Setari Cookie-uri

L-am gonit de langa mine si acum il vreau inapoi

Buna.Trec printr-o mare suferinta...cauzata de mine intr-un fel sau altul....baiatul pe care eu il consideram perfect pt mine nu ma mai vrea.Am fost aproape 3 ani impreuna...dintre care 2 eu fost aproape perfecti. Ne intelegeam si ne iubeam....a fost vis.Dar eu...din cauza unor factori externi,ca sa zic asa,am inceput sa ma port urat cu el...sa-l fac sa sufere...toata situatia asta a durat cam un an, in care noi ne tot desparteam...il tot amageam ca vom fi iar impreuna pana intr-o zi cand i-am zis sa-si vada de viata lui ca sa terminat.El intre timp a plecat in alt oras,nu foarte departe,unde si-a gasit de munca intr-un loc cu anturaj dubios...eu l-am cautat...imi parea rau....si i-am propus sa ne impacam.El mi-a zis ca are pe altcineva...ca tot ma iubeste...dar nu mai vrea sa sufere.Am decis sa lupt pt el...o fac in continuare...pt ca stiu ca are tot ce mi-as putea dori la un baiat.Dupa numai 2 zile cand mi-a zis ca inca simte ceva pentru mine...mi-a zis ca nu mai simte nimic...si sa renunt...sa nu mai lupt pt el.Sunt foarte suparata....as da orice sa-l iau inapoi....povestea noastra e foarte lunga dar am ales sa nu dau chiar toate detaliile pt ca devine plictisitor.Daca aveti ceva sa ma intrebati nu ezitati sa o faceti.Astept un sfat fetelor...ce-ar trebui sa fac.A...ulterior am aflat ca tipa cu care este e cam curvulita si foarte tupeista....nu as vrea sa incapa tocmai el pe mana la una care l-ar manca de bani si si-ar bate joc de el....pt ca e baiat tare bun.Daca l-as lua inapoi....nu as mai face niciodata greselile din trecut. Multumesc ca ati citit
Alinush86
Postat pe 10 Iunie 2010 19:15
Dar cind erai cu el, de ce nu te-ai gindit la asta?Acum in zadar iti estew.Bine a facut de tia dat papucii.Meritai..
kudika098645
Postat pe 10 Iunie 2010 19:23
Toate in viata au o limita sa stii.
kudika098645
Postat pe 10 Iunie 2010 19:25
Stiu ca merit ce mi se intampla...si el a avut greselile lui....de-a lungul relatiei...dar....cum a putut sa uite de iubirea noastra asa de repede?
Alinush86
Postat pe 10 Iunie 2010 19:27
Nu am fost chiar atat de rea pe cat am lasat sa para...de-a lungul timpului l-am ajutat cu o gramada de chestii....l-am indrumat sa nu o ia pe cai gresite...l-am ferit de prieteni parsivi....am facut foarte multe pentru el...ce ma facea sa ma indepartez de el era faptul ca ma mintea....avea un obicei prost de a minti....erau lucruri marunte...dar totusi...ma mintea cu zambetul pe buze.Asta a fost lucrul care ma indeparta mai mereu de el....
Alinush86
Postat pe 10 Iunie 2010 19:42
Da , dar tu spui ca tu ai fost prima care ia facut neplaceri.Si uite asa si el sia pus si poate isi pune aceleasi intrebari ca si tine, de ce/?tu te-ai indepartat ptr. ca el te mintea.El sa indepartat de tine si cu timpul tea scos din inima datorita comportamentului tau.Sa stii ca intotdeauna barbatii sunt mai sensibili in sentimente decit femeile.Noi suntem mai ertatoare, in schimb ei, la prima greseala sau mai multe acumulate intr-o anumita perioada de timp ii determina sa ia decizii definitive.Eu zic sa nu mai incerci sa-l aduci cu forta linga tine daca el nu vrea si nu mai simpte nimic ptr. tine.
kudika098645
Postat pe 10 Iunie 2010 21:50
De la: Alinush86, la data 2010-06-10 19:27:38Stiu ca merit ce mi se intampla...si el a avut greselile lui....de-a lungul relatiei...dar....cum a putut sa uite de iubirea noastra asa de repede?

