Mai multe
|
Am fcut aceast analiz i la primirea rezultatului doctoria a spus: "e bine" vreau s tiu ce nseamn "rare PMN", FROTII TIP I PAP, GV+ Cred c avem dreptul la mai mult informare.
|
|
gabicomarinescu Postat pe 11 August 2008 11:07 |
|---|
|
Am pus pe topicul ALTELE - La ce varsta se face testul Papanicolau mai multe detalii: http://www.healthy.ro/comunitate/forum/view_topic/2444/de-la-ce-varsta-se-face-testul-papanicolau-.html CLASA I - Celule normale CLASA II - Celule cu modificari atipice benigne (celule epiteliale cu modificari de natura inflamatorie, PMN, limfocite, histiocite, etc.) CLASA III - Citologie sugestiva, dar neconcludenta pentru malignitate (frotiu suspect) CLASA IV - Citologie puternic sugestiva pentru malignitate (prezente celule tumorale maligne n numar redus) CLASA V - Citologie concludenta pentru malignitate (prezente celule maligne n placarde). |
|
carmenstan Postat pe 23 Septembrie 2008 09:17 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sper sa ma puteti ajuta | 8 | De la: healthy010635 1 Ianuarie 2010 20:39 |
| APARAT DE DIAGNOSTIC PRIN BIOREZONANTA | 3 | De la: healthy014326 24 Martie 2010 15:10 |
| prolaps uterin | 10 | De la: TF_ 29 August 2009 21:38 |
|
|
||
| Fata mare, sau eram al-II-lea. | 18 | De la: kyru 9 Martie 2010 17:51 |
| menstruatie peste sarcina | 37 | De la: simonash 7 Aprilie 2010 11:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.