Setari Cookie-uri

CUM SA NE INGRASAM

Salutare, si eu ma confrunt cu aceasta problema. Am 23 de ani si la 1.60 inaltime am 43 kg. eu cred ca stresul e cea mai mare problema si dupa asta urmeaza mincarea neregulata. Eu m-am obisnuit cu ideea ca asa imi e dat sa fiu, vezi partea buna a lucrurilor
kudika097960
Postat pe 16 Februarie 2009 12:56
fetelor intrati pe www.GreutateaTa.ro o sa aflati multe chestii de acolo
iza_alisa
Postat pe 19 Februarie 2009 11:33
exista o metoda foarte buna de a te ingrasa cu prafurilr de la FOREVER LIVING PRODUCTS eu am luat si am ajuns de la 53 kg la 64 . Sunt niste prafuri numite FOREVER LITE . dACA SE IAU INAINTE DE MANCARE SLABESTI , IAR DACA SE IAU DUPA MANCARE , TE INGRASI ..
gabipop
Postat pe 28 Februarie 2009 23:11
Singura metoda din punctul meu de vedere, care la mine a dat rezultate, este sa feceti sport si sa mancati de 5-6 ori pe zi. Eu merg la sala, mananc 2g de proteina inmultit cu greut mea pe zi, carbohidrati si iau si suplimente nutritive, dupa antrenament, etc. Am pus 6 kg in 4 luni. Depinde si de voi cum vreti sa aratati. Mie imi place constitutia atletica. Bafta!
carstea280983
Postat pe 14 Martie 2009 12:22
Buna! Am tot citit ce ati scris despre ingrasat si sincer si eu as vrea sa ma mai ingras cateva kg.Eu am 1.65 si 50kg.V-as recomanda sa incercati o cura cu polen e foarte sanatos si chiar ajuta..incepeti cu un sfert de lingurita de polen pana ajungeti la o lingurita intreaga de polen pe parcursul a 2 saptamani., pe mine m-a ajutat si chiar in momentul de fata am inceput sa mai fac o cura cu polen.puteti consuma polenul cu miere, apa sau chiar suc.Sau mai e o cura pe care am folosit-o si eu si a dat rezultate e cea cu bere.pe stomacul gol dimineata inainte cu 30 de minute sa beti 100 gr de bere, timp de 2 sapt.Daca mai aflati ceva cure de ingrasare anuntati-ma si pe mine pls.pe anca1989h@yahoo.com.Succes!!!
healthy001207
Postat pe 31 Martie 2009 16:21
sigur stresul nu te lasa sa te ingrasi eu iti recomand sportul
madutza09
Postat pe 9 Aprilie 2009 19:57
Daca analizele sunt bune,inclusiv cele de tiroida,poate sa fie a dereglare a metabolismului,stresul care este cel mai mare inamic al organismului sau arderi prea mari.Exista remedii naturiste care ajuta la normalizarea metabolismului .Pentru cine este interesat putem discuta pe e-mailul meu detalii si recomandari,inclusiv si pentru copii.rodilantos@yahoo.com
O zi buna tuturor si cea mai buna decizie!!!
rodilantos
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:55
fetelor si eu am aceeasi problema am 1.75 si 48 de kg si pot spune ca manac 3-4 mese pe zi, dorm, nu pierd noptile, dar tot nu ma ingraj...
Am luat si vitamine dar nimic....asa ca m-am obisnuit cu ideea si decat sa devin o balenuta mai bine asa....
Nu as risca sa iau tot felul de pastile pt ca mi-e frica sa nu incep sa pun in greutate si sa nu ma mai opresc....mai ales ca am pofta de mancare si nu manac doar pt a ma ingrasa....
GABITAb
Postat pe 7 Mai 2009 16:46
buna fetelor...offf...am 21 de ani si am 47 de kg nu,nu am pofta de mancare...deloc si si de 2 ani ma chinui sa ma ingras de peritol n am mai auzi t pana acum o sa incerc sa iau sa vad daca da rezultate...ce-i drept la medic nu am mai fost demult da cred ca am sa ma duc sa fac niste analize...totusi nu inteleg faza cu iau deci 40 de zile periton si tot in acest timp tre sa ioau si complexu de vitamine sau dupa ce term cu peritonu incep a lua cate 10 zile din vitamine????