A uitat, asa cum ai uitat si tu atunci cand i`ai dat papucii!! Te`ai gandit vreodata la momentul respectiv ca sufera? Nu. Atunci ce mai vrei? Dupa fapta si rasplata!
Imi cer scuze pentru duritatea mesajului, insa am dreptate. Nu te poti juca la nesfarsit cu sufletul cuiva, fara sa existe consecinte. Roata se invarte. Nu prea te`ai dovedit a fi o persoana constanta in sentimente, asa ca era de asteptat sa se sature.
Apropo....tu ce motiv ai avut sa il parasesti? (ca sa inteleg situatia mai bine si sa nu te judec aiurea).
Multa bafta iti doresc si imi pare rau pentru tine O seara buna!
love_is_precious
Postat pe 10 Iunie 2010 22:51
alina..dupa 2 zile nu te-a uitat deloc..insa cauta sa gaseasca calea cea mai buna pentru el..pana acum a gandit cu inima si statea alaturi de tine desi ii faceai rau..acum ranit ,din orgoliu ,teama sau nesiguranta tu exprimi cauza nefericiri lui...
o intrebare care trebuie sa ti-o pui tu mai am ...daca atunci nu ai putut trece peste micile minciuni ale sale,acum ce te poate face sa crezi ca poti trece? teama de a nu pierde?si pana cand te-ar tine cu dor? pana cand il ai iar?
nu stiu ..eu zic sa ai grija ..ca poate chiar tu nu poti trece peste astea
ionelaela
Postat pe 10 Iunie 2010 23:40
El a fost primul care a gresit...ma mintit de vreo cateva ori...cu toate ca stia ca asta urasc cel mai tare.Ne-am despartit pt ca lui ii lipsea maturitatea...eu taiam si spanzuram...cateodata aveam nevoie sa simt ca el este barbatul in relatie....am incercat sa-l fac sa inteleaga asta...dar n-am putut.
Alinush_
Postat pe 11 Iunie 2010 03:51
Tot eu sunt...doar ca a trebuit sa fac un alt cont.nu mai stiam parola la celalalt
Alinush_
Postat pe 11 Iunie 2010 03:53
Nul mai cauta si fati alta relatie.Dar de data asta cu mare grija.Ai grija de tine si de viata ta.
kudika098645
Postat pe 11 Iunie 2010 09:24
De la: Alinush_, la data 2010-06-11 03:51:11El a fost primul care a gresit...ma mintit de vreo cateva ori...cu toate ca stia ca asta urasc cel mai tare.Ne-am despartit pt ca lui ii lipsea maturitatea...eu taiam si spanzuram...cateodata aveam nevoie sa simt ca el este barbatul in relatie....am incercat sa-l fac sa inteleaga asta...dar n-am putut.

deci..am avut dreptate..tu incerci sa-l schimbi.speri sa te impaci cu el pentru a-l schimba..
good luck
daca intr-adevar conteza opinia mea..NO CHANCE!
ionelaela
Postat pe 11 Iunie 2010 18:24
De la: Alinush_, la data 2010-06-11 03:51:11El a fost primul care a gresit...ma mintit de vreo cateva ori...cu toate ca stia ca asta urasc cel mai tare.Ne-am despartit pt ca lui ii lipsea maturitatea...eu taiam si spanzuram...cateodata aveam nevoie sa simt ca el este barbatul in relatie....am incercat sa-l fac sa inteleaga asta...dar n-am putut.

Si daca atunci ii lipsea maturitatea...ce te face sa crezi ca acum a dobandit`o?
Gandeste`te de 2 ori inainte de a mai lua o hotarare, daca relatia merita salvata, lupta in continuare....daca nu, n`are rost.
love_is_precious
Postat pe 11 Iunie 2010 23:50
De la: love_is_precious, la data 2010-06-11 23:50:30

Si daca atunci ii lipsea maturitatea...ce te face sa crezi ca acum a dobandit`o?
Gandeste`te de 2 ori inainte de a mai lua o hotarare, daca relatia merita salvata, lupta in continuare....daca nu, n`are rost.

intotdeauna cand facem greseala de a alerga dupa el avem impresia ca relatia merita..d-asta eu una nu mai cred in indemnul acesta cand suntem vulnerabile..lasa timpul sa treaca si mai linistita vei stii ce doresti cu adevarat
ionelaela
Postat pe 13 Iunie 2010 01:08
De la: ionelaela, la data 2010-06-13 01:08:47
De la: love_is_precious, la data 2010-06-11 23:50:30

intotdeauna cand facem greseala de a alerga dupa el avem impresia ca relatia merita..d-asta eu una nu mai cred in indemnul acesta cand suntem vulnerabile..lasa timpul sa treaca si mai linistita vei stii ce doresti cu adevarat

Da, ai dreptate ionelaela...dar stii ca mereu suntem atrasi de ceea ce ne respinge..
Alinush hai sa o luam logic...daca atunci erai nemultumita de relatie...de ce vrei sa te intorci la cineva care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale? Sunt convinsa ca peste un timp, vei ajunge sa te plictisesti iar si ,,ii vei face bagajul" inca o data...
love_is_precious
Postat pe 13 Iunie 2010 08:33

Ia uite, Domne, cum incet incet, baiatul perfect devine plin de defecte. Doar in primul post l-ai numit Mr Right. Pe urma ai inceput sa spui ca una, ca alta.. si in final o sa-l transformi intr-un monstru. Tipic pentru femeia-barbat (tu ai spus-o) care isi pierde jucaria. Blegul a inceput sa isi indrepte cocoasa si tu nu poti accepta.
Lasa-l! Lasa-l sa devina barbat. Ia-ti si tu o pauza, gaseste-ti alta ocupatie, alta decat urmarirea lui.
rashela
Postat pe 13 Iunie 2010 08:52
De la: Alinush86, la data 2010-06-10 19:27:38Stiu ca merit ce mi se intampla...si el a avut greselile lui....de-a lungul relatiei...dar....cum a putut sa uite de iubirea noastra asa de repede?

