Setari Cookie-uri

Berarie matrimoniala...

da Nasty, foarte bun� ordinea de zi. La punctul 1 m� ab�in, la 2 te rog s� cau�i c�nd ai timp organigrama veche �n arhiva, la 3 propun interzicerea c�inilor �n ber�rie, pisicu�ele �n schimb sunt bine venite.... La 4 nu �tiu ce s� zic, cred c� e cazul deja s� vorbim cu dan senza�ionescu :)
Calin_
Postat pe 8 August 2010 20:15
De la: Calin_, la data 2010-08-08 20:15:01da Nasty, foarte bun� ordinea de zi. La punctul 1 m� ab�in, la 2 te rog s� cau�i c�nd ai timp organigrama veche �n arhiva, la 3 propun interzicerea c�inilor �n ber�rie, pisicu�ele �n schimb sunt bine venite.... La 4 nu �tiu ce s� zic, cred c� e cazul deja s� vorbim cu dan senza�ionescu :)

Calineee....vezi ca nu tine ....la punctul unu esti Inculpat ...deci nu ai drept de vot ...dar poti pleda VINOVAT SAU NEVINOVAT !!! imi pare rau pentru tine, dar ...lipsa ta din Berarie a dus la Starea de Fapt!!!!
anastasia_m
Postat pe 8 August 2010 20:21
De la: anastasia_m, la data 2010-08-08 20:21:53
De la: Calin_, la data 2010-08-08 20:15:01da Nasty, foarte bun� ordinea de zi. La punctul 1 m� ab�in, la 2 te rog s� cau�i c�nd ai timp organigrama veche �n arhiva, la 3 propun interzicerea c�inilor �n ber�rie, pisicu�ele �n schimb sunt bine venite.... La 4 nu �tiu ce s� zic, cred c� e cazul deja s� vorbim cu dan senza�ionescu :)

Calineee....vezi ca nu tine ....la punctul unu esti Inculpat ...deci nu ai drept de vot ...dar poti pleda VINOVAT SAU NEVINOVAT !!! imi pare rau pentru tine, dar ...lipsa ta din Berarie a dus la Starea de Fapt!!!!

inteligenta fata asta.... sefule,uite ca te-a adus acolo de unde am plecat noi!
P.S.norocul tau ca nu am uitat ca tu gandesti invers decat faci
_oktober_
Postat pe 8 August 2010 20:46
Nasty, pot pleda vinovat dar s� nu recunosc nimic? Sper s� m� �n�elegi, e o chestie de principiu s� nu recunosc niciodat� :). Sper s� scap cu munc� �n folosul comunit��ii. Comunitatea femeilor sexy dac� pe poate :*
Calin_
Postat pe 8 August 2010 20:49
De la: Calin_, la data 2010-08-08 20:49:27Nasty, pot pleda vinovat dar s� nu recunosc nimic? Sper s� m� �n�elegi, e o chestie de principiu s� nu recunosc niciodat� :). Sper s� scap cu munc� �n folosul comunit��ii. Comunitatea femeilor sexy dac� pe poate :*

Calineee.. ..din punctul meu de vedere esti pe jumatate iertat!!!!!!!! personal te supun la munca in folosul meu!!! si tot asa o sa primesti oaresce pedepse!!!!!
anastasia_m
Postat pe 8 August 2010 21:00
De la: Calin_, la data 2010-08-08 19:28:15Okty, aici nimeni nu are nimic de pierdut sau de c�tigat si tocmai din cauza asta "procesul" nu trebuie s� mai aib� loc. Dac� tu �mi spui ce rost au discu�iile astea o s�-�i dau dreptate, dar eu unul sunt scarbit de astfel de personaje si �nc� nu am descoperit alt� metod� de a sc�pa de ei.
asa este bai caline,,esti atat de scarbit incat iti yese scarba prin obraji,,ignorantule ,,din cauza oamenilor ca tn romani nu mai au sange in ei ,,,nu ca ar fi avut vreodata,,si se cred si super inteligenti asa ca tn,,baaaa,,pai daca in alte tari le taia 25 la suta din salariu era revolutie ,,dar la noi oameni inteligenti ca tn sunt prea destepti sa bage in seama asa cva,,,eu nu am nici o treaba ca nu sunt bugetar ignorantule ,,dar uite ca ma gandesc la viitorul tau de ignorant ,,,dupa ce ca esti ignorant mai esi si...........pai am zis you cva de tn mai gagauta,,de vb de mn
thadoogback
Postat pe 8 August 2010 21:20
De la: anastasia_m, la data 2010-08-08 19:47:10
De la: Calin_, la data 2010-08-08 19:42:22Nasty, sper c� nu e�ti si tu �mpotriva sistemului :)))

.....eu anarhista?????????? NU Calineeee.......nu-i as ca vroiai sa-mi dai dintrastia da nu poti???????

pameloooo ,,din prima zi te am iubit
thadoogback
Postat pe 8 August 2010 21:22
De la: thadoogback, la data 2010-08-08 21:22:28
De la: Calin_, la data 2010-08-08 19:42:22Nasty, sper c� nu e�ti si tu �mpotriva sistemului :)))