healthy003958
Postat pe 1 Iulie 2009 13:00
Buna, acum 2 ani si jumatate si eu aveam aceasta problema. Am 1,70 m inaltime si pe-atunci aveam 48 kg.Desi aveam probleme de sanatate , avand un job foarte stresant nu reuseam sa am grija de bine. Cand m-a vazut medicul mi-a zis ca daca vreu sa lesin pe strada sa o tin tot asa. Mi-am dat seama ca nu e de glumit si am respesctat toate indicatiile medicului. Mi-am schimbat locul de munca, unde sunt si acum, imi place ceea ce fac, nu sunt deloc stresata, am inceput sa mananc la ore fixe, inclusiv intre mese si in plus avand hemoblobina 7 timp de 3 luni am urmat un tratament cu multivitamine, vit B injectabila si pastile, fier si acid folic.In prezent am 54-55 kg.Sfatul meu este sa incercati sa nu va mai stresati, sa ganditi pozitiv si sa va schimbati modul de a manca.Eu am renuntat de cativa ani la mezeluri, carne mamanc rar, in schimb mananc alune, nuci, migdale , seminte de floarea soarelui si dovleac, cat mai multe fructe si legume. In urma cu un an am descoperit niste integratori alimentari facuti din fructe, cereale si legume benefici pentru multe afectiuni. Cu ajutorul lor eu si persoanele din jurul meu si-au rezolvat o parte din problemele de sanatate.
Iar daca vreti sa castigati bani pot sa va spun ca de cateva luni am inceput o afacere foarte profitabila care nu este afectata de criza nationala.
Daca vreti sa aflati mai multe dati un semn pe adresa ginapatru@yahoo.com.
kudika078589
Postat pe 24 Iulie 2009 23:42
hmmm si eu am acesta problema...am 1,68 si am 50 de kg...nu pot sa zic ca sunt slaba dar nici "plinuta"..eu as vrea sa pun macar cateva kg...dar chiar nush ce sa fac..cica daca mananci dulciuri te ingrasi...dar nu prea a dat rezultate la mine..
petronik010792
Postat pe 25 August 2009 11:53
buna fetelor ! si eu m-am confruntat cu aceasta problema acum 5 ani . Am mers la medic injectii in vena cu calciu , vitamine si toate fara nici un efect. Medicul de familie chiar facea glume la un moment dat ca , sunt o fericita dar nu prea eram deoarece aratam ca un schelet. Pe langa faptul ca eram foarte slaba nici nu prea puteam sa dorm noaptea decat spre dimineata. In final ma ajutat o ruda care mea recomandat sa mananc miere de salcam. Am reusit sa cumpar de la cineva vre-o 3kg si m-am apucat de miere chiar de a doua zi . In 3 luni am terminat-o si dupa am facut pauza sa vad daca se cunoaste ceva. In mai putin de-o luna sau vazut rezultatele aveam cu 5 kg in plus ceea ce era fantastic pentru mine. Si in timp am inceput sa asimilez si chiar acum arat foarte bine. Atentie fetelor!! dupa ce ati consumat 1kg si observati ca, deja luati in greutate nu este cazul sa mancati 3kg sa nu va ingrasati mai mult decat trebuie. Succes si sa nu mai fiti slabe ca , e groaznic.
elenanic
Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:48
Buna am tot urmarit topicul asta, si am observat ca se vorbeste foarte mult de Peritol recomandat de doctor si ca v-ati ingrasat. Dar voi stiti pentru ce este peritorul? Daca nu stiati se da pentru anorexie (anorexie nervoasa, anorexie idiopatica) asa ca fetelor nu el va ingrasat si faptul ca va ajutat sa va de-a un somn linistit si sa nu mai fiti stresate, ati ajuns sa puneti pe voi. Eu oricum sunt adepata la un regim alimentar mai bine decat pastile, regim alimentar http://www.sfatulmedicului.ro/Diete-de-ingrasare/regim-de-ingrasare_1476 (pentru cine este interesat) si a meselor regulate.
