Setari Cookie-uri

o mica curiozitare dar in acelasi timp si o dilema

am si eu o intrebare....stau cu un tip de vreo 4 luni si viata noastra sexuala este foarte activa ..gen seara de seara cate o data poate si dimineata...sau in cele mai rare cazuri o zii da una nu. si am observat ca ..cate o data primul numar il tine foarte mult, isi da drumu foarte greu, km dupa 20-30 min. si as vrea sa stiu dak este normal avand o viatza sexuala activa ..sau dak sunt eu vinovata cu cv ..adik sa nu il satisfac mereu ... :
va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi.
multumesc!
raluca007
Postat pe 7 Iunie 2010 18:13
De la: raluca007, la data 2010-06-07 18:13:05am si eu o intrebare....stau cu un tip de vreo 4 luni si viata noastra sexuala este foarte activa ..gen seara de seara cate o data poate si dimineata...sau in cele mai rare cazuri o zii da una nu. si am observat ca ..cate o data primul numar il tine foarte mult, isi da drumu foarte greu, km dupa 20-30 min. si as vrea sa stiu dak este normal avand o viatza sexuala activa ..sau dak sunt eu vinovata cu cv ..adik sa nu il satisfac mereu ... :
multumesc!

nu e nimic in neregula cu el.din contra..in comparatie cu alti barbati care au o viata sexuala atat de activa prietenul tau isi da drumul destul de repede,nicidecum foarte greu.iar tu poti sta linistita ...atata timp cat se afla in patul tau seara de seara ii face placere
Reea_Andreea
Postat pe 7 Iunie 2010 18:24
De la: raluca007, la data 2010-06-07 18:13:05am si eu o intrebare....stau cu un tip de vreo 4 luni si viata noastra sexuala este foarte activa ..gen seara de seara cate o data poate si dimineata...sau in cele mai rare cazuri o zii da una nu. si am observat ca ..cate o data primul numar il tine foarte mult, isi da drumu foarte greu, km dupa 20-30 min. si as vrea sa stiu dak este normal avand o viatza sexuala activa ..sau dak sunt eu vinovata cu cv ..adik sa nu il satisfac mereu ... :
multumesc!

ce probleme va faceti voi....nu poti pur si simplu sa te simti bine,sa savurezi tot ce primesti fara sa te mai framanti atata aiurea?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 7 Iunie 2010 18:27
cam tooate ne dorim mai mult si tu esti nemultumita.roaga-te sa-l tina macar o data de seara pana dimineata,si atunci sa te mai aud ca te lamentezi
STEFANUTZ007
Postat pe 7 Iunie 2010 18:44
multumesc pt raspunsuri..ma lamentam ptr k dak am vazut k nu se mai termina ...sa nu isi fii dat drumu in mine....:D ceea ce eu nu imi doresc
raluca007
Postat pe 8 Iunie 2010 22:37
De la: raluca007, la data 2010-06-08 22:37:25multumesc pt raspunsuri..ma lamentam ptr k dak am vazut k nu se mai termina ...sa nu isi fii dat drumu in mine....:D ceea ce eu nu imi doresc

asta cu ter5minatu aiurea....e alta poveste nu-ti poti da seama daca te umple de....noroc?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 9 Iunie 2010 21:42
De la: raluca007, la data 2010-06-08 22:37:25multumesc pt raspunsuri..ma lamentam ptr k dak am vazut k nu se mai termina ...sa nu isi fii dat drumu in mine....:D ceea ce eu nu imi doresc

hai mai, sunt atatea metode contraceptive in ziua de azi si voi alegeti o metoda care il chinuie pe el, iar pe tine nu te lasa sa te relaxezi
vezi ca exista o secretie si inainte de ejacularea propriu-zisa care poate contine un nr suficient de spermatozoizi ca sa ramai insarcinata...
kitty_krieger
Postat pe 9 Iunie 2010 22:06
pe mine ma plictiseste teribil asta din fundu paginii......toate pretenele ei,au copii bolnavi si au umplus spitalele cu ei
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 9 Iunie 2010 22:11
da stiu si de aceea secretie numita "clipa placerii" sau cv in genu ..dar pana acum nu am avut nimik totul a fost oki, slava Domnului. doar ca nu stiam cum sta treaba cu ejacularea mai..intarziata, k pana acum nu mi sa mai intamplat sa am un partener pe care sa l tzina primul numar atat de mult ...:)):)) credeam k e cv in neregula k nu e destul de excitat..sau ca nu are chef...etc. dar m ati luminat voi multumesc foarte mult :*
raluca007
Postat pe 10 Iunie 2010 16:47
si pe mine ma enerveaza rau publicitatea din josul paginii....
raluca007
Postat pe 10 Iunie 2010 16:49
vad ca sexual e ok:)
afectiv e la fel?
preludiul e ok?
nu are pbme...
si dak tot e asa de des...protectie este?k sa nu mai fie alte intb?
dragon_fly88
Postat pe 13 Iunie 2010 14:49
:|
albinutzza
Postat pe 25 Iunie 2010 16:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
libertatea barbatilor.... 25 De la: kudika037691 7 Septembrie 2009 13:12
are rost sa continuam? 52 De la: amircristian 17 Martie 2010 13:19
In pielea unui barbat divortat 222 De la: Eva32 20 Septembrie 2011 22:54
Relatie serioasa... 26 De la: piscolino 19 Septembrie 2011 10:50
Iubitul meu este obsedat de familia lui! 41 De la: kudika437209 4 Octombrie 2011 22:29