Mai multe
|
POT SA SPUN CA PANA ACUM UN AN ERAM O FEMEIE FERICITA, IMPLINITA. AM AVUT O RELATIE DE 5 ANI CU UN BARBAT CARE IMI FACEA TOATE POFTELE, MA RASFATA, SIMTEAM CA MA IUBESTE DIN FELUL CUM SE COMPORTA CU MINE. EL IMI SPUNEA CA MA IUBESTE IAR LA CATEVA MINUTE IMI SPUNEA TE DIVINIZEZ VIATA MEA. IN ACESTI 5 ANI AM SIMTIT DE 2 ORI CA M-AR FII PUTUT INSELA DAR NU AM DAT ATENTIE, L-AM CREZUT PE CUVANT CA NU ESTE ADEVARAT. SI SA TREC LA SUBIECT. ANUL TRECUT IN VARA, L-AM INTALNIT PE MARIUS SI VIATA MEA S-A SCHIMBAT. ERAM COLEGI DE SERVICIU. EL 21 ANI EU 25. NE-AM PLACUT SI AM INCEPUT SA NE INTALNIM PE ASCUS FARA CA RAZVAN SA BANUIE CEVA. AM ZIS SA PUN PUNCT SI SA IMI VAD DE VIATA MEA ALATURI DE PERSOANA CARE MA DIVINIZA DAR INIMA NU PUTEA SA RENUNTE LA MARIUS. SI AM CONTINUAT PANA CAND RAZVAN A AFLAT, NE-AM CERTAT, EU AM RAMAS CU MARIUS IN CONTINOARE PANA CAND...........SA AFLU CA RAZVAN SA COMBINAT CU FOSTA LUI MARIUS. AAAA AM UITAT SA MENTIONEZ CA MARIUS IN MOMENTUL CAND MA CUNOSCUT PE MINE ERA SI EL CU CINEVA DE 2 ANI.SCANDAL MARE NU ALTA. SI M-AU APUCAT CRIZELE DE GELOZIE STIIND CA RAZVAN NU MAI ESTE AL MEU SI CA SE INTALNESTE CU ALTCINEVA. SI AM RENUNTAT LA MARIUS SI M-AM IMPACAT CU RAZVAN. SI LA 4 LUNI EL NEMAIAVAND INCREDERE IN MINE IMI REPROSA TOT TIMPUL FAPTUL CA L-AM INSELAT, MA CONTROLA NON-STOP, CERTURI IN FIECARE ZI PANA CAND SA RUPT TOT INTRE NOI. EL A CAUTAT-O DIN NOU PE FOSTA LUI MARIUS SI EU AM REINCEPUT RELATIA CU MARIUS. SI ACUM MA DOARE LA FEL DE MULT DESI MA SIMT BINE LANGA MARIUS DAR SIMT CA NU MAI SUNT EU. POVESTEA MEA ESTE PE SCURT DAR VA CER SA-MI SPUNETI DC TOCMAI FOSTA LUI MARIS SI A 2 OARA. PRIMA A FOST SA MA OFTIC EU ACUM...? VA MULTUMESC!!! |
||
|
tascana Postat pe 3 Mai 2010 08:54 |
||
|---|---|---|
| Ce ai semanat aia culegi asa a nu ai de ce sa te plingi . In egoismul tau nici macar pe tine nu te iubesti deoarece nu te respecti atita timp cit zbori usor din patul fostului in al actualului si invers . Si nu uita ca atunci cind produci suferinta nu ai cum sa primesti in schimb decit tot suferinta. Renunta la amindoi si in viitor nu mai calca in picioare suflete nevinovate ! | ||
|
kudika1993 Postat pe 3 Mai 2010 09:02 |
||
| poate inca il mai iubesti si nu poti sa te desprinzi de trecut mi sa intamplat si mie ceva asemanator dar la mine e un copil in mijloc curaj | ||
|
|
||
|
mirelus83 Postat pe 3 Mai 2010 09:06 |
||
| parerea mea nu -i iubesti pe nici unu din ei...cel mai bine ar fi sa renunti la amandoi....si sa incerci sa vezi ce vrei de la viata asta....si sa lasi timpul sa ti scoata in cale un om pe care sa-l iubesti.....si sa te iubeasca nu doar el sa te iubeasca si u sa te simti bine ca esti iubita ....ca asta a fost razvan pt tine....si pt ca u nu simteai in aceeasi masura ai cautat ceva in alta parte....asa ca parerea mea...lasa-i pe amandoi si alege pe cineva care sa te iubeasca si sa IUBESTI | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 3 Mai 2010 09:10 |
||
d-aia!!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,adica tu habar n-ai ce vrei de la viatza ta si ai vrea sa stim noi!!!
|
||
|
Dontyyy Postat pe 3 Mai 2010 09:20 |
||
da de ce nu il intrebi pe el?
|
||
|
one_size Postat pe 3 Mai 2010 10:24 |
||
|
Si cu fundul in telegutza si in carutza , nu prea se poate.Dupa cate se vede cazusi la mijloc. Poate din asta inveti ca barbatii nu-s marionete cu sfori , iar faptul ca te-a iubit nu-ti garanteaza ca te lasa sa faci ce vrei din el.Bravo lui ca nu s-a lasat mai prejos.Semeni vant culegi furtuna si lista de proverbe aplicabile in ce ai descris tu poate continua. |
||
|
Postat pe 3 Mai 2010 10:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| barbatii- enigma | 84 | De la: kudika113701 2 Iunie 2011 14:07 |
| stiu ca aveti cont poate vreti sa ma votati... multumesc frumos | 6 | De la: Titanika 20 Februarie 2012 17:41 |
| un partener inteligent si.. MITOCAN sau "redus" si usor de MANIPULAT? | 17 | De la: nocturnalia 14 Mai 2009 15:41 |
|
|
||
| Oare conteaza diferenta de varta in cuplu? | 16 | De la: luyyzz 5 Octombrie 2009 14:49 |
| ce sa fac | 41 | De la: him_gwts 18 August 2009 14:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.