Mai multe
Buna fetelor... Am si eu o nelamurire de cateva zile... M-am intalnit in urma cu o saptamana cu un barbat rac... El lucreaza la un cabinet veterinar si am fost cu catelu` meu... Imi punea tot felu de intrebari personale...Mi-a dat si bani de taxi cand am plecat... Si luni cand m am reintors pt inca un tratament , a spus ca ma duce el acasa... Mi-a cerut si numarul... Dar acum vad ca nu m a sunat de 3 4 zile ..... Credeam ca va fi ceva intre noi ... Dar tot astept... Oare asteapta sa fac eu pasul?
|
||
|
Anutza_anny Postat pe 16 Mai 2010 10:08 |
||
|---|---|---|
|
Depinde si de semnul tau. Semnele de foc (si eu ma incadrez) nu se inteleg bine. Cel mult puteti fi prieteni. Raci sunt cheltuitori de bani, ei pot "orbi" o balanta, de exemplu, dar balanta greu o sa iasa singura din ceata...."womanizer" este un cuvant care se potriveste unui rac. Leii si mai ales berbeci sunt foarte diferiti de raci. Daca esti un peste sau cu atat mai bine, un scorpion, relatia este foarte buna ;) |
||
|
manuel183614 Postat pe 16 Mai 2010 16:57 |
||
| Eu sunt Varsator...Dar cred ca mai conteaza si relatia dintre noi ... Nu neaaparat zodiile... Dar totusi ce ar trebui sa fac? Sa l caut eu ? | ||
|
|
||
|
Anutza_anny Postat pe 17 Mai 2010 16:13 |
||
| M-ar interesa si pe mine daca cineva a trait pe propria piele o relatie cu un rac.Eu sunt scorpioanca, iubesc un rac, il simt ca pe sufletul meu pereche, dar relatia e destul de noua si inca nu cred ca l-am "citit" in intregime. Este introvertit, ca si mine dealtfel, pare timid, dar as vrea sa-mi spuna cineva care a avut sau are o relatie cu un rac, eventual o casnicie, ceva mai multe despre ei. Acest barbat ma fascineaza, relatia cu el e o poezie pana acum, imi spune ca ma iubeste si simt ca asa este, cand sunt cu el nu putem sta departe unul de celalalt, totul e frumos! Dar cand nu suntem impreuna pare ca uita de mine, nu prea ma suna, nu stiu ce sa cred! Ma cuprind indoielile pana in clipa cand ne reintalnim, cand e extraordinar de tandru, ofera si primeste dragoste cu aceeasi placere, e cald, iubitor, romantic si visator! Cum sunt acesti nativi in realitate? | ||
|
DannaWLy Postat pe 18 Mai 2010 12:30 |
||
buna! eu sunt rac...si nu sunt cheltuitoare deloc.....cu noi racii tre sa fii iubitor, sa ne dai un sentiment de siguranta. sunt compatibila cu orice zodie daca ma iubeste si ma protejeaza...suntem capriciosi,copilaroasi ne suparam aproape di orice dar ne trece repede....si daca e sa iubit de dedicam trup si suflet. ne este frica sa facem primul pas, ne este frica de un refuz...oricum o relatie cu un rac..e frumoasa...bafta!