Ely80
Postat pe 25 Noiembrie 2009 14:45
buna fetelor ! eu va sfatuiesc sa nu va indopati aiurea cu pastile . Acum 4ani , m-am confruntat si eu cu aceeasi problema eram fff slaba , am mers la control iar medicul respectiv mea spus ca , am arderile puternice nu am probleme cu tiroida si alte chestii. E bine de facut si un contol la endocrinolog sa nu fie vorba despre hipertiroidie cand slabesti vazand cu ochii indiferent ce mananci. Eu am mancat miere de salcam vre-o 3 luni si dupa ce am terminat-o la cateva luni am inceput sa asimilez , iar acum arat foarte bine. Dar nu va asteptati la rezultate imediat trebuie sa treaca o perioada . Sincera sa fiu am aplicat aceasta metoda si pe fratele meu care desi nu arata rau era foarte slab la un moment dat. El avea niste probleme cu stomacul si i-am cumparat 1 kg de miere de salcam , pe langa faptul ca , nu-l mai doare stomacul sa si ingrasat.Imi amintesc la un moment dat ca , ma sunat si mea spus : stii ceva sora ! nu imi mai vin hainele m-am ingrasat vre-o 7 kg si ma pus iubita la dieta .
elenanic
Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:17
Deci pe bune..incercati peritol..e fooarte bun..eu am luat peritol timp de o luna(si aia intrerupta)..si am pus pe mine 5kg..sunt ff freicita.. trust mee!!
healthy009474
Postat pe 27 Noiembrie 2009 18:40
ciao,eu sunt prea grasuta,am 15 kg in plus,si cel mai mult ma ingras cand mananc TORT,dar mai cred ca contribuie si strsul....incearca sa fii mai indiferenta....important sa fim sanatosi,eu am o prietena slaba ca si tine...insa sunteti frumoase,dragute,VA STA BINE CU ORICE HAINA!!!tortul nu e o rezolvare prea sanatoasa,dar esti tanara,asa ca PROFITA DE DULCIURI!! ,PS,pastile si medicamente,in nici un caz!!!dimineata mananca lapte ,paine,cereale,fructe,sa ti faci un mic dejun copios,e important!!!si,la fel pe mine ma ingrasa PASTELE,facute dupa retete italiane,mancate in fiecare zi,la pranz!!!nu te speria,la inceput e nasol,paste in fiecare zi...dar pe urma asa te obisnuiesti,ca ai manca in fiecare zi...eu acum fac un sacrificiu...pt ca sunt la dieta si nu pot manca paste!!!trebuie sa mananci sanatos,echilibrat,dar bine!!!fa miscare,iti face pofta de mancare!!!
healthy009573
Postat pe 30 Noiembrie 2009 13:55
Eu am 23 de ani,am un copil de 4 anisori,si nu m-am ingrasat dupa sarcina,in plus am slabit mai mult.Am 1.69 si 47 de kg,toata lumea imi spune slabanoaga si credetima ca ma simnt foarte pros am multe complexe cand ma duc la plaja ,nu ma simn bine cum arat asa de slaba.Am facut analize peste analize si mi-au spus medici ca sunt sanatoasa si nu mi-au recomandat nimic,doar vitamine.Ce sa pot face sa iau in greutate ca eu credeam ca sunt singura dar vad ca nu.
Iuliana_30
Postat pe 26 Ianuarie 2010 10:36
buna...am 17 ani, 1.70 si 48 kg...nu ma pot ingrasa de ceva ani buni..si analizele miau aratat ca totul e bine..vad ca multe din voi sunteti multumite de PERITOL...atunci o sal incerc si eu..si o sa va zic peste o luna daca a dar rezultate..mias dori ca pana la vara sa ma ingras adik cat mai repede...
healthy012217
Postat pe 4 Februarie 2010 21:42
http://www.agentiasmile.ro/index.php?pag_index=2&id_oferta=572&title_pag=OFERTA+PASTE+2009
STATIUNEA SINAIA

