Setari Cookie-uri

cum faci sa fii mai indiferent ca sa poti supravietui ?

cum faci sa nu-ti pese atat de mult incat sa te cunsumi prea mult pt orice cearta orice neintelegere in cuplu in relatiile cu prietenii???am incercat sa nu ma mai gandesc dar nu-mi iese.. ma chinui mult sa-mi scot toate gandurile din cap dar de cele mai multe ori imi mai scapa cate unul... si ma chinuie atat de mult pana scoate toata vlaga din mine :(
kudika072175
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:43
incearca sa ocolesti certurile
simons
Postat pe 22 Aprilie 2010 17:31
esti esti posedata?
freakbabe
Postat pe 22 Aprilie 2010 18:30
Apeleaza la un medic homeopat .
Gasesti pe net, sunt centre , dar cauta unul mai bun ... o sa fie ceva ce sa iti dea pentru a lasa gandurile si acel consum sa treaca fara sa te afecteze .
Cred ca e ceva psihologic ... si sunt multe ce le poti rezolva cu homeopatia .
_Alexa_
Postat pe 24 Aprilie 2010 17:41
De la: kudika072175, la data 2010-04-22 16:43:14cum faci sa nu-ti pese atat de mult incat sa te cunsumi prea mult pt orice cearta orice neintelegere in cuplu in relatiile cu prietenii???am incercat sa nu ma mai gandesc dar nu-mi iese.. ma chinui mult sa-mi scot toate gandurile din cap dar de cele mai multe ori imi mai scapa cate unul... si ma chinuie atat de mult pana scoate toata vlaga din mine :(


Evita subiectele " periculoase " . Daca stii de la subiecte porneste cearta, cand vine vorba schimba subiectul discutiei. In general nu mai incerca sa convingi pe nimeni ca tu ai dreptate in ceva, si daca cineva incearca sa te convinga ca are dreptate zi - i ca ti se pare o idee interesanta si ca o sa te mai gandesti la ea si schimba subiectul .

Sau si mai bine , evita persoanele cu care te certi gaseste prieteni de calitate mai buna sau mai maturi in gandire (asta te ajuta cu conditia sa nu fii tu aia care porneste cearta , ca atunci nu te ajuta sa-ti schimbi prietenii ).
Multa bafta !
kudika052198
Postat pe 28 Aprilie 2010 18:44
eu zic sa consulti un psiholog!
Chiar daca unii au impresia ca e un lucru rusinos, nu-i adevarat! Din pacate traim intr-o lume foarte alerta si nu prea avem timp sa prelucram toate sentimentele si trairile noastre, astfel la un moment dat se aduna si.....
Un psiholog te va ajuta sa poti prelucra mai ok toate aceste emotii si trairi si te va ajuta sa intelegi ca nu e bine sa te macini pentru toate prostiile excesiv!
Pana atunci....mai relaxeaza-te....iesi la o plimbare singura, intr-un parc, mai fa o baita cu spuma si lumanari...si doar goleste capul si bucurate de momentele aceste inedite....ajuta foarte mult (eu asa fac cand ma simt foarte tensionata)
Te pusiq si succes
ingerash_dracushor
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:35
De la: kudika072175, la data 2010-04-22 16:43:14cum faci sa nu-ti pese atat de mult incat sa te cunsumi prea mult pt orice cearta orice neintelegere in cuplu in relatiile cu prietenii???am incercat sa nu ma mai gandesc dar nu-mi iese.. ma chinui mult sa-mi scot toate gandurile din cap dar de cele mai multe ori imi mai scapa cate unul... si ma chinuie atat de mult pana scoate toata vlaga din mine :(

