Setari Cookie-uri

iubesc un baiat mai mic decat mine cu 3 ani

Povestea mea cu acest baiat a inceput pe 2 octombrie, odata cu inceperea facultatii. l-am cunoscut cu mai mult timp in urma pe internet si nu credeam ca o sa ne vedem vreodata. El a dat la universitatea unde eram eu si am simtit nevoia sa il ajut sa se descurce. Am inceput sa stam mai tot timpul impreuna, clipele parca zburau pt noi, si asa am inceput sa fim foarte apropiati. Eu aveam o relatie de 4 ani de zile care numai mergea deloc bine, ma saturasem sa lupt numai eu sa fie bn. In el am gasit un refugiu, el era clona mea, eram identici. Pana la urma am renuntat la fosta mea relatie sperand intr-un viitor fericit alaturi de el. Insa aici s-a dus totul de rapa, a devenit gelos desi numai ii dadeamm nici un motiv, tot timpul cauta motive de cearta. Erau momente cand toata lumea era a noastra si erau momente in care zici ca eram cei mai mari dusmani.Peste ultimul lucru pe care mi l-a facut nu am putut trece, il cauta mereu pe invizibil pe fostul meu prieten, iar in aceea seara m-a acuzat pe mn ca l-am cautat (nu facusem asta) si de aici a inceput o mare cearta intre noi. Ma tzinea cu forta, m-a lovit de mai multe ori si zicea intruna ca doar ma prefac. A distrus toate lucrurile pe care mi le daruise. Acum se roaga de mn sa ramanem prieteni, ca numai vrea sa fie nimik intre noi si doar sa fim cei mai buni prieteni. Imi e frica sa nu se intample iar . Am pus toata chestia asta pe faptul ca el are 19 ani si nu este deloc matur, insa iubirea lui este asa de mare pt mn incat isi dorea tare sa ma prezinte parintilor lui si sa ne intemeiem o familie cat mai repede. Imi pare tare rau ca a facut asta in seara aia, numai am nici o speranta asupra viitorului meu , ma simt tare singura,numai pot sa incerc nimik pt ca imi e frica de o alta dezamagire. Era a doua oara cand imi facusem planuri de viitor care au dat gres. V-as ruga sa imi dati un sfat, oare peste ceva timp v-a mai putea fi ceva intre noi, oare se v-a maturiza si sa nu se mai repete comportamentul lui din ultimul timp? Va multumesc ca m-ati ascultat
kudika163077
Postat pe 18 Mai 2010 23:11
adica nu ti'a ajuns cat te'a pocnit, tu mai vrei... sadico!
Shhh
Postat pe 19 Mai 2010 06:58
Mai fata, violenta lui nu prea tine nici de varsta, nici de maturitate.Eu consider ca este in firea lui violenta si nici la 25 , nici la 40 nu va fi altfel, poate mai rau.Nu va inteleg de ce stati pe post de saci de box sau carpe de spalat podeaua? Sa nu-mi servesti penibila replica "de dragul iubirii", ca imi vine sa vars!

Postat pe 19 Mai 2010 07:43
De la: kudika163077, la data 2010-05-18 23:11:03 Ma tzinea cu forta, m-a lovit de mai multe ori si zicea intruna ca doar ma prefac. A distrus toate lucrurile pe care mi le daruise.

numa pt asta ar trebui sa te intorci!
one_size
Postat pe 19 Mai 2010 09:28
de cand imi doresc o dragoste din asta!
touch_me
Postat pe 19 Mai 2010 09:38
De la: touch_me, la data 2010-05-19 09:38:02de cand imi doresc o dragoste din asta!

Iepuras si morcovel tanar la un loc ! Ai vrea tu!

Postat pe 20 Mai 2010 08:47
De la: scorpio67, la data 2010-05-20 08:47:19
De la: touch_me, la data 2010-05-19 09:38:02de cand imi doresc o dragoste din asta!

si pentru condimentarea relatiei din cand in cand un pumn direct in fata!!
touch_me
Postat pe 20 Mai 2010 08:58
De la: touch_me, la data 2010-05-20 08:58:03

Da, se poarta fumuriu si vanat la ocheane !
Dar nu mai bine faci iepurele ciorba cu morcov cu tot , feliat cu satarul?

