Setari Cookie-uri

Buna, vreau un sfat sincer

Esti naiva rau ! N-ai pic de personalitate in tine si ai pesemne si o proasta parere personala ! Nu numai ca pici la orizontala foarte repede (poate'ti si place s-o faci inaintea prejudecatii !) dar esti si usor de dus de nas ! De aceea nici nu te intelegi cu parintii (poate daca i-ai fi ascultat erai intr-o alta ipostaza acum),de aceea baietelul tau de 12 ani nu are acum un tata si de aceea renunta toti la tine imediat dupa o noapte de amor ! ESTI O EPAVA USOARA si CREDULA !
crysis
Postat pe 18 Iulie 2010 08:49
nu pot sa cred ca ai 39 de ani.... un sfat sincer...prea tarziu cred eu ca sa te schimbi, dar macar incearca
yumy
Postat pe 18 Iulie 2010 08:52
....... mmmmmmda trebuie sa te maturizezi si sa nu mai crezi ca o aventura e o iubire..... e o minune sa auzi ca de aici de pe net au mai fost si relatii adevarate... Ce te sfatuiesc eu care am trecut prin asa ceva , nu mai crede nimic din comunicarea de pe net..... mergi la un preot si fii deschisa cu el apoi asteapta raspunsul .... Si eu am ascultat de sfaturile unui preot iar acum la cei 42 ani am o noua casnicie cu un barbat fain nu de pe net si o fetita de 9 luni sunt fericita ..... pupi succes!!!
nicola42
Postat pe 18 Iulie 2010 09:12
Buna ziua! Inainte de a cere un sfat invata sa scrii .
bogy1982
Postat pe 18 Iulie 2010 09:13
Hmm....toata lumea e asa dura cu tine, doar ca uneori uitam si noi ca iubirea e cam oarba. Nu o sa fiu nici buna, nici rea cu tine. Singura decizi ce faci in viata asta. Nu prea am inteles ce-i cu tipa aia? Si de ce el ii da voie sa faca toata astea? Hmm...sunt cam confuza dupa textul pe care l-ai scris si cam nu am inteles nimica...toate gandurile tale sunt prea incurcate, iar daca tu nu stii sa le descurci, crezi ca noi vom putea? ...Cand nu poti sa rezolvi o problema, intoarcete la inceput si analizeaza totul din nou..poate o sa te ajute...nush...
inaflorea88
Postat pe 18 Iulie 2010 09:16
"mergi la un preot si fii deschisa cu el apoi asteapta raspunsul "

Preotul lecuieste iubirile virtuale? De la cine sa astepte raspuns,de la preot...de la Dumnezeu?Si daca nu vine raspunsul?
Barbie30
Postat pe 18 Iulie 2010 09:17
ce-i trebuie ei e leac impotriva prostiei
pacat insa ca nu pot sa-i dau linkul direct , dar daca e curioasa il poate copia si deschide in alta pagina . succes !
http://www.youtube.com/watch?v=HV81fg8L_Ow
tonim69
Postat pe 18 Iulie 2010 09:31
Viata e data sa fie traita.Intreaba-te,dc esti perfecta ,dc iti doresti o noua familie pt copilul tau sau iubirea de sine cauta numai placerile si satisfactia gasirii unui barbat pt fericirea ta,presupun mai putin a copilului.Du-te la duhovnicul tau si povesteste-i despre ce e vb in viata ta,si canalizeaza-te mai mult pe copil,e varsta cand o poate lua pe carari gresite.Succes!