|
||
|
kudika040689 Postat pe 22 Mai 2010 09:31 |
||
| Mai bine zi mersi ca ai scapat de el, iti spun din propria experienta ca un barbat rac odata ce a pus gheara pe tine nu mai scapi de el cu una cu doua. | ||
|
alexia30 Postat pe 22 Mai 2010 11:40 |
||
De la: DannaWLy, la data 2010-05-18 12:30:28M-ar interesa si pe mine daca cineva a trait pe propria piele o relatie cu un rac.Eu sunt scorpioanca, iubesc un rac, il simt ca pe sufletul meu pereche, dar relatia e destul de noua si inca nu cred ca l-am "citit" in intregime. Este introvertit, ca si mine dealtfel, pare timid, dar as vrea sa-mi spuna cineva care a avut sau are o relatie cu un rac, eventual o casnicie, ceva mai multe despre ei. Acest barbat ma fascineaza, relatia cu el e o poezie pana acum, imi spune ca ma iubeste si simt ca asa este, cand sunt cu el nu putem sta departe unul de celalalt, totul e frumos! Dar cand nu suntem impreuna pare ca uita de mine, nu prea ma suna, nu stiu ce sa cred! Ma cuprind indoielile pana in clipa cand ne reintalnim, cand e extraordinar de tandru, ofera si primeste dragoste cu aceeasi placere, e cald, iubitor, romantic si visator! Cum sunt acesti nativi in realitate? E un mare semn de intrebare ca nu te suna stii de ce? un barbat rac cand iubeste, este ca un scai. |
||
|
alexia30 Postat pe 22 Mai 2010 11:42 |
||
De la: DannaWLy, la data 2010-05-18 12:30:28M-ar interesa si pe mine daca cineva a trait pe propria piele o relatie cu un rac.Eu sunt scorpioanca, iubesc un rac, il simt ca pe sufletul meu pereche, dar relatia e destul de noua si inca nu cred ca l-am "citit" in intregime. Este introvertit, ca si mine dealtfel, pare timid, dar as vrea sa-mi spuna cineva care a avut sau are o relatie cu un rac, eventual o casnicie, ceva mai multe despre ei. Acest barbat ma fascineaza, relatia cu el e o poezie pana acum, imi spune ca ma iubeste si simt ca asa este, cand sunt cu el nu putem sta departe unul de celalalt, totul e frumos! Dar cand nu suntem impreuna pare ca uita de mine, nu prea ma suna, nu stiu ce sa cred! Ma cuprind indoielile pana in clipa cand ne reintalnim, cand e extraordinar de tandru, ofera si primeste dragoste cu aceeasi placere, e cald, iubitor, romantic si visator! Cum sunt acesti nativi in realitate? E un mare semn de intrebare ca nu te suna stii de ce? un barbat rac cand iubeste, este ca un scai. |
||
|
alexia30 Postat pe 22 Mai 2010 11:43 |
||
Hmmm... Nu prea imi place sa se tina ca un scai de mine Oricum eu nu-l voi cauta... Daca e sa fie... sa ma caute el
|
||
|
Anutza_anny Postat pe 22 Mai 2010 11:49 |
||
| cauta_l tu dar fii subtitila, noi racii ne place sa avem noi initiativa,bine daca vrei sa pui manuta pe el. bafta. | ||
|
corinapatriche Postat pe 25 Mai 2010 10:52 |
||
De la: alexia30, la data 2010-05-22 11:42:56De la: DannaWLy, la data 2010-05-18 12:30:28M-ar interesa si pe mine daca cineva a trait pe propria piele o relatie cu un rac.Eu sunt scorpioanca, iubesc un rac, il simt ca pe sufletul meu pereche, dar relatia e destul de noua si inca nu cred ca l-am "citit" in intregime. Este introvertit, ca si mine dealtfel, pare timid, dar as vrea sa-mi spuna cineva care a avut sau are o relatie cu un rac, eventual o casnicie, ceva mai multe despre ei. Acest barbat ma fascineaza, relatia cu el e o poezie pana acum, imi spune ca ma iubeste si simt ca asa este, cand sunt cu el nu putem sta departe unul de celalalt, totul e frumos! Dar cand nu suntem impreuna pare ca uita de mine, nu prea ma suna, nu stiu ce sa cred! Ma cuprind indoielile pana in clipa cand ne reintalnim, cand e extraordinar de tandru, ofera si primeste dragoste cu aceeasi placere, e cald, iubitor, romantic si visator! Cum sunt acesti nativi in realitate? adica dupa 2 intalniri tu ai vrea s-o iubeasca? o s-o "iubeasca" sunt convinsa dar in alt fel su dupa aceea pleaca in cautarea altei victime!