Postat pe 20 Mai 2010 08:59
De la: scorpio67, la data 2010-05-20 08:59:11

vanat hai ca merge da' fumuriu mai greu de asortat!
touch_me
Postat pe 20 Mai 2010 09:00

Dar nu mai bine faci iepurele ciorba cu morcov cu tot , feliat cu satarul?

asta mi-a amintit de copilarie cum "belea" de piele iepurele bunicul meu
da' sadica mai sunt!
touch_me
Postat pe 20 Mai 2010 09:01
De la: touch_me, la data 2010-05-20 09:00:25

vanat hai ca merge da' fumuriu mai greu de asortat!

Doamne , ce i-as condimenta eu fundul iepurasului cu 2 suturi strong in directia p...zda ma-sii !

Postat pe 20 Mai 2010 09:03
nu a fost o mutare buna sa incepi o relatie cu un baiat asa tanar, eu am 20 de ani si nu m-asi uita la unu de 18-19 ani, doar o relatie de amicitie, atat.sunt bune pt el fetele de 17-18 ani nu 22.....nu stiu cum ti-a trecut prin kp k o sa mearga...nu e destul de matur pentru o familie,etc.
oana_gabi
Postat pe 21 Mai 2010 12:16
De la: kudika163077, la data 2010-05-18 23:11:03Povestea mea cu acest baiat a inceput pe 2 octombrie, odata cu inceperea facultatii. l-am cunoscut cu mai mult timp in urma pe internet si nu credeam ca o sa ne vedem vreodata. El a dat la universitatea unde eram eu si am simtit nevoia sa il ajut sa se descurce. Am inceput sa stam mai tot timpul impreuna, clipele parca zburau pt noi, si asa am inceput sa fim foarte apropiati. Eu aveam o relatie de 4 ani de zile care numai mergea deloc bine, ma saturasem sa lupt numai eu sa fie bn. In el am gasit un refugiu, el era clona mea, eram identici. Pana la urma am renuntat la fosta mea relatie sperand intr-un viitor fericit alaturi de el. Insa aici s-a dus totul de rapa, a devenit gelos desi numai ii dadeamm nici un motiv, tot timpul cauta motive de cearta. Erau momente cand toata lumea era a noastra si erau momente in care zici ca eram cei mai mari dusmani.Peste ultimul lucru pe care mi l-a facut nu am putut trece, il cauta mereu pe invizibil pe fostul meu prieten, iar in aceea seara m-a acuzat pe mn ca l-am cautat (nu facusem asta) si de aici a inceput o mare cearta intre noi. Ma tzinea cu forta, m-a lovit de mai multe ori si zicea intruna ca doar ma prefac. A distrus toate lucrurile pe care mi le daruise. Acum se roaga de mn sa ramanem prieteni, ca numai vrea sa fie nimik intre noi si doar sa fim cei mai buni prieteni. Imi e frica sa nu se intample iar . Am pus toata chestia asta pe faptul ca el are 19 ani si nu este deloc matur, insa iubirea lui este asa de mare pt mn incat isi dorea tare sa ma prezinte parintilor lui si sa ne intemeiem o familie cat mai repede. Imi pare tare rau ca a facut asta in seara aia, numai am nici o speranta asupra viitorului meu , ma simt tare singura,numai pot sa incerc nimik pt ca imi e frica de o alta dezamagire. Era a doua oara cand imi facusem planuri de viitor care au dat gres. V-as ruga sa imi dati un sfat, oare peste ceva timp v-a mai putea fi ceva intre noi, oare se v-a maturiza si sa nu se mai repete comportamentul lui din ultimul timp? Va multumesc ca m-ati ascultat

varsta isi pune amprenta
ionut_daniel
Postat pe 23 Mai 2010 00:32
". El a dat la universitatea unde eram eu si am simtit nevoia sa il ajut sa se descurce."

