Setari Cookie-uri

virusul hepatic C se transmite si pe cale sexuala?

as dori sa cunosc amanunte despre acest subiect si anume in ce masura hepatita C se poate transmite pe cale sexuala - poate cineva sa-mi raspunda clar?
vivianapopescu
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:13
hepatita C nu se transmite pe cale sexuala, doar daca ai o rana si ajungi in contact cu sangele infectat cu virusul hepatic C.
anamaria_stanica
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:34
dın contra hepatıta c se transmıte prın contact sexual bınenteles neprotejat fara prezervatıv.ºi este o boala f.perıculoasa care nu se trateaza .nu exısta tratament pt hepatıta c.doar ıntarırea sıstemuluı ımunıtar cu anumıta medıcamente .se maı trasmıte prın ustensıle ınfectate ºi nesterılızate -la coafor -stomatolog-prın tatuare sau folosırea ın comun a ınjectılor
ozlem
Postat pe 20 Noiembrie 2008 03:02
nu, nu se transmite pe cale sexuala....siguuur!!!!!
valium_ina
Postat pe 4 Decembrie 2008 18:20
virusul hepatitei c se poate transmite pe cale sexuala , la contact neprotejat cu prezervativ... orice raport sexual presupune leziuni infime, la nivel de mucoasa superficiala, care nu deranjeaza, dar care pot reprezenta o poarta de intrare pt microbi, scapa fara sa faca boala propriu-zisa cei care au un sistem imunitar puternic ce poate anihila virusul inainte sa se inmulteasca. asa ca, daca stiti ca sunteti mai receptivi la imbolnaviri, sunteti expusi si riscului de a face hepatita c. si alte boli sexuale tot datorita contactului cu sangele se transmit, cum credeti ca se ia sifilis sau gonoree?
camiflorea
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:00
nu va speriati vi9rusul hepetita c se transmite numai prin transfuzia de sange,sotul meu este purtator de 24 de ani si nici eu si nici copii nu il avem si avem o viata secsuala activa si nu folosim prezervativ
nelystoica
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:34
Transmiterea bolii se face prin sînge. Infestarea prin alte secreþii nu-i foarte probabilã deoarece concentraþia viralã este prea micã dar nu poate fi complet exclusã.

Ca sã aibã loc o infectare virusul trebuie sã ajungã în circulaþia sanguinã direct sau printr-o ranã .

În continuare, cele mai cunoscute cãi de infectare ºi grupurile cu risc sporit :

Transfuziile sanguine ºi produsele din sînge: persoanele care au primit sînge înainte de 1991 trebuie sã-ºi facã testul pentru hepatita C ºi de asemenea cei care au primit produse din sînge înainte de 1991 (de ex. hemofilicii) . Testul pentru hepatitã se face abia din anul 1991, de aceea exista înainte de aceastã datã o "hepatitã post-transfuzionalã" care în esenþã nu este / era de obicei altceva decît Hepatitã C. Tot din acest an se testeazã donatorii de sînge ºi produsele din sînge, astfel cã astãzi existã o siguranþã relativã. Riscul de infecþie cu virusul hepatitei C în urma unei transfuzii este de 1 la 1 milion. Siguranþã absolutã nu existã din cauza aºa numitei "ferestre de diagnostic" (timpul dintre infestare ºi cel mai devreme posibila determinare în sînge).

Pacienþii care fac hemodializã (spãlare de sînge, rinichi artificial) au un risc crescut de imbolnãvire.

Folosirea în comun a acelor, siringilor de cãtre consumatorii de droguri intravenoase. Aceastã grupã are o ratã de infecþie de 90% ºi este calea de transmitere cea mai des întîlnitã în infecþiile noi. La f. multe prim-diagnostice de astãzi este vorba despre o infestare veche ca urmare a unei transfuzii, a unei înþepãturi accidentale la personalul medical, samd. Deci nu toate infecþiile descoperite acum sînt urmare a consumului de droguri. Adesea pacientul are boala de peste 10 ani dar nu a fost diagnosticat pînã acum.

La deþinuþi, între care se gãsesc mulþi dependenþi, sînt evidenþiaþi 12,5% cu hepatita C.

La dependenþii de droguri i.v. ºi la pacienþii cu hemofilie s-au înregistrat adesea infectii duble fie cu virusul hepatitei B, fie cu cel al SIDA. O suprapunere a HCB sau HIV peste hepatitã C conduce la o prognozã nefavorabilã.

