcurs totul depinde de voi. Cred ca va fii nevoie de compromisuri:P. Oricum treaba cu zodiile e ceva mai complicata. Exista acel "Suflet pereche", si fiecare il are. Cand il vei gasi , iti vei da seama imediat. Dar pana atunci bucura-te de relatia asta, si crezi ca va merge. Nu te gandi de la inceput ca poate sa nu mearga, caci vei observa mai bine ceea ce "nu e cum trebuie". Gandeste pozitiv si ... nu se stie niciodata. O zi buna |
||
|
juliajolie Postat pe 9 Aprilie 2010 13:25 |
||
|
Compatibilitati zodii: Capricorn - Varsator Exista atractie între contrarii? Adesea. Rezista împreuna? Uneori, însa în cazul de fata diferentele sunt foarte mari. Rezultatul acestei combinatii depinde de diferenta dintre asteptarile dvs. si ceea ce obtineti. Nevoia de senzatii tari si ideile neconventionale ale Varsatorului va dau fiori pe sira spinarii? Se prea poate sa considerati aceste însusiri excitante si provocatoare, dar numai la început. Dvs. sunteti traditionalist pâna în maduva oaselor, ori Varsatorul nu da doi bani pe statul social, asa cum faceti dvs. El nu se jeneaza sa socheze, sa revolutioneze - ba dimpotriva! Chiar daca Varsatorul dvs. nu este un caz tipic, oricum are un temperament mai rece decât al dvs. Viziunea lui asupra lumii este plina de obiectivitate. Nu prea lasa sentimentele sa se amestece cu ratiunea. Uneori, interesele lui pot fi atât de ultramoderne si de "mobile", încât, cu timpul, veti tânji dupa o persoana mai stabila si mai... iubitoare. Varsatorul nu se va încadra niciodata în aceasta descriere! Si abia am schitat câteva dintre diferentele majore! În adâncul inimii dvs. aveti o puternica constiinta de clasa: va doriti vecini pe masura, hainele cuvenite, scoala potrivita pentru copiii dvs. si lucruri de genul acesta. Varsatorul este plamadit dintr-un altfel de aluat: are conceptii democrate si-si traieste viata dupa propriile credinte, indiferent de ceea ce lumea considera a fi bun sau rau. Amândoi sunteti facuti pentru a conduce, dar în directii diferite. Dvs. câstigati faima în cadrul unor firme si în urma unor eforturi destul de mari, care va solicita rabdare si nervi puternici. Întelegeti foarte bine politica firmelor, de aceea veti urca scara ierarhica în ritm alert. Cu alte cuvinte, va castigati pozitia fara a mai fi nevoie sa va plimbati în sus si-n jos pe aceasta scara. Varsatorul prefera grupurile sociale, indiferent daca sunt sau nu institutionalizate. Daca este frustrat la locul de munca, merge pâna la a se ocupa de voluntariat în cadrul unor organizatii non-profit. Este în stare sa se dedice lumii intregi pentru o cauza dreapta, asa ca renuntati sa îl mai asteptati acasa la sfarsitul zilei! Îl puteti privi de departe cum se adreseaza unei multimi prin portavoce, ori puteti bea o cafea cu el la... Café Internet. asta daca te iei dupa ce spun altii...dar dar in adancul sufletului te simti iubita si protejata de el...ce te mai poate opri? sper sa mearga relatia...pupp...
|
||
|
danutzametrock Postat pe 21 Aprilie 2010 08:09 |
||
| Merge! am 12 ani de cand m-am maritat cu un Capricorn. Eu sunt varsator. Iubeste-l asa cum e si merge super bine! | ||
|
kudika094433 Postat pe 22 Aprilie 2010 14:02 |
||
|
varsatorii sunt foarte libertini,chiar daca iubeste cu pasiune cand este la inghesuiala pleaca pur si simplu chiar si daca are copii nu-i pasa,se gandesc doar la binele lor. daca esti dispusa sa dansezi doar dupa cum canta el merita sa incerci pt un varsator mama,tata,fratii sunt pe primul loc apoi prietenii si pe urma copii si nevasta,in opinia lor femei sunt peste tot,copii se fac usor asa ca........(ma refer la varsatorii barbati) femeile sunt altfel am fost maritata cu unul si stiu |
||
|
pedrosian Postat pe 22 Aprilie 2010 23:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| "Pupat in fund"...da sau nu... | 10 | De la: scump 21 Iunie 2015 12:10 |
| Familia | 38 | De la: deelisha 17 Mai 2009 21:57 |
| Iubire la prima vedere | 38 | De la: AnGelbabyyy 23 Februarie 2010 12:56 |
|
|
||
| vreau un sfat | 21 | De la: stem_29 21 Noiembrie 2010 13:23 |
| cum poti uita un barbat care a insemnat totul pentru tine(fata) si care s-a luat dupa toata lumea mai putin dupa cea care-l iubea si cu care isi petrecea fiecare zi, de 1 an si 4 luni? | 12 | De la: yumalai 18 Februarie 2010 18:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.