Mai multe
De la: kudika163077, la data 2010-05-27 19:20:27Pot sa sar in apararea lui si sa zic ca eu i-am trimis acest site ca sa il conving ca nu mai poata fi nimik intre noi si chiar eu l-am rugat sa posteze si povestea din punctul lui de vedere. Dar el are dreptate, nimeni nu a stiut ce este si ce a fost intre noi ca sa judece corect. Stiu sigur ca ma iubeste si nu imi vrea rau. ..unde esti tu Tepes doamne......?mai astia care va stiti cu probleme psihice ,stati in banca voastra si nu mai postati
|
||
|
Ame_ly Postat pe 20 Iunie 2010 15:24 |
||
|---|---|---|
Si Ceausescu era bun.
|
||
|
kudika198000 Postat pe 20 Iunie 2010 19:35 |
||
Topicul trebuia sa sune cam asa : IUBESC UN BAIAT MAI MIC CU 3 ANI SI IN PARALEL MAI MA TAVALESC CU UNU DE 4 ANI INCOACE!
|
||
|
|
||
|
Barbie30 Postat pe 20 Iunie 2010 20:00 |
||
Si vai cat de victima erai tu ,care manca-i bataie de la el! Se pare ca v-ati batut parte in parte Pot sa zic ca tipul te-a facut pe site-ul asta care culmea tot tu i l-ai dat de c....t
|
||
|
Barbie30 Postat pe 20 Iunie 2010 20:03 |
||
| draga mea tin sa te anunt ca esti o proasta si nu imi cer scuze pt asta si am sa iti zic si de ce esti proasta: preferi sa fii o carpa de sters picioarele si sa fii un sac de box? pentru ce? pentru un falus? pentru ca il iubesti? cand iubesti cu adevarat nu lovesti, nu zbieri si nu pocnesti si mai ales nu distrugi niste cadouri date....o singura data am luat bataie de la un barbat si stii ce am facut? mi-am luat bagajelul si am plecat acasa la mama...de ce? pentru ca stiam ca dupa prima bataie va urma si a doua si a treia si nu vroiam sa traiesc intr-un scandal continu....mi-e mila de femeile care inghit orice pumn sau palma pentru ideea 'il iubesc si ma iubeste' nu te iubeste tine minte asta....tu cand iubesti ai pofta sa ii tragi un pumn in mecla? acuma serios vb...chiar asa faci cand iubesti? trezeste-te la realitate pana nu faci si copii cu ala si pana nu ajungi sa fugi de acasa cu copii in brate si sa stai la mila altora...esti tanara, esti frumoasa (ca toate femeile) si mai esti si desteapta (ca doar ai facut o facultate) ce naiba....barbati gasesti de toate felurile si de toate varstele trebuie doar sa ai niste standarde ori daca tu inghiti pumnii si palmele inseamna ca nu te respecti tu pe tine ca femeie si nu uita draga mea ca femeia este o minune a lumii | ||
|
adardna Postat pe 27 Ianuarie 2011 12:53 |
||
De la: adardna, la data 2011-01-27 12:53:52draga mea tin sa te anunt ca esti o proasta si nu imi cer scuze pt asta si am sa iti zic si de ce esti proasta: preferi sa fii o carpa de sters picioarele si sa fii un sac de box? pentru ce? pentru un falus? pentru ca il iubesti? cand iubesti cu adevarat nu lovesti, nu zbieri si nu pocnesti si mai ales nu distrugi niste cadouri date....o singura data am luat bataie de la un barbat si stii ce am facut? mi-am luat bagajelul si am plecat acasa la mama...de ce? pentru ca stiam ca dupa prima bataie va urma si a doua si a treia si nu vroiam sa traiesc intr-un scandal continu....mi-e mila de femeile care inghit orice pumn sau palma pentru ideea 'il iubesc si ma iubeste' nu te iubeste tine minte asta....tu cand iubesti ai pofta sa ii tragi un pumn in mecla? acuma serios vb...chiar asa faci cand iubesti? trezeste-te la realitate pana nu faci si copii cu ala si pana nu ajungi sa fugi de acasa cu copii in brate si sa stai la mila altora...esti tanara, esti frumoasa (ca toate femeile) si mai esti si desteapta (ca doar ai facut o facultate) ce naiba....barbati gasesti de toate felurile si de toate varstele trebuie doar sa ai niste standarde ori daca tu inghiti pumnii si palmele inseamna ca nu te respecti tu pe tine ca femeie si nu uita draga mea ca femeia este o minune a lumii tu te uiti prin arhiva forumului si deschizi topice vechi?
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 27 Ianuarie 2011 12:57 |
||
| mi'a placut dsp tn:))=)) | ||
|
tinker_bellx Postat pe 3 Februarie 2011 06:05 |
||
Oricat de mult te-ar iubii sau l-ai iubii, in momentul cand exista gelozie nefondata, injurii, lovituri ...asta nu se mai poate numii relatie ....Si dupa prima palma urmeaza si a 2a a 3a ...pana la nesfarsit ...Acum gandeste-te ce vrei si tu de la viata sa fii fericita sau sa iti plangi de mila intr-un final?....Bafta!!!
|
||
|
kudika105006 Postat pe 8 Martie 2011 14:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna fetelor un rasp daca se poate dar fara mistouri | 14 | De la: BabyDoll1005 21 Iulie 2010 19:04 |
| conteaza daca partenerul este cu mult mai inalt decat tine? | 33 | De la: love_is_precious 14 Iunie 2010 09:18 |
| sa ma mai impac cu el??? | 9 | De la: lorenzo32 20 Noiembrie 2008 22:24 |
|
|
||
| BARBATUL TAUR | 2 | De la: micnegrusiurat4 28 August 2009 10:48 |
| Dragoste pe internet?? | 384 | De la: kudika355546 20 Ianuarie 2011 03:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.