Setari Cookie-uri

L-am inselat?

Atunci bine ca e bine! Take care
Miss_Stardust
Postat pe 25 Aprilie 2010 23:46
De la: andrutzzza22, la data 2010-04-09 22:50:56Buna. Da! Intr-un fel sau altul l-am inselat. Relatia mergea binisor. El lucreaza destul de mult si are un program destul de incarcat la munca, dar timpul liber pe care il are il petrece 90% cu mine. Ceea ce nu e chiar foarte mult tinand cont ca are destul de putin timp liber. Si sunt momente in care ma cam neglijeaza. De pasti acum am fost la munte cu 3 prieteni de-ai lui si inca o prietena de-a mea. Si ma rog, mi-a facut destule faze, n-a stat cu mine chiar asa mult cum ma asteptam ci mai mult cu prietenii lui. Miercuri cand am venit acasa eu am intrat in vorba cu un alt baiat si am iesit cu el in oras, iar prietenul meu a aflat. I-am explicat de ce am facut asta si desi la inceput a fost foarte suparat si n-a vrut sa ma asculte, intr-un final am reusit sa ii explic.I-am spus ca am iesit cu acel baiat ca sa vad daca as putea sa ma mai uit si la alti baieti, ca am stat un sfert de ora la intalnire dupa care am plecat pentru ca tipul respectiv mi s-a parut oribil si acum sunt 100% convinsa ca nu as vrea pe altul in afara de el si ca il iubesc. Insa acum spune ca nu mai stie ce sa creada despre mine si ca daca ii zicea cineva n-ar fi crezut. El este un tip foarte orgolios si deja imi spusese sa fac absolut tot ce vreau eu dar el sa nu afle. Acum ne-am impacat...aproximativ. A zis ca mai are nevoie de timp sa treaca peste asta. Ce sa fac sa il recuceresc? Sa il fac sa aiba incredere in mine?

Esti o curwa...ai iesit cu altu?= INSELAT.
Lol,tu chiar crezi ca ai facugt bine ca ai inselat,si ca el e de vina si merita chestia asta?
Daca eram in locu lui nu stateam pe ganduri si-ti dadeam cu FLIT in secunda 2
Karbon
Postat pe 4 Mai 2010 17:18
Eu nu inteleg de ce un om care munceste mult trebuie pedepsit. Eu cred ca pana la urma si tu ai beneficii de pe urma muncii lui si consider ca puteai fi intelegatoare. Da, are putin timp liber si poate ca vrea sa-l mai petreaca si cum vrea el, sa faca ce ii place, nu doar sa stea bot in bot cu tine. E absurd sa pedepsesti un om pentru faptul ca e harnic, constiincios si responsabil. Nu uita ca si el e om si poate nu intotdeauna are chef de tine, poate vrea sa se destinda altfel. Sper ca ai invatat ceva din asta si data viitoare cand iti mai trec astfel de rahaturi prin cap, mai bine lasa-l pentru o alta femeie care stie sa aprecieze un om care stie ce vrea de la viata lui, care are un scop, nu care viseaza la frecat menta si alte tampenii.
lollitta
Postat pe 17 Februarie 2012 10:06
Asa e randuita lumea asta. Un bou si-o boala. Ala sta si munceste ca un rob si tu, care probabil nu ai atlceva mai bun de facut, sau n-ai niciun scop in viata, nu ti-ai gasit cariera, stai sa te gandesti la cai verzi pe pereti. Cum va bateti voi joc de oameni care nu merita, Daca eram barbat, te lasam fara sa ma mai gandesc, Nu din cauza ca te-ai dus cu altul, ci din cauza ca e clar ca tu tragi in stanga si el in dreapta. Din cauza ca sigur nu as fi putut forma o echipa cu tine. In viata o sa te lovesti de multe obstacole. De fiecare data fugi la altul sau artunci la gunoi ceea ce nu-ti mai place?
lollitta
Postat pe 17 Februarie 2012 10:10
De la: Karbon, la data 2010-05-04 17:18:08
De la: andrutzzza22, la data 2010-04-09 22:50:56Buna. Da! Intr-un fel sau altul l-am inselat. Relatia mergea binisor. El lucreaza destul de mult si are un program destul de incarcat la munca, dar timpul liber pe care il are il petrece 90% cu mine. Ceea ce nu e chiar foarte mult tinand cont ca are destul de putin timp liber. Si sunt momente in care ma cam neglijeaza. De pasti acum am fost la munte cu 3 prieteni de-ai lui si inca o prietena de-a mea. Si ma rog, mi-a facut destule faze, n-a stat cu mine chiar asa mult cum ma asteptam ci mai mult cu prietenii lui. Miercuri cand am venit acasa eu am intrat in vorba cu un alt baiat si am iesit cu el in oras, iar prietenul meu a aflat. I-am explicat de ce am facut asta si desi la inceput a fost foarte suparat si n-a vrut sa ma asculte, intr-un final am reusit sa ii explic.I-am spus ca am iesit cu acel baiat ca sa vad daca as putea sa ma mai uit si la alti baieti, ca am stat un sfert de ora la intalnire dupa care am plecat pentru ca tipul respectiv mi s-a parut oribil si acum sunt 100% convinsa ca nu as vrea pe altul in afara de el si ca il iubesc. Insa acum spune ca nu mai stie ce sa creada despre mine si ca daca ii zicea cineva n-ar fi crezut. El este un tip foarte orgolios si deja imi spusese sa fac absolut tot ce vreau eu dar el sa nu afle. Acum ne-am impacat...aproximativ. A zis ca mai are nevoie de timp sa treaca peste asta. Ce sa fac sa il recuceresc? Sa il fac sa aiba incredere in mine?