sa se descurce sau sa se "descarce" ?
Tazmanian
Postat pe 23 Mai 2010 00:40

Daca a dat o data in tine o va face iar, asa ca sfat REPROFILEAZA-TE!!1
AmUnGandCeNuECuminte
Postat pe 23 Mai 2010 00:41
De la: AmUnGandCeNuECuminte, la data 2010-05-23 00:41:17
Daca a dat o data in tine o va face iar, asa ca sfat REPROFILEAZA-TE!!1

crezi ca profilurile cresc in copaci ?
Tazmanian
Postat pe 23 Mai 2010 00:43
aaa sa inteleg ca e greu pt tine sa gasesti un alt baiat nu=)))?doh
AmUnGandCeNuECuminte
Postat pe 23 Mai 2010 00:45
Si eu m-am casatorit cu un barbat mai tanar ca mine cu 3 ani ,el avea 19 ani si eu 22,asta se intampla in urma cu 28 de ani ,avem 2 copii mari,suntem impreuna si acum, daca nu este matur la 19 ani cred ca nu v-a fi matur niciodata ,iar gelozia este o boala ce nu se trateaza si nu tine de maturitate,la 22 de ani esti inca tanara ,lasa-l si gaseste-ti alt baiat, ai timp, esti inca tanara....
nice4mary
Postat pe 23 Mai 2010 08:12
DRAGUTA >>NICIODATA SA NU IERTI O HAHALERA CARE IN LOC DE ARGUMENT>>INTREBUINTEAZA >>>>PUMNUL !!! AI DE GRIJA SI NU MAI ARUNCA CU>>>>IUBESC !!>>> CAND IUBESTI >VREI CA PE CEL IUBIT, SA-L VEZI FERICIT >>CHIAR DACA SE IMPACA CU fostul......SI IN VIITOR >>cu viitorul prieten NICIODATA SA NU-I POVESTESTI DE FOSTII SI NICI LUI SA NU-I DAI VOIE....
kudika080388
Postat pe 23 Mai 2010 09:42
Salut...eu iti dau un sfat,scurt....asteaptati perechea ta.Asta nue al tau,si de ce spun asta?Tocmai ca ai deja 2 esecuri,deci lasa-l si asteapta pe cel care merita iubirea ta.Scuza-ma am simtit sa iti spun asta.Bafta,si capul sus
michelline1
Postat pe 23 Mai 2010 15:25
Parerea mea este sa intrerupi orice legatura cu el . atata timp cat tu inca mai ai sentimente pt el e clar ca in scurt timp ii vei pica iar in plasa chiar daca el zice ca vrea doar sa fiti buni prieteni. Am o prietena care a stat 4 ani cu un baiat mai tanar ca ea (el avea 21 cand s-au cunoscut si ea 24) a indurat din prostie batai si inselari, iar acum ca s-au despartit el e cu una careia ii aplica acelasi tratamen (are nesimtirea sa o sune pe prietena mea sa-i spuna). Nu conteaza varsta, asta ii este caracterul si nu o sa si-l schimbe nici in 20 de ani asa ca nu mai spera intr-un viitor cu acest individ. Mai bine ti-ai imagina viitorul cu un baiat care sa te merite cu adevarat (uita-te la filmul "The secret" , poate o sa te ajute cu ceva, pe mine m-a ajutat).
Si mai intra si tu si tine-ne la curent cu ce ti se intampla. Ma enerveaza cand vad ca cineva deschide un subiect iar apoi nu il mai urmareste si toata lumea se inghesuie sa-i dea sfaturi degeaba.
koribaby
Postat pe 23 Mai 2010 16:28
Imi cer scuze ca nu am mai raspuns insa am intrat de fiecare data sa vad ce sfaturi imi dati. Incerc din toate puterile mele sa le ascult, sa nu imi ascult inima si sa gandesc rational.