Incearca sa te relaxezi, sa meditezi, sa faci yoga, sa faci plimbari in natura...Daca nu esti genul care se poate relaxa in "felul asta meditativ", incearca sa faci sport sau sa-ti ocupi timpul liber cu lucruri placute. Incepe sa nu te mai implici emotional in discutii si dispute...
Care sunt motivele sa te certi in cercul de prieteni? De ce te certi cu iubitul/sotul?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Aprilie 2010 19:49
"ma chinui mult sa-mi scot toate gandurile din cap dar de cele mai multe ori imi mai scapa cate unul... "
Metode de eliminare/exterminare a gandurilor buclucase:
1. o tura cu aspiratorul prin toata casa
2.frecatul faiantei, gresiei, aragazului, ferestrelor,etc
3.muzica ascultata la maxim, pana bat vecinii in teava
4. hard sex oriunde numai in dormitor nu
5. lista ramane dechisa pen'ca am ramas in pana de idei....etc
miss_darine
Postat pe 29 Aprilie 2010 20:06
posedata nu sunt. multumesc oricum de intrebare.. nu e neaparat un subiect anume care ma deranjeaza sau ma pune pe ganduri. cam la orice disputa ma intreb apoi oare eu sunt aia care greseste? si-mi pune o mie si una intrebari .. am incercat sa-mi golesc mintea de multe ori sa ma plimb si multe altele da nu reusesc mereu. si cateodata ma afecteaza destul de tare k nu ma mai pot concentra la nimic. oricum multumesc pt sfaturi si va doresc o zi faina tuturor.. va pup.
kudika072175
Postat pe 1 Mai 2010 19:10
Iubeste-te pe tine! Si pune-te pe tine pe primul loc. Spune-ti zi de zi: restul vin si pleaca, sunt eu, eu si restul lumii. Si atunci vei vedea ca cel mai important lucru din toate ecuatiile esti tu. Bine, acum nu iti zic sa devii narcisista, egoista sau egocentrista. Dar invata sa te iubesti si sa te apreciezi. Si atunci iti va fi mult mai bine. Eu am fost in situatia ta si asa am facut. Si mi-e chiar fff bine:)
AndM
Postat pe 2 Mai 2010 09:51
zi ca ei si fa ca tine
GYPSI
Postat pe 2 Mai 2010 18:59
Te inteleg perfect si eu sunt in aceeasi situatie ca tine,sunt sensibila la orice cearta si neintelegere si ma consum enorm incat ajung sa nu dorm noptile,orice ma afecteaza chiar daca nu tine de cuplul meu neaparat,uneori e de ajuns sa vad la tv niste stiri care ma emotioneaza sau sa aud de necazurile altora ca sunt perturbata imediat si devin furioasa ca nu pot face nimic.nu stiu de ce sunt asa stresata mereu si nelinistita incercand sa fiu perfecta si ca totul sa iasa perfect as vrea sa ma pot schimba ca ma chinui mult asa si la cei din jur le toc nervii cu dramatismul meu,ii disper pur si simplu ,a nu se intelege ca sunt asa mereu ,mai am momente cand sunt fericita si relaxata dar cand simt ca lucrurile imi scapa putin din control sunt terminata de stres pur si simplu.Sper sa reusesti sa te linistesti,nu stiu ce sfat iti pot da ca nici pe mine insumi nu ma pot ajuta si nu stiu de unde vin problemele tale.la mine vin sigur din lipsa increderii in mine si din faptul ca sunt prea dura cu mine insumi si nu suport sa gresesc si vreau sa fac totul perfect si nu suport deloc dar deloc criiticile;astea ma termina psihic pur si simplu.mult curaj,forta si liniste sufleteasca la toata lumea!
kudika139863
Postat pe 5 Mai 2010 01:11
am fost si yo in situatia ta...timpul te ajuta foarte mult..pe mn ma ajutat sa ma schimb extrem de mult...incearca in continuare k o sa reusesti...
kudika175879
Postat pe 12 Mai 2010 19:55
hmm..se pare ca sunt cam in urma cu postul dar acum m-am gandit si eu sa ma uit la posturile legate de prieteni, sentimente si multe altele din acest domeniu.
Ce pot sa iti spun, incearca sa iti gasesti un hobby, o pasiune care sa te faca sa te simti bine, sa fii in lumea ta atunci cand faci acel lucru. In acest fel poate reusesti sa treci peste amintirile neplacute si sentimentele acestea. Incearca sa pui suflet si sa te concentrezi pe ceea ce faci si poate cu ocazia asta vei mai intalni si alte persoane cu aceleasi pasiuni si puteti discuta despre asta.Invata sa asculti; sunt foarte multe pareri diferite si poate te va ajuta.
Un alt factor care te poate linisti (cel putin la mine functioneaza) este muzica. Alegeti muzica care crezi ca te linisteste si ascult-o de fiecare data.
Sau daca ai un prietenprietena foarte bunbuna poti discuta, sa ii spui tot ce ai pe suflet. In felul asta poate te mai descarci.(preferabil cineva care stie sa asculte si care intelege situatia in care te afli).

Cel mai sigur tu suferi de depresie si prin asta am trecut si eu. Mie mi-a trecut la o petrecere rock.Acolo am invatat sa ma distrez si sa las totul in seama timpului.
kudika329100
Postat pe 8 Noiembrie 2010 18:21
pfoaaaa parca ai fi eu .....acelasi lucru ma intreb si eu
Florentina_Chivu_1
Postat pe 20 Noiembrie 2015 10:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
el sirian, eu romanca = mariaj??????? 53 De la: syronna 1 August 2012 22:51
buna 10 De la: kudika094517 17 Decembrie 2009 14:04
cum sa-ti vindeci barbatul de pesimism ?!! 48 De la: diana1981 11 Aprilie 2009 17:49
sa renunt sau sa incerc sa ma impac cu ideea.... 20 De la: ella13 24 Martie 2010 19:33
In Romania sau in strainatate? 108 De la: ctwmn 19 Ianuarie 2010 13:56