Mai multe
|
E atat de simplu sa scrii pana si pe Google "virus hepatic", sa dai click si....sa gasesti absolut toate raspunsurile!!!Nu stiu ce va mai chinuiti sa cereti informatii de la persoane neavizate care va pot da date eronate! Netul spune tot! |
||
|
maya73 Postat pe 4 Septembrie 2009 19:44 |
||
|---|---|---|
De la: maya73, la data 2009-09-04 19:44:41E atat de simplu sa scrii pana si pe Google "virus hepatic", sa dai click si....sa gasesti absolut toate raspunsurile!!!Nu stiu ce va mai chinuiti sa cereti informatii de la persoane neavizate care va pot da date eronate!ce atre ai fost....misto concluzie tragi tu...am si eu o intrebare: aici nu suntem tot pe net ??? sau pe google ,informatiile de unde sunt ?sau de cine sunt postate ??? nu tot de oameni ?????? |
||
|
4Life Postat pe 4 Septembrie 2009 20:35 |
||
|
cazuri de risc: bolnavii cu dializa, personalul din unitatile sanitare, care vin in contact cu sange infectat, calea ginecologica ori sexuala, interventiile stomatologice si chirurgicale, circumcizia, acele de acupunctura, tatuajele, manichiura si pedichiura, barbieritul etc. Nu in ultimul rand, virusul poate fi transmis de la mama la fat. In lipsa unui vaccin, masurile de prevenire, aplicate prin respectarea regulilor de igiena personala, de evitare a contactului cu sangele altei persoane, pot bloca raspandirea acestei boli epidemice. |
||
|
|
||
|
m_geani Postat pe 6 Septembrie 2009 00:49 |
||
| Sa stii ca exista tratament pentru virusul hepatic C, chiar ci Interferon. Am fost martor ocular cind un profesor universitar din Cluj a declarat o astfel de boala VINDECATA. Cunosc si cazul care a fost declarat VINDECAT.Asa ca ....si ptr ea este leac. Mentionez ca se transmite pe cale sexuala asa ca....PROTEJATIVA | ||
|
ramyxena Postat pe 25 Septembrie 2009 22:12 |
||
| Chiar daca este infim de mica, aceasta posibilitate de infectare cu cu hepatita C pe cale sexuala exista si nu trebuie de neglijat, sfatul meu e sa te protejezi, indiferent de ce ai citit aici, suntem diferiti cu totii si indiferent daca avem sau nu leziuni la nivelul organelor genitale, fiecare organism isi are limitele lui si reactioneaza diferit.Este total eronata parerea, conform careia acest virus se transmite exclusiv pe cale sanguina,cei care si-au expus aceatsa parere, sunt neinformati, habar n-au despre ce vorbesc, din pacate pentru mine si familia mea, ne-am confruntat cu aceasta oribila maladie,sotul meu,a contactat ambii virusi B si C,si de cand s-a imbolnavit sotul n-am mai facut sex neprotejat, indferent de parerile ce le-am auzit, si va rog sa ma credeti ca am auzit destule pareri + am citit tratate intregi despre aceasta boala,concluzia, paza buna trece primejdia rea,multa sanatate tuturor | ||
|
sheyda74 Postat pe 9 Februarie 2010 14:52 |
||
|
Nu se transmite decit prin singe (dupa cum au mai spus si altii de aici) Dar e bine sa va protejati ca puteti lua alte boli nu hepatita C Si DA, te poti vindeca de hepatita C!!! GARANTAT. |
||
|
micabis Postat pe 10 Februarie 2010 21:28 |
||
| Am inteles din posturile de mai sus ca hep c se poate transmite sexual doar daca viremia partenerului infectat e mare si daca receptorul are rani la nivelul mucoaselor. Intrebarea mea e: se poate considera rana la nivelul mucoaselor perioada de meenstruatie? Adica daca barbatul are hep c si femeia e la menstruatie si uterul se descuameaza si barbatul ejaculeaza inauntru, poate sperma lui sa o infecteze, uterul fiind mai expus datorita descuamarii ? | ||
|
marevna Postat pe 14 Martie 2013 19:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| prima experienta sexuala | 39 | De la: tarot 10 Iunie 2010 18:26 |
| BUNA FETELOR | 6 | De la: kabbalist 4 Noiembrie 2009 18:36 |
| cum scap de Escherichia Coli? | 20 | De la: mihi_healthy 27 Septembrie 2016 16:23 |
|
|
||
| nu mia venit ciclu.. | 10 | De la: yumy 18 Octombrie 2010 13:35 |
| chistul pe col | 6 | De la: kubra67 6 Decembrie 2009 15:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.