kudika098904
Postat pe 18 Iulie 2010 10:12
alexandra cu parere de rau, te asigur ca ai cunoscut un aventurier=curvar , profitor omul cu bun simt gaseste totul aproape ridicol, cel rational, aproape nimic' omul ridicol izvoraste dintr-un contrast moral, perceput de simturi in mod inofensiv'. Pasiunile noastre pot fi comparate pasarii fenix. Atunci cand cea veche e mistuita de flacari, cea noua se inalta de indata, iarasi, din cenusa . ' ai timp sa gasesti barbatul vietii tale , care te merita ... nu o laba de urs ca acesta pupy
laramira
Postat pe 18 Iulie 2010 10:27
iubirile de la distanta si prin telefon exista si o spun din cunostinta de cauza, se poate ca cineva sa se indragosteasca prin telefon sau doar din poze dar nu si in cazul tau, ce ti-a facut el e clar ca a ai fost doar o distractie pt el si imi cer scuze pt cuvintele acestea,daca te iubea asa cum spunea renunta la prietenele lui poate nu detot dar macar de dragul tau le tinea mai la distanta nu iti spunea ca mai bine renunta la tine , poate ca acea femeie ii era sotie sau iubita, cred ac nu ai fost singura pe care a sedus-o si a lasat-o balta, imi pare rau pt tine, dar ai 39 de ani, la varsta ta nu ar mai trebui sa te gandesti la iubiri si alte deasta ,daca vrei sa-ti refaci viata cauta unul pe care il cunosti, ii stii trecutul si unul care are o stare financiara destul de bunicica, sa te intretina el nu invers, si nu mai pune suflet .
kudika139991
Postat pe 18 Iulie 2010 10:30
"daca vrei sa-ti refaci viata cauta unul pe care il cunosti, ii stii trecutul si unul care are o stare financiara destul de bunicica, sa te intretina el nu invers, si nu mai pune suflet . "
asta da sfat fata sa nu care cumva sa-ti doresti sa devi independenta si sa te susti singura financiar........nuuuuuuuuu.......cauta-ti toata viata unu' potent si cu bani sa te intretina
miss_darine
Postat pe 18 Iulie 2010 10:39
Mie tipul asta mi se pare un colectionar de vise. Si spun asta pt ca probabil asa cum iti pui tu bazele in el isi mai pun si altele, cea mai vie dovada fiind "prietena" care il suna in miez de noapte, si faptul ca si-a afirmat clar pozitia: Eu nu renunt la prietenele mele. Ti-a spus ca ar putea renunta la tine ferm convins fiind ca exact din acest motiv te-ai inversuna si mai mult sa tragi de ceva ce nu exista. Situatia cu familia ta si slujba e, intr-adevar, urata, dar ca sa nu devina si mai urata nu iti mai complica viata in zadar. Viitor nu are relatia, asta este clar. Si atunci finalitatea care-i? Inteleg ca viata a fost prea dura cu tine, dar nu e prea tarziu sa incepi sa ai orgoliu, si un prim pas ar fi sa scapi de el. Gandeste-te, printre altele, ca ai un copil mare care a inceput sa constientizeze, sa gandeasca de unul singur si care te poate judeca. Mult succes si ai grija!
kudika001215
Postat pe 18 Iulie 2010 10:40
De la: kudika139991, la data 2010-07-18 10:30:21iubirile de la distanta si prin telefon exista si o spun din cunostinta de cauza, se poate ca cineva sa se indragosteasca prin telefon sau doar din poze dar nu si in cazul tau, ce ti-a facut el e clar ca a ai fost doar o distractie pt el si imi cer scuze pt cuvintele acestea,daca te iubea asa cum spunea renunta la prietenele lui poate nu detot dar macar de dragul tau le tinea mai la distanta nu iti spunea ca mai bine renunta la tine , poate ca acea femeie ii era sotie sau iubita, cred ac nu ai fost singura pe care a sedus-o si a lasat-o balta, imi pare rau pt tine, dar ai 39 de ani, la varsta ta nu ar mai trebui sa te gandesti la iubiri si alte deasta ,daca vrei sa-ti refaci viata cauta unul pe care il cunosti, ii stii trecutul si unul care are o stare financiara destul de bunicica, sa te intretina el nu invers, si nu mai pune suflet .