Grup cu risc sporit este ºi personalul medical care vine în contact cu sîngele infestat.

Transmiterea virusului de la mamã la fãt este mult mai rar întîlnitã decît în hepatita B. Rata de risc este de 3- 5 % , funcþie mai ales de viremia mamei. Transmiterea este posibilã atît în timpul celor 9 luni de sarcina cît ºi la naºtere. Nu existã pînã acum argumente, cã prin cezarianã s-ar reduce riscul de infestare ºi ca atare cezariana nu este recomandatã pentru evitarea riscului.

Transmiterea în timpul alãptãrii este ºi ea teoretic posibilã , viremia mamei avind de asemenea un rol important. Se recomandã însã cel mai ades alãptarea (a fost contraindicatã pînã în anul 2001).

Tatuajele, piercingul: deocamdatã nu-i foarte clar care este rolul acestor proceduri în rãspîndirea bolii; dar fiindcã aceste manopere sînt fãcute în general de personal fãrã o pregãtire medicalã, trebuie urmãritã atent repectarea mãsurilor de igenã. Mare atenþie la folosirea acelor ºi instrumentarului care trebuie sã fie de unicã folosinþã.

Aparat de bãrbierit, forfecuþã, periuþã de dinþi : principial boala se poate transmite cînd existã sînge pe astfel de instrumentar. De aceea aceste instrumente trebuie sã fie personale ºi nu comune, eventual cele ale bolnavului sã fie pãstrate separat.

Transmiterea sexualã este posibilã dar foarte rar întîlnitã, nejucînd un rol important în transmiterea bolii . Riscul este de maxim 2-3% (partener monogam) ºi de 4-6% pentru persoanele cu mai mulþi parteneri sexuali.
Important !
Dupã vindecarea de hepatitã C, rãmîne riscul unei noi infestãri. Hepatita C nu dã imunitate, aºa cum se cunoaºte de la alte boli.
Oana73
Postat pe 14 Ianuarie 2009 09:35
Despre Hepatita C (VHC)
Toate tipurile de hepatita determina o inflamare a ficatului, impiedicandu-l astfel sa-si indeplineasca functiile.

Principalele tipuri de hepatita virala sunt hepatita A, B, C, D, E si G. Insa dintre acestea doar forma hepatitei B si C poate cauza ciroza. Virusul C este considerat a fi unul din cei mai periculosi dintre virusurile hepatice. Hepatita C este o infecþie viralã a ficatului, transmisã prin sânge, care a fost identificatã abia în anul 1989.

Prezenta virusului C este estimata de epidemiologii OMS la circa 300 de milioane de oameni, din care un milion se afla la noi in tara. Frecventa uriasa a bolii se explica prin faptul ca hepatita nu poate fi totdeauna recunoscuta de la inceput, ea fiind purtata in stare latenta, cu perioade bune ori cu prezenta unor simptome minore, nespecifice.

Dupa infectia acuta, 80% din hepatitele C se cronicizeaza, iar un sfert din aceste cazuri cronice devin ciroze, dupa 10-15 ani, mai ales la barbatii in varsta de peste 40 de ani, consumatori de peste 40-50 mililitri de alcool zilnic.

In 5% din cazuri, infectia cronica a hepatitei de tip C degenereaza in cancer de ficat.

Transmiterea virusului hepatitei C se face prin contact direct cu sange infestat.

Diagnosticarea hepatitei virale de tip C, de fapt punerea in evidenta a prezentei virusului in organism, se face prin analize specifice, realizate in laboratoarele medicale.

Simptomatologia sub care se prezinta infectia cu VHC este saraca in manifestari tipice (dureri de ficat sau digestive), prezenta ei manifestandu-se nespecific.

Evolutia infectiei cu virusul hepatitic C (fibrizarea si cirozarea ficatului) depinde in mare masura de varsta bolnavului in momentul infectarii, de consumul de alcool, de apartanenta sexuala (barbatii sunt mai predispusi la boala decat femeile), de prezenta unor boli concomitente.

Fara tratament, o treime din bolnavii de hepatita C ajung mai repede la ciroza, decat cei tratati si care renunta la alcool. Hepatita C se asociaza frecvent cu alte boli grave: nefrita, tiroidita, boala vasculara a nervilor periferici, poliartrita reumatoida, ulceratie la ochi, fibroza pulmonara, boala hepatica alcoolica etc.

Nu exista un vaccin pentru hepatita C, asa cum este cazul cu hepatita A si B.