|
||
|
touch_me Postat pe 25 Mai 2010 11:10 |
||
Mda... o sa mi fac eu timp si o sa trec intr o zi pe la cabinet Multumesc pentru sfaturi..Daca mai aveti si altele le ascult
|
||
|
Anutza_anny Postat pe 25 Mai 2010 19:35 |
||
|
Da, te aprob aici :) Si eu sunt rac ;)) si ai perfecta dreptate ... Daca simt ca persoana de langa mine e sincera si ma iubeste ma dedic trup si suflet si sunt foarte fidela, iar la cel mai miuc semn de indoiala dau inapoi. Pun mare pret pe sentimente. Racii sunt foarte familisti, iubesc sincer, sunt fideli ;) De la: kudika040689, la data 2010-05-22 09:31:15buna! eu sunt rac...si nu sunt cheltuitoare deloc.....cu noi racii tre sa fii iubitor, sa ne dai un sentiment de siguranta. sunt compatibila cu orice zodie daca ma iubeste si ma protejeaza...suntem capriciosi,copilaroasi ne suparam aproape di orice dar ne trece repede....si daca e sa iubit de dedicam trup si suflet. ne este frica sa facem primul pas, ne este frica de un refuz...oricum o relatie cu un rac..e frumoasa...bafta! |
||
|
FilipAna Postat pe 26 Mai 2010 09:30 |
||
buna, cu siguranta asteapta un semn si din partea ta......nu l lasa prea mult sa astepte sa nu si piarda interesul, daca int radevar ai place de tine sau vrea o relatie cu tine te va cauta imediat dupa ce tu ai dat un semn de viata..................crede ma stiu ce spun sunt casatorita cu un rac
|
||
|
mithaela Postat pe 26 Mai 2010 21:00 |
||
| pai cati ani eveti?:D | ||
|
deeadeiutza Postat pe 26 Mai 2010 21:05 |
||
| pai cati ani aveti? | ||
|
deeadeiutza Postat pe 26 Mai 2010 21:07 |
||
pararea mea e ca trebuie sa fii mai insistenta un pic suna l, cauta l,fa i o vizita neasteptata, surprinde l cumva, cu siguranta asteapta din partea ta un pic mai mult, iar daca nu te suna atat de des pe cat vrei tu nu te gandi la nimic rau asa sunt ei un pic mai uituci, hai sa spunem un pic mai indiferenti, de multe ori poate vor sa faca un lucru dar nu au curajul necesar, sunt persoane f bune iti dau tot ce vrei dar sa nu i dezamagesti ca te ai "ars", in sensul ca pur si simplu dispar din peisaj, iar daca vrei sa l cuceresti vorbeste i de cum vrei sa arate familia voastra atunci cand o veti forma, lucruri din astea f casnice si sa nu i spui nik rau despre famlui ch iar daca nu ti convine ceva cel putin la inceput spune numai lucruri de bine......