bravooooooo bun sfat! La morala , a arata cu degetul toti se pricep citeste GOETHE SI VEI ...VETI AFLA TOATE RASPUNSURILE VIETII IN ORICE SECOL TIMP SPATIU.. IUBITIVA PE VOI , APOI PE ALTII
laramira
Postat pe 18 Iulie 2010 10:42
hai sa-ti mai spun ceva cu iubirile astea pe net sau prin tel, amo prietena de 32 de ani si a cunoscut un barbat de 42 de ani din USA , nu s-au vazut niciodata in 3 ani de zile dar crede_ma ca acel barbat chiar o iubeste pt ca e in stare de orice pt ea e multimiliardar omu, i-a trimis bani cu nemiluita ,haine ,incaltaminte, genti de firma de nu-i mai trebuie 100 de ani, i-a trecut toata averea pe numele ei dupa moartea lui ea devina mostenitoare, crede-ma ca o iubeste enorm, si e constient de faptul ca nu o s-o vada niciodata pt ca ea i-a spus ca nu e divortata si nu se cuvine sa se intalneasca cu alt barbat, si a acceptat orice doar ca ea sa fie fericita( parerea mea e ca e cam prostovan omul ) , dar vreau sa-ti dovedesc ce inseamna adevarata dragoste de la distanta , omul pe care l-ai cunoscut u nu e el bogat ca sa-ti faca toate placerile dar macar ar fi renuntat la fosta... understand? , nu te mai oferii pe tava la orice barbat...
kudika139991
Postat pe 18 Iulie 2010 10:45
buna.dar tu nu crezi k poate e sotia lui si normal sa renunte la tine pt ea.te-a racolat de pe net,cauta si el amante si de asta nu vrea sa renunte la ea.unde te-ai dus tu la el poate era o alta garsoniera sau casa,si acolo se duce cu amante.si normal k sotia il suna sa vada ce e cu el si el k sa nu se certe cu ea o suna.si ziceai k te-a dat afara din casa?dc?
si tu tot mai vrei sa stai cu el?
eu zic k esti prea naiva.scuze dar asa e.bafta multa si gandeste-te bn.
mary1988
Postat pe 18 Iulie 2010 12:24
In primul rand,chiar daca ai zis ca nu pre te intelegi cu familia ta si situatia e cam proasta, tu nu trebuia sa te duci prima la el la Bucuresti.Trebuia sa il faci sa inteleaga ca nu are cum sa stea la tine dar daca vrea neaparat sa te vada sa vina el la tine si stea undeva o seara.Barbatii devin altfel atunci cand o femeie bate atata drum sa-i vada,si mai ales pentru prima data.Asta a fost o greseala foarte mare facuta de tine.Nu ai cum sa cunosti o persoana o viata intreaga,daramite o persoana pe care nu o stii decat din telefon si poze.Poate sa iti promita soarele si luna ,tu nu trebuie sa il crezi. De acum ai foarte mare grija ce o sa faci in privinta lui.Sa nu mai accepti sa te duci tu la el mai ales dupa ce s-a intamplat recent. Nu-l mai cauta,lasa-l pe el sa te caute.Si fii foarte sigura pe tine,daca vezi ca nu merita nu mai incerca nimic.Succes!
kudika056387
Postat pe 18 Iulie 2010 12:26
Sigur te-ai maritat cu "primul" . Altfel nu-mi explic lipsa ta de experienta la cei 39 de ani. A doua relatie (de 5 ani) esuata, dar asta se poate intampla oricui: deci, nu dispera! Iar relatiile de pe net, doar 1 % pot avea, eventual un potential final fericit! Personal, nu am avut niciodata incredere in barbati, iar declaratile online sau telefonice, reprezinta pentru mine un ABSOLUT NO GO!!! Ca prim sfat, cauta sa gasesti urgent o prietena si/sau prieteni , sa zicem, care au in "dotare" experiente in realtii de cuplu sau parteneri de viata, care stiu sa comunice pe aceasta tema si care stiu sa-ti deschida ochii. Nu mai pleca urechea la declaratii ieftine. Ma surprinde totusi ca ai avut "resurse" sa te deranjezi sa mergi tu la individ. Daca "te iubea" se deranja el. Ca doar in codul bunelor maniere scrie clar ca: "barbatul face primul pas" . Chiar daca suna foarte "retro". Astfel, iti poti da seama daca e capabil si demn de tine, o BA! (si nici asa nu e 100%, dar macar s-a deranjat el sa te cunoasca si nu ai cheltuit tu timpul si banii nonsens) Suna cam egoist ( ai sa spui), dar crede-ma ca e mult mai sanatos sa-ti respecti propriul EGO!
Good Life!