PENSIUNEA BOEMA 3*

CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN SI CINA + MASA TRADITIONALA DE PASTE
TARIF 549 LEI / PERSOANA / PACHET.


cornel_sabin
Postat pe 27 Februarie 2010 00:16
am cateva mici sfaturi, ca persoana care a trecut pin asta. ( aveam 47 la 1.70)

am trecut prin asta: am avut 47 kg la 1.70. acum am 54 si sunt multumita.



1. preocuparea excesiva duce la anumite blocaje care ne impiedica sa atingem exact acel obiectiv pe care ni-l dorim atat de mult. deci e bine sa nu ne gandim excesiv la ingrasat.

2. ajuta sa mergi la un nutritionist bun. eu nu am mers, pt ca am observat ca se rezolva de la sine. dar atentie. un nutritionist bun! NU UNUL CARE PROMITE MINUNI. LA FEL CUM IMI VINE FOOOOOARET GREU SA CRED CA POTI SLABI DOAR LUAND PASTILE, CEAIURI, FARA SA FACI NICIUN EFORT, la fel de geu mi-e sa cred ca te poti ingrasa ( eventual si rapid) doar luand nush ce pastile. si daca se intampla asta, nu cred ca poate fi sanatos.

3. daca fumam, ajuta destul de mult sa renuntam la fumat, aceasta pentru ca, asa cum am mai spus, papilele devin mai sensibile, iar mancare pare mai gustoasa. MAI MULT, RENUNTAREA LA FUMAT FACE CA TEXTURA PIELII , A TENULUI, SA SE SCHIMBE F MULT - PIELEA DEVINE MAI LUMINOASA. VA VA PLACEA MAI MULT DE VOI SI VETI FI MAI MULTUIMTE CAND VA UITATI IN OGLINDA. ASTA AU ZIS-O TOATE FEMEILE CARE S-AU LASAT DE FUMAT.

4. daca observam ca incepem sa mai luam in greutate, ajuta sa urmam un program de exercitii, pentru ca acele kilograme care se asaza sa se aseze in mod frumos, armonios.

5. CEL MAI IMPORTANT; IUBITI-VA PE VOI! INVATATI SA FACETI ASTA. Mancati cu pofta, radeti mult, iubiti mult, dormiti..nu neaparat mult, dar bine.
impacati-va cu voi insiva!
( aici pe forum, cineva observase ca stresul e un mare inamic - DA! ASA ESTE!)
Daca aveti o relatie cu care nu sunteti multumiti - imbunatatiti-o sau schimbati-o. Uneori e mai bine sa fii singur de tot decat intr-o relatie care-ti face rau (been there).
daca aveti nemultumiri la job, incercati sa vb cu sefii, cu colegii si rezolvati-le.
Conflicte, nemultumiri mai vechi legate de familie, prieteni? vorbiti despre ele. iertati-i. Iertarea face minuni. Si mai ales, iertati-va si iubiti-va pe voi. Nu va framatati prea mult pt chestii mici. Invatati sa va iubiti asa cum sunteti, sa va iubiti viata, si veti vedea ce schimbari frumoase se pot petrece.
natasarostova
Postat pe 6 Aprilie 2010 10:12
O reteta care functioneaza 100%, in cazul meu a avut efect:sport, alimentatie adecvata si odihna. Numai asa va puteti ingrasa, desi e impropriu spus, numai asa puteti creste in greutate armonios. Mergeti la sala, lucrati toate grupele musculare, in special folosind greutati libere si dupa o perioada de acomodare(1 luna), cresteti greutatile si micsorati nr. de repetari. Consumati zilnic proteine in functie de greutatea voastra: carne de pui, vita, peste, lactate, fructe, legume, cereale. Nu va infometati. Eu am luat 10 kg intr-un an, masa musculara. Aveti nevoie oricum sa va informati pe net, sau specialisti. Eu m-am informat de pe net, site-uri de culturism. Deci, doar asa se poate lua in greutate armonios si sanatos.
carstea280983
Postat pe 6 Aprilie 2010 16:43
Buna fetelor!

Si eu va pot spune aceleasi , sa luati vitamine dar as mai putea propune un shake cu gust de ciocolata sau vanilie. Se prepara cu lapte si se bea dupa fiecare masa sau macar de doua ori pe zi.Shake-ul imbina noua tehnologie si o noua mentalitate, pentru a contribui la mentinerea unui regim si a unui stil de viata sanatos. Doua masuri de Forever Lite Ultra pe zi, mixate cu 300 ml de lapte degresat, furnizeaza 100% din necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale. Forever Lite Ultra contine 18 aminoacizi - esentiali, neesentiali, cu lanturi ramificate. Fiti siguri, Forever Lite Ultra - cea mai recenta dovada a progresului stiintific din domeniul nutritiei - nu inseamna, nicidecum, sa sacrificati "placerea gustului"!Eu dau si la copiii mei in loc de lapte cu nesquik, e mult mai sanatos si e plin cu vitamine. Daca va intereseaza detalii va ajut cu placere.
kraszi
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:47
De la: yrynagabryela, la data 2008-10-15 18:19:58Bunaziua , am 27 de ani ,1,70 inaltime si 49kg, am facut tot felul de analize pt a vedea dc nu ma ingras nu am nici glanda teroida , am mers la medcul de familie si mia dat sa iau in fiecare zi un integrator alimentar si mia zis sa manank de 5 ori pe zi am urmat acest tratament dar nimik , poate fi stresul cauza pt ca nu ma ingras ?????