|
||
|
mithaela Postat pe 26 Mai 2010 21:14 |
||
| de casatorie in august facem 2, dar avem o relatie de 9 ani, asa ca pot spune multe lucruri in privinta unui rac.......... | ||
|
mithaela Postat pe 26 Mai 2010 21:16 |
||
|
buna,fetelor!!! si eu am o relatie cu un rac si sunt balanta! intradevar neintelegerile intre caracterele noastre diferite au un efect irositor si distrugator in relatia noastra pt k au fost mai multe dati in care ne-am certat si impacat,ma irita faptul k se enerveaza repede,tine supararea mult timp si nu prea lasa de la el,cum am facut eu... aaaa, si tace cand e suparat si stam la telefon de vorba, ca suntem intr-o relatie la distanta...eu giurgiu, el constanta :D intradevar, daca nu il iubeam nu mai eram cu el pana acum, dupa 1 an si 9 luni de relatie... probabil conteaza si compatibilitatea intre zodii, dar daca stii sa iti mentii relatia in armonie si incredere, poate sa mearga relatia, indiferent de zodie! probabil k a fost adevarat ce a spus manuel
|
||
|
laurykvip Postat pe 26 Mai 2010 22:26 |
||
|
pastreazati intotdeauna un un mic as in maneca asta ca sa te protejeze pe tine de orice suferinta, cu el este simplu fa-l un pic sa fie gelos ,dar nu te intinde ca racii sufera mult dn iubirea adevarata si il vei avea linga tine.Apoi aratai afectiune pentru ca asa simti si inapoi vei primi din belsug daca te iubeste Nu pune in balanta sentimentele niciodata nu va exista un echilibru in aceasta privinta.Cred ca le place si eu sint rac sa comunice vorbeste cu el despre orice face parte din viata lui zilnica arta-i ca te intereseaza si asta este un semn de dragoste sa arati ca iti pasa de cel de linga tine mai vorbim salutari de la un rac un pic grizonat ars de o scorpioanca dar care merge acum cu fata niu cu spatele |
||
|
kudika188461 Postat pe 26 Mai 2010 22:41 |
||
De la: kudika188461, la data 2010-05-26 22:41:50pastreazati intotdeauna un un mic as in maneca asta ca sa te protejeze pe tine de orice suferinta, Buna! Esti rac, sunt scorpioanca, imi pare rau daca te-a dezamagit una din reprezentantele zodiei mele! Asa cum spuneam mai sus, stiu ca cei doi sunt compatibili cam pe toate planurile.Eu am o relatie cu un racusor de care sunt indragostita pana la pierderea de sine.Am spus mai inainte, cand sunt cu el simt ca are aceleasi sentimente pentru mine si relatia este absolut poezie. Dar cand nu suntem impreuna parca e cam indiferent.Cum sunteti voi, racii in realitate si cum ar trebui sa se poarte cineva care ar vrea ca o relatie sa mearga bine? Spune-mi mai multe despre universul vostru interior, despre ce ganditi, etc.Te rog ! Multumesc anticipat ! |
||
|
DannaWLy Postat pe 27 Mai 2010 07:53 |
||
De la: mithaela, la data 2010-05-26 21:00:17buna, cu siguranta asteapta un semn si din partea ta......nu l lasa prea mult sa astepte sa nu si piarda interesul, daca int radevar ai place de tine sau vrea o relatie cu tine te va cauta imediat dupa ce tu ai dat un semn de viata..................crede ma stiu ce spun sunt casatorita cu un rac Inteleg ca sunteti casatorita cu un rac. Cum sunt ei intr-o casnicie, m-ar interesa foarte mult, pentru ca sunt extrem de indragostita de unul din ei si nu vreau sa fac greseli.ce fel de oameni sunt, dincolo de tot ce scrie in zodiace, horoscoape, etc? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns! |
||
|
DannaWLy Postat pe 27 Mai 2010 09:29 |
||
| buna dana...stai linistita..scorpioanca sunt si eu..si el rac..si la mine face la fel dupa aproape doi ani.asa ca nu te agita....dar nu are relevanta zodia neaparat...mai contaza si felul de a fi al barbatului | ||
|
oana4cr Postat pe 27 Mai 2010 09:30 |
||