Ingridd_Ingridd_71
Postat pe 18 Iulie 2010 13:53
eu cred ca e un pierde vara.nici el nu stie ce vrea.nu esti innebunita sa ti gasesti pe cineva si nu cred ca ai gasit persoana potrivita.ori e cu tine,ori e cu cealalta tipa si se consoleaza la ea.alege ce vrei sa fii.
dulgheru
Postat pe 18 Iulie 2010 13:54
Cred ca prioritatile tale sunt altele acum; ai nevoie de un servici, de o stabilitate in viata ta si a copilului tau iar mai apoi te poti gandi si la un barbat in viata ta. Sa stii ca asta cu D-zeu l-a trimis pe el in calea mea e cu doua taisuri, pot fi si ispite; nici diavolul nu doarme si stii si tu ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune, deci grija mare. Dumnezeu sa te ajute sa-ti gasesti drumul in viata!
Chestia aceea cu ,,l-am iertat”, l-ai iertat pentru ceva inadmisibil, nu se face asa ceva, daca isi dorea o relatie durabila punea pe prim plan sentimentele tale si nu prietenii. Cu totii avem nevoie de prieteni insa nu e ok ca ei sa fie mai importanti decat persoana iubita. Trebuie sa existe o ordine a prioritatilor care sa ne ghideze in viata.
paula82_
Postat pe 18 Iulie 2010 13:59
Draga prietena acum esti o femeie matura si totusi foarte vulnerabila,te cred ca vrei sa gasesti fericirea si vrei o relatie stabila dar vezi tu barbatii care spun usor si repede ,,te iubesc acestia de fapt mint.
te-as sfatui sa nu mai cheltuiesti banii pe telefon,faptul ca dupa plecarea ta el a fost distant si rece ....trage concluzia si tu,nu vreau sa te fac sa suferi dar o sa spun un adevar dureros.
TE_A FOLOSIT atat .Iao ca pe o aventura si nu mai cauta pe net ci incearca sa ai rabdare caci fiecare persoana are un destin el este bine trasat de Divinitate iar persoana predestinata tie va veni cu siguranta .
Smecherasii de Bucuresti vor doar distractie si atat .daca vrei sa ati dau exemple iti voi da suficiente si apoi cunostintele facute pe net sa sti ca sunt periculoase ,ai riscat ,ai incercat.....o vorba veche spune asa ,,paste iarba pe care o cunosti!
Fericirea poate este foarte aproape de tine dar tu nu o vezi .
Maryah48
Postat pe 18 Iulie 2010 14:49
interesanta poveste ,eu cred in asa ceva ca si eu cu sotul meu neam cunoscut pe internet si uite suntem impreuna de 2 ani si 2 ani am vb pe mesenger se poate intampla si pe net sa te indragostesti . dar revenit la ceea ce spui u ca iti impune sa nu ai prieteni barbati ,dar el sa aiba voie ...nui bn nu trebuie sa accepti sa ti impuna unele lucruri asa cum el nu vrea sa renunte la prietenele lui asa niki tie sa nuti impuna
lorymak
Postat pe 18 Iulie 2010 15:19
in primul rind ai avut un curaj foarte mare sa mergi in Bucuresti si sa te intilnesti c-un barbat pe care il stii numai de pe net, procedind in acest fel , gindeste-te la ce risc te expui ( am scris bine timpul verbului deoarece sunt convinsa ca ai mai face acest lucru si alta data), bucura-te ca n-a fost vreun psihopat, mai da un search pe google si vezi ce mai scrie despre sindromul ,,don juan''. sunt psiholog , stiu ce vorbesc. parerea mea este sa nu cauti ,,job'' in bucuresti doar de dragul unei iluzii, i-a trecut cam repede ,,indragostirea'' in 3 zile?! ai vrut o parere sincera, o ai. sa ai o vara frumoasa si fii convinsa ca : ce-i al tau e pus deoparte.
