Mai multe
De la: kudika199962, la data 2010-06-27 14:18:12 E usor sa fii pe dinafara si sa vii cu sfaturi gen "lasa-l, mai are balta peste, etc" e usor sa fii critic fata de situatiile altora dar cand e vb de propria-ti persoana , nimeni nu poate fi la fel de haiduc ca atunci cand da sfaturi altora. Da, il iubesc si intr-adevar, ii ofer aproape totul, si el ma iubeste ...in felul lui....dar pt mine este insuficient cat imi ofera. Imi doresc mai multa atentie de la el, sa se dedice mai mult relatiei, poate si cei 3 ani de cand suntem impreuna au mai tocit din pasiunea de la inceput...dar nu pot sa ma impac cu ideea sa primesc atat de putin. M-am hotarat sa am o discutie cu el in care sa-i spun tot ce am pe suflet, sa scot la suprafata toate frustrarile acumulate , intr-un fel sau altul sa-i dau un ultimatum, sa incerce sa realizeze ca tb sa faca ceva cu adevarat pt relatia asta si ca asa nu mai merge. E greu de crezut ca va constientiza dar sunt datoare sa fac incercarea asta, sper din tot sufletul sa nu-mi intind eu singura o capcana in sensul in care , chipurile ii dau o ultima sansa, si de fapt inima sa ma tradeze si sa-l accept in continuare asa...pt inca....cat timp ? ca in nici un caz nu ma vad cu el o viata in aceste conditii.... Aaaaaaa, tu de fapt vroiai sa te laudam cat esti tu de cuminte si-l ti de cap pana se reface. Pai stai maica cu el, tine-l de cap dupa ce vomita, noi te lasam insa nu te mai plange si nici nu mai zice ca-i usor sa fi pe dinafara. Da, sigur ca e usor, doar nu noi te-am bagat in " troaca porcilor" te-ai bagat singura.Auzi, dar daca-i asa muncitor, si zici ca 3 zile se reface, si e morocanos, cand mai munceste? S'apoi sa fim seriosi, cauta-ti un job fetito, nu mai plnge si nici nu sari fetelor care-ti deschid ochii in cap. |
||
|
stem_29 Postat pe 6 Iulie 2010 02:19 |
||
|---|---|---|
| Buna ...nu sunt in masura sa iti comentez relatia stiu cum e sa iubesti o persoana si el sa te iubeasca dar mai mult sa-si iubeasca viata lui.. Uite si eu am fost in situatia ta timp de 4 ani jumatate .. am fst despartita de el 1 an si 2 luni iar peste 1 an si 2 luni ne-am impacam si ne era foarte bine dar am simtit fata de el razbunare mi-am dat seama ca eu in fata lui parca eram o marioneta l-am asculatat l-am inteles doar sa ne fie noua bine si el pur si simplu sa jucat cu sentimentele mele ... Nu fii trista orce in viata se plateste mai devreme sau mai tarziu uite asa a fst in cazul meu stiu ca nu-e bine ca m-am razbunat pe el dar acuma sa simta si el ceea ce am simtit si eu acuma sunt singura de ceva vreme dupa despartirea "razbunare adica" de el si mi-e foarte bine acuma ma gandesc eu inainte te toti si de toate ... Gandeste-te bine ce vei face sa nu facii ca mine sa te reintorci la el sa fie o despartire definitiva te va durea mult stiu asa ma durut si pe mine : nopti ne dormite,nemancata ,plangeam foarte mult dar uite ca traiesc acuma bine si el acuma sufera si plange:) Cu stima Giulia te pup si fii tare e mai bine pentru tine daca nu poti renunta la el ca stiu ca e greu vorbeste cu el poate se poate rezolva sau pleaca pentru cateva zile sa te relaksezi si sa uiti o clipa de el:) te pup | ||
|
GyulyuTzza Postat pe 22 Iulie 2010 16:29 |
||
De un megaegoist scapi rapid si vei vedea ca nu s-a sfarsit lumea cu asta...
|
||
|
|
||
|
kudika226898 Postat pe 23 Iulie 2010 07:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O iubire imposibila...Rog sfaturi :( | 32 | De la: AnastashyBv 27 Februarie 2012 13:09 |
| de la dragoste la ura | 9 | De la: kudika083965fericita 15 Aprilie 2012 13:08 |
| Buna! As dorii ceva sfaturi! | 27 | De la: oana_91 9 Octombrie 2009 00:05 |
|
|
||
| iubesc un scorpion... | 14 | De la: Cassey 15 Mai 2009 13:53 |
| Nu vreau sa-mi pierd familia! | 86 | De la: Geaninuts 27 Iulie 2011 10:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.