| Buna.Am de mai multi ani, o relatie cu un barbat din zodia rac.Sunt familisti, romantici, sufletisti si extrem de cicalitori, uneori. Eu sunt fecioara si ne echilibram relatia cumva...Au idei fixe, (ma refer la al meu,nu stiu daca sa generalizez..) dar acestea sunt benefice.Noi avem o relatie calma chiar daca el este cu ceva ani mai mic decat mine.Depinde foarte mult si de tine ca persoana ,ce-ti doresti de la aceasta relatie, ce astepti de la el..Este genul de barbat care accepta si ideile altuia dar,despica problema pe toate partile pana se hotaraste ce anume trebuie sa faca. Bafta si tot binele din lume.. | ||
|
Anjeliq Postat pe 27 Mai 2010 09:45 |
||
| buna ,CAUTAL,si o sa ai surpriza vietii tale.racii sunt devotati. | ||
|
corinapatriche Postat pe 27 Mai 2010 10:42 |
||
| eu sunt RAC el este CAPRICORN, capricornii sunt bun intr-o familie dar daca au parintii pe langa el ,sa dus linistea casei pe apa sambetei,al meu barbat ultimul cuvant il are mumasa, mi-a mancat zilele, ASA ca fetelor uitativa in primul rand cum ii sunt parintii,de aia ca scaietii care se baga in sufletul tau si nu te lasa sa traiesti ,Sau se implica 100%,singur intr-o relatie,fara a o intreba pe mumasa,ce trebuie sa facaaaaa, | ||
|
corinapatriche Postat pe 27 Mai 2010 10:50 |
||
eu sunt impreuna cu sotul meu de 15 ani. suntem casatoriti de 10. ca mai toate casatoriile am avut si probleme dar important este ca suntem impreuna si acum. el este rac iar eu sunt sagetator. raci, atentie fetelor sunt extrem de gelosi.. Dar sunt si foarte familisti si romantici. Daca aveti un rac langa voi nu il lasati sa scape. Puteti sa aveti siguranta ca nu o sa va despartiti niciodata din cauza lor. Nu va insala, si daca mai va intelegeti bn si cu mama lui atunci totul este ok.
|
||
|
kudikaluci Postat pe 27 Mai 2010 12:08 |
||
Si eu sunt rac si am o relatie cu un rac, care dureaza de zece ani, stam si impreuna. Nu ne-am casatorit, pt ca nu agreem ideea de casatorie in general, dar nici intrusii/ intrusele care au incercat sa sparga relatia n-au avut nici un succes... Se spune ca racilor le plac copiii... asta e valabil la modul general, dar noua nu ne plac. Avem o relatie care traieste prin ea insasi, o relatie care se hraneste cu ea insasi, asta ar fi descrierea potrivita.... Racul meu are un interes deosebit pt placerea sexuala si face orice sa ne simtim bine, astea au fost lucruri pe care mi le-a spus chiar din prima intalnire si m-am bucurat enorm sa aud asta. De fapt, cam asa a inceput relatia... din parc s-a ajuns direct in pat... si tot acolo ne petrecem si acum mult timp. Racii au idei fixe intr-adevar, si eu le am pe ale mele si el le are pe ale lui, unele idei fixe sunt comune, altele, nu. El are o doza de gelozie, dar normala, care nu ma afecteaza cu nimic.... in schimb, eu... cred ca as putea ajunge sa-l ucid din gelozie (si gandind rational, stiu ca nu am motive, dar asa sunt eu)... Cam asa cu unii raci...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 27 Mai 2010 22:08 |
||
la cuptor si apoi pe platou cu voi
|
||
|
Tazmanian Postat pe 27 Mai 2010 22:10 |
||
De la: Tazmanian, la data 2010-05-27 22:10:20la cuptor si apoi pe platou cu voi Cu ce fel de vin merg?
|
||
|
Neamtu Postat pe 27 Mai 2010 22:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| compatibilitate zodii | 7 | De la: Boca 6 Ianuarie 2010 10:30 |
| vand lentile contact div nuante albastru verde 40ron | 1 | De la: kudika004836 8 Aprilie 2010 13:31 |
| taur cu taur merge | 13 | De la: Dor_a 22 Aprilie 2009 18:59 |
|
|
||
| Fecioara | 53 | De la: bazgodia 22 Septembrie 2009 13:42 |
| bad_boy_myshu87 | 8 | De la: RAINBOWLADY 1 Ianuarie 2012 22:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.