Claudya10
Postat pe 18 Iulie 2010 16:55
kred k el nu stie ce vrea nu se poate decide probabil va vrea pe amandoua nu stie la care din voi sa renunte ........park ar fi pustan.........parerea mea sa-l lasi draku...........mai sant barbati fara nr.........pa pa
kudika073000
Postat pe 18 Iulie 2010 19:22
hmm dupa anacolutul pe care l-ai scris nu prea pari a avea 39 de ani.... dar daca asa spui tu... in fine.. la varsta asta ,mai ales ca spui ca esti trecuta printr-un divort , scuze de expresie dar cred ca nu ar trebui sa crezi in mos craciun... treaba cu telefonul(cum ca te iubeste) se poate explica prin dorinta lui de aventurier de a te avea si pe tine in palmaresul lui de don juan ce se crede... acum nu ca sunt rautacioasa, dar din punctul meu de vedere e un coate goale care traieste pe spinarea femeilor... de aceea nu poate renunta la acea femeie ,dar la tine da... si asa se explica de ce este ea atat de posesiva... eu zic sa nu te mai complici ca nu merita... aparentele inseala de multe ori... si mai ales ca el practic conditioneaza intanlirile voastre... iar daca vrea intr-adevar sa vina el la tine ca presupun ca exista si hoteluri in ploiesti unde se poate caza... asa ca mai bine canalizeaza-ti iubirea spre copilul tau si lasa matrimonialele pe seama altora... o sa-ti gasesti si tu jumatatea ...doar ca nu trebuie sa o cauti cu disperare ...atunci nu o sa iti iasa...
kudika151298
Postat pe 19 Iulie 2010 11:20
daca iti spune ca te iubeste doar dupa ce ati vorbit la telefon...daca te mai da si afara din casa...si te striga Mariana ...ce nu e clar?? Ai dat peste un distrus...care o sa si bata joc de tine:) ....daca ai 39 de ani...si nu sti ce sa faci...si esti disperata...consulta un specialist:) o sa te ajute mult..:) si un sfat prietenesc : lasa naivitatea deoparte:)
oanaoana11
Postat pe 19 Iulie 2010 14:20
De la: kudika190550, la data 2010-07-04 21:30:32Multumesc tuturor, insa as vrea sa mai adaug ceva la povestea mea, eu locuiesc cu parintii mei si se comporta ff urat cu mine ai mei, mai ales de cand am ramas somera. sora mea ma bate stiu veti rade, insa viata asta nu vreau sa o mai traiesc, cand am dat peste acest barbat am crezut ca D-zeu, mi-a aratat calea si ca el este cel care o sa-mi fie alaturi, insa asa cum am mai spus am sa va rog sa-mi dati un sfat sunt tare disperata. m-am reantalnit cu el vineri, insa astazi, el m-a dat afar din casa.
ieri dupa ce m-am intors de la cumparaturi, el m-a strigat Mariana, cu toate ca numele meu este Alexandra, mi-a spus ca a gresit, peste noapte a strigat-o de 2 ori, l-am iertat cu toate ca alta in locul meu nu o facea.Am plecat in oras si cand ne-am intors avea un apel pe tf de la aceasta asa zisa prietena, stiind ca ma va face sa sufar a luat tf si a sunat-o.
cand am ajuns acas ai mei mi-au vb urat, mi-au spus ca sa plec ca nu mai am loc in casa, pt ca o sa vina sora mea,si eu trebuie sa plec.
ce ma sfatuiti sa fac, am interviu joi la o firma, in buc, insa nu am bani si nici unde sa stau, sunt disperata.


nu ai nevoie de individul asta ca sa iti refaci viata. mergi la interviu, muta-te cu chirie, o sa fie greu dar.... o sa ai liniste. Priveste inainte viata e fumosa daca ai curajul sa o traiesti( eu am 2 copii si sunt singura dar inca mai pot sa sper )
lisaU
Postat pe 19 Iulie 2010 14:22
De la: kudika139991, la data 2010-07-18 10:45:26hai sa-ti mai spun ceva cu iubirile astea pe net sau prin tel, amo prietena de 32 de ani si a cunoscut un barbat de 42 de ani din USA , nu s-au vazut niciodata in 3 ani de zile dar crede_ma ca acel barbat chiar o iubeste pt ca e in stare de orice pt ea e multimiliardar omu, i-a trimis bani cu nemiluita ,haine ,incaltaminte, genti de firma de nu-i mai trebuie 100 de ani, i-a trecut toata averea pe numele ei dupa moartea lui ea devina mostenitoare, crede-ma ca o iubeste enorm, si e constient de faptul ca nu o s-o vada niciodata pt ca ea i-a spus ca nu e divortata si nu se cuvine sa se intalneasca cu alt barbat, si a acceptat orice doar ca ea sa fie fericita( parerea mea e ca e cam prostovan omul ) , dar vreau sa-ti dovedesc ce inseamna adevarata dragoste de la distanta , omul pe care l-ai cunoscut u nu e el bogat ca sa-ti faca toate placerile dar macar ar fi renuntat la fosta... understand? , nu te mai oferii pe tava la orice barbat...