Buna,

Cu siguranta stresul te poate afecta, insa depinde si cum combini alimentele. Eu am gasit mai demult o reteta bazata pe anumite combinatii de alimente. Iata:

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=33&sid=0078b0d9905f63e9e08bdc226f84c575


ai incercat aceste combinatii? ai putea sa incerci o perioada sa vezi cum merge. ce zici?
Monicamm85
Postat pe 7 Mai 2010 10:57
Eu am luat peritol vreo 3 sapt..mam ingrasat cu vreo 4-5 kg...cea ce e bine..miam propus dupa o pauza sa iau din nou..dar am aflat ca afecteaza ficatul..
healthy017152
Postat pe 12 Iunie 2010 18:31
De la: yrynagabryela, la data 2008-10-15 18:19:58Bunaziua , am 27 de ani ,1,70 inaltime si 49kg, am facut tot felul de analize pt a vedea dc nu ma ingras nu am nici glanda teroida , am mers la medcul de familie si mia dat sa iau in fiecare zi un integrator alimentar si mia zis sa manank de 5 ori pe zi am urmat acest tratament dar nimik , poate fi stresul cauza pt ca nu ma ingras ?????


Buna,

pentru ingrasare e bine sa ai un regim alimentar diversificat, cu un continut nutritiv bogat.
mai jos poti gasi mai multe info:

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=33&sid=b41b02dc34558daff36b28827f2644e1
Monicamm85
Postat pe 22 Iunie 2010 12:14
salut ,nufar alb.am si eu aceeasi problema ca tine si nu ma ingras .problema e ca in Spania se gaseste un medicament usor sedativ,antimigrenos si care face o pofta de mancare nebuna .eu am luat acolo si am pus pe mine de am ajuns la o greutate normala -am 162si am avut46kgdar am atins 50-51.fenomenal pentru mine .aici acasa nu am mai gasit medicamentul care se numeste mosegor-substanta activa e pizotifen.nu e prea bine sa-l ia cineva care are probleme de sanatate,eventual te informezi din prospect cu doctorul tau de fam.DACA gasesti mosegor la noi in romania.Gelozia e ,sa stii, ceva care iti distruge linistea iar banii sun al naibii de putini.Iti vine sa te calugaresti dar eu cel putin nu as putea sa fac asa ceva.Cu gelozie sau fara barbatii sunt un rau necesar.eu am luat mosegor si nu am patit nimic.Nu am luat mult timp.O cutie o data si daca e nevoie mai repeti o data dupa o luna doua. In Romania am slabit din cauza stresului.
lledo
Postat pe 24 Aprilie 2011 21:16
stresul este cauza multor neplaceri, nu se poate inventa o pastila si pentru asta?:P
RoxRoxy
Postat pe 25 Aprilie 2011 10:59
am 13 ani si 38 kg imi este trist deoarece sunt slaba si nu pot imbraca fuste scurte sau haine decoltate ca toate celelalte colege ale mele daca cineva ma poate ajuta sami crie un mesaj
kudika516834
Postat pe 27 Martie 2012 21:28
De la: kudika516834, la data 2012-03-27 21:28:25am 13 ani si 38 kg imi este trist deoarece sunt slaba si nu pot imbraca fuste scurte sau haine decoltate ca toate celelalte colege ale mele daca cineva ma poate ajuta sami crie un mesaj
kudika516834
Postat pe 27 Martie 2012 21:32
De la: kudika516834, la data 2012-03-27 21:32:58
De la: kudika516834, la data 2012-03-27 21:28:25
kudika516834
Postat pe 27 Martie 2012 21:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fitograma actidren si limita 3 De la: RoxyRoxx 29 Iunie 2011 20:29
Noul Hochland tartino 5 De la: medoc 6 Ianuarie 2016 17:11
virgina la 30 de ani 68 De la: kyru 6 Iunie 2010 23:25
TERAPIA BOWEN 3 De la: kudika131763 10 Noiembrie 2011 08:31
vreau sa raman insarcinata :) 2 De la: healthy011594 26 Ianuarie 2010 20:25