Cum se transmite :

Transmiterea infectiei cu virus C se face pe cale nedigestiva. Boala poate fi prezenta la persoanele carora li s-au facut transfuzii de sange inainte de 1990, cand nu se stia de acest virus. Alte cazuri de risc: bolnavii cu dializa, personalul din unitatile sanitare, care vin in contact cu sange infectat, calea ginecologica ori sexuala, interventiile stomatologice si chirurgicale, circumcizia, acele de acupunctura, tatuajele, manichiura si pedichiura, barbieritul etc. Nu in ultimul rand, virusul poate fi transmis de la mama la fat. In lipsa unui vaccin, masurile de prevenire, aplicate prin respectarea regulilor de igiena personala, de evitare a contactului cu sangele altei persoane, pot bloca raspandirea acestei boli epidemice.

Transfuziile sanguine ºi produsele din sange: persoanele care au primit sînge înainte de 1991 trebuie sã-ºi facã testul pentru hepatita C ºi de asemenea cei care au primit produse din sînge înainte de 1991 (de ex. hemofilicii) . Testul pentru hepatitã se face abia din anul 1991, de aceea exista înainte de aceastã datã o "hepatitã post-transfuzionalã" care în esenþã nu este / era de obicei altceva decît Hepatitã C. Tot din acest an se testeazã donatorii de sînge ºi produsele din sînge, astfel cã astãzi existã o siguranþã relativã. Riscul de infecþie cu virusul hepatitei C în urma unei transfuzii este de 1 la 1 milion. Siguranþã absolutã nu existã din cauza aºa numitei "ferestre de diagnostic" (timpul dintre infestare ºi cel mai devreme posibila determinare în sînge).

Pacienþii care fac hemodializã (spãlare de sînge, rinichi artificial) au un risc crescut de imbolnãvire.

Folosirea în comun a acelor, siringilor de cãtre consumatorii de droguri intravenoase. Aceastã grupã are o ratã de infecþie de 90% ºi este calea de transmitere cea mai des întîlnitã în infecþiile noi. La f. multe prim-diagnostice de astãzi este vorba despre o infestare veche ca urmare a unei transfuzii, a unei înþepãturi accidentale la personalul medical, samd. Deci nu toate infecþiile descoperite acum sînt urmare a consumului de droguri. Adesea pacientul are boala de peste 10 ani dar nu a fost diagnosticat pînã acum.

La deþinuþi, între care se gãsesc mulþi dependenþi, sînt evidenþiaþi 12,5% cu hepatita C.


La dependenþii de droguri i.v. ºi la pacienþii cu hemofilie s-au înregistrat adesea infectii duble fie cu virusul hepatitei B, fie cu cel al SIDA. O suprapunere a HCB sau HIV peste hepatitã C conduce la o prognozã nefavorabilã.

Grup cu risc sporit este ºi personalul medical care vine în contact cu sîngele infestat.
Transmiterea virusului de la mamã la fãt este mult mai rar întîlnitã decît în hepatita B. Rata de risc este de 3- 5 % , funcþie mai ales de viremia mamei. Transmiterea este posibilã atît în timpul celor 9 luni de sarcina cît ºi la naºtere. Nu existã pînã acum argumente, cã prin cezarianã s-ar reduce riscul de infestare ºi ca atare cezariana nu este recomandatã pentru evitarea riscului.

Transmiterea în timpul alãptãrii este ºi ea teoretic posibilã , viremia mamei avind de asemenea un rol important. Se recomandã însã cel mai ades alãptarea (a fost contraindicatã pînã în anul 2001).
Tatuajele, piercingul: deocamdatã nu-i foarte clar care este rolul acestor proceduri în rãspîndirea bolii; dar fiindcã aceste manopere sînt fãcute în general de personal fãrã o pregãtire medicalã, trebuie urmãritã atent repectarea mãsurilor de igenã. Mare atenþie la folosirea acelor ºi instrumentarului care trebuie sã fie de unicã folosinþã.

Aparat de bãrbierit, forfecuþã, periuþã de dinþi : principial boala se poate transmite cînd existã sînge pe astfel de instrumentar. De aceea aceste instrumente trebuie sã fie personale ºi nu comune, eventual cele ale bolnavului sã fie pãstrate separat.