greu de crezut ce zici tu, poate ti s-a spus o poveste fantastica care ar trebui sa acopere adevaratele preocupari ale prietenei tale casatorite?! Sau.....
lisaU
Postat pe 19 Iulie 2010 14:26
Nu mai judecati lumea fratilor............nu varsta e importanta cand e vb de iubire.......asa a crezut ea...........lumea se mai insala.Iubita,parerea mea este k barbatul asta e un badaran si nu te merita.......lumea e plina de barbati ...cauta in alta parte...fugi de astfel de barbati si gandeste-te de 2 ori inainte sa iei o decizie,viata nu este roz si nu a fost niciodata,sacrificiile nu se fac decat in favoarea ta sa nu mai renunti la nik ce face parte din viata ta pt nimeni si nik.Parerea mea este k nu tre sa cauti jumatatea la matrimoniale ea poate fi mai aproape dek iti imaginezi,femeia tre sa inteleaga k suntem in secolul in care dak vrem reusim.asa k iubita tre sa-ti doresti sa te cunosti f bine pe u si dupa viata ta o sa vina de la sine..........astea sunt parerile mele numai dak vrei le iei k pe niste sfaturi........mult succes in viata.
reea_deea86
Postat pe 19 Iulie 2010 18:49
Am inteles ca ai o viata grea acasa, ca nu te intelegi cu parintii tai si ca esti somera.Disperarea te-a facut sa cazi in plasa acestui individ.Important este ce vei face de acum incolo.Pentru inceput cred ca ar trebui sa iti cauti un loc de munca ca sa-ti poti creste copilul care este la o varsta cand are nevoie atat de spijin moral cat si de sprijin financiar.Trebuie sa fii constienta ca viata nu este o telenovela si ca niciun barbat nu o sa fie dispus sa te intretina pe tine si pe copilul tau mai ales in vremurile astea grele .Toti gresim , important este sa nu repetam aceeasi greseala.Trebuie sa fii independenta ,sa nu depinzi de nimeni nici de parintii tai si nici de nu stiu ce barbat cunoscut prin telefon.Bafta si lupta pentru tine si pentru copilasul tau.
danny81
Postat pe 19 Iulie 2010 19:38
De la: lorymak, la data 2010-07-18 15:19:46interesanta poveste ,eu cred in asa ceva ca si eu cu sotul meu neam cunoscut pe internet si uite suntem impreuna de 2 ani si 2 ani am vb pe mesenger se poate intampla si pe net sa te indragostesti . dar revenit la ceea ce spui u ca iti impune sa nu ai prieteni barbati ,dar el sa aiba voie ...nui bn nu trebuie sa accepti sa ti impuna unele lucruri asa cum el nu vrea sa renunte la prietenele lui asa niki tie sa nuti impuna



si eu mi am gasit jumatatea (ca sa zic asa) tot pe internet... suntem impreuna de 3 ani jumatate si suntem mai indragostiti ca niciodata so... daca dai de cine trebuie... pastreaza l
rrasfatzata
Postat pe 20 Iulie 2010 00:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat 8 De la: kudika_30821 10 Aprilie 2013 08:40
Cum se administreaza Flamexin? 2 De la: scorpyoW 16 Ianuarie 2011 14:45
concurs 3 De la: Ame_ly 24 Februarie 2011 11:59
costinesti e fain nu herculane 10 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 08:53
necroza aseptica cap femural 2 De la: aida.matei 14 Aprilie 2011 14:45