.....eu anarhista?????????? NU Calineeee.......nu-i as ca vroiai sa-mi dai dintrastia da nu poti???????

dooguleee....nu fi ironic....ai sarit calul cu libelula!!!! pai de asta avea fata nevoie??? repet :am asteptari de la tine!! asa cavaler esti tu??
anastasia_m
Postat pe 8 August 2010 21:29
De la: Calin_, la data 2010-08-08 19:10:50libe, oi fi eu �eful ber�riei dar minuni nu pot face.... Cel pu�in nu de unul singur. Dac� tu �l ignorai ��i spun sigur c� totul se limita la o postare de prost gust, �n stilul caracteristic al maidanezului.... �n schimb tu ai ales s�-�i pui mintea cu el si a ie�it un mic circ de care ne puteam lipsi foarte u�or. A�a c� pe viitor, at�t tu c�t si noi ceilal�i colegi de pahar, putem eutanasia c�inele a�a cum am f�cut si cu marco.... �n discu�ii de genul asta nu are important� cine are dreptate ci doar cine cedeaz� primul.

daca vedeai ceva.nu ai fi dat vina pe mine
asta 1
de cand am postat la ceva cu diete, s-a luat de mine..
mi-a luat apararea atunci roonie
apoi de fiecare data cand postez-pe unde vrea- posteaza si ma face sa ma simt de kkt, cu glumite si tampeniii de smecher de 2 lei
si faza cu muncitu' ...
2 .nu m-as fi coborat la nvelul lui, doar ca m-a enervat de ultimele dati cand face asta...
nu mai am rabdare...
3.o seara buna
am plecat for good din beraria ta
libe
dragon_fly88
Postat pe 8 August 2010 21:57
De la: anastasia_m, la data 2010-08-08 21:29:32
De la: thadoogback, la data 2010-08-08 21:22:28

dooguleee....nu fi ironic....ai sarit calul cu libelula!!!! pai de asta avea fata nevoie??? repet :am asteptari de la tine!! asa cavaler esti tu??
asteptari sa ai de la boc pamelo,,nu sunt delok ironik ,,habar nu am ce a patit libelula
thadoogback
Postat pe 8 August 2010 21:58
Libe, din p�cate doar �n basme binele �nvinge de fiecare dat�. Via�a �n sine e mult mai complicat� si mai ciudat� iar dac� te la�i at�t de u�or prad� r�ut��ii unora nu pot s� spun dec�t c� sunt foarte dezam�git de modul t�u de a g�ndi. Tu vezi ce mi-a scris mie acum? Ce ar trebui s� fac, s� spun si eu la revedere si s� dispar? Sau s� m� cobor la nivelul lui? Nu, e mult mai simplu si mai "s�n�tos" s� �mi v�d de treaba mea mai departe. �n concluzie eu a� spune s� la�i sup�rarea si s� r�m�i libelula vesel� pe care o �tiam eu....
Calin_
Postat pe 8 August 2010 22:32
De la: Calin_, la data 2010-08-08 22:32:43Libe, din p�cate doar �n basme binele �nvinge de fiecare dat�. Via�a �n sine e mult mai complicat� si mai ciudat� iar dac� te la�i at�t de u�or prad� r�ut��ii unora nu pot s� spun dec�t c� sunt foarte dezam�git de modul t�u de a g�ndi. Tu vezi ce mi-a scris mie acum? Ce ar trebui s� fac, s� spun si eu la revedere si s� dispar? Sau s� m� cobor la nivelul lui? Nu, e mult mai simplu si mai "s�n�tos" s� �mi v�d de treaba mea mai departe. �n concluzie eu a� spune s� la�i sup�rarea si s� r�m�i libelula vesel� pe care o �tiam eu....

dragon_fly88
Postat pe 8 August 2010 22:46
Iar au intrat scadalagii si-n berarie? Daca i-am trata ca pe niste fantome, pun pariu ca s-ar cara repede-repejor. Da-i greu uneori sa ignori cind zbiara unul linga tine.

Oricum, eu am trecut sa va zic noapte buna, sa ciocnesc un pahar de vin care sa ne relaxeze si sa ne faca numai buni sa plonjam in bratele somnului.
Ca trebuie sa inceapa o noua saptamina reusita, asa-i?
soraderazboi
Postat pe 9 August 2010 00:13
buna dimi
yumy
Postat pe 9 August 2010 08:09
Neatza berarie
_Cryssa_
Postat pe 9 August 2010 08:42
De la: dragon_fly88, la data 2010-08-08 22:46:51
De la: Calin_, la data 2010-08-08 22:32:43Libe, din p�cate doar �n basme binele �nvinge de fiecare dat�. Via�a �n sine e mult mai complicat� si mai ciudat� iar dac� te la�i at�t de u�or prad� r�ut��ii unora nu pot s� spun dec�t c� sunt foarte dezam�git de modul t�u de a g�ndi. Tu vezi ce mi-a scris mie acum? Ce ar trebui s� fac, s� spun si eu la revedere si s� dispar? Sau s� m� cobor la nivelul lui? Nu, e mult mai simplu si mai "s�n�tos" s� �mi v�d de treaba mea mai departe. �n concluzie eu a� spune s� la�i sup�rarea si s� r�m�i libelula vesel� pe care o �tiam eu....