Daca a fost dragoste precis n-a uitat-o , dar la ei orgoliul e mult mai puternic decat sentimentele de iubire.Se zice ca apreciezi adevarata valoare a ceva sau a cuiva abia dupa ce l-ai pierdut.

Postat pe 13 Iunie 2010 09:24
povestea ta seamana foarte mult cu a mea....din pacate eu nu mai pot face nimic pentru ca al meu e plecat in alta tara....daca il iubesti si esti sigura ca si el mai simte ceva pentru tine,lupta,daca nu mai tine la tine,nu are rost sa-ti pierzi timpul si sa te amagesti singura
ana_marya_d
Postat pe 15 Iunie 2010 21:44
In urma a unor circumstante nefericite....am ramas impreuna.Ne-am impacat...si pot sa spun ca suntem foarte fericiti...stim amandoi unde am gresit si am hotarat sa evitam lucrurile care ne-au despartit.Am luptat pentru el pana in ultima clipa...se pare ca el nu ma uitase...doar incerca sa para tare fata de mine..si stia exact ce sa zica sa ma dea inapoi.Multumesc mult pentru sfaturi...
Alinush_
Postat pe 22 Iunie 2010 14:45
Scuze de exprimare....circumstantele nefericite ne-au adus iar impreuna...se pare, pana la urma, ca absolut nimic nu e intamplator.
Alinush_
Postat pe 22 Iunie 2010 14:47
De la: Alinush86, la data 2010-06-10 19:15:56Buna.Trec printr-o mare suferinta...cauzata de mine intr-un fel sau altul....baiatul pe care eu il consideram perfect pt mine nu ma mai vrea.Am fost aproape 3 ani impreuna...dintre care 2 eu fost aproape perfecti. Ne intelegeam si ne iubeam....a fost vis.Dar eu...din cauza unor factori externi,ca sa zic asa,am inceput sa ma port urat cu el...sa-l fac sa sufere...toata situatia asta a durat cam un an, in care noi ne tot desparteam...il tot amageam ca vom fi iar impreuna pana intr-o zi cand i-am zis sa-si vada de viata lui ca sa terminat.El intre timp a plecat in alt oras,nu foarte departe,unde si-a gasit de munca intr-un loc cu anturaj dubios...eu l-am cautat...imi parea rau....si i-am propus sa ne impacam.El mi-a zis ca are pe altcineva...ca tot ma iubeste...dar nu mai vrea sa sufere.Am decis sa lupt pt el...o fac in continuare...pt ca stiu ca are tot ce mi-as putea dori la un baiat.Dupa numai 2 zile cand mi-a zis ca inca simte ceva pentru mine...mi-a zis ca nu mai simte nimic...si sa renunt...sa nu mai lupt pt el.Sunt foarte suparata....as da orice sa-l iau inapoi....povestea noastra e foarte lunga dar am ales sa nu dau chiar toate detaliile pt ca devine plictisitor.Daca aveti ceva sa ma intrebati nu ezitati sa o faceti.Astept un sfat fetelor...ce-ar trebui sa fac.A...ulterior am aflat ca tipa cu care este e cam curvulita si foarte tupeista....nu as vrea sa incapa tocmai el pe mana la una care l-ar manca de bani si si-ar bate joc de el....pt ca e baiat tare bun.Daca l-as lua inapoi....nu as mai face niciodata greselile din trecut. Multumesc ca ati citit

sa speram ca ai invatat ceva din asta. oricum relatia va cadea chiar daca v-ati impacat. are un precedent deja
leo_
Postat pe 23 Iunie 2010 04:51
hmnn care sunt circumstantele?
sofia_maria
Postat pe 24 Iunie 2010 17:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce nu reusec sa mai iubesc....? 14 De la: kudika051568 20 Iulie 2009 14:52
Nu stiu ce sa fac 5 De la: cutzu_schiop 17 Ianuarie 2010 12:05
totu despre Racii..!:X 21 De la: TIGRA 25 Februarie 2011 11:40
my ex... 16 De la: andreea_9 22 Octombrie 2010 22:24
As vrea sa-l inteleg..."oare asa merit...." 28 De la: scorpio67 20 Martie 2011 19:15