Va pot spune ca inca mai tin legatura cu baiatul respectiv pt ca am considerat ca daca nu tin nici o legatura sigur o sa ma caute iar si o sa vina dupa mine sa imi ceara sa ne impacam si asa imi e si mie mai usor sa stiu ca el este bn si nu a patin nimik. I-am zis ca nu o sa ne vedem niciodata si ca stiu ca daca o sa incercam iar ceva se va ajunge la acelas lucru. Stiu ca regreta mult ceea ce a facut , stiu ca nu si-a revenit din socul de moment insa mai stiu ca mintea lui inca mai inventeaza lucruri, inca gelozia lui este mare si nu s-a obisnuit cu ideea ca numai sunem impreuna, desi el zice ca numai vrea asta. Eu am uitat ce mi-a facut insa nu pot sa nu cred ca asta se va intampla din nou, iar acest lucru cred ca este singurul care ma tzine la distanta fatza de el. Multumesc mult pt ca m-atzi ajutat fiecare cu sfaturi, cum atzi crezut de cuviinta :*
kudika163077
Postat pe 25 Mai 2010 08:47
De la: kudika163077, la data 2010-05-18 23:11:03Povestea mea cu acest baiat a inceput pe 2 octombrie, odata cu inceperea facultatii. l-am cunoscut cu mai mult timp in urma pe internet si nu credeam ca o sa ne vedem vreodata. El a dat la universitatea unde eram eu si am simtit nevoia sa il ajut sa se descurce. Am inceput sa stam mai tot timpul impreuna, clipele parca zburau pt noi, si asa am inceput sa fim foarte apropiati. Eu aveam o relatie de 4 ani de zile care numai mergea deloc bine, ma saturasem sa lupt numai eu sa fie bn. In el am gasit un refugiu, el era clona mea, eram identici. Pana la urma am renuntat la fosta mea relatie sperand intr-un viitor fericit alaturi de el. Insa aici s-a dus totul de rapa, a devenit gelos desi numai ii dadeamm nici un motiv, tot timpul cauta motive de cearta. Erau momente cand toata lumea era a noastra si erau momente in care zici ca eram cei mai mari dusmani.Peste ultimul lucru pe care mi l-a facut nu am putut trece, il cauta mereu pe invizibil pe fostul meu prieten, iar in aceea seara m-a acuzat pe mn ca l-am cautat (nu facusem asta) si de aici a inceput o mare cearta intre noi. Ma tzinea cu forta, m-a lovit de mai multe ori si zicea intruna ca doar ma prefac. A distrus toate lucrurile pe care mi le daruise. Acum se roaga de mn sa ramanem prieteni, ca numai vrea sa fie nimik intre noi si doar sa fim cei mai buni prieteni. Imi e frica sa nu se intample iar . Am pus toata chestia asta pe faptul ca el are 19 ani si nu este deloc matur, insa iubirea lui este asa de mare pt mn incat isi dorea tare sa ma prezinte parintilor lui si sa ne intemeiem o familie cat mai repede. Imi pare tare rau ca a facut asta in seara aia, numai am nici o speranta asupra viitorului meu , ma simt tare singura,numai pot sa incerc nimik pt ca imi e frica de o alta dezamagire. Era a doua oara cand imi facusem planuri de viitor care au dat gres. V-as ruga sa imi dati un sfat, oare peste ceva timp v-a mai putea fi ceva intre noi, oare se v-a maturiza si sa nu se mai repete comportamentul lui din ultimul timp? Va multumesc ca m-ati ascultat