Asta inseamna DA libe?
Calin_
Postat pe 9 August 2010 09:10
Neatza Yumy, neatza Crysa!
Aveti cumva un cappuccino si pentru mine?
Calin_
Postat pe 9 August 2010 09:11
De la: Calin_, la data 2010-08-09 09:11:05Neatza Yumy, neatza Crysa!

eu am numai cafea cu lapte ...dar pentru tine Calin ma duc si cumpar

Neatza
_Cryssa_
Postat pe 9 August 2010 09:17
De la: crysa_tm, la data 2010-08-09 09:17:11
De la: Calin_, la data 2010-08-09 09:11:05Neatza Yumy, neatza Crysa!

eu am numai cafea cu lapte ...dar pentru tine Calin ma duc si cumpar

Neatza

S-a deschis cumva si o alimentara in zona?
Calin_
Postat pe 9 August 2010 09:18
Neatza. Am trecut sa va vad un pic, cafea nu-mi trebuie pentru ca oricum ma simt foarte fresh in dimineata asta.
soraderazboi
Postat pe 9 August 2010 10:01
De la: soraderazboi, la data 2010-08-09 10:01:13Neatza. Am trecut sa va vad un pic, cafea nu-mi trebuie pentru ca oricum ma simt foarte fresh in dimineata asta.

Neatza soro
_Cryssa_
Postat pe 9 August 2010 10:40
bericioaica si pupici, sa stiti ca am fost pe aici va salut si va 'ubesc o zi buna va doresc
bombonik_babardik
Postat pe 9 August 2010 10:48
De la: babyboomboom, la data 2010-08-09 10:48:25 bericioaica si pupici, sa stiti ca am fost pe aici va salut si va 'ubesc o zi buna va doresc

iubeste-ma bine am nevoie
yumy
Postat pe 9 August 2010 11:03
De la: yumy, la data 2010-08-09 11:03:42
De la: babyboomboom, la data 2010-08-09 10:48:25 bericioaica si pupici, sa stiti ca am fost pe aici va salut si va 'ubesc o zi buna va doresc

iubeste-ma bine am nevoie
bombonik_babardik
Postat pe 9 August 2010 11:06
Doua prietene stateau de vorba.
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
-Da.
-Si ce mutra avea?
-Statea in usa ca prostul!...
Calin_
Postat pe 9 August 2010 11:07
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din
ele au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!

Calin_
Postat pe 9 August 2010 11:10
De la: Calin_, la data 2010-08-09 11:10:14Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din
ele au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!

Un balbait si cu inca un tip, mergeau pe strada.
La un moment dat balbaitul zice:
-Uuuuuiiittte oo ott oot o tipa misto !
Celalalt ofticat:
-Ba, pana spui tu trece baba cu colacii !
-immmii parrrrer er rau !
Mai merg ei ce merg si iar incepe balbaitul:
-Uiitttte ooo tippa misssto !
-Unde ?
-Ddddda acaccumm coltttull.
-Ba, pana spui tu imi creste barba. Data viitoare sa arati cu degetul. Mai merg ei putin si balbaitul incepe iar:
-Uuuiiitt...
-Bine, bine, am vazut !
-Attuncci dec decc de ce ai calcccat in el ?
bombonik_babardik
Postat pe 9 August 2010 11:17
hello all....
am revenit dupa o lunga perioada de neprezentare.....acum sper sa nu ma fi dat afara Calin

in speranta ca nu m-a concediat Calin, mai pun o muzicuta.
Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars
http://www.youtube.com/watch?v=8aRor905cCw
fatsa
Postat pe 9 August 2010 11:19
De la: fatsa, la data 2010-08-09 11:19:03hello all....
am revenit dupa o lunga perioada de neprezentare.....acum sper sa nu ma fi dat afara Calin

Cum sa te concediez draga? Nu vezi ca suntem in criza de personal??? Nu stiu ce se intampla ca parca nu ne mai place sa muncim
Calin_
Postat pe 9 August 2010 11:27
De la: Calin_, la data 2010-08-09 11:27:35
De la: fatsa, la data 2010-08-09 11:19:03hello all....

Cum sa te concediez draga? Nu vezi ca suntem in criza de personal??? Nu stiu ce se intampla ca parca nu ne mai place sa muncim

hai bre ca je muncesc pe branci la cabinet gratuit si lumea mai face si figuri aici incerc sa intretin atmosfera ce mai sunt franta
yumy
Postat pe 9 August 2010 11:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La ce te uiti prima data la un barbat. 386 De la: mikela_my 5 August 2009 14:44
Sa raman cu un barbat cu care nu fac sex aproape deloc? 166 De la: 5 August 2013 16:51
de ce nu recunosc unii barbati ca fac sex oral? 65 De la: panduru88 16 Aprilie 2010 13:41
Virgin si virgina 18 De la: kudika514756 19 Aprilie 2012 17:55
BUNA FETELOR 41 De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 16:57