Transmiterea sexualã este posibilã dar foarte rar întîlnitã, nejucînd un rol important în transmiterea bolii . Riscul este de maxim 2-3% (partener monogam) ºi de 4-6% pentru persoanele cu mai mulþi parteneri sexuali.



carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 8 Martie 2009 07:56
Hepatita C se transmite exact prin aceleasi cai prin care se transmite si HIV, calea sexuala fiind una din ele insa mai rar, dar se transmite si pe aceasta cale
The_me
Postat pe 8 Martie 2009 09:24
Exista tratament ptr Hcv doar ca dureaza foarte mult depinde de tulpina,poate dura 24 sau 48 de saptamani. Este tratament cu interferon plus pastile insa nu-mi aduc aminte acum cum se numesc.Exista posibilitatea ca organismul sa nu raspunda la tratament sau ca peste cativa ani de la terminarea tratamentului sa recidiveze boala, mai ales daca ficatul este foarte afectat.
The_me
Postat pe 8 Martie 2009 09:28
Virusul hepatitei c nu se transmite pe cale sexuala si prin intermediul nici unei alte mucoase numai daca exista o rana deschisa la nivelul lor al vaginului,colului uterin ,al mucoasei conjunctivale ,etc.deci in concluzie daca nu exista o rana pe col sau vaginala incarcatura viremica din lichidul spermatic nu este atat de mare incat sa se transmita pe cale sexuala.Hepatita c se transmite prin sange daca si numai daca incarcatura viremica atinge un anumit prag.
maria1931
Postat pe 8 Martie 2009 12:04
Da exista tratament pt hepatita c interferon sau pegasiusferon si ribavirina dar nu intotodeauna da rezultate este adevarat.
maria1931
Postat pe 8 Martie 2009 12:07
exista tratament naturist cu ganoderma pentru intretinerea sanatatii si te fereste de orice boala posibila si mai ales de cele incurabile...., pentru detalii contactati-ma pe ID-ul maminskaia..., va doresc numai bine,
maminskaia
Postat pe 8 Martie 2009 12:20
BOALA = BLOCAJ ENERGETIC
Deci in momentul in care doua energii diferite se unesc se intalnesc ( sex ) preiau una de la alta acele treburi incepute si nerezolvate in decursul vietilor ( zilelor trecute ) care se mai cheama si Karma sau Pacat in termenii scolilor spirituale actuale de la noi.
Deci ...atentie mare in ce momente, cum, si cand se produc aceste contacte sexuale ...care de multe ori sunt efectuate fara discernamat (CU INTERES ) in concluzie sa NU va mire cand preluati anumite boli in tot corpul fizic.
Un contact sexual = IUBIRE Divina - adevarata, FARA interese, FARA chimicale care poat bloca (imbolnavi) corpul fizic.
Dumnezeul nostru creator sa va binecuvanteze cu o IUBIRE Infinita Divina,cu Iluminare divina, cu o pace sufleteasca infinita si dragoste de viata alaturi de cei dragi.
healthy000378
Postat pe 8 Martie 2009 17:06
Cei care nu stiti nu mai comentati! Din auzite......multi sunt specialisti. Tu, cel/cea care ai pus intrebarea, citeste si invata din ce spun cei care vorbesc din experienta proprie. Deci, la mine, in familie, tata are acest virus, luat de la o perfuzie cu sange cand a facut operatia de hernie, iar mama si eu nu, sora mea are virusul, datorita faptului ca a folosit o lama de ras a tatalui meu, pentru a se ...epila. S-a taiat si ....tot prin sange s-a transmis. Copilul si sotul surorii mele nu au virusul. Deci, intelege ce vrei........
drimboceanu
Postat pe 8 Martie 2009 20:58
virusul hepatitei c se poate transmite si pe cale sexuala,se poate sa fi purtator de virus dar sa nu se declanseze boala.Soacra mea are hepatita c.a tinut regim 2 ani,si tratament,dar viremia ramanea tot mare si a fost trecuta pe interferon.Un an de zile cat a facut interferon a avut toate reactiile posibile care ti le da un citostatic si dupa ce a terminat interferonul a ramas cu unele din ele are sistemul nervos la pamnat,si dupa un an de tratament inca poate sa se mai declanseze boala oricand.
mariaclara
Postat pe 8 Martie 2009 22:20