Da....eu sunt Mihai baiatul mai mic cu 3 ani...povestea noastra a inceput pe 2 octombrie...eu in vara am ales aceasta facultate doar pentru a o intalni pe ea si simtind k am un sprijin chiar daca vorbisem doar pe mess.Pot spune ca nu am foarte multi prieteni si trebuie sa stau mai mult cu o persoana pentru a ma cunoaste cu adevarat....aceasta e firea mea.Eu stiam ca aceasta fata are o relatie de 4 ani jumatate cu un baiat si sunt aproape casatoriti...in octombrie ne am comportat normal doar ieseam in parc incepusem sa dormim impreuna si atat.....apoi din noiembrie a inceput o relatie....recunosc am gresit stiind ca ea e aproape casatorita.E bine de precizat k absoult in tot ce s-a petrecut intre noi ea a facut primul pas...ne iubeam ne indragostisem unul de altul.Ea locuia cu acel baiat aksa...dar prin ianuarie incepuse sa plece la 2 saptamani acasa...sa se distanteze de el si sa imi promita mie un viitor.De aici au inceput geloziile mele...va dati seama stand langa ea promitandu-mi un viitor si vorbind cu acel baiat la telefon nu imi pica nici mie asa usor....Eu i am spus sa aleaga o data pentru totdeauna...insa ea a amanat momentul..pur sis implu cu mien credeam k se comporta frumos..cu el fiind mai rece dar spre uimirea mea nu era deloc asa....apoi vine data de 10 martie daca nu ma insel...acel baiat alege sa vina la bucuresti....DUMNEZEU a vrut ca exact in acel moment sa plec eu pentru prima data din camera si knd m-am intors i-am gasit sarutandu-se in patul in care am stat noi 6 luni:(...atunci am simtit ca imi pica inima....am ales sa ii iau numarul din telefon si sa ii trimit un mesaj acelui baiat povestindu-i tot.ffind absolut sigur 100% ca aceasta fata va ramane cu mine...Spre surprinderea mea dimineata ea se ruga de el spunand ca se lasa de facultate....doar sa o ierte....a fost pe departe cel mai greu moment de pana atunci din viata mea ...dar au urmat multe altele....miercurea seara deja ea ma suna pe mine...daca m-ar fi lasat atunci in pace totul s-a terminat...si sa nu mai povestesc detaliat...pna in luna mai...ea a stat knd cu el knd cu mine,.....dar dragostea era prea mare....mult prea mare..k sa pot sa renunt la iubita mea.Astfel intr-un final a ales sa ramana cu mine...am mers la brasov...apoi am petrecut o saptamana impreuna in camin in bucuresti....o saptamana in kre mintea mea...credea k ea ink se gandeste la el...(normal..nu e usor de uitat 4 ani jumatate)..o saptamana in care am simtit o anumita raceala..nu mai era totul la fel. ne certam foarte des..pana joi..knd am intrat pe un site sa verific invizibilitatea...si il gasisem acolo deja cautat pe fostul ei prieten.apoi ce am zis eu sa fac...sa pun o poza cu noi 2 la avatarul messului ei....ea imediat a schimbat poza .....nu e normal ca sa mi dea de banuit?????...Daca imi zicea doar ,,Nu vreau sa l ranesc pe fostul meu iubit ''..acceptam...dar nua spus nimic...absolut nimic..apoi a inceput cearta..ea dandu-mi o palma..si de aici a inceput totul..ne-am batut reciproc unul pe altul..recunosc...e cea mai mare greseala a vietii mele.....o sa imi fie invatatura de minte in viitor...imi este foarte greu fara singura fata pe kre am iubit-o in viata dar va trebui sa ma obisnuiesc...mai ales k mi-a zis k si dak vom avea un copil impreuna nu ne vom impaca....chestia asta m-a linistit de tot...sper ca veti avea rabdare sa cititi tot ce am scris si ca nua m batut campii.....astept niste pareri...Multumesc.
mihaiultras
Postat pe 25 Mai 2010 11:46
Daca mai ridica laba la tine ia si tu un cutit satir topor si hars taiei-o sa vezi daca a doua oara mai vrea sa fie cu tine .Ce ai soro in cap tarite sau creier ? Cum sa suporti asa ceva da-l draq ca nu numai asta o avea co--ie si p--la ce nu esti virgina la dibla ? Pai daca el acu face asa da cind te mariti cu el ? Asta te casapeste fara judecata .Lasa-l in soarta vietii si fugii mincind pamintul ca mai sunt guri cascate la un C-r de fomeie .
Ce sau crezi ca numai asta vrea p--da pe lumea asta .Lasa farafasticurile cu ajutorul la facultate ca nu se descurca astea sunt aiureli are portret de criminal .Ce mai stai linga el .Sau esti proasta mai pe romineste? Muma-ta ce zice ca eu daca ar da unu in fie-mea acolo i-as pune crucea pe vecie
geodezia
Postat pe 25 Mai 2010 13:52
Tu esti cu capul pe umeri si judeci mai mult.El cred ca nui matur in gindire.Si chestia la el cu casatoria la doar 19 ani?Mi se pare o prostie.Si orcum sa zicem ca in viitor ii va veni mintea la cap si o sa va inpacati, daca a dat o data in tine o va mai face si alta data.Asa ca mai bine ti-ai vedea de viata ta si lasa copilariile la o parte .Dal uitarii.El nu are minte, dar tu?
kudika098645
Postat pe 25 Mai 2010 14:03
Pana la urma care minte si care zice adevarul ! Bine ca nu sunt judecator de divorturi, ca e tare aiurea sa auzi o poveste de asta in variante diferite !