Esti o curwa...ai iesit cu altu?= INSELAT.
Lol,tu chiar crezi ca ai facugt bine ca ai inselat,si ca el e de vina si merita chestia asta?
Daca eram in locu lui nu stateam pe ganduri si-ti dadeam cu FLIT in secunda 2

eu nu vad care e partea cu inselatul, s-a sarutat cu ala si-a tras-o cumva
hai sa fim seriosi barbaiti au voie sa se uite dupa toate fustele femeile nu pot sa iasa sa sondeze terenul, de ce? o da , ele trebuie sa stea sa astepte un fat frumos, prost cu spume sa vina sa le ceara de sotie si apoi sa le puna niste coarne minunate si daca ele cometeaza tot ele o incaseaza in ce lume traim Doamne?
yumy
Postat pe 17 Februarie 2012 11:06
Ce-mi plac cei ce dezgroapa topice de acum doi ani cred ca fac sapaturi arheologice. tipa care a deschis subiectul asta, pana acum cred ca a divortat, s-a remaritat, a facut copii etc.
Micaell
Postat pe 17 Februarie 2012 12:49
De unde stiti voi ca munceste asa de mult?Poate se duce pe la altele si spune ca e la munca:)..Daca are timp de prieteni pt ea de ce nu are timp?Daca il neglijea ea repede o insela...Nu mai te simti vinovata,ca nu esti...El e vinovatul..Noi cand nu avem chef de ei cine ne intelege?De ce trebuie sa fim noi proastele?
Maria_Loredana_1
Postat pe 25 Iunie 2012 04:47
Nu l-a inselat iubita, a fost doar o simpla intalnire!
kudika467548
Postat pe 25 Iunie 2012 05:27
sincer , nu am prea inteles nimic ... povestea asta m-a plictisit ingrozitor ... apoi ai spus ca de fapt v-ati impacat . bun , si atunci unde este problema ?
ca te-ai intalnit cu altcineva ? si ? nu esti nici prima , nici ultima ...
daca a ramas langa tine , nu mai este problema ta ci a lui ... daca-i place o ciorba reincalzita , il priveste ...
fiecare doarme cum isi asterne .
nu are cineva o poveste mai interesanta ?
claudio3
Postat pe 25 Iunie 2012 17:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum credeti??? 7 De la: Flowers 13 Martie 2011 13:46
Regula de trei simpla 32 De la: cristinarudi 11 Aprilie 2009 09:23
dragoste sau cinste,as dori un sfat 42 De la: thadoogback 25 Februarie 2011 11:48
Sunt o proasta, am fost infidela 5 De la: kudika_977155 30 Noiembrie 2014 16:19
need an advice :( 42 De la: Eva32 2 Iulie 2011 01:50