Virusul hepatitic C SE POATE transmite, fara indoiala, pe cale sexuala. Riscul transmiterii este de numai 5 % si acest lucru se intampla, de regula, la persoanele cu parteneri sexuali multipli. Ceea ce am scris aici nu este citit de pe internet ci din carte de medicina interna recunoscuta international, deci nu vorbesc prostii.
panaitclaudia
Postat pe 9 Martie 2009 19:26
“Virusurile sunt cele mai mici forme de viata, care se masoara in milimicroni (un milimicron fiind a milioana parte dintr-un milimetru). De aceea, nu se pot vedea la microscopul obisnuit ci numai la microscopul electronic care mareste de zeci sau sute de mii de ori. De asemena, virusurile nu se dezvolta in laborator pe mediile de cultura pe care cresc microbii, ci numai pe animale vii sau pe celule vii. Din aceasta cauza diagnosticul bolilor virale cu ajutorul analizelor de laborator este foarte greoi si dureaza mult, uneori cateva saptamani, timp in care bolnavul deja se poate vindeca. Virusurile sunt responsabile de numeroase boli infectioase la om: gripa, pojarul, poliomielita, hepatita, oreionul, varicela, turbarea etc. Cu exceptia catorva boli virale (turbarea, variola, gripa, varicela) in care analizele pot depista mai rapid virusul cauzal al bolii, in restul bolilor se folosesc analizele imunologice pentru depistarea anticorpilor din serul bolnavilor.” mai departe de asta,sunt si scheme de tratament,dastul de lungi si de costisitoare,dar cu rezultate deosebite(se inlatura in totalitate virusul din organism)...pt cei interesati pot pune la dispozitie detalii !!
irina4life
Postat pe 22 Martie 2009 20:21
Irina4life, ai puteri supranaturale? Ai copiat si tu doua randuri dintr-o carte dupa care te-ai hotarat ca poti sa zici abracadabra si sa faci virusul sa dispara ca prin minune? Eu zic sa faci publca treaba asta pentru ca medicii din toata lumea lupta cu virusul hepatitic C si nu au rezultate tocmai satisfacatoare. Poate ai sa te alegi cu un premiu Nobel sau ceva...
panaitclaudia
Postat pe 23 Martie 2009 21:53
De la: panaitclaudia, la data 2009-03-23 21:53:10Irina4life, ai puteri supranaturale? Ai copiat si tu doua randuri dintr-o carte dupa care te-ai hotarat ca poti sa zici abracadabra si sa faci virusul sa dispara ca prin minune? Eu zic sa faci publca treaba asta pentru ca medicii din toata lumea lupta cu virusul hepatitic C si nu au rezultate tocmai satisfacatoare. Poate ai sa te alegi cu un premiu Nobel sau ceva...
claudia draga,informatia este publica,numai ca medicii din lumea intreaba cred in medicatia alopata si foarte putini in cea homeopata sau naturista !!!http://video.google.com/videoplay?docid=1583247202509668294 . ideea este ca multi nu se informeaza decat daca sunt nevoiti....din proprie initiativa nu o fac.....si asta ri-o zic din experienta mea cu aceste produse !!! www.solutiidecriza.com
irina4life
Postat pe 24 Martie 2009 22:37
MAI TERMINATI CU DEZINFORMAREA VOI CHIAR NU PRICEPETI CA HEPATITA C NU SE IA PE CALE SEXUALA SPERMA NU ARE VIREMIA ATAT DE MARE INCAT SA DEVINA CONTAGIOASA.ASA CA LASATI SPECULATIILE DEOPARTE SI INFORMATI-VA INAINTE DE A INSPAIMANTA LUMEA.
maria1931
Postat pe 25 Martie 2009 12:16
Viremia la nivelul spermei este egala cu zero deoarece spermatozoizii fiind mai multi il musca de fund pe virusul hepatic C pana asta se plictiseste si pleaca. Ce n-ai inteles tu pana acum e ca hepatita C se transmite DOAR PRIN SANGE. Asta inseamna ca virusul nu se simte confortabil in alte lichide biologice. Si se transmite pe cale sexuala doar daca exista rani la receptor, +/- imunitate scazuta si viremie suficient de mare la "donor". Fac desene?
kharma_healthy
Postat pe 25 Martie 2009 12:40
Viremia la nivelul spermei este egala cu zero deoarece spermatozoizii fiind mai multi il musca de fund pe virusul hepatic C pana asta se plictiseste si pleaca. Ce n-ai inteles tu pana acum e ca hepatita C se transmite DOAR PRIN SANGE. Asta inseamna ca virusul nu se simte confortabil in alte lichide biologice. Si se transmite pe cale sexuala doar daca exista rani la receptor, +/- imunitate scazuta si viremie suficient de mare la "donor". Fac desene?