Postat pe 25 Mai 2010 14:07
De la: scorpio67, la data 2010-05-25 14:07:58Pana la urma care minte si care zice adevarul ! Bine ca nu sunt judecator de divorturi, ca e tare aiurea sa auzi o poveste de asta in variante diferite !

In urma cu cateva minute mi-am dat seama ca tot ce am trait eu cu acest baiat a fost o minciuna. Am iubit pe cine nu trebuia, acum mi-a facut mai multe dezvaluiri care m-au degustat intru tot. Am ajuns sa imi fie scarba de mn, sa imi fie scarba ca am iubit un asa baiat, un baiat care ma tzinea la numar, care pe tot acest parcurs m-a inselat si se declara nevinovat. Acum dupa atata timp in care eu m-am simtit vinovata pt tot el mi-a facut aceste dezvaluiri. Nu inteleg cum mai pot sa il mai iubesc
kudika163077
Postat pe 25 Mai 2010 14:57
De la: kudika163077, la data 2010-05-25 14:57:55
De la: scorpio67, la data 2010-05-25 14:07:58Pana la urma care minte si care zice adevarul ! Bine ca nu sunt judecator de divorturi, ca e tare aiurea sa auzi o poveste de asta in variante diferite !

In urma cu cateva minute mi-am dat seama ca tot ce am trait eu cu acest baiat a fost o minciuna. Am iubit pe cine nu trebuia, acum mi-a facut mai multe dezvaluiri care m-au degustat intru tot. Am ajuns sa imi fie scarba de mn, sa imi fie scarba ca am iubit un asa baiat, un baiat care ma tzinea la numar, care pe tot acest parcurs m-a inselat si se declara nevinovat. Acum dupa atata timp in care eu m-am simtit vinovata pt tot el mi-a facut aceste dezvaluiri. Nu inteleg cum mai pot sa il mai iubesc

o sa treaca...
one_size
Postat pe 25 Mai 2010 15:01
De la: kudika163077, la data 2010-05-25 14:57:55

e bine ca macar tu ti-ai lamurit niste lucruri despre el si despre relatia ta cu el .Poate ca ar trebui in loc sa-si spuna fiecare varianta , sa stai de vorba si sa va spuneti unul altuia adevarul, fara ascunzisuri si orgolii. Pare ca ati ajuns totusi intr-un punct mort al evenimentelor , de asta poate e momentul macar sa va spuneti tot ce nu ati spus pana acum.

Postat pe 25 Mai 2010 15:07
Ar fi cazul sa te trezesti , nu crezi?
kudika098645
Postat pe 25 Mai 2010 15:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cine spune primul " te iubesc" 59 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:52
Care este cheia succesului? Multilateralitatea femeilor sau unilateralitatea barbatilor? 75 De la: scorpio67 9 Noiembrie 2010 14:51
Vad ca toti au luat-o razna.. 17 De la: delacroix24 30 Mai 2010 12:19
Strange love 25 De la: Barbie30 19 Iulie 2010 10:42
Voi ce ati alege??? 45 De la: rashela 30 Ianuarie 2010 19:32