Da, te rog sa-mi faci un desen cu spermatozoidul care il musca de fund pe virus ca vad ca la atata te pricepi si tu.
panaitclaudia
Postat pe 25 Martie 2009 15:42
Buna scumpa. Riscul de a face infectie cu virus hepatic C prin contact sexual neprotejat este foarte mic. Daca ai numai un singur partener si acela are HVC riscul este 0. Ar exista un risct atunci cand se indeplinesc conditiile: sa nu ai vreo rana la nivelul vaginului sau in alte locuri si sa intre direct si prelungit in contact cu secretiile partenerului asa zisa solutie de continuitate, iar viremia partenerului sa fie de mare. Cand activitatea virala creste acea persoana nu se va simti bine: apar icterul, astenia, anorexie, greturi si chiar varsaturi. Sa nu uitam de formele asimptomatice. Toate astea se pot controla. La tineri tratamentul are sanse de succes mai mari decat la un om adult in varsta de 40-60 de ani. Aveti grija de voi.
sempronia
Postat pe 6 Aprilie 2009 16:58
am si eu o intrebare...hepatita B se transmite numai prin sange si prin contact sexual sau si prin saliva?

Postat pe 8 Mai 2009 15:49
BUNA! AM DORIT SA INTRU SI EU IN DISCUTIE SI SA VA SPUN CA SI SOTUL MEU ARE DIN PACATE HEPATITA C DE VREO 3 ANI.CAND AM AFLAT ACEST LUCRU CRED CA UN AN DE ZILE NE-AM PROTEJAT DIN FRICA DE A NU MA INFECTA SI PE MINE.IN URMA UNUI CONSULT LA DOCTORUL CARE SE OCUPA DE EL MEDICUL RESPECTIV NE-A SPUS CA RISCUL INFECTARII ESTE MIC DE 5% DE ATUNCI ADICA DE VREO 2 ANI NU NE MAI PROTEJAM SI VREAU SA VA SPUN CA NU AM LUAT VIRUSUL.BINEANTELES EXISTA SI POSIBILITATEA INFECTARII MICA CE-I DREPT.DECI RISCUL EXISTA.
MI-A PARUT BINE VA POOP

Postat pe 13 Mai 2009 22:46
Pentru hepatita b exista pe piata din Romania un medicament care se numeste VIREAD . se gaseste la farmacia Sensiblu situata vis a vis de Spitalul Victor Babes dar merita este foarte bun medicii din strainanate recomanda Viread pentru Hepatita nu pegasys ,medicii din Romania nici nu au auzit de Viread ,
scufita11
Postat pe 16 Mai 2009 12:26
Se transmite si prin contact sexual, insa rata de transmitere este mult mai mica decat la VHB.
Exista in studiu tratamente pentru Hepatita C, unele cu rezutate foarte promitatoare (PegIntron) de exemplu.
Ahriman
Postat pe 12 August 2009 15:25
transmiterea pe cale sexuala este poibila...precum si de la mama la fat....dr sa stii ca virusurile hepatitei C su transmiterea mai eficienta prin transfuzii de sange si derivate de plasma...exista tratament:RIBAVIRIN,asociat cu INTERFERON ALFA...
healthy005871
Postat pe 2 Septembrie 2009 06:27
Cunosc problemele bolnavilor cu Hepatita C, am pietene care au facut dializa si pe urma transplant de rinichi, din pacate au contactat si acest virus de Hepatita C. Pe langa tratamentul alopat, ele folosesc si produse naturiste, cu care au rezultate deosebite.Dupa multi ani au reusit sa-si restabileasca echilibrul in organism , si-au regenerat ficatul intr-un mod deosebit de rapid,si viremia lor a scazut . Ba mai mult de atat ele sunt monitorizate la Fundeni de Dr. Ileana Constantinescu, cunoscuta ca fiind un virusolog deosebit de bun. Contact: katigano@gmail.com
katigano
Postat pe 2 Septembrie 2009 07:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum putem scapa de oxiuri si lambri? 20 De la: tasa 10 Aprilie 2013 22:39
Polipi pe uter 1 De la: kudika_934749 10 Decembrie 2013 17:25
alergii 10 De la: office_salinasusesi_ro 5 Martie 2010 17:37
uscaciune vaginala dupa sarcina 6 De la: Indiana_Jones 27 Septembrie 2011 00:00
Doctor ginecolog in Galati 3 De la: kudika093021 1 Mai 2014 11:14